Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ευτυχώς που έχει γυρίσει ο M. Moore το Sicko.
Δεν το βλέπεις/ξαναβλέπεις να πας να γαμηθείς Δευτεριάτικα?
Η μαλακία που γράφεις "από κει και πέρα ας τα βρεί ο ασφαλιστικός φορέας (κρατικός/ιδιωτικός/μίγμα) με τις αμοιβές τους" έχει στείλει στον τάφο εκατομμύρια.
Άντε ρε γαμήσου και ψόφα

ρε μουνόπανο .. ακόμη και στον κρατικό ασφαλιστικό φορέα διαφωνείς μαλάκα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
501
Πόντοι
4.906
ο Ε.Σ. δεν παράγει δικά του φάρμακα ή κάνω λάθος; θυμάμαι που λέγαμε μεταξύ μας τα φαντάρια ότι τα φάρμακα του Ε.Σ. είναι τούμπανα :zfuck:
πραγματι γιατι οταν ελεγε αμοξυκιλλινη των 500 ειχε πραγματι 500 μγρ αμοξυκιλλινης και οχι 300 ή 400....... ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πραγματι γιατι οταν ελεγε αμοξυκιλλινη των 500 ειχε πραγματι 500 μγρ αμοξυκιλλινης και οχι 300 ή 400....... ;)

ο ΕΣ δεν παράγει φάρμακα ... κάνει ειδικές παραγγελίες με ειδικές προδιαγραφές.. όπως εξάλλου και σε πολλα τρόφιμα (συσκευασμένα αυτά που λέγαμε ξηρά τροφή)...

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε μουνόπανο .. ακόμη και στον κρατικό ασφαλιστικό φορέα διαφωνείς μαλάκα...
Γιατί μαλάκα η απόφαση δεν πρέπει να είναι του φορέα, ανεξάρτητα αν είναι κρατικός ή ιδιωτικός ή διαγαλαξιακός.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παλι μπηκε ο τραμουντανας να αρχισει το κυρηγμα?  :headbang: :headbang: :headbang:

ε ρε ακομη δεν εχει πεσει πολυ ξυραφι φαινεται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατί μαλάκα η απόφαση δεν πρέπει να είναι του φορέα, ανεξάρτητα αν είναι κρατικός ή ιδιωτικός ή διαγαλαξιακός.
και γιατί ρε κόπανε ο καλός γιατρός (αυτός που μελετάει, ενημερώνεται) να αμείβεται το ίδιο με αυτόν που από τότε που πήρε πτυχίο έχει μείνει στα ίδια???

και γιατί να είμαι υποχρεωμένος να πάω σε όποιον γιατρό έχει εκείνη την στιγμή υπηρεσία και να μην μπορώ να επιλέξω???

αει σιχτίρι ρε με τις ισοπεδώσεις σας..

εγώ θέλω από το ασφαλιστικό και νοσοκομειακό σύστημα τα ακόλουθα

(1) να έχω πρόσβαση στον γιατρό της επιλογής μου.. αν θέλει να με περιορίσει έχασε.. μπορεί να με ελέγχει αν πρέπει να πάω σε γιατρό αλλά όχι σε ποιόν γιατρό θα πάω..
(2) να έχω πρόσβαση στο νοσοκομείο της επιλογής μου και όχι σε όποιο εφημερεύει.. μπορεί να ελέγχει αν πρέπει να νοσηλευτώ αλλά όχι που θα νοσηλευθώ και ποιός θα με νοσηλεύσει

από κει και πέρα ας τα βρεί...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και γιατί ρε κόπανε ο καλός γιατρός (αυτός που μελετάει, ενημερώνεται) να αμείβεται το ίδιο με αυτόν που από τότε που πήρε πτυχίο έχει μείνει στα ίδια???

και γιατί να είμαι υποχρεωμένος να πάω σε όποιον γιατρό έχει εκείνη την στιγμή υπηρεσία και να μην μπορώ να επιλέξω???

