Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Οπωσδήποτε, απλά αστείο ήταν με το οποίο όμως θέλω να καταδείξω ότι τελικά το αντιμνημονιακό μέτωπο θα κερδίσει και τπτ δεν πρόκειται να αλλάξει

Το μνημονιακο μέτωπο θα κερδισει νικη λαμπρη...οσο κι αν δε μου αρεσει αυτο !

Η τωρινη γενια είναι μεσα στην παρακμή και την μαλθακότητα.

Ο Ελληνας του 2012 δεν εχει καμια σχέση με τον Ελληνα του 1940, ποσο μαλλον με αυτον του 1912 ή του 1821.

Ενας κοιλιοδουλος μικροαστος το μονο που μπορει να κανει, οσο κι αν σπαει τα ...πληκτρολόγια, είναι να σκυψει το κεφάλι.

Η χώρα θα παραδωθει ξανα στους ξένους εχοντες την υψηλη κυριοτητα για να διορθωθουν μερικές στρεβλώσεις των εντοπιων λακεδων-κοτζαμπασηδων.

Ξεχαστε εργασιακα δικαιωματα και τα λοιπα φαιδρα και στρωθειτε στη δουλεια για να βγαλουν κανα φραγκο παραπανω οι τραπεζίτες. Ακολουθουν καμια 20 χρόνια ευρωπαικης ομογενοποίησης, ακα εξαθλιωσης για το ραγια κι αποστερησης της πολιτισμικης του ιδιαιτερότητας.

Για να υπαρξει πνευματικη αναταση, αντισταση, επανασταση κτλ απαιτειται περιοδος πείνας για να καει το λιπος που εχει μπουκωσει τον εγκεφαλο του ευρωραγια.

Κατά τον Νοεμβρη που ερχεται θα ξερουμε....

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εχω ξεκινησει εκστρατεια κραξιματος και ενημερωσης σε ολους του μεγαλους σε ηλικια ανθρωπους (γειτονες συγγενεις κλπ) να μην ψηφισουν ΝΔ ή πασοκ στις επομενες εκλογες (αν γινουν). Προτεινω να κανετε και εσεις το ιδιο μπας και καποια στιγμη εξαφανιστουν αυτοι οι μαλακες, χωρις να χρειαστει να μπει φυλακη καποιος απο εμας :grin:

το αντιμνημονιακο μετωπο δεν θα κερδισει πιστευω.ειμαι πεπεισμενος δηλαδη.
Δικη μου προβλεψη το μνημονιο 2 θα σκονταψει σε ενα απο τα 3 εμποδια

α) μικρη συμμετοχη ιδιωτων

β)μεγαλυτερο βαθος στη κριση

γ)ανικανοτητα Ελληνικου δημοσιου. Ειναι αυτο που εγραψες χθες (εσυ νομιζω ησουν), οτι εχουν γεμισει τις υπηρεσιες με τεμπεληδες και τωρα ειδικα που δεν παιρνουν χρημα δεν θα κουνηθει τιποτα, ετσι το μεγαλυτερο μερος της συμφωνιας θα μεινει στα χαρτια.

Επισκέπτης
ορισμένα ουσιαστικά επιχειρήματα παύουν να έχουν την αξία που πρέπει όταν εκφράζονται από ανθρώπους που δεν πρέπει...
Oπως το να ουρλιαζουν για τα εφαπαξ των ΔΥ μερικοι που ειναι στην αναμονη για εφαπαξ στην οικια τους...

Επισκέπτης
Μάλιστα. Δηλαδή ήρθε η σειρά των δασκάλων. Σόσιαλ Εντζινίαρινγκ κιετς.
Και την αξιολόγηση ποιοι θα την κάνουν;

Οι μαθητές;
Οι γονείς;
Τα κομματόσκυλα;
Οι συνδικαληστές;
Οι γάλλοι;
Ο Μπάμπης;
Η Αννουλα η Διαμαντοπουλου με τ'ονομα...

Αληθεια,πηραν τελικα βιβλια οι μαθητες στα σχολεια η θα τη βγαλουν μεχρι τελους με τις φωτοτυπιες?

Αλλα δε βαριεσαι,σου λεει ο τραμουντανας,εδω ξεκινα σαρακοστη αυριο...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
H τωρινή γενιά ποια ακριβώς είναι στο περίπου ηλικιακα?

