You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δες όμως πως πάει:και το έψαχνα!!!!!
τρίψτο στη μούρη των ΗΛΙΘΙΩΝ που λένε "ας χρεωκοπήσουμε",σα να λένε "πάμε για καφεδάκι"....
η τραγωδία είναι ανείπωτη...
500e ή χρεωκοπία.(εδώ είμαστε)
400e ή χρεωκοπία.
300e ή χρεωκοπία.
200e ή χρεωκοπία.
100e ή χρεοκοπία.
Πού κατά την γνώμη σου πρέπει να πεις ένα ''άντε γαμηθείτε'' ;;;
Επισκέπτης
Έλα λίγη τρομοκρατία..... πάρε κόσμε.
[URL unfurl="true"]http://marc.smokypixel.gr/index.php?pathID=1_1697_1699_1727[/url]
Πρόεδρος εταιρίας δημοσκοπήσεων
ρε που τους βρίσκετε;
βρείτε κι άλλα, βρείτε κι άλλα, είμαστε όλοι αυτιά...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
ενώ αν είχαν καλέσει εσενα ας πούμε,θα καθήλωνες το Πανελλήνιο!!!!
τύπε σόρρυ και χωρίς καμία δόση ειρωνίας, αλλά οι ατάκες αυτού του βίντεο είναι ιστορικής εμβέλειας:
"δεν ξέρω αν πρέπει να λέγονται αυτά στην τηλεόραση"
"συγγνώμη που τα λέω αυτά"
"εύχομαι σε κανέναν να μην τα ζήσει"
"η φόρτιση που μας προκαλέσατε είναι τόσο μεγάλη"
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
σόρυ ρε παίδες αλλά μου βγήκε αυθόρμητα. Ψήφισα κι εγώ κάποτε ΠΑΣΟΚ αλλά τέτοια κωμωδία (MEGA, τυχαίο;) είχα να δω χρόνια.
Λες και μιλάνε σε παιδιά δημοτικού...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Ψαξτε σήμερα στην καθημερινή να δειτε κάτι ενδιαφέρον
ΚΑΙ ο Πρόντι ΚΑΙ ο Ντράγκι ειναι πρώην Goldman Sachs.
Η Goldman Sachs έκανε τη μπίζνα και μας έβαλε στο ευρώ.
Συμπεράσματα;
ΚΑΝΕΝΑ!
Και ο Παπαδήμος ήταν νο2 στην ΕΚΤ. "Τσολάκογλου" κι αυτός; Δοσίλογος;
Γιατί σήμερα άκουσα κάτι μαλάκες να λένε κάτι τέτοιο.
Σοβαροί οικονομολόγοι ήταν, σε μεγάλους οικονομικούς οργανισμούς δούλευαν. Που να δουλεύουν; Σε κομμωτήριο;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είναι δεδομένο ότι στο 60% του ελληνικού λαού το δημοτικό είναι δυσκολίας ντοκτορά.τύπε σόρρυ και χωρίς καμία δόση ειρωνίας, αλλά οι ατάκες αυτού του βίντεο είναι ιστορικής εμβέλειας:
"δεν ξέρω αν πρέπει να λέγονται αυτά στην τηλεόραση"
"συγγνώμη που τα λέω αυτά"
"εύχομαι σε κανέναν να μην τα ζήσει"
"η φόρτιση που μας προκαλέσατε είναι τόσο μεγάλη"
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
σόρυ ρε παίδες αλλά μου βγήκε αυθόρμητα. Ψήφισα κι εγώ κάποτε ΠΑΣΟΚ αλλά τέτοια κωμωδία (MEGA, τυχαίο;) είχα να δω χρόνια.
Λες και μιλάνε σε παιδιά δημοτικού...
τώρα για όλους αυτούς που μου λενε ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ πρώτα πρέπει να μου δικαιλογήσουν αυτό και ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ.
422 ΔΙΣ πληρώσαμε σε τοκοχρεωλύσια μέσα σε 15 χρόνια
..21 ΔΙΣ οι ετήσιες καθαρές κρατικές δαπάνες!
Απο τα 170 δις ευρώ των εξόδων του κράτους για το 2012, τα. 149 δις ευρώ θα πάνε στους τοκογλύφους και στις τράπεζες (ξένες και ντόπιες) και μόλις τα 21 δις ευρώ θα πάνε για τις καθαρές κρατικές δαπάνες!
Επίσης συνολικά λοιπόν τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε πληρώσει 265 δισ. ευρώ σε χρεωλύσια και 156 δισ. σε τόκους, σύνολο 422 δισ.!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Ψήφισα κι εγώ κάποτε ΠΑΣΟΚ
Εξαρτάται πότε το ψήφισες!
Αν το ψήφισες όταν ο μακαρίτης ο "Σιδερένιος" διόριζε αβέρτα, μοίραζε με τη σέσουλα λεφτά των επιδοτήσεων (ξένα δηλαδή!) και δανεικά και δημιούργησε αυτό το "wealth effect", όπου όλοι καλοπερνάγανε χωρίς να σκέφτονται πως ο "λογαριασμός" κάποτε θα πληρωνόταν, εξηγεί γιατί το έκανες, αλλά δεν είναι και πολύ τιμητικό. ;)
Διότι εγώ ακριβώς τότε διαφώνησα και με λέγανε μίζερο και "Κασσάνδρα" κλπ
RPM
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΚΑΝΕΝΑ!
Και ο Παπαδήμος ήταν νο2 στην ΕΚΤ. "Τσολάκογλου" κι αυτός; Δοσίλογος;
Γιατί σήμερα άκουσα κάτι μαλάκες να λένε κάτι τέτοιο.
Σοβαροί οικονομολόγοι ήταν, σε μεγάλους οικονομικούς οργανισμούς δούλευαν. Που να δουλεύουν; Σε κομμωτήριο;
Μαλιστα. Ναι. Φαντάζομαι οτι το οτι και οι 2 δουλευαν στο ίδιο μαγαζι ειναι μια απλή σύμπτωση.
Χτες ειδα μια ταινια. H Goldman Sachs έβγαλε εκατοντάδες εκατομμύρια κέρδη ποντάροντας υπέρ του κλεισίματος της AIG. Δεν ποντάρουν σε χρεωκοπια της ελλάδας αραγε;
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
XAAAAAAAAAAAAAXAXAXAAXA!
Πάντως στο Ελληνικό πακέτο διάσωσης συμμετέχουν και Ευρωπαϊκές χώρες με μικρότερο κατώτερο μεροκάματο από την Ελλάδα.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Πάντως στο Ελληνικό πακέτο διάσωσης συμμετέχουν και Ευρωπαϊκές χώρες με μικρότερο κατώτερο μεροκάματο από την Ελλάδα.
Καί μέ τί κόστος ζωής;
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Μαλιστα. Ναι. Φαντάζομαι οτι το οτι και οι 2 δουλευαν στο ίδιο μαγαζι ειναι μια απλή σύμπτωση.
Χτες ειδα μια ταινια. H Goldman Sachs έβγαλε εκατοντάδες εκατομμύρια κέρδη ποντάροντας υπέρ του κλεισίματος της AIG. Δεν ποντάρουν σε χρεωκοπια της ελλάδας αραγε;
Νομίζω πως η Γκόλντμαν Σακς είναι εκδότης CDUs! Με μια μικρή επιφύλαξη.
Η Σίτιγρουπ είναι σίγουρα. Δηλαδή σε περίπτωση πιστωτικού γεγονότος στην Ελλάδα θα πληρώσουν!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
απο μόνο του αυτό καταδεικνύει ότι το παραμυθί της διάσωσης είναι μια μαλακία και μισή.Πάντως στο Ελληνικό πακέτο διάσωσης συμμετέχουν και Ευρωπαϊκές χώρες με μικρότερο κατώτερο μεροκάματο από την Ελλάδα.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Καί μέ τί κόστος ζωής;
Τώρα αυτό είναι επιχείρημα;
Το πως οι Έλληνες χλιδάνεργοι πλήρωναν τον καφέ (π.χ.) πέντε ευρώ, είναι ελλαφρυντικό ή επιβαρυντικό της θέσεώς μας;
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Καί μέ τί κόστος ζωής;
Αυτό τι σημασία έχει;
Σημασία έχει ότι τα κράτη αυτή αφαιρούν ποσά από τον προϋπολογισμό τους και τα δίνουν δανεικά στην Ελλάδα.
Χωρίς να είναι σίγουροι ότι θα τα πάρουν πίσω αν επικρατήσουν οι Καζάκηδες και η κουστωδία τους στο bou.com.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μην ακους πολυ σοιμπλε. και οι βουλγαροι που ανεφερε μια χαρα τρωνε απο βορεια ελλαδα τα...δανεικα τους.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Και ποιός έχει ομόλογα δηλαδή αφού όλοι έχουν ξεφορτώσει;
Και αυτό τι σε χαλάει;
Σκοπός δεν είναι να την πληρώσουν οι κακοί φρίτζηδες;
Δηλαδή από την μία καλά να πάθουν τα συνταξιοδοτικά ταμεία των Ευρωπαίων και από την άλλη μας πιάνει πόνος για τους Ευρωπαίους φορολογούμενους;
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μην μπαίνεις σ αυτό το τρυπάκι.Καί μέ τί κόστος ζωής;
το όλο πανηγύει που εχουν στήσει τα λαμόγια στηρίζεται μακροσκοπικά στον τ΄ρποπο που έχουν οδηγήσει να λειτουργεί η ελληνική κοινωνία.....
ας πούμε.
πας στο γιατρό και του λες δεν εχω να σε πληρώσω γιατί δεν έχουν να με πληρώσουν.
κοινώς υπάρχει αλληλοβοήθεια με υπηρεσίες που ΔΕΝ πληρώνονται πλέον απο το εσωτερικό της κοινωνίας και το μπαγιόκο πάει ΟΛΟ στα τοκοχρεωλύσια και την εξυπηρέτηση του χρέους.
Η ελλάδα παραμενει στο ευρώ όχι γιατί συμφέρει τον απλό πολίτη αλλά γιατί αυτό συμφέρει τον Βορρά και τις τράπεζες προκειμένου να μη χάσουν κάποιοι τα λεφτά τους και μετά ζητήσουν τα σπασμένα απο τους βόρειους.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αυτό τι σημασία έχει;
Σημασία έχει ότι τα κράτη αυτή αφαιρούν ποσά από τον προϋπολογισμό τους και τα δίνουν δανεικά στην Ελλάδα.
Χωρίς να είναι σίγουροι ότι θα τα πάρουν πίσω αν επικρατήσουν οι Καζάκηδες και η κουστωδία τους στο bou.com.
δε πειραζει. ας μη ξαναδωσουν. να κανουμε και μεις ενα ωραιοτατο εμπαργκο στην επιχειρηματικοτητα και στο συναλλαγμα να δουμε ποιος ποναει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις