Επισκέπτης
Ασαλιωτα...ετσι τους χρειαζεται,μπας και ξυπνησει κανενας.Πάρτε τ'αρχίδια μου τώρα μνημονιολάγνοι.
Και χρεωκοπημένοι και δαρμένοι..
Αγαμηθείτε ζώα..
"Από την πρώτη στιγμή που απλώσαμε το χέρι..."
Ασαλιωτα...ετσι τους χρειαζεται,μπας και ξυπνησει κανενας.Πάρτε τ'αρχίδια μου τώρα μνημονιολάγνοι.
Και χρεωκοπημένοι και δαρμένοι..
Αγαμηθείτε ζώα..
παλέρμο ΟΛΑΚΕΡΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΟΤΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΕΣΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;Δεν μας λέει το παραπάνω άρθρο
Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΕΚΕΙ πώς πέρασε και πώς περνάει ακόμα????πόσο δραματικά άλλαξε η ζωή του????
και με τα ελάχιστα οικονομικά που ξέρω,εκεί νομίζω πτώχευσαν οι τράπεζες,άλλου είδους με αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα
παλέρμο πολλή αγάπη τελευταία στη νουδου....
Παραιτήθηκε από τη ΝΔ ο Γ. Μανώλης
14/2/2012 6:57:00 μμ
Την απομάκρυνσή του από την ΝΔ δηλώνει, σε ανακοίνωση που διαμοίρασε σήμερα στη Βουλή, ο πρώην βουλευτής και ως πρόσφατα επικεφαλής του Συνδικαλιστικού τομέα του κόμματος, Γιάννης Μανώλης.
«Απαντώντας στο δίλημμα που έθεσε ο πρόεδρος, μετά από υπόδειξη του Άρη, “ή ψηφίζετε και στηρίζετε το μνημόνιο, ή οι δρόμοι μας χωρίζουν και διαγράφεστε”, δηλώνω πως πράγματι οι δρόμοι μας χωρίζουν», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Μανώλης και συνεχίζει:
«Εμείς παραμένουμε σταθεροί στο δρόμο που ο πρόεδρος χάραξε και ακολουθούμε δυο χρόνια. Αυτός επέλεξε να αλλάξει δρόμο, κάνοντας τη μεγάλη στροφή, διαγράφοντας το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας και απειλώντας τα στελέχη, ότι αν δεν γίνουν δηλωσίες υπέρ του μνημονίου, δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ».
«Συνεχίστε χωρίς εμάς κύριε πρόεδρε, χέρι χέρι με τους κυρίους Βενιζέλο και Παπανδρέου. Άλλωστε, δεν έχετε πια καμία διαφορά», καταλήγει στη δήλωσή του το πρώην στέλεχος της ΝΔ.
Αυτο θα ηταν πραγματικα ενδιαφερον να μαθευτει, ωστε να ξερουμε τουλαχιστον τι θα μπορουσαμε να κανουμε μιας και ειναι ηδη πολυ αργα πλεον....Δεν μας λέει το παραπάνω άρθρο
Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΕΚΕΙ πώς πέρασε και πώς περνάει ακόμα????πόσο δραματικά άλλαξε η ζωή του????
Δεν μας λέει το παραπάνω άρθρο
και με τα ελάχιστα οικονομικά που ξέρω,εκεί νομίζω πτώχευσαν οι τράπεζες,άλλου είδους με αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα
Αυτο θα ηταν πραγματικα ενδιαφερον να μαθευτει, ωστε να ξερουμε τουλαχιστον τι θα μπορουσαμε να κανουμε μιας και ειναι ηδη πολυ αργα πλεον....
Δεν τρεχει,οι συνταξιουχοι δεν ειναι για μπαχαλα.[size=18pt]«Ψαλίδι» σε οριζόντια κλίμακα 15% σε όλες τις επικουρικές συντάξεις από 200 έως 300 ευρώ και μείωση 20% από 300 ευρώ και πάνω, αναμένεται να εξαγγείλει ο υπουργός Εργασίας προκειμένου να εξασφαλιστούν τα 200 από τα 300 εκατ. ευρώ.[/size]
πιπέρι ρεμια .308 χορναντι στο μεσοφρυδο θελει και ο κυριος Μανωλης μας
Ο Βουλγαρακης ητανε...γύρισε κι ο νομιμοηθικός ....
μερικά ζώα δεν καταλαβαίνουν οτι σε περίπτωση χρεωκοπίας,η σημερινή δύσκολη κατάσταση ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΕΠΙ 100...
προφανώς είναι οι ίδιοι χρεωκοπημένοι-τελειωμένοι-καμμένοι και δεν τους νοιάζει
είναι και αυτό μια άποψη,σεβαστή....
Δες εδω
Σήμερα η Ισλανδία των ψαράδων
Δες εδω
Σήμερα η Ισλανδία των ψαράδων χωρίς τον ορυκτό πλούτο, την Βιομηχανία και τον Γεωργικό τομέα που έχουμε εμείς, έχει ανάπτυξη 3.1% και ανεργία 6.9% το 2011.
3 χρονια μετα. ;)
μερικά ζώα δεν καταλαβαίνουν οτι σε περίπτωση χρεωκοπίας,η σημερινή δύσκολη κατάσταση ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΕΠΙ 100...
προφανώς είναι οι ίδιοι χρεωκοπημένοι-τελειωμένοι-καμμένοι και δεν τους νοιάζει
είναι και αυτό μια άποψη,σεβαστή....
πιπέρι ρε
πιπέρι.
θαρθει η ώρα που θα σασ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΝΑΤΣΟΓΚΑΜΠΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.![]()
![]()
![]()
![]()
παραμύθια!!!!
αριθμοί και μόνον....
ο κόσμος πώς περνάει?ο δάσκαλος που έπαιρνε Χ ευρώ,τώρα πόσο παίρνει και πού βρίσκεται η ζωή του...
πόσα σκαλοπάτια κατέβηκε μετά την χρεωκοπία????
και η Βραζιλία είναι θεωρητικά υπερδύναμη,στα νούμερα όμως
ωχ σόρυ.Ο Βουλγαρακης ητανε...
Και με πολυ χαμηλο προφιλ αποκτα ερισμα στον λαο σε λογικα πλαισια υπο την παρουσα κατασταση !!!!!!
Ο ΓΑΠ ηταν αναμενομενο να καει μετα τα οσα προυπηρχαν απο τον Καραμανλη....
Ασχετως των λανθασμενων κινησεων που εκανε μεσω συμβουλατορων υποθετω
Αυτουνου (ΓΑΠ) του επιρριπτω την λανθανουσα χουντικη αποφασιστικοτητα του, να φερει το ΔΝΤ χωρις δημοψηφισμα και χωρις να εννημερωσει τον ελληνικο λαο....
Επισης του χρεωνω την αντισυνταγματικη φιμωση των βουλευτων με το γνωστο ''οσοι δεν ψηφισουν παραγραφονται''
Σε ποια δημοκρατια φιμωνεται και χειραγωγειται η βουληση των εκλεγμενων ?
με .09 όσο τα ποσοστά τους τι αποτελέσματα έχουμε;
ημανε μηπως πολυ σκληρος με την μπουλουκα των .308 λες??
μηπως μια των .22 απο κοντα,να ταλαιπωρηθει και λιγο στο σπαρταρισμα?????