0-35

Οι ανω των 35, ζουν ηδη για τη στιγμη που (δεν) θα παρουν τη συνταξη....Πεθαμενοι ηδη σε στερεοτυπα των 80-'90. Μην περιμενεις να αλλαξει καποιος που εζησε 40 ευκολα χρονια και να γινει μαχητης στα γεραματα...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αν υποθέσουμε ότι με την "τωρινή γενιά" εννοεις όλους όσους είναι άνω των 35 είναι δεδομένο ότι η ίδια αυτή γενιά (ειδικά όσο μεγαλύτερος είναι κάποιος) έχει και την πλέον μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια της χώρας.
Κατά συνέπεια δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να περιμένουμε από δαύτους.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
0-35

Οι ανω των 35, ζουν ηδη για τη στιγμη που (δεν) θα παρουν τη συνταξη....Πεθαμενοι ηδη σε στερεοτυπα των 80-'90. Μην περιμενεις να αλλαξει καποιος που εζησε 40 ευκολα χρονια και να γινει μαχητης στα γεραματα...
Εγω ειμαι 38 ρε τυπε και δεν ειμαι ετσι οπως με περιγραφεις, εχω και φιλους στην ηλικια μου που αντιδρουν πολυ δυναμικα στα γαμησια που τρωνε. Εγω απο εμας περιμενω λυση, οι κατω απο 30 μεγαλωσαν την 10ετια του 90 (ΓΤΠ δηλαδη) και οι πανω απο 45 ψηφιζουν 30 χρονια πασοκ η νεα δημοκρατια. Εμεις που ζησαμε και ετσι και αλλιως βλεπουμε καθαροτερα κατα την γνωμη μου.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
Η Αννουλα η Διαμαντοπουλου με τ'ονομα...

Αληθεια,πηραν τελικα βιβλια οι μαθητες στα σχολεια η θα τη βγαλουν μεχρι τελους με τις φωτοτυπιες?

Αλλα δε βαριεσαι,σου λεει ο τραμουντανας,εδω ξεκινα σαρακοστη αυριο...
τι κακο εχουν οι φωτοτυπιες ?ΜΙΑ χαρα σαιτεςφτιαχνεις με Α4!!!!

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Εγω ειμαι 38 ρε τυπε και δεν ειμαι ετσι οπως με περιγραφεις, εχω και φιλους στην ηλικια μου που αντιδρουν πολυ δυναμικα στα γαμησια που τρωνε. Εγω απο εμας περιμενω λυση, οι κατω απο 30 μεγαλωσαν την 10ετια του 90 (ΓΤΠ δηλαδη) και οι πανω απο 45 ψηφιζουν 30 χρονια πασοκ η νεα δημοκρατια. Εμεις που ζησαμε και ετσι και αλλιως βλεπουμε καθαροτερα κατα την γνωμη μου.

Αναφερομαι στη σιωπηρη, μεγαλη πλειοψηφία....

Εδω ενα χαρατσι τους ειπες να μην πληρωσουν (επαναστατικη κινηση κλασης καναπε, δλδ ζορι ισο με μηδεν....) και σε κοιτουσαν με το βλεμμα του Πασοκοροφού ψελλιζοντας κάτι για το ρευμα, και θα μου το κοψουν και σιγα τι λες τωρα, αφου θα το πληρωσουν ολοι κτλ.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
0-35

δεν μιλάς σωστά...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
δεν μιλάς σωστά...

μακαρι να ηταν ετσι φίλε, αλλά η πραξη εδειξε αλλα !

2 χρόνια μας δουλευουν ψιλο γαζι και δεν βλεπεις αντισταση καμια.

τον τελευταιο χρονο μας παιρνουν πισω οτι κερδισαν οι πατεραδες κι οι παππουδες μας και το μονο που καναμε ηταν συγκεντρωσεις στο Συνταγμα και στην Ομονοια για να αποδειξουμε οτι ακομη και στον κοινο εχθρο δε μπορουμε να ομονοησουμε ! Συγκεντρωσεις οργανωμενες απο εργατοπατερες και σαπιοσυνδικαλες που θα επρεπε να ειχαμε κρεμασει απο την πρωτη στιγμη, που αρχισαν παλι να κυρησσουν ...μονοημερες απεργιες και παπαρια μαντολες, λες και θα μασησουν οι αλλοι με τις πορδες και τα λογια....

Πόσο δικιο ειχε ο Λενιν....

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Αναφερομαι στη σιωπηρη, μεγαλη πλειοψηφία....

Εδω ενα χαρατσι τους ειπες να μην πληρωσουν (επαναστατικη κινηση κλασης καναπε, δλδ ζορι ισο με μηδεν....) και σε κοιτουσαν με το βλεμμα του Πασοκοροφού ψελλιζοντας κάτι για το ρευμα, και θα μου το κοψουν και σιγα τι λες τωρα, αφου θα το πληρωσουν ολοι κτλ.....

Ρε φιλε, για να ξερεις δηλαδη, ολοι στην ηλικια μου που γνωριζω, οικογενειαρχες οι περισσοτεροι πια, εχουν κανει σταση πληρωμων στα χρεη για να μεινει κανα φραγκο να εχουν να φανε. Ποιο χαρατσι μου λες εδω με το ζορι βγαινει φαι-ρευμα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.929
Πόντοι
6.515
o νεοκοπος αρχηγος Καμμενος δηλωσε οτι δεν υπαρχει στις συνθηκες και δεν μπορουν να μας διωξουν με τιποτα απο το ευρω.
Ειναι η μιση αληθεια = ΨΕΜΑΤΑ

Αν δεν υποκειψουμε στους ορους του δανειστη, τα ευρω της ελληνικης οικονομιας δεν επαρκουν για μισθους και συνταξεις.
Ετσι στο τελος του μηνα η οποια κυβερνηση θα εκδοσει κατι (κουπονια, δραχμες κλπ) για να αγορασει τροφη ο κοσμος.
Ετσι φευγουμε απο το ευρω με δικη μας επιλογη μη εχοντας αλλη επιλογη.

Ειναι τραγικο διαφοροι τυποι να προσπαθουν να κοροιδεψουν και σημερα τους οικονομικα αναλφαβητους πολιτες για την ψηφο

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
o νεοκοπος αρχηγος Καμμενος δηλωσε οτι δεν υπαρχει στις συνθηκες και δεν μπορουν να μας διωξουν με τιποτα απο το ευρω.
Ειναι η μιση αληθεια = ΨΕΜΑΤΑ

Μεχρι εδω καλα το πας...Δεν μπορουν να μας διωξουν, αλλα μπορουμε να φυγουμε εθελοντικα (να μας σπρωξουν δηλαδη) και αυτο βλεπω να κανουμε εδω κοντα κιολας. Λενε οτι δεν θα κανουν εθνικο νομισμα αλλα θα παιξει διπλο (και ευρω και ταλαντα :grin: οχι δραχμες αλλο βαρεθηκα)

Αν προσεξε κανεις ολοι οι καριοληδες ειπαν " αποφυγαμε την ανεξελεγκτη χρεωκοπια" και οχι το χρεωκοπια σκετο. Τυχαιο? με τιποτα...

Πριν 3-4 μερες ειχε βγει και ενας γερμανος υπουργος ηταν, τραπεζιτης ηταν δεν θυμαμαι, λεγοντας οτι στην Ελλαδα πρεπει να γινει μια προταση εξοδου που δεν θα μπορει να αρνηθει. Απο εκει να δεις ποιες ειναι οι προθεσεις.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

τον τελευταιο χρονο μας παιρνουν πισω οτι κερδισαν οι πατεραδες κι οι παππουδες μας και το μονο που καναμε ηταν συγκεντρωσεις στο Συνταγμα και στην Ομονοια για να αποδειξουμε οτι ακομη και στον κοινο εχθρο δε μπορουμε να ομονοησουμε ! Συγκεντρωσεις οργανωμενες απο εργατοπατερες και σαπιοσυνδικαλες που θα επρεπε να ειχαμε κρεμασει απο την πρωτη στιγμη, που αρχισαν παλι να κυρησσουν ...μονοημερες απεργιες και παπαρια μαντολες, λες και θα μασησουν οι αλλοι με τις πορδες και τα λογια....

ίσως να μην το είπα εγώ καλά... "Οι ανω των 35, ζουν ηδη για τη στιγμη που (δεν) θα παρουν τη συνταξη...." με αυτό διαφωνώ κάθετα...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

για αυτό σου λέω ότι δεν συμφωνώ με καζάκη στην πολιτική
στην οικονομική ανάλυση συμφωνώ πλήρως (αλλά μόνο την ανάλυση)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.929
Πόντοι
6.515
Πριν 3-4 μερες ειχε βγει και ενας γερμανος υπουργος ηταν, τραπεζιτης ηταν δεν θυμαμαι, λεγοντας οτι στην Ελλαδα πρεπει να γινει μια προταση εξοδου που δεν θα μπορει να αρνηθει. Απο εκει να δεις ποιες ειναι οι προθεσεις.

φιλε το σεναριο για "διπλο νομισμα" το ειχε αναφερει πριν 2 χρονια ο Βγενοπουλος σε συνεντευξη στον Χατζηνικολαου.
Τωρα ακουγεται δειλα και απο αλλους.
Δεν φτανουν οι γνωσεις μου για το πως θα μπορουσε να εφαρμοστει. Φανταζομαι συνταξεις σε δραχμη ωστε να μπορουν οι συνταξιουχοι να παρουν ενα γιαουρτι και για τουρισμο, ναυτιλια, εξαγωγεις ευρω. :think:
Ισως να ειναι μια λυση.  Αν ομως πετυχαινε δεν θα ζηλευαν τα αλλα PIGS?

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Ημερομηνία: Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2012, 23:00

Μοιάζουν απίστευτα τα όσα λέει το 1952 ο οικονομολόγος Ισίδωρος Πόσδαγλης. Ως άλλος Ιούλιος Βερν πέφτει μέσα σε όλες του τις προβλέψεις 60 χρόνια μετά!!!

Απίστευτο. Ο οικονομολόγος Ισίδωρος Πόσδαγλης γνώριζε το μέλλον της Ελλάδας από το 1952 !

Διάβασα ένα άρθρο και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Το τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων, όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο "μέσα" έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952...

Κατά πάγια πολιτική μας θα εξακριβώσουμε την αλήθεια του κειμένου και τις επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσουμε και που μπορείτε να βρείτε και εσείς οι ίδιοι το αναφερθέν βιβλίο..

Διαβάστε:

Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του "Πατριωτική Οικονομική Πολιτική", ένα μικρό βιβλιαράκι που "κάποιοι" φρόντισαν να εξαφανιστεί.

Αντίτυπά του μοιράζονταν από χέρι σε χέρι μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περίπου τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του έκδοση από τις οικονομικές εκδόσεις "Μπιστιρλή", το γνωστό στους μυημένους εξειδικευμένο εκδοτικό οίκο που από τις αρχές του αιώνα εξέδιδε τα πλέον προχωρημένα επιστημονικά συγγράμματα για λίγους και εκλεκτούς.

Ποιος ήταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης;

Γεννήθηκε στη Λαμία το 1907. Εντάχθηκε από πολύ νωρίς, ήδη από το 1922 στην ηλικία των 15 χρονών, στον "Όμιλο Ελεύθερης Σκέψης" κι άρχισε να διαμορφώνει την πατριωτική του οικονομική θεωρία.

Μετά, έφυγε για τη Σοβιετική Ένωση όπου σπούδασε οικονομικά στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας -το γνωστό μετονομασθέν σε Λομονόσοφ - και στη συνέχεια εργάστηκε μαζί με μερικά από τα πιο κορυφαία μυαλά της εποχής του σε ορισμένα από τα πιο προχωρημένα και άκρως απόρρητα οικονομικά προγράμματα της τότε Σοβιετίας.

Το 1940 επιστρέφει στην Ελλάδα, εντάσσεται στην Αντίσταση και με το τέλος του πολέμου συλλαμβάνεται από τους Άγγλους και παραδίδεται στη Χωροφυλακή. Μένει φυλακισμένος, "ξεχασμένος" για χρόνια. Στο κρατητήριο ολοκληρώνει το βιβλίο "Πατριωτική Οικονομική Πολιτική" που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον εκδοτικό οίκο "Μπιστιρλή", ο οποίος και το εκδίδει. Το βιβλίο είναι δυναμίτης, αφού περιέχει μερικά από τα πιο πρωτοποριακά μοντέλα οικονομικής πρόβλεψης που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Επιπλέον, προβάλλει το πατριωτικό μοντέλο της οικονομίας και προκαλεί πάταγο στους τότε διεθνείς οικονομικούς κύκλους και σε πρόσωπα που διαμόρφωναν τη διεθνή οικονομική πολιτική...
Αυτά για την ιστορία.

Απλά να προσθέσουμε ότι αρκετοί Έλληνες που εργάζονται σε μεγάλους διεθνείς Οίκους - που σήμερα κάποιοι εξ´ αυτών των Οίκων μας ταλανίζουν - έχουν δει στις βιβλιοθήκες Διευθυνόντων Συμβούλων και άλλων κορυφαίων στελεχών το βιβλιαράκι του Ισίδωρου Πόσδαγλη. Του μεγάλου Αγωνιστή και Οικονομολόγου. Ίσως κάποια στιγμή αξίζει να ασχοληθούμε και να αναφέρουμε πολύ περισσότερα για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά μυαλά που γέννησε αυτός ο τόπος.

