Επισκέπτης
τα φρουτακια ρε θα επιτρεψουν παλι!!!
καθε φτωχος και η μοιρα του.....
Εμαθα ότι τα καζίνα θα ζητήσουν πίσω τά χρήματα, πού είχαν δώσει στον Τριανταφυλλόπουλο για να κλείσει τα φρουτομάγαζα.
τα φρουτακια ρε θα επιτρεψουν παλι!!!
καθε φτωχος και η μοιρα του.....
Ρε πανε καλα τα ατομα....μειωνουν τα παντα...και βαζουν φορους στα Τυχερα Παιχνιδια με ειδικο Νομοσχεδιο....δηλαδη θα μας κρατανε φορους απο τα κερδη του στοιχηματος?....
ενταύθα όχι.Ρε γαμω το, κι εγώ μια ζωή αυτό έλεγα. Έχω σπουδάσει, δε φοβάμαι τη δουλειά και να' να καλά τα χέρια μου. Δεν ξέρω όμως αν τώρα πια αυτά και μόνο φτάνουν...
καλα ρε παπαραοι καβάτζες μου είναι οι επιλογές και η παιδεία/μορφωσή μου λαμόγιο.
Οχι τα φράγκα.
Μη ξεχνάς ότι έχω λάβει αμερικανική παιδεία ότι έχω σχέσεις με ρωσσίδες και μιλώ και την ρουσσική.
κάνε τις αναγωγές σου.
Υ.Γ.
οι χρυσές λίρες τελεύουν γλήγορα.
και μετά αρχίζει το κλάμα και η πείνα.
ενταύθα όχι.
Υ.Γ.
Οπου ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ.
τραβα και συ στην κυπροΡε γαμω το, κι εγώ μια ζωή αυτό έλεγα. Έχω σπουδάσει, δε φοβάμαι τη δουλειά και να' να καλά τα χέρια μου. Δεν ξέρω όμως αν τώρα πια αυτά και μόνο φτάνουν...
Εσύ είσαι στο μυαλό μου τελικά...
Και θα το πω πιο χοντρα: ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
Τα μετρα αυτα δεν θα ειναι παντοτινα....αλλα για τρια χρονια...μετα αν εχουμε συνελθει σαν κρατος...θα παρουμε ανασα....Θα ειναι ομως για τρια χρονια????Το "θετικό" τής κρίσης είναι ότι θά αρθεί η μονιμότητα-επι τέλους- τών δημ. υπαλλήλων.
Πολλά υποφέραμε τόσα χρόνια από τόν σιχαμένο μικροαστισμό τού Νεοέλληνα.
καλα ετσι θελουν να πιστευεις....Τα μετρα αυτα δεν θα ειναι παντοτινα....αλλα για τρια χρονια...μετα αν εχουμε συνελθει σαν κρατος...θα παρουμε ανασα....Θα ειναι ομως για τρια χρονια????
10 μονάδες έδωσαν διαφορά στο αμερικανάκι....
και βγήκε τώρα μία γυναίκα στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και λέει
"είμαι άνεργη,δεν μας τα είχε πει αυτά προεκλογικά αυτά ο κ.Παπανδρέου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
αργά ξύπνησες.......
Μήπως καί ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ δεν έχει πατρίδα;
ολη η ιστορια εγινε για να προσημειωθει ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!
Φυσικά και δεν έχει... το βολεύει όμως μια χαρά να έχουν οι προλετάριοι.
Καλά κρασά
Φυσικά και δεν έχει... το βολεύει όμως μια χαρά να έχουν οι προλετάριοι.