Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αν ήταν το αντίθετο (1000*14/12  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) θα την έβγαζαν κανένα χρόνο ακόμη.
Με την μαλακία που έκαναν και με τις νέες αντικειμενικές.....ακούγονται κάποιες μηχανές της ελικοπτέρας να παίρνουν μπρός  :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin:
γι αυτό υπάρχει και απόλυτη σύγκλιση.
για να χωρέσουν όλοι.........
το ζήσαμε και αυτό στην ελλάδα....
οι βιομήχανοι συμφώνησαν με εργαζομένους για μη κατάργηση αλλα οι πολιτικοί συμφώνησαν με τους ....ξένους τραπεζίτες για κατάργηση.....
απίστευτα πράγματα κρεταν
απίστευτα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γι αυτό υπάρχει και απόλυτη σύγκλιση.
για να χωρέσουν όλοι.........
το ζήσαμε και αυτό στην ελλάδα....
οι βιομήχανοι συμφώνησαν με εργαζομένους για μη κατάργηση αλλα οι πολιτικοί συμφώνησαν με τους ....ξένους τραπεζίτες για κατάργηση.....
απίστευτα πράγματα κρεταν
απίστευτα...
μόνος σου τα λες και μόνος σου τα αναιρείς
δεν σου φταίει το ευρώ
οι μαλάκες που έχεις στη βουλή και στα πέρυξ σου φταίνε
τράβα στη δραχμή με τους ίδιους

και μετά να σε δω να λες πάλι πως δεν το είχες δει καλά όπως και με το Γιωργάκη το Μέγα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μόνος σου τα λες και μόνος σου τα αναιρείς
δεν σου φταίει το ευρώ
οι μαλάκες που έχεις στη βουλή και στα πέρυξ σου φταίνε
τράβα στη δραχμή με τους ίδιους

και μετά να σε δω να λες πάλι πως δεν το είχες δει καλά όπως και με το Γιωργάκη το Μέγα
δε θα μου χαλάσεις για άλλη μια μέρα τη διάθεση με τη μαλακία που σε δέρνει.
μαλακίσου μόνος σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν ήταν το αντίθετο (1000*14/12  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) θα την έβγαζαν κανένα χρόνο ακόμη.
Με την μαλακία που έκαναν και με τις νέες αντικειμενικές.....ακούγονται κάποιες μηχανές της ελικοπτέρας να παίρνουν μπρός  :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin:
μπα....
το μόνο που ακούγεται είναι οι μηχανές των αστυνομικών που στήνουνε τείχος μπροστά τους μην τυχόν και τους πειράξει κανείς το κολατσιό τους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δε θα μου χαλάσεις για άλλη μια μέρα τη διάθεση με τη μαλακία που σε δέρνει.
μαλακίσου μόνος σου.
χαχααχαχαχα
ναι
έτσι ακριβώς
ρε μαλέα, τράβα αυτοκτόνα...και στην Κύπρο ευρώ έχεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
χαχααχαχαχα
ναι
έτσι ακριβώς
ρε μαλέα, τράβα αυτοκτόνα...και στην Κύπρο ευρώ έχεις

2 επισημάνσεις γύφτε.
α.
εγώ έχω ακόμα την επιλογή να αυτοκτονήσω.
β.
εάν είχες ποτές έρθει στο νησί για πάνω απο 2 μέρες τη φορά θα είχες καταλάβει ότι οι κύπριοι έχουν μετανιώσει και τη μαλακία να μπουν στην ευρώπη και να αλλάξουν τη λίρα με ευρώ.
ακόμα αυτομουτζώνονται που το έκαναν μπας και λυθεί το κυπριακό.
από την αλλη ο μέσος μαλάκας νεοέλληνας σαν και σένα καλή ώρα ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ και ενώ Εχει ήδη αρχίσει να ματώνει η κωλοτρυπίδα του μας λοιδωρεί γιατί ζητάμε επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΟΛΗΣΕΙ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
σημερα εζησα κατι το εξωπραγματικο...

