You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
χαχα φασιστακι χερ ισιε, τελικα η αριστερα μας κυβερνουσε ε?
εχασες σημερα!!! αργησες ναρθεις!
Πρέπει να περάσατε καλά και χωρίς εμένα ατιμούτσικα, ε;
Σας άφησα να γλεντήσετε τον πάπιο μόνοι σας αυτή τη φορά αν και δεν μου αρέσει να τον μοιράζομαι!
Ες αύριον τα σπουδαία, πάω να κοιμηθώ να δουλέψω αύριο γιατί δεν είμαι μέλος μκο (αλήθεια, σε αυτές θα κοπεί καμια επιχορήγηση; ) να τη βγάζω στο τσαμπέ!
μας διασκεδασε παρα πολυ σημερα!Πρέπει να περάσατε καλά και χωρίς εμένα ατιμούτσικα, ε;
Σας άφησα να γλεντήσετε τον πάπιο μόνοι σας αυτή τη φορά αν και δεν μου αρέσει να τον μοιράζομαι!
Ες αύριον τα σπουδαία, πάω να κοιμηθώ να δουλέψω αύριο γιατί δεν είμαι μέλος μκο (αλήθεια, σε αυτές θα κοπεί καμια επιχορήγηση; ) να τη βγάζω στο τσαμπέ!
εκανε οοολα τα κολπακια του που τον χαρακτηριζουν και μας εχουν κανει να τον ξεχωρισουμε!
γιαυτο και μεις τον ανταμειψαμε με την ψηφο μας!
αχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
Το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι ότι η αριστερά δεν πείθει κ λόγω αυτού ναι είναι υπεύθυνη και δικαίως: το
55% των ερωτηθέντων να θεωρεί υπεύθυνο για το σημερινό κατάντημα το σύνολο του πολιτικού κόσμου, περιλαμβανομένης και της Αριστεράς.
Αυτό είναι και η αιτία της στασιμότητας ΚΚΕ κ πτώσης ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά όχι ότι η αριστερά φταίει για το σημερινό χάλι,μην τρελαθούμε κιόλας!!!
55% των ερωτηθέντων να θεωρεί υπεύθυνο για το σημερινό κατάντημα το σύνολο του πολιτικού κόσμου, περιλαμβανομένης και της Αριστεράς.
Συνημμένα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Κανει αυτο για χεσημο?Το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι ότι η αριστερά δεν πείθει κ λόγω αυτού ναι είναι συνυπεύθυνη και δικαίως: το
Παπαζολη, δε πας απο κει να αυτοψηφιστεις?Το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι ότι η αριστερά δεν πείθει κ λόγω αυτού ναι είναι συνυπεύθυνη και δικαίως: το
Επισκέπτης
Aυτό είναι για τα νευράκια ακρό/μέσο δεξιών του site λόγω ύπαρξης της αριστεράς!!!Κανει αυτο για χεσημο?
Εσύ εδώ είσαι ;) :
Συνημμένα
Επισκέπτης
Πιστεύω πάντως τον ΠΠ ψήφισες,εμένα δεν μου έκανες την τιμή!!!Παπαζολη, δε πας απο κει να αυτοψηφιστεις?
μην εισαι σιγουρος, 2 ψηφους εχει δικαιωμα να βαλει ο καθεναςΠιστεύω πάντως τον ΠΠ ψήφισες,εμένα δεν μου έκανες την τιμή!!!
αχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
Μόνο δύο κλώνους έχεις;!μην εισαι σιγουρος, 2 ψηφους εχει δικαιωμα να βαλει ο καθενας
αχαχαχαχαχα
κανεναν κλωνο δεν εχωΜόνο δύο κλώνους έχεις;!
Επισκέπτης
Eεεε τότε ρε πώς έριξες 2 ψήφους;!κανεναν κλωνο δεν εχω
ο καθε χρηστης ειχε δικαιωμα να ριξει 2 ψηφους ρε βλημαEεεε τότε ρε πώς έριξες 2 ψήφους;!
Επισκέπτης
Σώπα ρε,δεν το πρόσεξα!!!ο καθε χρηστης ειχε δικαιωμα να ριξει 2 ψηφους ρε βλημα
αμα σου λεω οτι και απο τον εαυτο σου θαχανες.....Σώπα ρε,δεν το πρόσεξα!!!
Επισκέπτης
Μμμμ εξυπναδούλες!!!αμα σου λεω οτι και απο τον εαυτο σου θαχανες.....
παπακι ειναι και κρωζει, τι νακανε? να χλιμιντριζε?Εμενα με εκραξε το παπακι για την ψηφοφορια
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
παπακι ειναι και κρωζει, τι νακανε? να χλιμιντριζε?
Επισκέπτης
Εντάξει είσαι έξυπνος,μας έχεις πείσει πια,μην κουράζεσαι!!!παπακι ειναι και κρωζει, τι νακανε? να χλιμιντριζε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις