Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Έχεις περάσει τώρα τελευταία από έλεγχο παραισθησιογόνων?
Διάβασε ιστορία και άμα διακρίνεις έστω και τη στοιχειώδη στρατιωτική λογική στο Χίτλερ να μου τρυπήσεις τη μύτη
Μη τα πούμε τώρα αναλυτικά τώρα ένα ένα και ξεφύγουμε απο το θρεντ...
έτσι και τώρα. Υπάρχει ενα αστικό καθεστώς, αυτή τη στιγμή στην ακρότατη έκφανσή σου, στο πιο χυδαίο του σημείο. Το θέμα είναι απο ποια πλευρά αντιδράς σε αυτό. Πως το υπερβαίνεις.
Η υπέρβαση με ορθολογικότητα,και σαφή σκοποθεσία είναι το ένα. Η άλογη ενστικτώδης αντίδραση γεμάτη μικροαστικά στοιχεία είναι το άλλο .
Εσύ τώρα τι ακριβώς βλέπεις? Και δεν είναι η βία το θέμα. Σαφώς και η βία είναι απαραίτητη. Δεν είναι ηθικιστικό θέμα π.χ. "ααα γιατί κάψαν το τάδε". Λες και η επιβίωση του τάδε μέρους ή και ανθρώπου είναι αυτοσκοπός.
Αλλά είναι το που κατευθυνεται και σε τι βοηθάει. Πως αξιοποιείται ως εργαλείο η βία. Γιατί αν αξιοποιείται βάση ενός ξεκάθαρου σχεδίου ξεσκαρταρισμένου από τα πριν που να οδηγεί σε ένα σαφές επαναστατικό προοδευτικό βήμα , μεγάλο ή μικρό προς όφελος της κοινωνίας είναι το ζητούμενο.
Αλλά αν απλώς επιφανειακά βγαίνει μια οργή , δίκαια ομολογουμένως αλλά μένει εκεί. Τότε να μου πει ο τεράστιος οργανοπαίχτης περσόνα. Είναι ή δεν είναι θέμα χρόνου ( αν δεν έχει ήδη γίνει παρασκηνιακά και μένει να βγει στο προσκήνιο) αυτός ή αυτή η δύναμη που θα ΚΑΝΑΛΙΖΑΡΕΙ την οργή σε ένα καθεστώς ημι-φασιστικό ή και καθαρά φασιστικό? Στη μορφή του μπορεί ναι οτι ναναι αλλά στην ουσία του τι θα είναι άραγε?
Αποφασίστε τι θελετε εσείς που διαφωνείτε και θα δουμε τι ισχύει πραγματικά. Αλλά εδώ σας θέλω μάγκες. ;)