(1) να έχω πρόσβαση στον γιατρό της επιλογής μου.. αν θέλει να με περιορίσει έχασε.. μπορεί να με ελέγχει αν πρέπει να πάω σε γιατρό αλλά όχι σε ποιόν γιατρό θα πάω..
(2) να έχω πρόσβαση στο νοσοκομείο της επιλογής μου και όχι σε όποιο εφημερεύει.. μπορεί να ελέγχει αν πρέπει να νοσηλευτώ αλλά όχι που θα νοσηλευθώ και ποιός θα με νοσηλεύσει

από κει και πέρα ας τα βρεί...

εσυ πολλα θελεις. Άνθρωπε της ρετσίνας
αι πιες εκει κανα τσιπουρο  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
501
Πόντοι
4.906

εχεις....πας διαβαλκανικο ή ιασω ή ωνασειο η οπου αλλου......δοξα τω θεω εχει πολλα αριστα ιδιωτικα.....

μιλαμε για το δημοσιο νοσοκομειο...εκτος αν το δημοσιο δεν θελετε καν να υπαρχει οποτε αυτο ειναι πλεον μια αλλη κουβεντα.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εχεις....πας διαβαλκανικο ή ιασω ή ωνασειο η οπου αλλου......δοξα τω θεω εχει πολλα αριστα ιδιωτικα.....

μιλαμε για το δημοσιο νοσοκομειο...εκτος αν το δημοσιο δεν θελετε καν να υπαρχει οποτε αυτο ειναι πλεον μια αλλη κουβεντα.....

να υπάρχει με τις παραπάνω προυποθέσεις...

(1) ελεύθερη επιλογή γιατρού εντός του δημοσίου νοσοκομείου
(2) ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου εντός του δημοσίου συστήματος..

όπςω εξέλλου δημόσια υγεία λειτουργεί σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου...

ο μόνος περιορισμός είναι ότι για αν πας σε γιατρό με ειδικότητα θα πρέπει να έχεις παραπεμπτικό από τον οικογενειακό γιατρό σου (τον οποίον επιλέγεις από λίστα και έχεις δικαίωμα να τον αλλάξεις).. και αν χρειστείς νοσηλεία σε νοσοκομείο (με παραπομπή από τον ειδικό γιατρό) επιλέγεις σε ποιό νοσοκομείο και ποι΄ςο γιατρός εντός του νοσοκομείου...

τις αμοιβές και το πόσο θα πάρει ο καθένας τα βρίσκει η δημόσια ασφάλιση...

δεν μπορεί ο τενεκές να αμείβεται το ίδιο με έναν πολύ καλό επειδή και οι δύο επέλεξαν να εργάζονται στο δημόσιο σύστημα υγείας...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
501
Πόντοι
4.906
να υπάρχει με τις παραπάνω προυποθέσεις...

(1) ελεύθερη επιλογή γιατρού εντός του δημοσίου νοσοκομείου
(2) ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου εντός του δημοσίου συστήματος..
το 1 γινεται ηδη απλα με ορους φακελακι,χαρτακι για προσυννενοημενη εισαγωγη τακτικου περιστατικου σε μερα εφημεριας κλπ κλπ

προφανως και οποιος εισαγεται για στεφανιογραφια ξερει ποιος γιατρος θα του την κανει ,το ιδιο και για εγχειριση κλπ.....απλα πληρωνει μαυρα.....αυτο ειναι το φακελακι και οχι αυτο που νομιζει ο κοσμος που δεν εχει επαφες με το συστημα υγειας.....εξαλλου η ιατρικη δεν εχει μονο επειγοντα εχει και πολλα τακτικα περιστατικα.....

το 2 σε μερη που εχουν ενα νοσοκομειο/νομό  ειναι ετσι κι αλλιως αδυνατο.....πχ αν βρεθω ορεστιαδα ενα νοσοκομειο υπαρχει.εκει θα παω προφανως

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το 1 γινεται ηδη απλα με ορους φακελακι,χαρτακι για προσυννενοημενη εισαγωγη τακτικου περιστατικου σε μερα εφημεριας κλπ κλπ

προφανως και οποιος εισαγεται για στεφανιογραφια ξερει ποιος γιατρος θα του την κανει ,το ιδιο και για εγχειριση κλπ.....απλα πληρωνει μαυρα.....αυτο ειναι το φακελακι και οχι αυτο που νομιζει ο κοσμος που δεν εχει επαφες με το συστημα υγειας.....εξαλλου η ιατρικη δεν εχει μονο επειγοντα εχει και πολλα τακτικα περιστατικα.....

το 2 σε μερη που εχουν ενα νοσοκομειο/νομό  ειναι ετσι κι αλλιως αδυνατο.....πχ αν βρεθω ορεστιαδα ενα νοσοκομειο υπαρχει.εκει θα παω προφανως

εεε να γίνεται επίσημα και χωρίς φακελλάκι...

και δεν μιλάμε για επείγοντα περιστατικά.. μιλάμε για τακτικά και προγραμματισμένα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
είπατε ότι θέλετε να πιαστεί η φοροδιαφυγή ??????????????????

ποιός θανάσης ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετ΄ εμποδίων ο διαγωνισμός για ελεγκτές είσπραξης εσόδων
Διαμαρτυρία εφοριακών κατά της διεξαγωγής διαγωνισμού για την πρόσληψη από το Υπουργείο Οικονομικών

Κλίμα έντασης επικράτησε το πρωί, έξω από το κτίριο του Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης στον Ταύρο, κατά την προσέλευση υποψηφίων στο διαγωνισμό του υπουργείου Οικονομικών για την πρόσληψη ελεγκτών βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης κρατικών εσόδων.

Εργαζόμενοι στις εφορίες είχαν οργανώσει εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από το εξεταστικό κέντρο (Πειραιώς 211, Ταύρος) , και ενημέρωναν για την απόφαση του συνεδρίου της Ομοσπονδίας εφοριακών υπαλλήλων να μην αποδεχθούν την διενέργεια του διαγωνισμού για τους ελεγκτές Βεβαίωσης και Είσπραξης, που όπως λένε, «οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση της εφορίας, στο πλαίσιο της διάλυσης του δημοσίου».

Αν και δεν εμποδίστηκε η είσοδος των διαγωνιζόμενων, κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση μεταξύ των διαδηλωτών και των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από το κτίριο. Μάλιστα, υπήρξε και μια προσαγωγή συνδικαλιστή στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων- πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας εφοριακών υπαλλήλων κ. Τρυφ. Αλεξιάδη.

Η διαδικασία του διαγωνισμού ξεκίνησε, με καθυστέρηση, μετά τις 11 το πρωί, με 250 περίπου υποψηφίους να μπαίνουν στο κτίριο για να συμμετάσχουν, επί συνόλου 800 που είχαν δηλωθεί στη λίστα των διαγωνιζόμενων.

Η γραπτή αξιολόγηση του προσωπικού που θα στελεχώσει τις θέσεις ελεγκτών βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης των εσόδων του κράτους του Υπουργείου Οικονομικών είχε προγραμματισθεί για τις 10 το πρωί .

λαμόγια ΔΥ...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μείωση του εκλογικού επιδόματος έχει γίνει ήδη απ' όσο ξέρω.

Σε κάθε περίπτωση, θα θυμηθούμε εποχές δεκαετιών εξήντα και εβδομήντα, τότε που διατάσσονταν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, τα νοσοκομεία γέμιζαν την ημέρα των εκλογών και φυσικά σε περιφερειακά εκλογικά κέντρα ο αντιπρόσωπος καλυπτόταν εκ των ενόντων (κάτι που βόλευε τον εκάστοτε διοργανωτή).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
είπατε ότι θέλετε να πιαστεί η φοροδιαφυγή ??????????????????

