Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ,
αναλόγως του τι θα ορίσεις ΕΛΛΗΝ
και φυσικά δε γίνεσαι Έλλην με 2 δαυλούς, μια χλαμύδα, 3 κίονες και απαγγελία 3 στίχων

θέλει κι άλλα δυστυχώς...

Ἐπομένως αἱ χλαμύδαι κ.τ.λ. (τὰ ὁποῖα δι' ὑμᾶς δὲν εἶναι ἐξαρτήματα Ἑλλήνων) δὲν ἔχουσι σημασίαν. Τὰ ὁρίζοντα τοὺς Ἕλληνας εἶναι «ἄλλα» τὰ ὁποῖα «δυστυχῶς» χρειάζονται.

Πάντως ὅ,τι καὶ ἀν ὦσιν τὰ «ἄλλα» σεῖς ἀντιτίθεσθε εἰς τοὺς Ἕλληνας.

Επισκέπτης
Ἐπομένως αἱ χλαμύδαι κ.τ.λ. (τὰ ὁποῖα δι' ὑμᾶς δὲν εἶναι ἐξαρτήματα Ἑλλήνων) δὲν ἔχουσι σημασίαν. Τὰ ὁρίζοντα τοὺς Ἕλληνας εἶναι «ἄλλα» τὰ ὁποῖα «δυστυχῶς» χρειάζονται.

Αν Έλληνες αποκαλούνται οι:

Άδωνις Γεωργιάδης
Γαλάτης
Έφη Θώδη
οι 300 της Βουλής κ.α.
ο Ηλίας Ψινάκης

και άλλοι

ακόμη και φορόντες χλαμύδα

είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

ο έλλην είναι κάπως έτσι:

kolokot3.jpg

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16

ΜΕΓΑΛΏΝΕΙ Ο ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΑΡΣΏΣ ΔΗΛΩΣΆΝΤΩΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

[move]ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ![/move]

ΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗΝ ΤΕΛΕΤΗΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Επισκέπτης
[move]
είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ
[/move]

παιδιαρίζεις

το ότι ξάφνου ξύπνησες κάποια στιγμή της ζωής σου και είπες να ακολουθήσεις το 12θεο για να προβληθείς/προβάλεις κάτι διαφορετικό
δεν είναι οπωσδήποτε κακό, αρκεί να μην το κάνεις πανάκια και φυσικά να μην προσπαθείς να ισοπεδώσεις τους άλλους αποκόπτωντας λέξεις από τις παραγράφους τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΟΣΤ

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
παιδιαρίζεις

το ότι ξάφνου ξύπνησες κάποια στιγμή της ζωής σου και είπες να ακολουθήσεις το 12θεο για να προβληθείς/προβάλεις κάτι διαφορετικό
δεν είναι οπωσδήποτε κακό, αρκεί να μην το κάνεις πανάκια και φυσικά να μην προσπαθείς να ισοπεδώσεις τους άλλους αποκόπτωντας λέξεις από τις παραγράφους τους.

ΑΣΕ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΌΦΥΛΑ

Μην τα γυρνάς τώρα.

Ένα προτέρημα είχες. Την φιλαλήθεια.

Έλα πές μαζί τους:

είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
παιδιαρίζεις

Μέσα στο μικρό μυαλό σου η θεοσέβεια θα παρουσιάζεται πάντα ως επιλεχθείσα ιδιορυθμία.

Επισκέπτης
Αν Έλληνες αποκαλούνται οι:

Άδωνις Γεωργιάδης
Γαλάτης
Έφη Θώδη
οι 300 της Βουλής κ.α.
ο Ηλίας Ψινάκης

και άλλοι

ακόμη και φορόντες χλαμύδα

είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

ο έλλην είναι κάπως έτσι:

kolokot3.jpg

Ἀφαιρέσωμεν τὴν χλαμύδαν ἡ ὁποία δὲν ἐπηρεάζει τὸ σκεπτικὸν σας.

Οἱ Γεωργιάδης κ.τ.λ. δὲν εἶναι Ἕλληνες (καθ'ὑμᾶς) δεδομένου ὅτι ἰδιότης των δὲν εἶναι ἡ κτήσις τῶν «ἄλλων» ἐπιθυμητῶν χαρακτηριστικῶν.

Ἐπομένως δὲν εἶσθε ἀνθέλλην ὡς πρὸς τοὺς Γεωργιάδη κ.τ.λ. διότι δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ ὑπάρξῃ ἀντίθεσις πρὸς αὐτοὺς δεδομένου ὅτι δὲν ὦσιν Ἕλληνες.

Εἶσθε ἀνθέλλην ὡς πρὸς τοὺς φέροντες τὰ «ἄλλα» χαρακτηριστικά.

Ἐκεῖ ὁδηγεῖ ὁ συλλογισμὸς σας.

Επισκέπτης
ΑΣΕ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΌΦΥΛΑ

Μην τα γυρνάς τώρα.

Ένα προτέρημα είχες. Την φιλαλήθεια.

Έλα πές μαζί τους:

είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

είμαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

α καλά  :jerking:
πάλι ψεκάσαν οι μαλάκες από πάνω δεν εξηγείται αλλιώς

το είμαι ανθέλληνας, αναλόγως του τι θα ορίσεις έλληνα

τό κανες είμαι αθέλληνας

δλδ όταν λες
"αν εσυ τρέχεις με 50 χλμ/ώρα τότε εγώ είμαι πούστης"
για σένα είναι "εγώ είμαι πούστης"

μάλιστα...

Επισκέπτης
ΜΕΓΑΛΏΝΕΙ Ο ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΑΡΣΏΣ ΔΗΛΩΣΆΝΤΩΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

[move]ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ![/move]

ΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗΝ ΤΕΛΕΤΗΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Ἐγὼ Χριστιανὸς Ὀρθόδοξος εἶμαι, ἀλλὰ ἐδῶ ἔχομεν θέμα.

