Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μα γιατι φιλε μου λοιδωρειτε το συστημα μας που τοσο πασχισαν να μας πεισουν οι κυβερνησεις της τελευταιας εικοσαετιας οτι ειναι λιαν φιλελευθερο(απελευθερωση της αγορας,μηδενικος ελεγχος τιμων,η αγορα θα ισορροπησει μονη της  και ετσι.....); :grin:

ακομη θυμαμαι τον Αδριανοπουλο να εξηγει στην τβ πως θα επιλεγουμε το φτηνοτερο βενζιναδικο....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
καθόλου....από αυτους κατάγομαι...

Άντε, δεν ήξερα ότι μιλάω με απόγονο του... Ροζέ ντε Φλορ.
Πάω στοίχημα βέβαια ότι χωρίς γκούγκλ, ούτε το που ήρθαν στην Ελλάδα δεν ξέρεις.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:kissass:
μα γιατι φιλε μου λοιδωρειτε το συστημα μας που τοσο πασχισαν να μας πεισουν οι κυβερνησεις της τελευταιας εικοσαετιας οτι ειναι λιαν φιλελευθερο(απελευθερωση της αγορας,μηδενικος ελεγχος τιμων,η αγορα θα ισορροπησει μονη της  και ετσι.....); :grin:

Δε νομίζω ότι οι κυβερνήσεις κάνανε οτιδήποτε προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να λοιδωρείται καπιταλισμός συληβδην. Κριτική μπορεί να γίνεται μάλλον μόνο στο εξωτεικό.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
καμια και δεν απαιτειται οπως δεν απαιτειται να παρεμβει το συνδικαλιστικο  οργανο των δικαστων για να εφαρμοσουν οι δικαστες απλα τον νομο ,ουτε των γιατρων για να τους υποδειξει πως θα θεραπευσουν τους ασθενεις τους

αυτα ειναι του κωλου δικαιολογιες των καραγκιοζηδων και πανταχοθεν εξαρτωμενων πολιτικων πατρωνων των συνδικαλιστων....σε μια ευνομουμενη πολιτεια αυτα που περιγραφεις ειναι αυτονοητα και εφαρμοζωνται επισης αυτονοητως

Τα συνδικαλιστικά όργανα διαφυλάσσουν το κύρος του κάθε κλάδου και (υποτίθεται ότι) αποκρούουν άνωθεν/ έξωθεν παρεμβάσεις...ΔΕν είναι δουλειά τους μόνο να εκβιάζουν για αυξήσεις.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Άντε, δεν ήξερα ότι μιλάω με απόγονο του... Ροζέ ντε Φλορ.
Πάω στοίχημα βέβαια ότι χωρίς γκούγκλ, ούτε το που ήρθαν στην Ελλάδα δεν ξέρεις.

Μπα, που τετοια χάρη...
Πιθανολογω ότι οι παπούδες είχαν μπερδέψει τις ....εταιρείες, λογω της προφορικης παραδοσης κι ότι μαλλον ενετικό ή φραγκο-γερμανικο ήταν το μπόλι...

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι ειναι αυτα που λες τωρα?

Φυσικα και εφαρμοζεται ο κωδικας στους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ.

Εκτος και αν λογω εξαιρετικων υπηρεσιων στο καθεστως εχουν δοντι ψηλα.

Και οταν λεμε ψηλα εννοουμε τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προισταμενους.

Τους οποιους αφηνεις στο απυροβλητο,αλλα τι να κανουμε...υπαρχει και η ιδεολογια σου.

Που λεει οτι για ολα φταιει η οργανωμενη εργασια...Το καθεστως,και οι εκπροσωποι του,ΠΟΤΕ.

Εκπρόσωποι του "καθεστώτος" ειναι και οι αληταράδες συνδικαλιστές, σωστά;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ακομη θυμαμαι τον Αδριανοπουλο να εξηγει στην τβ πως θα επιλεγουμε το φτηνοτερο βενζιναδικο....
που να κρυφτηκε αραγε τωρα κι αυτος κι ο μανος;που ειναι να μας ερμηνευσουν λιγο την κατασταση;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
που να κρυφτηκε αραγε τωρα κι αυτος κι ο μανος;που ειναι να μας ερμηνευσουν λιγο την κατασταση;

τουλαχιστον ο Αδριανο σταματησε να τρωει απο το κρατικο χρημα, ως πολιτικος, εδώ και καιρό !
Εκτος κι αν δεν τα ξερω καλα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:kissass:
Δε νομίζω ότι οι κυβερνήσεις κάνανε οτιδήποτε προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να λοιδωρείται καπιταλισμός συληβδην. Κριτική μπορεί να γίνεται μάλλον μόνο στο εξωτεικό.
αληθεια αγαπητε λεονορο; που μου βαζετε και αστεια εμοτικονς..... :grin:γιατι εγω θυμαμαι οτι καποιες κυβερνησεις καταργησανε τους αγορανομικους ελεγχους,τους ελεγχους τιμων και θεσπισαν ελευθερο κερδος και αισχροκερδεια με βουλα νομιμοτητας

