Επισκέπτης
πηγαινε βρες τον τζουμακα που κοιμοταν στις συνεδριασεις
Έτσι..
πηγαινε βρες τον τζουμακα που κοιμοταν στις συνεδριασεις
Η μαλακία του Έλληνα προσεγγίζει το άπειρο.
Είναι ψηλά τα τραπεζικά επιτόκια: μας εκμεταλλεύονται.
Είναι χαμηλά τα τραπεζικά έπιτόκια: μας υπονομεύουν και πάλι μας εκμεταλλεύονται.
Είναι χαμηλά τα τραπεζικά έπιτόκια: μας υπονομεύουν και πάλι μας εκμεταλλεύονται.
Οι γερμανοί τα έσπρωξαν γιατί κάπου στόχευαν.
Στα παπάρια μου αν είναι καλοί ή κακοί.
Αν είναι να με στείλουν άκλαφτο θα τους πάρω μαζί αν μπορώ.
Έτσι πάει το παιχνίδι τους..
χεζουν οι αρκουδες στο δασος;Η μαλακία του Έλληνα προσεγγίζει το άπειρο.
εάν ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΕΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΓΑΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ.
ελεος ρε μαλεα....φευγω....πεντε ποστ εξεδρα εισαι και εμοτικονς.....
γιατι μαμα το παιδι μας τρωει γυρο;γιατι δεν βρηκα σπληναντερο......μου θυμιζεις ρε φιλε το σκετσακι με τον ζουγανελη....
πηγαινε βρες τον τζουμακα που κοιμοταν στις συνεδριασεις και τους λοιπους κατα καιρους συναδελφους του και ρωτα τον......γιατι τα δεχτηκες μπουλη;μπας και τα δεχτηκες γιατι υπηρχε μια ΕΝΩΣΗ Με ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΚΛΠ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.....
Ρε σεβαλιέ, πόσα θες να με τρελάνεις?Φυσικά κάπου στόχευαν. Εσένα δουλειά σου ήταν να δεις εσύ ως χώρα που στοχεύεις και τι θέλεις. Το κανες?
+10Ρε σεβαλιέ, πόσα θες να με τρελάνεις?
Που έγραψα εγώ πως σα χώρα είμαστε άμοιροι ευθυνών??
ευχαριστω δεν θα παρω......Εσύ πήγαινε να βρεις το Τζουμάκα και τους τζουμάκες. Τι φταίνε οι γερμανοί κλπ λοιπόν? Ο άλλος σου κάνει μια πρόταση. Εσύ ή το δέχεσαι ή λες ευχαριστώ δε θα πάρω.
Ρε σεβαλιέ, πόσα θες να με τρελάνεις?
Που έγραψα εγώ πως σα χώρα είμαστε άμοιροι ευθυνών??
+10ευχαριστω δεν θα παρω......
και γιαυτο πρεπει να τιμωρηθουν οι τοκογλυφοι και να παρουν μια φορα τα αρχδια τους για να μαθουν αλλη φορα να επενδυουν σε αληθινες επενδυσεις και οχι σε φουσκες τυπου ελλαδα....Αυτό που παίχτηκε στην Ελλάδα ήταν
ΑΛΗΤΙΚΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΣΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟ, ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΡΟΥΜΠΑΣ
το κακό είναι ότι λόγω μόχλευσης και παραγώγων τοποθετήθηκαν στη μικρή Ελλαδίτσα ΤΙΝΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ και κάποιοι τρέχουν να συμαζζέψουν τα ασυμάζευτα εδώ και 2 χρόνια...
Όχι άμοιροι ευθυνών. Έχουμε ΟΛΗ την ευθύνη ως χώρα.
Κσλά περίμενε εσύ να πλερώ κ ο άλλος,ο ένας θα πλερώ κ δεν θα ναι ο Μπενύ κ ο Γαπ.Όχι λεβέντη μου.
It takes two to tango ναπούμε.
Δεν παίζει να πλερώ μόνο ο ένας..
εσυ τι φοβασαι;ιδιωτικος υπαλληλος εισαι....ο μισθος σου με τον εναν ή τον αλλον τροπο θα συνεχισει να υπαρχει.....εστω και με ανταλλαγη προιοντων......τον δημοσιο υπαλληλο που ολοι λοιδορειτε να κλαις.....αυτος θα ψοφησει σε πτωχευση....ή μηπως οχι;Aυτό το ευχαριστώ δε θα πάρω, κάπως αργά το θυμήθηκες κύριε νεοέλληνα...
εσυ τι φοβασαι;ιδιωτικος υπαλληλος εισαι....ο μισθος σου με τον εναν ή τον αλλον τροπο θα συνεχισει να υπαρχει.....εστω και με ανταλλαγη προιοντων......τον δημοσιο υπαλληλο που ολοι λοιδορειτε να κλαις.....αυτος θα ψοφησει σε πτωχευση....ή μηπως οχι;
εσυ τι φοβασαι;ιδιωτικος υπαλληλος εισαι....ο μισθος σου με τον εναν ή τον αλλον τροπο θα συνεχισει να υπαρχει.....εστω και με ανταλλαγη προιοντων......τον δημοσιο υπαλληλο που ολοι λοιδορειτε να κλαις.....αυτος θα ψοφησει σε πτωχευση....ή μηπως οχι;