Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Μαλακιες λενε ΠΠ,δεν ηταν αναρχικοι οσοι γιουχαρισαν τον Κακλαμανη.
Αυτοπτης μαρτυρας.
Του έκαναν τα μούτρα κρέας ?
Μαλακιες λενε ΠΠ,δεν ηταν αναρχικοι οσοι γιουχαρισαν τον Κακλαμανη.
Αυτοπτης μαρτυρας.
.....ο πνευματικος ηγετης πρεπει να ειναι κατανοητος απο τον λαικο κοσμο , τον καθημερινο βιοπαλαιστη.......τα ελληνικα του Γιανναρα , αν και σωστα , δεν τα καταλαβαινει κανεις......αμφιβαλλω αν τον διαβαζει κανεις........το κειμενο πρεπει να κινητοποιει , να εμπνεει.....ο Γιανναρας ειναι διαννοουμενος και εντιμο στοιχειο αλλα μιλαει λες και απευθυνεται σε μια ελιτιστικη ιντελιτζενσια...
Πολυ μορφωμενος ο Πλωριτης αλλα ανωδυνος.....θα μου πεις οταν γραφεις στην εφημεριδα του πολιτικου κατεστημενου και του ανθρωπου που κινει τα νηματα(Λαμπρακης) τα τελευταια 30 χρονια , που να βρεις τα αρχιδια να γραψεις αληθειες......
Επαναλαμβανω οτι υποκλινομαι στις γνωσεις και των 2 που ανεφερες αλλα τα κειμενα τους τα διαβαζα οταν ηθελα να παρω ιδεες για την Εκθεση στις Πανελλαδικες......αντιθετως , προσεξε πως το κειμενο του Ιατροπουλου συγκινει , παρακινει , αφυπνιζει , πληροφορει , σε κανει να θυμωσεις κι ολα αυτα χωρις να λαικιζει !!
καλά λέει απίστευτες παπάρες όταν πρόκειται περί πραγματικότηταςΩς πτυχιούχος θεωρητικής κατεύθυνσης, έχω να πω ότι πολλές από τις θέσεις του Γιανναρά σε φιλοσοφικό - ιστορικό επίπεδο, τουλάχιστο ελέγχονται. Είχα μάλιστα την τύχη να παρακολουθήσω ακαδημαϊκή του διάλεξη περί ελληνισμού και ορθολογισμού στο πλαίσιο ημερίδας, όπου αφού επί 45' αμόλησε τις απίστευτες μπαρούφες, μόλις παριστάμενοι προφέσορες του την έπεσαν - φιλοσοφικώς - με καίριες ερωτήσεις, δεν απάντησε σε καμία και περιορίστηκε να επαναλαμβάνει τα όσα είχε ήδη πει στην ομιλία του...
"εχω περασει πολλα εγω που με βλεπεις..."στην όλη συσκευασία δίνει μπόνους σοβαροφάνειας το ότι τρέμει
Οχι.Του έκαναν τα μούτρα κρέας ?
Ως πτυχιούχος θεωρητικής κατεύθυνσης, έχω να πω ότι πολλές από τις θέσεις του Γιανναρά σε φιλοσοφικό - ιστορικό επίπεδο, τουλάχιστο ελέγχονται. Είχα μάλιστα την τύχη να παρακολουθήσω ακαδημαϊκή του διάλεξη περί ελληνισμού και ορθολογισμού στο πλαίσιο ημερίδας, όπου αφού επί 45' αμόλησε τις απίστευτες μπαρούφες, μόλις παριστάμενοι προφέσορες του την έπεσαν - φιλοσοφικώς - με καίριες ερωτήσεις, δεν απάντησε σε καμία και περιορίστηκε να επαναλαμβάνει τα όσα είχε ήδη πει στην ομιλία του...
καλά λέει απίστευτες παπάρες όταν πρόκειται περί πραγματικότητας
και ωραία λογάκια περί φιλοσοφιών
στην όλη συσκευασία δίνει μπόνους σοβαροφάνειας το ότι τρέμει
οταν καποιοι ξυπνησετε κι οπου συναντατε τους σκατοπολιτικους τους ξεφτυλιζετε και τους μπινελικωνετε και καταλαβετε οτι ειναι ανθρωποι κι αυτοι και μαλιστα αλητες,προδοτες που μας ξεπουλανε κια πλουτιζουν τοτε κατι θα γινει...επιτελους ξυπνησαν μερικοι και τους βρισαν
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι πρόκειται για απολογητή του "ελλάς ελλήνων χριστιανών" σε συγκαλυμμένη μορφή....
Γιατί "τύχη" ; Από τα λεγόμενά σου μάλλον ατυχία ήταν
Μέσα είσαι μπαρμπούτσαλε
Αλλά τελικά είναι τύχη το να μπορείς να δεις ιδίοις όμασι το πόσο μαλάκες είναι μερικοί που τους κάνουν όλοι τεμενάδες και τους περιφέρουν ως προσωπικότητες. Και τελικά ισχύει ότι ο κούφιος τενεκές κάνει πάντα περισσότερο θόρυβο.
Σε εμφανή μορφή, αν κοιτάξει κανείς και μόνο τους τίτλους των βιβλίων του...
Εμείς από κάπου πρέπει να έχουμε κοινές αναφορές...
Είχα προσέξει πριν από καιρό το εξώφυλλο ενός βιβλίου του
κ' μου'χε κάνει εντύπωση...