Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Βλακα, γιατί ...τριβεσαι στο μπλοκ του δολαρίου ; 
Το πάθημα σου με το ευρώ δε σε δίδαξε τίποτα;;;;;;
Δεν κατάλαβες πως όταν συνδέσεις μια αδύνατη οικονομία σε ένα ξένο σκληρό νόμισμα της γμας τα πρεκια;
Αφενός γιατί της στερεις την ανταγωνιστικότητα που της δίνει ένα μαλακό νόμισμα κι αφετέρου γιατί δεν έχει ίδια νομισματική πολιτική η υπερδύναμη με εσένα ;
εγω ρε βλημα τριβομαι με το δολλαριο αλλοι το λενε.εγραψα εγω οτι το θελω?stupid as a human with iq of raccoon :2funny: :2funny:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
πόσες φορές θα το πω πως είμαι χαζός και μαλάκας;
έλα ρε συ...
δεν το κατάλαβα
δηλαδή θα ψηφίσουμε ΓΑΠ για να μη βγει,ε;;
ουάο
δεν τον κατάλαβα τον συνοιρμό και το συλλογισμό, σόρρυ κιόλας

λοιπόν, ηλίθιε, άκου τη γνώμη μου και βγες από το όνειρό σου
για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ελλ. κοινωνία και ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ

για μένα θα βγούνε πάλι με γενναία ποσοστά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ και να έχουνε αρχηγό.
το να πας να ψηφίσεις λοιπόν με ένα δίευρω ΓΑΠ ελοχεύει εξαιρετικό κίνδυνο πως σε λίγο καιρό θα τον ξαναέχεις πρωθυπουργό.

Τον ίδιο πούστη που το 2007 όλοι τον περιγελούσανε σαν ηλίθιο και πως έχανε τη μία εκλογή μετά την άλλη. Που ξαφνικά μετά από 2 χρόνια βαφτίστηκε έξυπνος και σωτήρας.

Εγώ την επομένη των εκλογών θα είμαι εδώ. Και θα σας κάνω καζούρα
και μετά θα πάω να αυτοκτονήσω γιατί τόση μαλακία στον εγκέφαλο δεν την αντέχω

Καταρχήν ηλιθιε μην το έχεις τόσο σίγουρο για τις εκλογές !

Απο 2μηνο σε 2μηνο θα το πηγαίνουν κι όλο αναβολή θα παίρνει  λόγω εκτάκτου ανάγκης να σωθεί η χώρα....
Ειδικά όσο βαθαίνει η κρίση και η δυσαρέσκεια , αυτοί δε θα θέλουν με κανένα τροπο έκφραση της οργής στις κάλπες.
Προτιμούν την οργή στο δρόμο.... Για να καίνε τα κοστα μποντα και να τσακιζουν στο ξύλο τους φιλησυχους.

Ο Καζακης σου φαίνεται αστειος αλλά ποτέ δεν διεψευσες τεκμηριωμένα τις θέσεις του. Προπονητής του καναπέ, απόψεις και χαρακτηρισμοί-καφενείου.....
Σου είπα να ψάχτεις προς Καμμενο, Μαρια, ΠΑΜ κτλ  άμα δε σου αρέσει ο χοντρος!
Δε σου δείχνω πρόσωπα, αλλά πολιτικές θέσεις !

Κι αντι να μαλακζσαι όλη την ώρα λέγοντας πως δεν αλλάζει η ελληνική κοινωνία, ξεκαβαλα λίγο το καλάμι και τραβά προς Αλληλεγγυον μεριά, να δεις τι θα πει αυτοοργανωση!

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εγω ρε βλημα τριβομαι με το δολλαριο αλλοι το λενε.εγραψα εγω οτι το θελω?stupid as a human with iq of raccoon :2funny: :2funny:

Βλάκα, κωλοτριβεσαι 2 μέρες τωρα με το δολάριο !

Μυαλό δεν έχεις να σκεφτείς μόνος σου το προφανές ;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:pipa3:

Βλάκα, κωλοτριβεσαι 2 μέρες τωρα με το δολάριο !

Μυαλό δεν έχεις να σκεφτείς μόνος σου το προφανές ;
ηλιθιε 2 μερες και ακομα να καταλαβεις οτι δεν απευθυνθηκα σε εσενα και δευτερον μην συνεχιζεις αυτο που εκανες να μου χρεωνεις αποψεις που δεν εχω δεχτει εγω.σε λενε περσυ?shout a fuck up and get a fuck out of here.γκοου γιθ καζακις εντ τραγκας ναου. :2funny:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ηλιθιε 2 μερες και ακομα να καταλαβεις οτι δεν απευθυνθηκα σε εσενα και δευτερον μην συνεχιζεις αυτο που εκανες να μου χρεωνεις αποψεις που δεν εχω δεχτει εγω.σε λενε περσυ?shout a fuck up and get a fuck out of here.γκοου γιθ καζακις εντ τραγκας ναου. :2funny:

:uglystupid: τι μαλακα ! Τι μαλακα!

Ούτε 2 γραμμές αγγλικά δε μπορεί να γκουγκλαρει !

