Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
κάτι λένε για μας, αλλά στα ξένα είναι δεν πολυκατάλαβα. Crisis pay the plutocracy ξέρω εγώ.

Ριχνεις λαδι στη φωτια!
κάτι λένε για μας, αλλά στα ξένα είναι δεν πολυκατάλαβα. Crisis pay the plutocracy ξέρω εγώ.
Εσύ μάστερ γάμησες ή σου είπαν άλλοι ότι γάμησαν;;;και που να ειχες κανα πακετο μαλμπορο.γαμουσες για κανα μηνα.
ΤΩΡΑ στη Κουβα γαμας μη πορνες ,με μικρα δωρα που δινεις ΜΕΤΑ το γαμησι αν θες .
Στη Λευκορρωσια ,γαμας ΜΗ πορνες ,με το να τις βγαλεις εξω ,να τις πας για φαγητο κτλ
Με μισθο 100 δολάρια το μηνα ,κανουν κρα .
Ρε ξέρεις πόσο πουλιούνται αυτά τα μικρά δωράκια Κούβα;;;ΤΩΡΑ στη Κουβα γαμας μη πορνες ,με μικρα δωρα που δινεις ΜΕΤΑ το γαμησι αν θες .
Στη Λευκορρωσια ,γαμας ΜΗ πορνες ,με το να τις βγαλεις εξω ,να τις πας για φαγητο κτλ
Με μισθο 100 δολάρια το μηνα ,κανουν κρα .
Υπαρχουν και ακριβες πορνες ,αλλα γαμας ΜΗ πορνες ,μονο με λιγα εξοδα ,χωρις να δινεις λεφτα στο χερι .
Λευκορωσία που γράφει ο ερευνητής κ η Πολωνία είναι ακόμα κομμουνιστικές χώρες ε;;;Και Πολωνία έχω ακούσει
στα disco/club ξενοδοχείων
πάνε φοιτήτριες που με μερικά ποτάκια φαγητό
τα κάνουν γαργάρα ....
και που να ειχες κανα πακετο μαλμπορο.γαμουσες για κανα μηνα.
Πριν πέσει το καθεστώς λοιπόν οι μουνάρες θα είχαν τα βασικά εξασφαλισμένα οπότε πολύ πιθανόν να σε έγραφαν κ στο μουνί τους.
Καλά...ας πήγαινες να τις γαμήσεις...τώρα με το αναπαράγεις αυτά που λέγονται λυπάμαι δεν θα πάρω.Τα βασικά ναι.
Είχαν ένα ζευγάρι μαλλινες κάλτσες χοντρές σαν των τσολιάδων,
ένα ζευγάρι γουρουνοτσάρουχα , μία χλαίνη για το κρύο,
2-3 αλλαξιές μαλλινα σώβρακα μακρυά (unisex - sic)
φασόλια φαγητό για κάθε μέρα
και κρέας για 2-3 φορές το μήνα.
Οπότε για μη βασικά,
όπως κανένα marlboro , καμιά οδοντόκρεμα ,
κανένα λεπτό καλσόν (όχι μάλλινες κάλτσες βοσκού που είχαν εκεί)
γαμιούνταν για όλο το βράδυ!
Για σουτιέν , γαμιούνταν μια βδομάδα ....
Καλά...ας πήγαινες να τις γαμήσεις...τώρα με το αναπαράγεις αυτά που λέγονται λυπάμαι δεν θα πάρω.
αλλαξαν οι εποχες ρε συ.δεν ειναι η δεκαετια του 80.Ρε λάκη,από πότε τα φασιστόμουτρα τρώτε μπέργκερ;;; Νόμιζα ότι κάτι τέτοιο το θεωρείτε φτου κακά
![]()
![]()
Α εντάξει,δηλαδή αν φοράω ασημένιο ρολόι.....πόσο θα γαμούσα;;; 1 έτος +;
αλλαξαν οι εποχες ρε συ.δεν ειναι η δεκαετια του 80.
Πότε;;;; Το [size=30pt]94[/size]εγώ σου είπα
ότι επειδή με είδαν με φωτογραφική
μου την έπεσαν 3 ενώ ήμουν μόνος μου
και αρχίσαμε μπαλαμούτια στο φαστφουντάδικο
που ήταν όλοι ακόμη με τις τζίμπλες ....
αν δεν ήταν ο πατέρας μου να με ψάχνει να πάμε σε ξενάγηση με το γκρούπ,
θα με φραπέδιαζαν στο τραπέζι του φαστφουντάδικου ....
εσύ τότε φορούσες pumpers ...
Πριν πέσει το καθεστώς λοιπόν οι μουνάρες θα είχαν τα βασικά εξασφαλισμένα οπότε πολύ πιθανόν να σε έγραφαν κ στο μουνί τους.
Ε τουλάχιστον τώρα το ξυρίζουν,σε αντίθεση με τότε!
εγω δεν εχω δουλεψει σε αυτες τις χωρες,δουλευω σε επιβατικα πλοια.Το οτι επεφτε πραγματικα πεινα τις τοτε εποχες και ενα αμερικανικο παντελονι η ακομη και τσιγαρα αμερικανικα θεωρουνταν τοτε υπερπολυτελεια το γνωριζω πολυ καλα απο συναδελφους που ζουσαν τοτε σε εκεινες τις χωρες.Εκτος και αν μου λες να αμφισβητησω ουκρανους και ρωσσους ναυτικους 50αρηδες.παω πασσο τοτε.Εσύ μάστερ γάμησες ή σου είπαν άλλοι ότι γάμησαν;;;
Πότε;;;; Το 94
Ήταν η Ουγγαρία το 94 κομμουνιστικό κράτος;;;;
Όχι δεν συνεβαίναν,τουλάχιστον όχι έτσι όπως τα αναπαράγετε οι ξερόλες επειδή κάτι ακούσατε από κάποιον γνωστό,φίλο γνωστού κτλ. που το πιθανότερο ήταν να ήθελε να πουλήσει μούρη.Με υποθεσεις μιλας ,ενω υπαρχουν απειροι ανθρωποι που γαμουσαν με μικρα
δωρα στις κομμουνιστικες χωρες την δεκαετία του 80 ?
Το 1992 που γεμισαν Ρωσιδες τα μπουρδελα ,που νομιζεις οφειλεται ?
Μονο στην οικονομικη καταρρευση ? Ειχαν μαθει να γαμιουνται ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ,χωρις αναστολες.
Ετσι ηρθαν και γαμιοντουσαν στα μπουρδελα με γλωσσοφιλα ,γυμνα τσιμπουκια κτλ σαν να γαμιοντουσαν με τους γκομενους τους .Τουλαχιστον στο σάϊτ αυτό υπαρχουν χιλιαδες μελη και επισκεπτες που γαμαγαν στα μπουρδελα απο το 1992 μεχρι το 1999 ,που εγινε "σκουπα "και μαζεψαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ρωσιδες εκδιδομενες .
Το 1992 ,οντας 22 ετων γαμαγα στα μπουρδελακια με 3 χιλιαδες δραχμες
δλδ 8.8 ευρω ,ΜΟΥΝΑΡΕΣ Ρωσιδες που τα εδιναν ολα στο γαμησι .Γλωσσοφιλα ,ακαποτες πιπες
δυνατο γαμησι κτλ .Και πολλοι συναγωνιστες γαμαγαν ,δεν ηταν ...εμβρυα σαν τον Παπαζολακη !
Τι θελεις να πεις μπουλη Παπαζολ ,οτι αυτα δεν συνεβαιναν ?
καλα ρε μαλακα 20 χρονων γαμουσες βιζιτες εσυ?δεν μετραγες σαν γκομενος?εγω αν το εκανα αυτο στα 20 μου θα αυτοκτονουσα.22 ?????????????????????????
γεννήθηκε δηλαδή 2 χρόνια μετά από όταν γάμησα την 1η μου βίζιτα !!!!!