εκανα ερωτα και ειχα ανοιχτη την τηλεοραση..εχω αυτο το κακο συνηθειο...νομιζω αντ1 εδειχνε λιτσα.κομ

εκεινη την στιγμη βγηκε ο πρωθυπουργος μας εμφανως αγχωμενος για το μελλον του καθε ελληνα

οταν ειπε την εκφραση ολοι μαζι μπορουμε εκεινη ακριβως την στιγμη τελειωσα....

φοβερη εμπειρια....

ps..
ομολογω οτι εκεινη την σιγμη παρασυρομενος κι απο τις δηλωσεις του εθνοπατερα μας σκεφτομουν οτι χυνω τον γαπ στην μαπα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
2 επισημάνσεις γύφτε.
α.
εγώ έχω ακόμα την επιλογή να αυτοκτονήσω.
β.
εάν είχες ποτές έρθει στο νησί για πάνω απο 2 μέρες τη φορά θα είχες καταλάβει ότι οι κύπριοι έχουν μετανιώσει και τη μαλακία να μπουν στην ευρώπη και να αλλάξουν τη λίρα με ευρώ.
ακόμα αυτομουτζώνονται που το έκαναν μπας και λυθεί το κυπριακό.
από την αλλη ο μέσος μαλάκας νεοέλληνας σαν και σένα καλή ώρα ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ και ενώ Εχει ήδη αρχίσει να ματώνει η κωλοτρυπίδα του μας λοιδωρεί γιατί ζητάμε επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΟΛΗΣΕΙ.
μμμ...τι όμορφα που μπορείς και μιλάς και συνδιαλέγεσαι
τι δημοκρατικά τι ήθος

στα αρχίδια μου τι κάνουνε οι Κύπριοι
αν σε πειράζει να ακούς αντίθετη γνώμη δεν σου φταίει η δική μου ανατροφή αλλά προφανώς η δική σου

βγάλε και την τσίμπλα τώρα ΓΙΑ ¨ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
σου λέω πως ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ (πρέπει να το έχω γραψει ίσα με 100 φορές) αλλά ΟΧΙ πριν πάνε όλα τα γουρούνια στο διάολο.
με τα γουρούνια πάνω να κάνουνε νόμους όπως γουστάρουνε Ο,ΤΙ νόμισμα και να έχεις σαν κράτος σκατά θα κάνεις και ο λαός θα μετράει παλούκια στον κώλο

εσύ τραγούδα πάλι για το κακό νόμισμα

προφανώς έχεις χάσει πολλά χρήματα από το ευρουδάκι ή έχεις ποντάρει στο να χαθεί
δικαίωμά σου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υ.Σ.
τώρα που ξεκινάτε με πετρέλαια ίσως να έρθω για παραπάνω μέρες
αλλιώς σε 3 ώρες γυρνάς όλο το νησί ούτως ή άλλως

Επισκέπτης
σόρρυ φιλαράκο
το σκότωμα της πρωτογενούς μας παραγωγής το κάναμε χωρίς βοήθεια.
Και η Ουγγαρία είναι στην ΟΝΕ και η Πολωνία είναι στην ΟΝΕ και η Τσεχία είναι στην ΟΝΕ και η Πορτογαλία και πολλές άλλες χώρες.
Δεν είδα να σκοτώνεται η πρωτογενής παραγωγή τους.

το έγραψα και πιο πριν.
ΠΟΤΕ δεν είχαμε πρωτογενή παραγωγή.
Ο Έλληνας έχει στο DNA του να τα περιμένει όλα από το κράτος. Δεν του βγαίνει η σοδιά; Το κράτος να πληρώσει. Δεν του βγαίνει η επιχείρηση; Το κράτος να πληρώσει.

ε, δεν έχει να κάνει με τη ευρωπαϊκή ένωση αυτό...
πώς να το κάνουμε

Σόρυ φιλαράκο, αλλά και πρωτογενής παραγωγή υπήρχε και εξαγωγές υπήρχαν.
Με την είσοδο στην ΕΟΚ όμως γίναμε σίγουρα πελατάκια μέσω δανεισμού, οπότε οι "εταίροι" (εταίροι μάι άς που θα'λεγε και ένα φιλαράκι) φρόντισαν να προμηθεύονται τα λεμονάκια τους για παράδειγμα από χώρες εκτός εοκ έτσι ώστε να πιάσουν κι αυτές πελατάκια.
Ήρθαν και οι περίφημες αναδασώσεις του '85 (πάνω κάτω) με τις κατάλληλες επιδοτήσεις κι άντε γεια..
Τόσο απλά είναι τα πράγματα και δεν ήταν μόνο αυτά..
Από εμάς δε ζητούσαν ποτέ πρωτογενή παραγωγή, αλλά υπηρεσίες..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μμμ...τι όμορφα που μπορείς και μιλάς και συνδιαλέγεσαι
τι δημοκρατικά τι ήθος

στα αρχίδια μου τι κάνουνε οι Κύπριοι
αν σε πειράζει να ακούς αντίθετη γνώμη δεν σου φταίει η δική μου ανατροφή αλλά προφανώς η δική σου

βγάλε και την τσίμπλα τώρα ΓΙΑ ¨ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
σου λέω πως ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ (πρέπει να το έχω γραψει ίσα με 100 φορές) αλλά ΟΧΙ πριν πάνε όλα τα γουρούνια στο διάολο.
με τα γουρούνια πάνω να κάνουνε νόμους όπως γουστάρουνε Ο,ΤΙ νόμισμα και να έχεις σαν κράτος σκατά θα κάνεις και ο λαός θα μετράει παλούκια στον κώλο

εσύ τραγούδα πάλι για το κακό νόμισμα

προφανώς έχεις χάσει πολλά χρήματα από το ευρουδάκι ή έχεις ποντάρει στο να χαθεί
δικαίωμά σου

σαφώς και το προφανές δε χρειάζεται να το γράφουμε καν.
απλά εσύ ακολουθείς την πιστή νεοελληνική τακτική να ωρυόμαστε για το προφανές.
με αυτά τα σκουλίκια δραχμή δε βλέπεις γιατί δεν τους συμφέρει.
και όχι πέραν των επιπλέον χαρατσιών και της μετανάστευσης δε μου εχει στοιχίσει το ευρώ καθόλου.
ίσια ίσαι που τελευταία γυρίζω στην ελλάδα και βρίσκω διαφορα πράγματα και υπηρεσίες πολύ πιο φθηνά.
απο κει και πέρα το ότι με πιάνει η ψυχή μου να βλέπω το διπλανό να υποφέρει δε σημαίνει ότι επειδή εγώ είμαι οκ (φορ δε τάιμ μπίινγκ) ότι πρέπει να κάνω την πάπια και το "μαλάκα".
και σημασία δεν εχει να είμαι εγώ καλά όταν όλα τα φιλάρια και συγγενείς μου δε μπορούν ούτε για καφέ να πάνε μαζί μου πλέον.
ούτε μπορώ να βλέπω πρόσωπα συγγενών λες και μπήκαν στο αουσβιτς και γω να κάνω πως δεν τρέχει τίποτα.
τρέχει και δε θα κάτσω σα μαλάκας να μη μιλάω.
το κατάλαβες ή να κάνω και κακά;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και όχι πέραν των επιπλέον χαρατσιών και της μετανάστευσης δε μου εχει στοιχίσει το ευρώ καθόλου.
ίσια ίσαι που τελευταία γυρίζω στην ελλάδα και βρίσκω διαφορα πράγματα και υπηρεσίες πολύ πιο φθηνά.
απο κει και πέρα το ότι με πιάνει η ψυχή μου να βλέπω το διπλανό να υποφέρει δε σημαίνει ότι επειδή εγώ είμαι οκ (φορ δε τάιμ μπίινγκ) ότι πρέπει να κάνω την πάπια και το "μαλάκα".
και σημασία δεν εχει να είμαι εγώ καλά όταν όλα τα φιλάρια και συγγενείς μου δε μπορούν ούτε για καφέ να πάνε μαζί μου πλέον.
ούτε μπορώ να βλέπω πρόσωπα συγγενών λες και μπήκαν στο αουσβιτς και γω να κάνω πως δεν τρέχει τίποτα.

