Επισκέπτης
Ο Πάγκαλος,Βενιζέλος,Καραμανλής και δεν ξέρω αν ξέχασα κανέναν χονδρό,δεν σώζονται πάντως όση προπόνηση και αν κάνουνε!!!Θα τους προπονήσει στο τρέξιμο, για το κυνήγι που έρχεται.
Ο Πάγκαλος,Βενιζέλος,Καραμανλής και δεν ξέρω αν ξέχασα κανέναν χονδρό,δεν σώζονται πάντως όση προπόνηση και αν κάνουνε!!!Θα τους προπονήσει στο τρέξιμο, για το κυνήγι που έρχεται.
η Lazard ως συμβουλος της Ελληνικης Κυβερνησης = restructuring
η πρεσα σε FED κ EKT για λογιστικο εξωραισμο πιστωτων σου (Ελβετια συμμετεχει ατυπως στην τροικα)
νομίζω ότι υπάρχει και γυμναστήριο στη βουλή...
θα υπήρξαν πρόσθετες αναγκες!!!
η Lazard ως συμβουλος της Ελληνικης Κυβερνησης = restructuring
η πρεσα σε FED κ EKT για λογιστικο εξωραισμο πιστωτων σου (Ελβετια συμμετεχει ατυπως στην τροικα)
ποιόνανε ρε;
τον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο;
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαααααα
ε ναι στο ιδιο καρτελ ανηκετε, αλλοιμονο!το λατρευω αυτο το παιδι
χαχαχχαχαχαχαχχαχαχα!!!!!ακου σωθηκε με σκληρο αγωνα!!!τη στιγμη που ολα τα φιλοκυβερνητικα πασοκοδιαιτα ΜΜΕ κινδυνολογουσαν αλλα και παρουσιαζαν γεγονος το σφαγιασμο του ιδιωτικου τομεα (13ου-14ου,απολυσιες ΣΣΕ,αποζημειωσεις ) τωρα μας παρουσιαζουν ηρωα την κυβερνηση που μας γλιτωσε απο τα νυχια τα γαμψα!!και δυστυχως θα βρεθουν ηλιθιοι χειροκροτητες και θα χειροκροτησουν και θα πανε παραλια για φραπα!!!!Σε λιγη ωρα συνεδριαζει το Υπουργικο συμβουλιο....Σωθηκε με σκληρο αγωνα ο 14 μισθος στον Ιδιωτικο τομεα...και δεν κοβουν απο τις συνταξεις την 13 και 14η ....τα μετρα θα τα ανακοινωσει ο Υπουργος Οικονομιας...μετα το συμβουλιο.....αυτα....
Εντάξει, αυτούς θα τους αφήσουν πίσω για οπισθοφυλακή.
Δεν θα έχουν πρόβλημα... αν δουν τα σκούρα, θα αμολήσουν δηλητηριώδη αέρια...
κι ας μην καταλαβαίνεις τι λέει....
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχααα
πες κάτι άλλο γιατί τσακώνομαι αδίκως με το μεμα,
με τις εμπράγματες ασφάλειες τι παίζει;
εχεις και καμια πηγή πέρα απ' την αναφορά του καπιταλ;
Ελά αφού κατά βάθος γουστάρεις!!!
Θα το δεις και το πουλί μόνο του κάποια στιγμή να γουστάρεις περισσότερο!!!
κι ας μην καταλαβαίνεις τι λέει....
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχααα
οχι, δεν γνωριζω
το μοντελο αποτιμησης 8α ειναι το σημαντικο - στην παρουσα φαση 8α γινει με σκληρο discounting
πες κάτι άλλο γιατί τσακώνομαι αδίκως με το μεμα,
με τις εμπράγματες ασφάλειες τι παίζει;
εχεις και καμια πηγή πέρα απ' την αναφορά του καπιταλ;
Αυτό που ζούμε τώρα ουσιαστικά είναι κατόρθωμα ΝΔ κ Καραμανλέα,ήταν που ήταν στο γκρεμό η χώρα έριξε την χαριστική!!!Εγω δεν τους ψηφισα ουτε τους αβανταρησα...ο πχ5, ο βολταιρος, ο παπαζολ ο νταρκρουμ, ο πορνοπαπος και ολα τα παιδια ασχετα εαν δεν ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ...σιγονταριζαν στο Θριαμβο ΤΟΥ Γοδεφριδου Τσαντοφσκι για να φυγει ο Καραμανλης....με το σκεπτικο οτι με τον Τζεφρυ οι εισβολεις θα παρουν ελληνικη υπηκοοτητα....
και γω και ο βολταίρος και ο παπαζόλ αυτό το δκεπτικό είχαμε..........Εγω δεν τους ψηφισα ουτε τους αβανταρησα...ο πχ5, ο βολταιρος, ο παπαζολ ο νταρκρουμ, ο πορνοπαπος και ολα τα παιδια ασχετα εαν δεν ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ...σιγονταριζαν στο Θριαμβο ΤΟΥ Γοδεφριδου Τσαντοφσκι για να φυγει ο Καραμανλης....με το σκεπτικο οτι με τον Τζεφρυ οι εισβολεις θα παρουν ελληνικη υπηκοοτητα....