pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Με δύο ράτσες μόνο έχω πρόβλημα ρε φίλε,τους πασόκους κ τους χοντρούς,αμέσως ρατσιστής.Είσαι μεγάλος ρατσιστής. Κωλόπαιδο. :S
Με δύο ράτσες μόνο έχω πρόβλημα ρε φίλε,τους πασόκους κ τους χοντρούς,αμέσως ρατσιστής.Είσαι μεγάλος ρατσιστής. Κωλόπαιδο. :S
ναι αμέ...Και θα έχουμε ξανα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ίσως κ ΛΑΟΣ με πρωθυπουργό τον Αντώνη,όλε!!!!
Για πε ρε εσύ τί προβλέπεις,λαϊκή επανάσταση;;;ναι αμέ...
ααααααααααααααααχαχαχχααχαχαχχααχχααχαχααα
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σκετη. Με πρωθυπουργο Σαμαρα και αντιπροεδρο Βενιζελο ή πρωθυπουργό Παπαδημο και αντιπροεδρους Σαμαρα-Βενιζελο.Και θα έχουμε ξανα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ίσως κ ΛΑΟΣ με πρωθυπουργό τον Αντώνη,όλε!!!!
Λεω οτι θα παρει 35% η ΝΔ, και μου λες οτι ειμαι χρυσοψαρο επειδη ελεγα οτι θα παρει 35% και στο παρελθον. Καλα. Προβλεψε εσυ παλι την πορεια του ΑΠΟΕΛ οπως περσι το Σεπτεμβρη και βλεπουμε και για τα πολιτικα.αααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχααχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα
πόσο καιρό πριν ρε χρυσόψαρο μου λεγες να βάλουμε στοίχημα για το 35% και βάλε του αντωνάκη;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχααχαχχαχααχαααααα
κωλοτούμπες ασορτι με το μαλάκα σας....
ΚΑΜΜΕΝΟΣ RULESZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
μουνιάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Ενταξει, δεν θα ειναι κατω απο το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ. Τωρα συζηταμε για τα ποσοστα.
35-25 οι δυο τους. Συμφωναμε?
Από πότε είναι αυτή η φωτογραφία;;;Τσίμπα, τρόλη
Δεν σας αντεχω μωρε.Για το ποσοστό του αντωνάκη, βγάλε τουλάχιστον 20 μονάδες. Και το μπαστόκ βέβαια δεν το βλέπω πάνω από 20. Σαφέστατα πάντως όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να ξανακαβαλήσει την ΝΔ, γιατί η φθορά της τελευταίας έχει ξεκινήσει από την κωλοτούμπα και τώρα επιταχύνεται. Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότεροι γνωστοί μου, που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ κάτι άλλο από ΝΔ με ρωτάνε τι να ψηφίσουν, γιατί δεν έχουν σκοπό να ξαναψηφίσουν το κόμμα. Χτες μάλιστα, είχα συζήτηση με μια γνωστή, με προνομιακή πρόσβαση στον κουρασμένο, η οποία μου δήλωσε ότι πλέον είναι ήδη αλλού (αλλά ψάχνεται να το προσδιορίσει).
Δεν μου κάνει εντύπωση ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση τα ποσοστά ήταν 18 για ΝΔ 14 για μπαστόκ, οπότε μπορεί ήδη να έχει περάσει μπροστά το τελευταίο αν υπολογίσουμε και τους παρκαρισμένους στον Κουβέλη.
Ελπίζω Άλεξ να μην περιμένεις κανέναν διορισμό σαν τον έρμο, γιατί θα περιμένεις πολύ...
Από πότε είναι αυτή η φωτογραφία;;;
Πριν αλλάξει ή αφού άλλαξε;;;
Να πας να ρωτήσεις κάποιο άλλο μέλος ή την Αλέκα,εγώ σε ένα Μ.Α.Σ. είμαι κ το μετάνιωσα.Μέλος στο κώμα έγινε ή ακόμα?
Τι στον πούτσο ειναι το Μ.Α.Σ. ρε?Να πας να ρωτήσεις κάποιο άλλο μέλος ή την Αλέκα,εγώ σε ένα Μ.Α.Σ. είμαι κ το μετάνιωσα.
Να πας να ρωτήσεις κάποιο άλλο μέλος ή την Αλέκα,εγώ σε ένα Μ.Α.Σ. είμαι κ το μετάνιωσα.
Μετάλλαξη-μεταμόρφωση της ΠΚΣ.Τι στον πούτσο ειναι το Μ.Α.Σ. ρε?
Άντε στην Αλέκα.Δεν είναι. Γιατί?
Νομιζω οτι εχει γινει.Μέλος στο κώμα έγινε ή ακόμα?
Δεν σας αντεχω μωρε.
Μα το θεο.
Θα παρει 18 η ΝΔ και 14 το ΠΑΣΟΚ?
Και που στο διαολο θα παει το υπολοιπο 68%?
Με νουμερα παρακαλω. Ενα προς ενα. Δεν θα λεμε ό,τι ναναι στον αερα.
Νομιζω οτι εχει γινει.
Ναι ντάξει,θες λεφτά κ πας στο ΚΚΕ,όχι στο ΠΑΣΟΚ ή στην ΝΔ,άσε μας ρε καήμενο αμερικανοθρεμένο...Είναι πολλά τα λεφτά παπατρόλ...