και ειναι οι ιδιοι μαλακες υποκριτες κυβερνωντες που μετα χυνουν κροκοδειλια δακρυα στο προπαγανδιστικο μεγκαλο δελτιο για τα υπερκερδη και το πως θα επιβαλλουν προστιμα σε οσους αισχροκερδουν ενω ξερουν πως στην ουσια θα παρουν τα αρχιδια των τραστ και των μεγαλεμπορων

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αληθεια αγαπητε λεονορο; που μου βαζετε και αστεια εμοτικονς..... :grin:γιατι εγω θυμαμαι οτι καποιες κυβερνησεις καταργησανε τους αγορανομικους ελεγχους,τους ελεγχους τιμων και θεσπισαν ελευθερο κερδος και αισχροκερδεια με βουλα νομιμοτητας

και ειναι οι ιδιοι μαλακες υποκριτες κυβερνωντες που μετα χυνουν κροκοδειλια δακρυα στο προπαγανδιστικο μεγκαλο δελτιο για τα υπερκερδη και το πως θα επιβαλλουν προστιμα σε οσους αισχροκερδουν ενω ξερουν πως στην ουσια θα παρουν τα αρχιδια των τραστ και των μεγαλεμπορων

42' τιμή παραγωγού και 1.40 αγοράς δεν είναι καπιταλισμός στον 20ο αίωνα.
Με ΦΠΑ 21%, εισφορές ΙΚΑ +50%, έλλειψη σαφούς νομικόυ πλαισίου και κρατική διαφθορά και ολιγoπώλεια. Imho

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
42' τιμή παραγωγού και 1.40 αγοράς δεν είναι καπιταλισμός στον 20ο αίωνα.
Με ΦΠΑ 21%, εισφορές ΙΚΑ +50%, έλλειψη σαφούς νομικόυ πλαισίου και κρατική διαφθορά και ολιγωπλεια. Imho
το φπα που δεν αποδιδει κανεις εννοειτε μαλλον ε;και τις εισφορες που δεν πληρωνει κανεις ε;και τοτε που το φπα ηταν χαμηλοτερο δλδ........

βλεπετε στην ελλαδα ολοι οι ιδιωτες απο τον ψητοπωλη της γειτονιας μου -που με γλιτωνει ενα ευρω την μεριδα φιλικα αλλα δεν μου κοβει αποδειξη- μεχρι και τον προσφατα συλληφθεντα λακη (οχι με τα ψηλα ρεβερ ,τον αλλον λεμε) αποδιδουν κανονικα φπα ,εισφορες κλπ

μηπως ζειτε στην σοσιαλιστικη σουηδια λεονορο; :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
το φπα που δεν αποδιδει κανεις εννοειτε μαλλον ε;και τις εισφορες που δεν πληρωνει κανεις ε;και τοτε που το φπα ηταν χαμηλοτερο δλδ........

βλεπετε στην ελλαδα ολοι οι ιδιωτες απο τον ψητοπωλη της γειτονιας μου -που με γλιτωνει ενα ευρω την μεριδα φιλικα αλλα δεν μου κοβει αποδειξη- μεχρι και τον προσφατα συλληφθεντα λακη (οχι με τα ψηλα ρεβερ ,τον αλλον λεμε) αποδιδουν κανονικα φπα ,εισφορες κλπ

H τιμή στον καταναλωτή φτάνει με όλες τις αυξήσεις ΦΠΑ είτε αποδίδεται ή όχι.
Πάντως όχι σε ένα καπιταλιστικό κράτος που λειτουργεί η αγορά, εκτός και αν διαφωνείς με τον εαυτό σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

μια χαρά τα λέει ο λεονόρας.
τα χριστούγεννα ο σκλαβενίτης σε ΕΝΑ μόνο κατάστημα έχει τζίρο 500 χιλιάρικα.
απο αυτά τα περίπου 100 είναι ΦΠΑ που ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
αν υπολογίσεις λέω 100 σκλαβενίτες έχεις 100 μύρια ευρώ ΦΠΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

κάνε τις αναγωγές σου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μια χαρά τα λέει ο λεονόρας.
τα χριστούγεννα ο σκλαβενίτης σε ΕΝΑ μόνο κατάστημα έχει τζίρο 500 χιλιάρικα.
απο αυτά τα περίπου 100 είναι ΦΠΑ που ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
αν υπολογίσεις λέω 100 σκλαβενίτες έχεις 100 μύρια ευρώ ΦΠΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

κάνε τις αναγωγές σου.
εγω να τις κανω αλλα ολο τρυπες στα ταμεια εχουμε......προφανως δεν μπαζει απο σκλαβενιτη μερια αλλα απο καπου μπαζει.....
Πάντως όχι σε ένα καπιταλιστικό κράτος που λειτουργεί η αγορά, εκτός και αν διαφωνείς με τον εαυτό σου.
δεν μου εξηγησατε ακομη γιατι εχω γαλα ακριβοτερο απο τον γερμανο;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εγω να τις κανω αλλα ολο τρυπες στα ταμεια εχουμε......προφανως δεν μπαζει απο σκλαβενιτη μερια αλλα απο καπου μπαζει.....
quote author=leonoro link=topic=83462.msg3498469#msg3498469 date=1328480094]

δεν μου εξηγησατε ακομη γιατι εχω γαλα ακριβοτερο απο τον γερμανο;[

Σας το εξηγήσαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom