Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Το αν είναι καραμέλα ή όχι ψάξε πρώτα τα στοιχεία και μετά μίλα έτσι για να μη λέμε μπαρούφες και πετάμε ανοησίες.

Η ε.ε. το δινε ΤΥΧΑΙΝΕ ( λέω εγώ τώρα) ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ( Ως το 2004 τουλάχιστον) Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ? ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΕ!

Εκτός και αν η Ε.Ε. είχε κάνει καμια απευθείας σύνδεση με το υπερπέραν και έρεε το χρήμα, πες το μας αμα το ξέρεις να το μάθουμε και μεις.  :headbang:

οχι βρε...συνομωσια ηταν ολα....  :2funny: για να...αποσα8ρω8ει...ο πρωτογενης τομεας  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δωωωσε  :2funny:

οι (λευκοι) Αφρικανοι υπηκοοι ειναι αμοιροι ευ8υνων - οι κακιες Τραπεζες, ο 'σακατης' (...δειγμα πολιτισμου του αιωνιου ραγια), η Τριμερης, Τετραμερης, Πενταμερης κοκ  φταινε για ολα τα δεινα του περιουσιου λαου  :2funny:

οπως λεει κ μια ψυχη, ΔΝΤ κ ξερο ψωμι

ο χαρακτηρισμός ενός ατόμου ως "σακάτη" είναι απείρως ελαφρύτερος (στην εν τέλει όλοι λέμε ωχ σακατεύτηκα)
από το χαρακτηρισμό 4 εθνών ως γουρούνια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δεν ήταν κάποτε 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140;
Τον 10σέλιδο προυπολογισμό της χώρας δεν αξιώθηκε ούτε ένας να τον μελετήσει ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ; ΤΑΒΛΙ ΠΑΙΖΑΝ;

αλλά ξέχασα. τους ξεγέλασαν οι πονηροί πολιτικοί μας με τα ψευδή στοιχεία...
πεστα χρυσοστομε.....δεν παιζαν ταβλι αλλα τα πουλια τους.....τους κοροιδεψε λεει η ΕΛΣΤΑΤ

μεχρι και γω που δεν ειμαι οικονομολογος,μεχρι και την θεια μου στο χωριο να ρωτουσες ηξερε και ειχε ακουσει οτι την επομενη της ενταξης μας στο ευρω τα νουμερα που πετυχαμε σαν στοχους τα αφησαμε μακραν πισω μας στην ληθη......και το παρτυ συνεχιστηκε εντος ευρω....

η ελλαδα του 2001 ειναι ο προπομπος του αιολου κεντερη και παπαδημος/σημιτης ανεδιεχθησαν σε μαγους μεγαλυτερους του αξιοτιμου κου τζεκου κατα πως φαινεται....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
προφανως με περνας για καποιον διανοητικα καθυστερημενο που δεν ξερω οτι τα εδινε η γερμανια στο ταμειο και τα εισεπρατε και η ελλαδιτσα...... :uglystupid:

αλλα ειπαμε;....καποιοι βλεπεις που δεν ειχαν μυαλο σοιμπλε ειπανε καποτε....για σιγα....η ελλαδα του 1995 πχ δεν σε παω μακρια δεν εχει εναν δρομο που να συνδεει ηπειρο-θεσσαλια παρα εναν κατσικοδρομο που κολλανε οι νταλικες μας να τον διασχισουν να πανε στην τουρκια(γιουγκοσλαβια κλειστη τοτε λογω πολεμου)

και μεις;εχουμε αουτομπαν με οκτω λωριδες αυτοκινητοδρομους......ή δεν εχουν πχ ενα μετρο σε κοτζαμ αθηνα ενω το λονδινο εχει απο τα τελη του 19ου αιωνα...ε ας δωσουμε και σ αυτους τους φτωχους μια βοηθεια να φτιαξουν υποδομες μπας και μπορεσουν ποτε και φτασουν εμας και ελθει και η περιβοητη αναπτυξη...αυτα ειπαν τοτε αυτοι οι ηγετες....δεν ειπαν ελατε ελληνες παρτε ενα δις να πατε στα μπουζουκια

τωρα η ελληνικη μεταφραση της βοηθειας ειναι αλλο θεμα αλλα δεν φαγωθηκαν αυτα τα λεφτα συγκεκριμενα τα οποια μαλιστα πολλες φορες οταν δεν αξιοποιουνταν ως ζητουνταν απο την ΕΕ επιστρεφονταν και μαλιστα αν θυμαστε μιλαγαμε για χαμηλη απορροφητικοτητα των προγραμματων.....

θες να πιασουμε τις επιδοτησεις;γιατι μας τις διναν;περιμενω απαντηση

Όχι σε περνάω για άτομο που στρουθοκαμηλίζεις αντί να δεις την αλήθεια επειδή προφανώς δε βολεύει η αλήθεια τις κατεστημένες μας αντιλήψεις. Για να μη στα λέω εγώ λοιπόν ψάξε μόνος σου να δεις τι έχει εισπράξει η Ελλάδα απο το 80 που μπήκε ( ΜΟΠ ) ως σήμερα από την ΕΕ .
Σημειωτεών πως ως το 85 η Ελλάδα μόνη έπαιρνε σχεδόν καθώς ως τότε δεν είχαν μπει Ισπανία και Πορτογαλία .
Και από το 85 ως το 2004 πάλι η Ελλάδα λάμβανε τη μερίδα του λέοντος. Και ούτε οι δρόμοι μόνο είναι. Και κάτι αγροτικές επιδοτήσεις, και κάτι ΕΣΠΑ και κατι άλλα κονδύλια που δίνοταν για προσλήψεις και άχρηστες υπηρεσίες. Δεν υπήρχε κανένας γκαουλάιτερ εδώ για να κάνει κουμάντο τι θα γίνουν. Κακώς. Αν υπήρχε βέβαια θα σκούζαν τα εδώ τρωκτικά για  "παραβιαση της εθνικής κυριαρχίας" και άλλα γραφικά...

Επισκέπτης
Εκτός και αν η Ε.Ε. είχε κάνει καμια απευθείας σύνδεση με το υπερπέραν και έρεε το χρήμα, πες το μας αμα το ξέρεις να το μάθουμε και μεις.  :headbang:

Διάβασε οπωσδήποτε περί "εκδοτικού προνομίου" και το ρόλο του στην Οικονομία

Επισκέπτης
αντί να ψάχνεις να βρεις κακούς γερμανούς. ;)

Κάπου μπερδεύτηκες.
Δεν έψαξα ποτέ για κακους γερμανούς.
Απλώς επένδυσαν στην εξαθλίωσή μας για δικό τους όφελος.
Εγώ λέω απλά πως αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην εξαθλίωση του έλληνα και αυτήν του γερμανού συνταξιούχου για παράδειγμα, προτιμώ το 2ο.
Έτσι είναι το παίγνιο, τι να κάνουμε??
Ή στην τελική, αν είναι να πάω άκλαφτος και να πάρω κι αυτόν μαζί ας το κάνω.
Έτσι απλά, χωρίς μίσος έτσι for the game ρε παιδί μου..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οι ροές χρήματος μεταξύ ΕΚΤ, Ε.Ε., Γερμανίας, Ελλάδας και λοιπών
είναι πολύ σκοτεινές και νεφελώδεις για να κλειστούν σε μία φράση
ΣΕ ΕΔΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΦΤΑ

Να σου θυμίσω μόνο κάποιες λέξεις:
Εκδοτικό προνόμιο, Συμβάσεις όπλων, προμήθειες μεσαζόντων, κρατήσεις υπέρ Ε.Ε., siemens, και πολλά πολλά άλλα

Η σκακιέρα της Ευρώπης είχε στηθεί πριν πολλά χρόνια για να έρθει η κατάσταση στοχευμένα ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

Δεν ξέραν τόσα χρόνια ότι το έλλειμμα και το χρέος βαίνουν προς μη βιώσιμα επίπεδα; Τί κάναν τόσα χρόνια; Που ήταν το 2005 το 2006 το 2007 το 2008 το 2009; Τόσες χιλιάδες οικονομολόγοι παχηλά αμοιβόμενοι δε βρέθηκε ούτε ένας να δει κάτι στραβό;
Από το 5 % του ΑΕΠ τινάχτηκε στο 150 % ξαφνικά το χρέος;
Δεν ήταν κάποτε 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140;
Τον 10σέλιδο προυπολογισμό της χώρας δεν αξιώθηκε ούτε ένας να τον μελετήσει ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ; ΤΑΒΛΙ ΠΑΙΖΑΝ;

αλλά ξέχασα. τους ξεγέλασαν οι πονηροί πολιτικοί μας με τα ψευδή στοιχεία...

Φυσικά και τα λέγανε. Και μάλιστα σου δίνανε και χρήμα να αναπτυχθείς, σου δίναν οδηγίες. Αλλά οι δικοί σου οι ελληνάρες γαβγίζανε για την κακιά ε.ε. που θα μας πει τι θα κάνουμε και εμείς ξέρουμε και κοίταζαν να μασάνε το χρήμα. Πως το βγαλες πως δε τα ξεραν?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ο χαρακτηρισμός ενός ατόμου ως "σακάτη" είναι απείρως ελαφρύτερος (στην εν τέλει όλοι λέμε ωχ σακατεύτηκα)
από το χαρακτηρισμό 4 εθνών ως γουρούνια

ετερον εκατερον, π λεει κ μια αλλη ψυχη εδω μεσα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φυσικά και τα λέγανε. Και μάλιστα σου δίνανε και χρήμα να αναπτυχθείς, σου δίναν οδηγίες. Αλλά οι δικοί σου οι ελληνάρες γαβγίζανε για την κακιά ε.ε. που θα μας πει τι θα κάνουμε και εμείς ξέρουμε και κοίταζαν να μασάνε το χρήμα. Πως το βγαλες πως δε τα ξεραν?

Και μετα............................ :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• vaseline.jpg
    vaseline.jpg
    36,3 KB · Εμφανίσεις: 28

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Όχι σε περνάω για άτομο που στρουθοκαμηλίζεις αντί να δεις την αλήθεια επειδή προφανώς δε βολεύει η αλήθεια τις κατεστημένες μας αντιλήψεις. Για να μη στα λέω εγώ λοιπόν ψάξε μόνος σου να δεις τι έχει εισπράξει η Ελλάδα απο το 80 που μπήκε
δεν ξερω την ηλικια σου αλλα αν θυμασαι την ελλαδα του 80 και την ελλαδα του σημερα και δεν  βλεπεις καμια διαφορα ή οχι πες μου και μενα.....και ειπαμε ετσι;ελλαδα δεν ειναι μονο η γειτονια που μενεις στην αθηνα.....

γιατι εγω στην ελλαδα του 80 θυμαμαι μια ελλαδα υπαναπτυκτη ακομα τοτε σε σχεση με την ευρωπη σχεδον εφαμιλλη των ανατολικων χωρων......

τωρα αν τις επιδοτησεις νεων επαγγελματιων πχ με 15 -20 χιλιαρικα για να ανοιξουν ενα μαγαζακι να βγαλουν μεροκαματο,τα προγραμματα βοηθεια στο σπιτι να πηγαινουν στους παππουδες ψωνια,τα προγραμματα επμορφωσης σε μεσηλικες πανω σε  Η/Υ και οι προσληψεις νεων παιδιων για εκμαθηση εργασιας και αποκτηση εργασιακης εμπειριας που δεν τους προσφερουν οι σχολες τους κλπ κλπ κλπ εσυ τα θεωρεις βλακειες και πεταμενα λεφτα πες μου ποια  θα ηταν κατεσε τα χρησιμα να καταλαβω.....μηπως να τα διναν απευθειας στον καθε υπουργο οπως εκανε η γνωστη γερμανικη εταιρεια για να εχουμε σημερα παντου στο δημοσιο ζημενς;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
συζητήσεις επι συζητήσεων και διαφωνίες εις το διηνεκές.
το συμπέρασμα είναι απλό.
στην ελλάδα αρχίζει και καλλιεργείται τάχιστα αντιγερμανισμός όπως το 60 αρχισε να καλλιεργείται αντιαμερικανισμός.
το αποτέλεσμα γνωστό και η ιστορία διδάσκει.
ότι προσωπείο και να βάλει ο δυνάστης πάντα το συμφέρον του θα κοιτάει.
η ώρα ήρθε.
μια ζωή ο ισχυρός έχει στην καρπαζά τον αδύνατο.
τελεία.
ολα τα άλλα περί ευρώ ένωσης και λοιπών παπαριών ότι με το ευρώ και την παραμονή μπλα μπλα είναι παραμύθια για χαζούς, παλέρμους, βλαμμένους και πνευματικά ανισόρροπους.

οι έλληνες με την μέγιστη βοήθεια των εσωτερικών λαμόγιων διέλυσαν μια χώρα που ειχε μια ιστορική ευκαιρία που δεν εδόθη σε καμμιά άλλη παγκοσμίως τα τελευταία 30 χρόνια...
και τελικά βρεθήκαμε να κάνουμε τι;
να βρίζουμε τους γερμανούς που κοιτάνε το συμφέρον τους αντί να κυνηγάμε με τανάλιες να βγάλουμε δόνται στα 300 μουνιά και όχι μόνο που έφτασαν τη χώρα εδώ.
Επιπλέον μάλιστα ετοιμαζόμαστε να κάνουμες εκλογές να ανακυκλώσουμε στις καρέκλες τα ΙΔΙΑ μουνιά που επί της ουσίας μας λένε ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ότι θα ΕΦΡΑΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ

Για όλα τα παραπάνω και εάν δεν αποφασίσει ο μαλάκας ο έλληνας μα πετάξει στα σκουπίδια όλα τα σκύβαλα του τρέχοντος και παρελθόντος πολιτικού χώρου εγώ έχω καταλήξει πως στην Ελλάδα τελικά η επιτροπεια ξένων θα ήταν απείρως καλύτερη με ή χωρίς ευρώ.
καλό απόγευμα.

Επισκέπτης
στην ελλάδα αρχίζει και καλλιεργείται τάχιστα αντιγερμανισμός όπως το 60 αρχισε να καλλιεργείται αντιαμερικανισμός.
η ώρα ήρθε.
τελεία.
ολα τα άλλα περί ευρώ ένωσης και λοιπών παπαριών ότι με το ευρώ και την παραμονή μπλα μπλα είναι παραμύθια για χαζούς, παλέρμους, βλαμμένους και πνευματικά ανισόρροπους.

οι έλληνες με την μέγιστη βοήθεια των εσωτερικών λαμόγιων διέλυσαν μια χώρα που ειχε μια ιστορική ευκαιρία που δεν εδόθη σε καμμιά άλλη παγκοσμίως τα τελευταία 30 χρόνια...
να βρίζουμε τους γερμανούς που κοιτάνε το συμφέρον τους αντί να κυνηγάμε με τανάλιες να βγάλουμε δόνται στα 300 μουνιά και όχι μόνο που έφτασαν τη χώρα εδώ.
Επιπλέον μάλιστα ετοιμαζόμαστε να κάνουμες εκλογές να ανακυκλώσουμε στις καρέκλες τα ΙΔΙΑ μουνιά που επί της ουσίας μας λένε ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ότι θα ΕΦΡΑΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ

Για όλα τα παραπάνω και εάν δεν αποφασίσει ο μαλάκας ο έλληνας μα πετάξει στα σκουπίδια όλα τα σκύβαλα του τρέχοντος και παρελθόντος πολιτικού χώρου εγώ έχω καταλήξει πως στην Ελλάδα τελικά η επιτροπεια ξένων θα ήταν απείρως καλύτερη με ή χωρίς ευρώ.
καλό απόγευμα.

Επικροτώ  :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

καλό απόγευμα.

Απο σενα δεν το περιμενα να το ακουσω!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κάπου μπερδεύτηκες.
Δεν έψαξα ποτέ για κακους γερμανούς.
Απλώς επένδυσαν στην εξαθλίωσή μας για δικό τους όφελος.
Εγώ λέω απλά πως αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην εξαθλίωση του έλληνα και αυτήν του γερμανού συνταξιούχου για παράδειγμα, προτιμώ το 2ο.
Έτσι είναι το παίγνιο, τι να κάνουμε??
Ή στην τελική, αν είναι να πάω άκλαφτος και να πάρω κι αυτόν μαζί ας το κάνω.
Έτσι απλά, χωρίς μίσος έτσι for the game ρε παιδί μου..

Ε τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Ας είχες καλή οικονομία να είχες καλές συντάξεις. Με τις πορδές δε βάφονται αβγά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν ξερω την ηλικια σου αλλα αν θυμασαι την ελλαδα του 80 και την ελλαδα του σημερα και δεν  βλεπεις καμια διαφορα ή οχι πες μου και μενα.....και ειπαμε ετσι;ελλαδα δεν ειναι μονο η γειτονια που μενεις στην αθηνα.....

γιατι εγω στην ελλαδα του 80 θυμαμαι μια ελλαδα υπαναπτυκτη ακομα τοτε σε σχεση με την ευρωπη σχεδον εφαμιλλη των ανατολικων χωρων......

τωρα αν τις επιδοτησεις νεων επαγγελματιων πχ με 15 -20 χιλιαρικα για να ανοιξουν ενα μαγαζακι να βγαλουν μεροκαματο,τα προγραμματα βοηθεια στο σπιτι να πηγαινουν στους παππουδες ψωνια,τα προγραμματα επμορφωσης σε μεσηλικες πανω σε  Η/Υ και οι προσληψεις νεων παιδιων για εκμαθηση εργασιας και αποκτηση εργασιακης εμπειριας που δεν τους προσφερουν οι σχολες τους κλπ κλπ κλπ εσυ τα θεωρεις βλακειες και πεταμενα λεφτα πες μου ποια  θα ηταν κατεσε τα χρησιμα να καταλαβω.....μηπως να τα διναν απευθειας στον καθε υπουργο οπως εκανε η γνωστη γερμανικη εταιρεια για να εχουμε σημερα παντου στο δημοσιο ζημενς;

μην ασχολείσαι. ο πιτσιρικάς μεγάλωσε στην Αθήνα του 2000.
δε μπορεί να έχει αποψη για τον ελληνα του 80 που πήγαινε εκδρομή στη... Βουλιαγμένη με το λεωφορείο του 50 και που σε κάθε εξοδο ΣΚ το καλοκαίρι στις εθνικές οδούς έχανε 40-50 νεκρούς λόγω αυτοκινήτων (αυτοκινούμενων μαζών καλύτερα) και δρόμων που δεν υπήρχαν.
η ελλάς απο το 80 έγινε απο πλευράς υποδομών απο κατσικοχώρι των βαλκανόων χώρα του β κόσμου στις παρυφές του αλφα.
το κακό είναι ότι η αποτομη αναβάθμιση ενεργοποίηση και το DNA του μαλακα έλληνα που νόμιζε ότι με 5 φράγκα παραπάνω έπιασε τον παπά απ τ αρχίδια.
τώρα ο παπάς τον πήρε γραμμή και επειδή του πόνεσαν τ αρχίδια του τον στέλνει για σταύρωμα στον γολγοθά για τιμωρία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
η ώρα ήρθε.
τελεία.

καλό απόγευμα.

Σιγοντάρει και ο άλλος ο τρόμπας. Ρε μαλέα είναι άπαιχτοι. Τους λες σου διναν χρήμα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! Και γκρινάζουν ! " γιατί μας τα διναν και και και" Απίστευτοι ρε μαλάκαααα!
Απο πουθενά δε τον πιάνεις το σύγχρονο ελληνάρα!  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom