Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 490 άτομα (0 μέλη και 490 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
Έεεεεεεεεεεελα, δεν το πιστεύω..
Καλά ρε μάστορη, υποτίθεται πως από κάποιες τέτοιες επενδύσεις περιμέναμε προκοπή.
Κι όλοι αυτοί που παρεμπόδιζαν κάτι τέτοιο δεν ήθελαν να πάει μπροστά ο τόπος κιετσ'..

Και ξαναρωτάω..
Αυτοί εισέπραξαν και την πρώτη δόση του χαρατσιού.
Τι παίζει μ'αυτό?
Σπίτι όλοι καλά??
ΚΟΜΠΛΑΔΟΥΡΑ,ο αποπανω μου πρεπει να χει ενεργκα και να τον εχουνε ζωσει τα φιδια...εμενα οταν με τηλεφωναγανε για να κανω συνδεση στο γαμαω -κολλοσο-εταιρεια,απαντουσα να γυρισει πρωτα ο αντρας μου απο τη δουλεια να τον ρωτησω και απο οτι καταλαβαινεις χανοτανε η μπαλα....για να μην ξεχναω και τη γαμιω δεη λιγα ειναι τα ψωμια της μολις αρχισουνε να κοβουνε το ρευμα!!!

Επισκέπτης
το φέσι είναι πανω απο 600 μύρια. έπαιρναν το ρευστό και τη ΔΕΗ είχνα να την πληρώσουν 6 μήνες.
πέταξε το πουλάκι τώρα για Σαουντι και Αφρική.

Μπιούτιφουλλλλλλλλλλλλλλλλλ!!!!
Βλέπω το Μητσάρα να κάνει βόλτες τον Μπαρτόλομιου με καινούριο λίαρ :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
το φέσι είναι πανω απο 600 μύρια. έπαιρναν το ρευστό και τη ΔΕΗ είχνα να την πληρώσουν 6 μήνες.
πέταξε το πουλάκι τώρα για Σαουντι και Αφρική.
φημες αναφερουν οτι οι νεοι ιδιοκτητες τους ειναι συνταξιουχες καμηλες που δεν ειχαν τι να κανουν το κομποδεμα τους....ΤΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ καθυστερησαν χαρακτηριστικα-στα αρχιδια τους -ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΚΟΜΠΛΑΔΟΥΡΑ,ο αποπανω μου πρεπει να χει ενεργκα και να τον εχουνε ζωσει τα φιδια...εμενα οταν με τηλεφωναγανε για να κανω συνδεση στο γαμαω -κολλοσο-εταιρεια,απαντουσα να γυρισει πρωτα ο αντρας μου απο τη δουλεια να τον ρωτησω και απο οτι καταλαβαινεις χανοτανε η μπαλα....για να μην ξεχναω και τη γαμιω δεη λιγα ειναι τα ψωμια της μολις αρχισουνε να κοβουνε το ρευμα!!!

:o

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
επειδη με χουνε ζαλισει τα μπαλακια-παρε καρτες-παρε δανειο-παρε κινητο-παρε μας μια πιπα-πες μας τη γνωμη σου -πες μας τον καιρο και αλλα τετοια συγχρονα τηλε-προωθητικα υπο προιοντα ΤΟΥΣ πουλαω πρωτος τρελα και μου το κλεινουν συνηθως...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επειδη με χουνε ζαλισει τα μπαλακια-παρε καρτες-παρε δανειο-παρε κινητο-παρε μας μια πιπα-πες μας τη γνωμη σου -πες μας τον καιρο και αλλα τετοια συγχρονα τηλε-προωθητικα υπο προιοντα ΤΟΥΣ πουλαω πρωτος τρελα και μου το κλεινουν συνηθως...

αααα ετσι πες δε τοπιασα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
-επισης πολυ καλη μεθοδος οταν σου χτυπανε το κουδουνι ειναι να τους λες στην ψυχρα -ΚΑΝΤΕ λιγο πιο πισω να σας βλεπω καλα στην θυροτηλεοραση,-μαναρα μου αυτο ειναι κωλαρακι,τι λαχταριστο μουνακι εισαι,για ανεβα να μου πεις για την συνδεση-γκαλοπ-προιον....ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ!ΠΟΤΕ! :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μπιούτιφουλλλλλλλλλλλλλλλλλ!!!!
Βλέπω το Μητσάρα να κάνει βόλτες τον Μπαρτόλομιου με καινούριο λίαρ :2funny: :2funny:

Εκεί τύπε πας με γιοτ, όχι με λίαρ. Μην σε πούνε και βλάχο.

Αν και μεταξύ μας, μέχρι και ο κορωνιάς που ήταν ένας μάνατζερ είχε σπίτι στο νησί.
(πριν τον βάλουν μέσα οι ναυτιλιακές)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αν εννοείς ότι είναι δουλευταράς, δεν διαφωνώ.
Μπλάντυ μάνεϊ βέβαια, γι' αυτό και του τα μάζεψαν.

Όσο για το τουτού, δεν μου λέει κάτι.
Ο κάθε πουθενάς είχε καγιέν.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Πού είναι ο

%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%82.jpg