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
α καλά   :jerking:
πάλι ψεκάσαν οι μαλάκες από πάνω δεν εξηγείται αλλιώς

το είμαι ανθέλληνας, αναλόγως του τι θα ορίσεις έλληνα

τό κανες είμαι αθέλληνας

δλδ όταν λες
"αν εσυ τρέχεις με 50 χλμ/ώρα τότε εγώ είμαι πούστης"
για σένα είναι "εγώ είμαι πούστης"

μάλιστα...

Εγώ δεν έκανα τίποτε.

Εσύ δήλωσες ευθαρσώς

είμαι ανθέλληνας.

και τώρα πας να τα μπαλώσεις.

Μην ντρέπεσαι φίλε μου. Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ τιμάται από πολλούς στην αγορά αυτή.

Ρώτα και τον πορνό-παπο.

Επισκέπτης

Οἱ Γεωργιάδης κ.τ.λ. δὲν εἶναι Ἕλληνες (καθ'ὑμᾶς) δεδομένου ὅτι ἰδιότης των δὲν εἶναι ἡ κτήσις τῶν «ἄλλων» ἐπιθυμητῶν χαρακτηριστικῶν.

Ἐπομένως δὲν εἶσθε ἀνθέλλην ὡς πρὸς τοὺς Γεωργιάδη κ.τ.λ. διότι δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ ὑπάρξῃ ἀντίθεσις πρὸς αὐτοὺς δεδομένου ὅτι δὲν ὦσιν Ἕλληνες.

Είμαι αντιΓεωργιάδης και αντίΛιακόπουλος

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Περισσότερα από 700 εκατομμύρια ευρώ έχουν φυγαδεύσει σε «ασφαλείς» τοποθεσίες στο εξωτερικό ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και στενοί του συνεργάτες τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι είναι πλέον γεγονός ότι οι ελβετικές αρχές «πάγωσαν» μετά από απαίτηση της ελληνικής Δικαιοσύνης τους τρεις επίμαχους λογαριασμούς του επιχειρηματία που περιέχουν περίπου 160.000.000 ευρώ.

Τους λογαριασμούς που ανακαλύφθηκαν μετά από αίτημα δικαστικής συνδρομής είχε ανοίξει, σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας διαχειριστής κεφαλαίων.

Ερωτηθείσα σχετικά με το «πάγωμα» των κεφαλαίων, μια εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού υπουργείου Δικαιοσύνης και της αστυνομίας της Ελβετίας, η Ινγκριντ Ρίσερ, είπε ότι «είναι αρχή μας να μην σχολιάζουμε κανένα προσωρινό μέτρο το οποίο λαμβάνεται στο πλαίσιο οποιασδήποτε ποινικής διαδικασίας».

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που δημοσίευσε χθες το iefimerida.gr για το παγκόσμιο «σαφάρι» που διεξάγεται αυτή τη στιγμή προκειμένου να ανακαλυφθούν όσα δυνατόν περισσότερα χρήματα καταθέσεων του κ. Λαυρεντιάδη και συνεργατών και στη συνέχεια να διαταχθεί η δέσμευσή τους.

Η πρόθεση του εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση είναι απλή: Θέλει να δεσμευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Proton Bank για τα δάνεια μαϊμού που έδωσε η τράπεζα υπό τη διοίκηση του κ. Λαυρεντιάδη, στον ίδιο και σε φίλους του χωρίς ουσιαστιικές εγγυήσεις.

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Θα εκπλαγείς, αλλά δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί σου!

Εκτιμώ τις άλλες ιδιότητές σου!

Άν και γουστάρεις μία κόντρα.

Θα την κάνουμε σε άλλη ώρα που θα έχω χρόνο.

Τώρα με περιμένουν τα παιδία μου!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οι έλεγχοι του υπουργείου οικονομικών έδειξαν οτι περισσότερα απο 40 πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται στη λίστα με τα εμβάσματα.
Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής πρόκειται για καταθέσεις ύψους πάνω απο 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, εν'ω δεν είναι λίγοι εκείνοι που φυγάδευσαν τα χρήματα μέσω του υποκαταστήματος τράπεζας που βρίσκεται μέσα στο κοινοβούλιο.

Η ταυτοποίηση των πολιτικών έγινε απο τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών οι οποίες προχώρησαν σε διασταυρώσεις των εμβασμάτων που συγκέντρωσαν απο τις τράπεζες με τον ΑΦΜ, τα στοιχεία ταυτότητας και τη διεύθυνση της κατοικίας αποστολέα.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται αρμόδιο παράγοντα, απο τους ελέγχους εντοπίστηκαν πολιτικοί που απο το 2009 μέρχι και πέρυσι έβγαλαν σε τράπεζες του εξωτερικού ποσά πάνω απο 100.000 ευρώ ο καθένας. Τώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε αντιπαραβολή των εμβασμάτων με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και το πόθεν έσχες, για να ελεγχθεί κατα πόσο τα χρήματα που φυγάδευσαν δικαιολογούνται απο τα δηλωθέντα εισοδήματα και την περιουσιακή τους κατάσταση ή αποτελεί προϊόν φοροδιαφυγής..

Βέβαια, όπως λέει και το χοντρό σίχαμα, τι τα λέτε αν δεν αποκαλύπτετε ονόματα;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Πολύ σωστό μέγιστότατε!!!

Γεννάται όμως η απορία!
:think: Διατί όμως εσείς προτιμάτε βγδελιμιαίως και μανιαίως τας αλλοδαπούς πόρνας και ουχί Ελληνίδες?
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom