ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Γεια χαρά σε όλους,μια χαρά σας βλέπω,κεφάτους
γιατι οχι. λεφτα για νεα κομματα υπαρχουν
Γεια χαρά σε όλους,μια χαρά σας βλέπω,κεφάτους
Θα συμφωνήσω. Αυτή που έχει το 1 μύριο έξω από δω, τα υπόλοιπα μήπως ξέρεις τι τα έκανε?γιατι οχι. λεφτα για νεα κομματα υπαρχουν
Θα συμφωνήσω. Αυτή που έχει το 1 μύριο έξω από δω, τα υπόλοιπα μήπως ξέρεις τι τα έκανε?
Πανηγυριζει ολος ελληνισμος γιατην μεγαλη προκριση του ολυμπιακου για αυτο.Γεια χαρά σε όλους,μια χαρά σας βλέπω,κεφάτους
Και τα όξω από δω σπαστά τα έβγαλε.τασπασε σε μικρα μυρια εδω.
Σωστό.Πανηγυριζει ολος ελληνισμος γιατην μεγαλη προκριση του ολυμπιακου για αυτο.
σε σεντούκι τα βαλε?τασπασε σε μικρα μυρια εδω.
πω πω
δημοτικό ρε πούστη....
πάιζεις χαρτάκια με τον....Βαλάωρα????
Για πες μας εσύ πρώτα για την Τυποεκδοτική. Ελπίζω μόνο να έμαθες καλύτερα το μάθημα σου από αυτόν τον κακομοίρη τον παπαζόλη.
Μη φτάσουμε στο σημείο μετά τη μπουγατσούπολη να γελάει και όλη η Αθήνα μαζί σου.
μονο....ρε θα σε θελανε για γαμπρο τους ολα τα εφοπλιστικα τζακια της υφηλιου!!!!Αν είχα και την ελαστικότητα του κρέσιτς θα ήμουν τσιμεντοκολώνα
ποσο βλαμμενα ειναι αυτα τα κομματοσκυλα.....10 νοματαιοι ξημεροβραδυαζομαστε εδω χαμου-τζης(ειναι ρε) και 5 βασικα δεν καταφερνουν να τα συγκρατησουν.......Άκου να μαθαίνεις για να μην εκτίθεσαι (καλά αυτό δε γίνεται, αλλά λέμε τώρα)..
α) δεν είμαι κκες.
β) δεν είμαι μπουγάτσας...
αμα μπορούσαν να συγκρατήσουν παραπάνω θα ήταν κομματόσκυλα;ποσο βλαμμενα ειναι αυτα τα κομματοσκυλα.....10 νοματαιοι ξημεροβραδυαζομαστε εδω χαμου-τζης(ειναι ρε) και 5 βασικα δεν καταφερνουν να τα συγκρατησουν.......
τι γραφει εδω ρε γατουλη με τα σαφη σου λογια?
αμα μπορούσαν να συγκρατήσουν παραπάνω θα ήταν κομματόσκυλα;
Τι δουλεια κανετε κυριε?επισης παντα αμα πεις κατι για τα γαμω-κωμματα που στηριζουν μετα μανιας...εισαι στανταρ κουμμουνι,δραχμολαγνος,τον δινεις σε τραβελια,πηδας αξυριστες,ενιοτε αξυριστους,δεν πλενεσαι ποτε και στο τελος σου πετανε και μια φωτο με ενα κοτοπουλο.(εξαιρειται ο 64ας που ποσταρει μαιμουδια)..επισης συχναζεις στα εξαρχεια ,βουτας αι φον οπου λαχεις ΚΑΙ μην ξεχναμε...ΕΙΣΑΙ ΧΑΣΙΚΛΗΣ....