Επισκέπτης
Δηλαδή εσεις κυριε δεν εχετε πτυχιον;
Έχω δίπλωμα χειριστή κλαρκ..
Δηλαδή εσεις κυριε δεν εχετε πτυχιον;
Γιατί το πασόκ βλάπτει την υγεία μου όπως όλων.εσεις κυριε γιατι ασχολεισται με το πασοκ και ουχι με τα δικα σας χαλια;
Γιατί το πασόκ βλάπτει την υγεία μου όπως όλων.
Παπούτση ή Μπένυ θα ψηφίσεις Τζόνυ;;;
καριέρα στο πασοκ κ συ μπορείς.Έχω δίπλωμα χειριστή κλαρκ..
Με τη δραχμή είναι αρκετά απλό τι θα γίνει.Εκεί που ο άχρηστος έπαιρνε 1500 ευρώ και η γύμνια καλυπτόταν με το ευρώ θα φτάσει να παίρνει όσα αξίζει εν μια νυχτί δηλαδή 600 ευρώ γιατί η δραχμή θα πληθωριστεί αμέσως 300%.
Οὐχί. Προετίμησα τὸν πρακτικὸν βίον.
ψες είχαν τους πίνακες του εννιαίου μισθολογίου στο δημόσιο...Με τη δραχμή είναι αρκετά απλό τι θα γίνει.Εκεί που ο άχρηστος έπαιρνε 1500 ευρώ και η γύμνια καλυπτόταν με το ευρώ θα φτάσει να παίρνει όσα αξίζει εν μια νυχτί δηλαδή 600 ευρώ γιατί η δραχμή θα πληθωριστεί αμέσως 300%.Για αυτό το κράτος των γόνων,ηλιθίων και υποστηρικτή παντός είδους αποβράσματος δε θέλει με κανένα λόγο την επιστροφή στη δραχμή.Εχουν χάσει κάθε νομιμότητα.Θα τους πετσοκόψουμε.Οι συμμορίες αυτές πρέπει να εξαφανιστούν με βαναυσότητα.
βάλε και τη δραχμή μέχρι τέλος του 12
Πάλι μαλακίες λες γαμπρέ.
Για 2012-2013 αποκλείεται η δραχμή.
ψες είχαν τους πίνακες του εννιαίου μισθολογίου στο δημόσιο...
ο ΔΥ με 3200 μισθό σήμερα παίρνει -40% και το 2014 θα είναι στα 1750 περίπου.
βάλε και τη δραχμή μέχρι τέλος του 12 και φτάνεις περίπου στα 350 400 ευρώ μισθό αζ γουιθ ρομανια μπουλγκάρια....
πριλιμιναρι ντόκτορ γουότσον.
Καλά μην πάρεις κ όρκο....χαίρεσαι λάκη??? δραχμή δεν θα ματαδείς το κωλαράκι σου να βαράς κάτω...
Καλά μην πάρεις κ όρκο....
μαλάκες έχετε τεράστια πλάκα....
Καλά μην πάρεις κ όρκο....
Με δραχμή ή χωρίς δραχμή οι μισθοί θα κατρακυλήσουν στα επίπεδα Βουλγαρίας.Απλά με τη δραχμή θα γίνει αμέσως ενώ με το ευρώ σιγά σιγά.Δε θέλουν τη δραχμή για να μην τιναχτούν τελείως στον αέρα.Θέλουν η μείωση των μισθών να γίνει σιγά σιγά για να συνηθίσει ο κόσμος.Το θέμα είναι να ψοφήσει η άρχουσα τάξη είτ εμε δραχμή είτε με ευρώ πρέπει να τους χτυπάμε με μανία όπου τους βρίσκουμε.Εχουν χάσει τον έλεγχο.
μπορείς να πορσδιορίσεις ποιους συμπεριλαμβάνεις σε αυτούς??