Τι έγραφε στο βιβλίο του ο Πόσδαγλης και γιατί δεν θέλουν να το ξέρουμε;

Μερικές μόνο αναφορές από το βιβλίο του Πόσδαγλη - το οποίο θυμίζουμε γράφτηκε στα 1952 - είναι ικανές να ανατρέψουν, κυριολεκτικά να τινάξουν στον αέρα το σάπιο οικοδόμημα της αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται. Διαβάστε:

Στο δεύτερο κεφάλαιο με τίτλο "Εθνικό Χρέος και Εθνικό Έλλειμμα" σημειώνει ο Πόσδαγλης, στις σελίδα 17:

"Όταν τα δανεισμένα κεφάλαια του διεθνούς καπιταλισμού βρεθούν στο όριο της απόδοσής τους τότε ακολουθεί μια απομείωση του Εθνικού Χρέους, που επιβάλλουν δια της βίας. Τότε θα επικαλεστούν την ανάγκη πλέριας συμμετοχής όλων των δανειστών, εννοώντας μ´ αυτά τα λόγια ότι πρέπει να πληρώσουν οι αποταμιεύσεις των εργατών, των αγροτών και του λαού. Κυλάνε έτσι το χρέος τους από το Κράτος που στέρεψε από απόδοση στο γόνιμο χωράφι του αγρότη για να πάρουν κι από εκεί κέρδη."

Και συνεχίζει ο Πόσδαγλης πιο κάτω, στη σελίδα 22 στο ίδιο κεφάλαιο:

"Όταν η Ευρώπη μετά τον Πόλεμο θα φτιάσει το Νόμισμα για να απορροφήσει τα λαϊκά κεφάλαια, τότες θα στραφούν προς την Ελλάδα να της κόψουν το Χρέος που θα της έχουν φορτώσει, με σκοπό να τραβήξουν από τους εργαζόμενους και τους αγρότες ότι θα έχουν μαζέψει από το τέλος του Πολέμου και μετά".

Αν βρίσκετε εντυπωσιακό να προβλέψει κανείς το κοινό νόμισμα από ένα κρατητήριο στα 1952 περιμένετε να δείτε παρακάτω:

"Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία θα γίνουν στόχος του διεθνούς κεφαλαίου μόλις φτιάσουνε το Νόμισμα. Το άθροισμα των δικών τους χρεών - που με τέχνη και κόπο θα τους έχουν φορτώσει - θα ισορροπεί, θα αντιπροσωπεύει το Χρέος μιας ψευτο-ένωσης, ώστε να ισοφαρίζει τα κέρδη των Γερμανο-Γάλλων και των ιμπεριαλιστών συμμάχων τους.". Σελίδα 24!

Αυτά γράφει ο Πόσδαγλης, με στοιχεία, αριθμούς και διαγράμματα, είπαμε από το 1952!

Στο τέταρτο κεφάλαιο "Τα Κόμματα" γράφει ο Πόσδαγλης στη σελίδα 121:

"Όταν ο λαός πρέπει να καθοδηγηθεί προς την απομείωση του Χρέους τότε χρειάζεται μια γενικής φύσης Κυβέρνηση (Σ.Σ.: Ο Πόσδαγλης μάλλον εννοεί μια Κυβέρνηση συνεργασίας), που θα αντιπαλεύει τα λαϊκά συμφέροντα σ' όλο το πλάτος της ιδεολογικής αντιπάλης. Ο διεθνής παράγοντας του καπιταλισμού θα φροντίσει ώστε να μην υπάρχουν δυνατότητες άλλες απ´ αυτές που θα λέει η γενικής φύσης Κυβέρνηση."

Μήπως σας θυμίζει κάτι;

Γιατί όμως στην Ελλάδα; Τα εξηγεί όλα ο Πόσδαγλης:

"Αμερικανοί και Γερμανοί δεν μπορούν να ζήσουν πιο πέρα απ´ το τέλος του αιώνα γιατί θα’ναι τόση η ανάγκη τους για κεφάλαια, όπως βλέπουμε ακριβώς στον πίνακα πιο πάνω, που θα πρέπει να βγάλουν τα πετρέλαια για τα οποία οι ίδιοι οι Γερμανοί ήρθαν να κάνουν Κατοχή στην Πατρίδα μας. Θα δείτε να ξαναβρίσκονται Σύμμαχοι, να συγκεντρώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να ασχολούνται με το χάρτη που ξέρουν όλοι τους και τον έχουν κλεισμένο στα συρτάρια τους. Και οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους."

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρακάτω είναι ο χάρτης στον οποίο αναφέρεται ο Πόσδαγλης ο οποίος είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom