μμμ...τι όμορφα που μπορείς και μιλάς και συνδιαλέγεσαι
τι δημοκρατικά τι ήθος
στα αρχίδια μου τι κάνουνε οι Κύπριοι
αν σε πειράζει να ακούς αντίθετη γνώμη δεν σου φταίει η δική μου ανατροφή αλλά προφανώς η δική σου
βγάλε και την τσίμπλα τώρα ΓΙΑ ¨ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
σου λέω πως ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ (πρέπει να το έχω γραψει ίσα με 100 φορές) αλλά ΟΧΙ πριν πάνε όλα τα γουρούνια στο διάολο.
με τα γουρούνια πάνω να κάνουνε νόμους όπως γουστάρουνε Ο,ΤΙ νόμισμα και να έχεις σαν κράτος σκατά θα κάνεις και ο λαός θα μετράει παλούκια στον κώλο
εσύ τραγούδα πάλι για το κακό νόμισμα
προφανώς έχεις χάσει πολλά χρήματα από το ευρουδάκι ή έχεις ποντάρει στο να χαθεί
δικαίωμά σου
σαφώς και το προφανές δε χρειάζεται να το γράφουμε καν.
απλά εσύ ακολουθείς την πιστή νεοελληνική τακτική να ωρυόμαστε για το προφανές.
με αυτά τα σκουλίκια δραχμή δε βλέπεις γιατί δεν τους συμφέρει.
και όχι πέραν των επιπλέον χαρατσιών και της μετανάστευσης δε μου εχει στοιχίσει το ευρώ καθόλου.
ίσια ίσαι που τελευταία γυρίζω στην ελλάδα και βρίσκω διαφορα πράγματα και υπηρεσίες πολύ πιο φθηνά.
απο κει και πέρα το ότι με πιάνει η ψυχή μου να βλέπω το διπλανό να υποφέρει δε σημαίνει ότι επειδή εγώ είμαι οκ (φορ δε τάιμ μπίινγκ) ότι πρέπει να κάνω την πάπια και το "μαλάκα".
και σημασία δεν εχει να είμαι εγώ καλά όταν όλα τα φιλάρια και συγγενείς μου δε μπορούν ούτε για καφέ να πάνε μαζί μου πλέον.
ούτε μπορώ να βλέπω πρόσωπα συγγενών λες και μπήκαν στο αουσβιτς και γω να κάνω πως δεν τρέχει τίποτα.
τρέχει και δε θα κάτσω σα μαλάκας να μη μιλάω.
το κατάλαβες ή να κάνω και κακά;