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:uglystupid: τι μαλακα ! Τι μαλακα!

Ούτε 2 γραμμές αγγλικά δε μπορεί να γκουγκλαρει !
νομιζες οτι τα τελευταια ηταν αγγλικα που προσπαθουσα να μεταφρασω απο τον γουγλη?αααααχαχαχαχαχαχαχαχα βλημα τενεκε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Εγω λεγομαι Γιωργης Βοσκαρουδακης και στελνω τα χαιρετισματα μου σε ολους,χαιρετιζω ολους τους Ελληνες που περνουν δυσκολα αυτη την περιοδο,που εχουνε τσι φαμιλιες τους και δεν μπορουν να μεγαλωσουν τα παιδια τους,να τονε παρουνε μια μποτιλια γαλα και μια φραντζολα ψωμι.
Η καλυτεροτερη δουλεια που εχετε να καμετε ειναι να παρετε τσι φαμιλιες σας να φυγετε να παρετε τα βουνα..
Εμεις βγανομε καταπληκτικα,αγρια χορτα που σου φτιαχνουνε και τη διαθεση και μπορεις ειτε να τα τρως ειτε να τα καπνισεις...
Λουκουμοσκονη που βγανουμε ειναι καταπληκτικη και σου δωνει απιστευτη ενεργεια το πρωι αμα θες και ξυπνας αμεσως και γινεσαι κατσικι και μπορει ναι σαι στα βουνα και να χεις 2 χιλιαδες ζωα και να τα κουμαντερνεις ολα!!
Τι ελεγα λοιπον γιατι ξεχαστηκα ??

Σε ενα ναυλο σακουλακι τηνε βανεις και την εχεις ___ στο τσεπακι σου. και δε σακουμπα κανεις..
Ηρθανε τα κλιμακια των ΕΚΑΜιτω και τω μπατσεω και

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καταρχήν ηλιθιε μην το έχεις τόσο σίγουρο για τις εκλογές !

Απο 2μηνο σε 2μηνο θα το πηγαίνουν κι όλο αναβολή θα παίρνει  λόγω εκτάκτου ανάγκης να σωθεί η χώρα....
Ειδικά όσο βαθαίνει η κρίση και η δυσαρέσκεια , αυτοί δε θα θέλουν με κανένα τροπο έκφραση της οργής στις κάλπες.
Προτιμούν την οργή στο δρόμο.... Για να καίνε τα κοστα μποντα και να τσακιζουν στο ξύλο τους φιλησυχους.

Ο Καζακης σου φαίνεται αστειος αλλά ποτέ δεν διεψευσες τεκμηριωμένα τις θέσεις του. Προπονητής του καναπέ, απόψεις και χαρακτηρισμοί-καφενείου.....
Σου είπα να ψάχτεις προς Καμμενο, Μαρια, ΠΑΜ κτλ  άμα δε σου αρέσει ο χοντρος!
Δε σου δείχνω πρόσωπα, αλλά πολιτικές θέσεις !

Κι αντι να μαλακζσαι όλη την ώρα λέγοντας πως δεν αλλάζει η ελληνική κοινωνία, ξεκαβαλα λίγο το καλάμι και τραβά προς Αλληλεγγυον μεριά, να δεις τι θα πει αυτοοργανωση!
έτσι για αλλαγή διάβασε καμιά φορά τι γράφει ο άλλος στο ποστ του και όχι μόνο 3 λέξεις

όσο για το τι μου λες και πού με σπρώχνεις...μάλιστα, εσένα περίμενα να μου πεις
σου είπα ήδη 2 φορές - πάρτο και μία τρίτη - ξέρω το τι πρεσβεύεις.
Είναι σαν να περιμένω από τον παπαζόλη να μου πει τι θεωρεί εκείνος σωστό να ψηφίσει ο κόσμος.

εγώ περιμένω από αυτούς που ασκούν κριτική με επιχειρήματα και όχι με φούσκες, αλλά δεν προτείνουνε τίποτα.

πόσες γαμημένες φορές πρεπει να το γράψω για να το αντιληφθείς πως δεν διαφωνώ πως η δραχμή θα σου δώσει εργαλεία για να κινηθείς, αλλά ο σκοπός είναι να τα εφαρμόσεις σωστά
πριν λοιπόν από αυτό, χρειάζεσαι να έχεις τους σωστούς ανθρώπους. Και δεν τους έχεις. Οπότε πηγαίνοντας με δραχμή με τους ίδιους...κλάφτα Χαραλάμπη.

Ποια είναι η Μαρία;

όσο για το άλλο που γράφεις για τις εκλογές γράφεις 2 μαλακίες μαζεμένες και αντικρουόμενες.
1. σου έγραψα πως ακόμα δεν έχουνε βγάλει ημ/νία για εκλογές παρότι μπήκαμε σε προεκλογική φάση. Ο λόγος δεν είναι αυτός που λες αλλά το γεγονός πως πρώτα πρέπει να έχει αρχηγό το Πασοκ. Άντε να πάρουμε τη δική σου εκδοχή.
Αν δεν γίνουνε εκλογές βρε μαλάκα, τότε δεν ψηφίζεις. ούτε τον Καζάκη σου. Οπότε μένεις με τους ίδιους. Λύση;

2. σου έγραψα πως εγώ βλέπω πως θα ξαναπάρουνε μεγάλα ποσοστά τα δύο κόμματα. Ήδη άρχισε το κινηματάκι (στην πλάκα φυσικά πρώτα αλλά θα γίνει σοβαρό σε λίγο) υπέρ του Παπουτσή. Αλλά έγραψα και κάτι άλλο: μακάρι να διαψευστώ.

είναι απαραίτητο για μένα το να μην υπάρχει αυτοδυναμία από τα δύο κόμματα στη Βουλή
αλλά μέσα στη Βουλη πρέπει να υπάρχει και κανάς άνθρωπος που να λέει λογικά πράγματα. Και να τα πιστεύει. Και να τα τηρεί.

ξανα μανά
Ποια είναι η Μαρία;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άκυρο...τώρα κατάλαβα....λες ΤΟΝ Μαρία.
τι διάολο...όλοι πολιτικοί γίνανε;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.018
Πόντοι
22.785
ΚΚΕ: Το «κίνημα της πατάτας» θα ξεφουσκώσει

Αντιδράσεις σε μερίδα των παραγωγών προκαλεί η τοποθέτηση του ΚΚΕ για το «κίνημα της πατάτας» ενώ με σημερινή του παρέμβαση, στο μεσημβρινό δελτίο του Mega, το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Μάκης Μαΐλης προεξόφλησε ότι η εν λόγω πρωτοβουλία «θα ξεφουσκώσει».

Μιά φορά ρέ μουνόπανα τού σκότους έπικροτήστε κάτι .....

Μουνόπανο ?? :think: λάθος έκφραση γιατί τό μουνί είναι ίερο !!!!!!!

Επισκέπτης
Πρώτα το κόστα μπόντα.
Μετά το αττικόν.
Τώρα ο Νταλάρας.
Αίσχος ρε αλήτες. 3 θεσμοί σε λίγες μέρες.
Άντε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος..

ΤΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
ΤΟ ΝΤΑΛΑΡΑ??????????????

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΚΚΕ: Το «κίνημα της πατάτας» θα ξεφουσκώσει

Μουνόπανο ?? :think: λάθος έκφραση γιατί τό μουνί είναι ίερο !!!!!!!

Λατρεμένη μου φιλουνάδα, τελικά δεν εισαι εγγυος!!!!!!!! σούρθε περίοδος με καθηστέριση γιατί ολο για μουνόπανα μιλάς.

υγ. Ο πρωκτολογος σου που μου σύστησες ειναι πολύ σκιτζής, μουκαμε τον κωλο χάλια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.018
Πόντοι
22.785
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, τελικά δεν εισαι εγγυος!!!!!!!! σούρθε περίοδος με καθηστέριση γιατί ολο για μουνόπανα μιλάς.

υγ. Ο πρωκτολογος σου που μου σύστησες ειναι πολύ σκιτζής, μουκαμε τον κωλο χάλια

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ !!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ειμαι κρητικία εγώ, από Ζωνιανά και δεν ακούω βλάχικα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πρώτα το κόστα μπόντα.
Μετά το αττικόν.
Τώρα ο Νταλάρας.
Αίσχος ρε αλήτες. 3 θεσμοί σε λίγες μέρες.
Άντε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος..

ΤΟ ΝΤΑΛΑΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
ΤΟ ΝΤΑΛΑΡΑ??????????????
στο τέλος θα γιαουρτώσουνε και το Λάκη Γαβαλά...
ε, τότε θα τα έχουμε δει όλα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
στο τέλος θα γιαουρτώσουνε και το Λάκη Γαβαλά...
ε, τότε θα τα έχουμε δει όλα

Αν γιαουρτόσεται και τον Λάκη, εγώ θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στην τουρκική πρευσβεια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.018
Πόντοι
22.785
Άκου μωρή άγάμητη χήρα , δεν ζητάω οίκτο ούτε
νά μού ύποκαταστήσουν άλλοι τις εύθύνες μου........
Zητάω  άπλώς φιλουνάδα νά πληροφορήσω τούς εύρωπαίους
ότι τό 99% τού λαού άπορρίπτει ΜΕ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑ,
αύτούς πού οί εύρωπαίοι συναντούν ώσαν έκπροσώπους μας.........

Κατάλαβες ψολοκομμμμμμένη ??????

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Άκου μωρή άγάμητη χήρα , δεν ζητάω οίκτο ούτε
νά μού ύποκαταστήσουν άλλοι τις εύθύνες μου........
Zητάω  άπλώς φιλουνάδα νά πληροφορήσω τούς εύρωπαίους
ότι τό 99% τού λαού άπορρίπτει ΜΕ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑ,
αύτούς πού οί εύρωπαίοι συναντούν ώσαν έκπροσώπους μας.........

Κατάλαβες ψολοκομμμμμμένη ??????

Εγώ δεν ειμαι χήρα ακόμη, ο Τάκης ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

μην με ξαναπεις αγάμητη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: θα γαμηθουμε - γκεγκε;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom