Επισκέπτης
"Πετράκης"=???
Ρώτα κανα κομματόσκυλο.
Εμείς απλά γνωρίζουμε πλέον ονόματα και διευθύνσεις.
Υ.Γ. Πετράκης δεν είναι επώνυμο..
"Πετράκης"=???
Ολοι στους δρομους ????????και μετά στις εκλογές όλοι στις κάλπες στα τέσσερα
Δεν βγήκανε ΟΛΟΙ στους δρόμους το Σάββατο που δεν δουλεύανε...θα βγούνε την Τετάρτη?καλημερα..την τεταρτη ΟΛΟΙ στους δρομους!
ο δρομος ειχε τη δικη του ιστορια....Δεν βγήκανε ΟΛΟΙ στους δρόμους το Σάββατο που δεν δουλεύανε...θα βγούνε την Τετάρτη?
Δεν βγήκανε ΟΛΟΙ στους δρόμους το Σάββατο που δεν δουλεύανε...θα βγούνε την Τετάρτη?
Τότε θα είναι αργά...Η κάθοδος στους δρόμους δεν γίνεται "κατά παραγγελία" ούτε με προσκλήσεις.
Όταν δούμε κατάφατσα τη πραγματικότητα, όταν πονέσουμε μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο τότε θα κατέβουμε όλοι.
Έχουμε ακόμα δρόμο....
Ο Δρομος ποτε δεν εδωσε λυση στα προβληματα του κοσμουΤότε θα είναι αργά...
Τότε θα είναι αργά...
Βασικά έχω νοιώσει ότι με κοροιδεύουν και αυτό μου αρκεί για να αντιδρώ με οποιονδήποτε τρόπο...είναι ήδη αργά.
Αλλά μέχρι στιγμής - ειλικρινά - έχεις νοιώσει πραγματικά κάτι?
Πέραν της βενζίνης που έχει πάει στο 1.5€ και των τσιγάρων που έχουν πάει στα 3.9€?
Α, και οι Δημόσιοι υπάλληλοι που είδαν 200€ λιγότερα στο τελευταίο μισθό (που είχε όμως και το δώρο Πάσχα, άρα δεν ένοιωσαν τίποτα).
περίμενε .... there will be pain, real pain!
πρόσεξε μην σκίσουμε κανενα στριγκάκι!!!!!!καλημερα..την τεταρτη ΟΛΟΙ στους δρομους!
Βασικά έχω νοιώσει ότι με κοροιδεύουν και αυτό μου αρκεί για να αντιδρώ με οποιονδήποτε τρόπο...
Τα λέγαμε από την πρώτη στιγμή ρε συ ότι ο ντόρος με τους μισθούς στον ιδιωτικό γίνεται για να θριαμβολογήσει στο τέλος η κυβέρνηση...[move][size=20pt]ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ [/size][/move]
Μαριάνα Πυργιώτη τώρα στον Real fm.
Λέει τι είπαν χθές τα μέλη του ΔΝΤ και της ΕΕ που έκαναν τις διαπραγματεύσεις με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-Τα μέτρα μας τα παρουσιάσαν ΕΤΟΙΜΑ οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, εμείς κάναμε λίγες τροποποιήσεις
-Δεν υπήρχε θέμα με τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα όσον αφορά το ΔΝΤ
Κρεμάλα
Βασικά έχω νοιώσει ότι με κοροιδεύουν και αυτό μου αρκεί για να αντιδρώ με οποιονδήποτε τρόπο...