ποιός θανάσης ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετ΄ εμποδίων ο διαγωνισμός για ελεγκτές είσπραξης εσόδων
Διαμαρτυρία εφοριακών κατά της διεξαγωγής διαγωνισμού για την πρόσληψη από το Υπουργείο Οικονομικών

Κλίμα έντασης επικράτησε το πρωί, έξω από το κτίριο του Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης στον Ταύρο, κατά την προσέλευση υποψηφίων στο διαγωνισμό του υπουργείου Οικονομικών για την πρόσληψη ελεγκτών βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης κρατικών εσόδων.

Εργαζόμενοι στις εφορίες είχαν οργανώσει εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από το εξεταστικό κέντρο (Πειραιώς 211, Ταύρος) , και ενημέρωναν για την απόφαση του συνεδρίου της Ομοσπονδίας εφοριακών υπαλλήλων να μην αποδεχθούν την διενέργεια του διαγωνισμού για τους ελεγκτές Βεβαίωσης και Είσπραξης, που όπως λένε, «οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση της εφορίας, στο πλαίσιο της διάλυσης του δημοσίου».

Αν και δεν εμποδίστηκε η είσοδος των διαγωνιζόμενων, κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση μεταξύ των διαδηλωτών και των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από το κτίριο. Μάλιστα, υπήρξε και μια προσαγωγή συνδικαλιστή στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων- πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας εφοριακών υπαλλήλων κ. Τρυφ. Αλεξιάδη.

Η διαδικασία του διαγωνισμού ξεκίνησε, με καθυστέρηση, μετά τις 11 το πρωί, με 250 περίπου υποψηφίους να μπαίνουν στο κτίριο για να συμμετάσχουν, επί συνόλου 800 που είχαν δηλωθεί στη λίστα των διαγωνιζόμενων.

Η γραπτή αξιολόγηση του προσωπικού που θα στελεχώσει τις θέσεις ελεγκτών βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης των εσόδων του κράτους του Υπουργείου Οικονομικών είχε προγραμματισθεί για τις 10 το πρωί .

λαμόγια ΔΥ...

Αν ήμουν πονηρός θα έλεγα ότι κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν το τυράκι από τους ελέγχους...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ηθελα να ξερα σε αυτη τη χωρα ποιος πρωτο δουλευει ποιον  :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μείωση του εκλογικού επιδόματος έχει γίνει ήδη απ' όσο ξέρω.

Σε κάθε περίπτωση, θα θυμηθούμε εποχές δεκαετιών εξήντα και εβδομήντα, τότε που διατάσσονταν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, τα νοσοκομεία γέμιζαν την ημέρα των εκλογών και φυσικά σε περιφερειακά εκλογικά κέντρα ο αντιπρόσωπος καλυπτόταν εκ των ενόντων (κάτι που βόλευε τον εκάστοτε διοργανωτή).

Οι δικηγόροι και οι δικαστές πάνε δικαστικοί αντιπρόσωποι επειδή έχουν μεγαλύτερα εχέγγυα ανεξαρτησίας από έναν δ/υ, ξέρουν κατά τεκμήριο νομοθεσία και λόγω φύσεως δουλειάς πάλι κατά τεκμήριο μπορούν να διεκπεραιώσουν την εκλογική διαδικασία καλύτερα από κάποιον γραφέα δημόσιας υπηρεσίας...
Και φυσικά το εκλογικό επίδομα δεν είναι τόσο οι αποζημιώσεις των δικαστικών αντιπροσώπων όσο οι δήθεν επιφυλακές που εισπράττουν δ/υ ακόμη και αν έχουν έμμεση σχέση με την εκλογική διαδικασία και ας μην κάνουν τίποτα.
(πιο πολύ στον τραμού πήγαινε αυτό παρά σε σένα...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom