Καταρχήν ηλιθιε μην το έχεις τόσο σίγουρο για τις εκλογές !
Απο 2μηνο σε 2μηνο θα το πηγαίνουν κι όλο αναβολή θα παίρνει λόγω εκτάκτου ανάγκης να σωθεί η χώρα....
Ειδικά όσο βαθαίνει η κρίση και η δυσαρέσκεια , αυτοί δε θα θέλουν με κανένα τροπο έκφραση της οργής στις κάλπες.
Προτιμούν την οργή στο δρόμο.... Για να καίνε τα κοστα μποντα και να τσακιζουν στο ξύλο τους φιλησυχους.
Ο Καζακης σου φαίνεται αστειος αλλά ποτέ δεν διεψευσες τεκμηριωμένα τις θέσεις του. Προπονητής του καναπέ, απόψεις και χαρακτηρισμοί-καφενείου.....
Σου είπα να ψάχτεις προς Καμμενο, Μαρια, ΠΑΜ κτλ άμα δε σου αρέσει ο χοντρος!
Δε σου δείχνω πρόσωπα, αλλά πολιτικές θέσεις !
Κι αντι να μαλακζσαι όλη την ώρα λέγοντας πως δεν αλλάζει η ελληνική κοινωνία, ξεκαβαλα λίγο το καλάμι και τραβά προς Αλληλεγγυον μεριά, να δεις τι θα πει αυτοοργανωση!
έτσι για αλλαγή διάβασε καμιά φορά τι γράφει ο άλλος στο ποστ του και όχι μόνο 3 λέξεις
όσο για το τι μου λες και πού με σπρώχνεις...μάλιστα, εσένα περίμενα να μου πεις
σου είπα ήδη 2 φορές - πάρτο και μία τρίτη - ξέρω το τι πρεσβεύεις.
Είναι σαν να περιμένω από τον παπαζόλη να μου πει τι θεωρεί εκείνος σωστό να ψηφίσει ο κόσμος.
εγώ περιμένω από αυτούς που ασκούν κριτική με επιχειρήματα και όχι με φούσκες, αλλά δεν προτείνουνε τίποτα.
πόσες γαμημένες φορές πρεπει να το γράψω για να το αντιληφθείς πως δεν διαφωνώ πως η δραχμή θα σου δώσει εργαλεία για να κινηθείς, αλλά ο σκοπός είναι να τα εφαρμόσεις σωστά
πριν λοιπόν από αυτό, χρειάζεσαι να έχεις τους σωστούς ανθρώπους. Και δεν τους έχεις. Οπότε πηγαίνοντας με δραχμή με τους ίδιους...κλάφτα Χαραλάμπη.
Ποια είναι η Μαρία;
όσο για το άλλο που γράφεις για τις εκλογές γράφεις 2 μαλακίες μαζεμένες και αντικρουόμενες.
1. σου έγραψα πως ακόμα δεν έχουνε βγάλει ημ/νία για εκλογές παρότι μπήκαμε σε προεκλογική φάση. Ο λόγος δεν είναι αυτός που λες αλλά το γεγονός πως πρώτα πρέπει να έχει αρχηγό το Πασοκ. Άντε να πάρουμε τη δική σου εκδοχή.
Αν δεν γίνουνε εκλογές βρε μαλάκα, τότε δεν ψηφίζεις. ούτε τον Καζάκη σου. Οπότε μένεις με τους ίδιους. Λύση;
2. σου έγραψα πως εγώ βλέπω πως θα ξαναπάρουνε μεγάλα ποσοστά τα δύο κόμματα. Ήδη άρχισε το κινηματάκι (στην πλάκα φυσικά πρώτα αλλά θα γίνει σοβαρό σε λίγο) υπέρ του Παπουτσή. Αλλά έγραψα και κάτι άλλο: μακάρι να διαψευστώ.
είναι απαραίτητο για μένα το να μην υπάρχει αυτοδυναμία από τα δύο κόμματα στη Βουλή
αλλά μέσα στη Βουλη πρέπει να υπάρχει και κανάς άνθρωπος που να λέει λογικά πράγματα. Και να τα πιστεύει. Και να τα τηρεί.
ξανα μανά
Ποια είναι η Μαρία;