ετσι ειναι λατρεια. μονος του κανεις δε περναει καλα. ειναι ασχημο να βλεπεις φιλους να ζοριζονται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ετσι ειναι λατρεια. μονος του κανεις δε περναει καλα. ειναι ασχημο να βλεπεις φιλους να ζοριζονται.
είναι πλέον ο κανόνας.
έχω λαλήσει που τους βλέπω. κυρίως γιατί θυμάμαι πώς ήταν πριν 3 χρόνια....
είναι πολυ ασχημο να βλέπεις τη χώρα και τους δικούς σου να καταστρέφονται. να αργοπεθαίνουν.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ρε σου λέει ο άνθρωπος ότι δε διαφωνει με τη δραχμή, αλλά με την δραχμή και την ίδια κυβέρνηση. Πόσο ακόμα θα υπάρχει αυτή η επανάληψη;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε σου λέει ο άνθρωπος ότι δε διαφωνει με τη δραχμή, αλλά με την δραχμή και την ίδια κυβέρνηση. Πόσο ακόμα θα υπάρχει αυτή η επανάληψη;
εσύ διάβασες τι έγραψα;
το κατάλαβες;
ρε έκτορα πες μου εσύ κατάλαβες, ή 2 χρόνια τους έχουν κάνει πλέον λοβοτομή;
η εγω δεν ξέρω ελληνικά;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εσύ διάβασες τι έγραψα;
το κατάλαβες;
η εγω δεν ξέρω ελληνικά;

Ότι είναι αυτονόητο ότι η παρούσα διακυβέρνηση δεν κάνει δραχμή. Οπότε; Αυτιστικές συζητήσεις Επ. 1200

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσύ διάβασες τι έγραψα;
το κατάλαβες;
η εγω δεν ξέρω ελληνικά;

συμφωνειτε πανω κατω. αλλα εισαι στενοχωρημενος και δε σε καταλαβαινουν οτι θες να πεις αυτο που σε τρωει  :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ότι είναι αυτονόητο ότι η παρούσα διακυβέρνηση δεν κάνει δραχμή. Οπότε; Αυτιστικές συζητήσεις
όχι
ότι είναι αυτονόητο ότι είσα βλάξ.
ο μοικάνος είπε ότι συμφωνει να φύγουμε απ τη δραχμή αρκεί πρώτα να φύγουν οι μαλάκες.
του απαντάω το προφανές δεν λέγεται, δλδ να φύγουν πρώτα οι μαλακες αφου το πρπφανές είναι πως με ευρώ η δραχμή αυτοί είνια δεδομένο οτι πρέπει να φύγουν.
εσύ κατάλαβες οτι ειναι αυτονοητο ότι η παρούσα δεν κάνει δραχμή.

ρε μαλάκα πάντα πίστευα ότι πίνεις ναρκωτικά.
εάν έχεις ακόμα λεφτά να τα αγοράζεις σου βγάζω το καπέλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
συμφωνειτε πανω κατω. αλλα εισαι στενοχωρημενος και δε σε καταλαβαινουν οτι θες να πεις αυτο που σε τρωει  :cheesy:
εγκζακτεμουά.

μάλλον είμαστε και οι δυό ηλίθιοι και καταλαβαινόμαστε.  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom