Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και να το διαβαζαν παλι δεν λεει τιποτα αφου ειναι αγραμματοι ....πως να το καταλαβουν;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και να το διαβαζαν παλι δεν λεει τιποτα αφου ειναι αγραμματοι ....πως να το καταλαβουν;
βασικά μαλάκες είναι

έστω δεν το διάβασες, τι βγαίνεις και το λες ρε μλκ; :uglystupid:

αλλά στ'αρχίδια τους, ξέρουν ότι δεν τους πιάνει τίποτα

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και ομως υπαρχουν αμοιβαδες που θα πανε να τους ξαναψηφισουν...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

α γιαυτο τα 79 μηνυματα την ημερα για να μας ανοιξεις τα ματια απο την αμαθεια

ευχαριστουμε

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ένας γελοίος κομματικός ποντικός που δεν έχει εργαστεί ποτε στη ζωή του, ρέει δημοσια ΧΩΡΙΣ να ντρέπεται ότι ψήφισε μια απόφαση ιστορικής σημασίας για τη χωρα, απόφαση που θα καταστρέψει χιλιάδες οικογένειες και θα σκλαβώσει τη χωρα επειδή λέει είχε...άλλες υποχρεώσεις

Δεν αξίζει ένα γιαούρτωμα ο αλητάκος?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σας πληρώσανε τελικά ή τζάμπα σκούζεις??
τους δινουν ομολογα του ελληνικου δημοσιου..... :2funny: :2funny:
α γιαυτο τα 79 μηνυματα την ημερα για να μας ανοιξεις τα ματια απο την αμαθεια

ευχαριστουμε
να σαι καλα μαν ......με τις τσοντες πραγματι μπορει και να σου ανοιξω τα ματια απο την αμαθεια :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ένας γελοίος κομματικός ποντικός που δεν έχει εργαστεί ποτε στη ζωή του, ρέει δημοσια ΧΩΡΙΣ να ντρέπεται ότι ψήφισε μια απόφαση ιστορικής σημασίας για τη χωρα, απόφαση που θα καταστρέψει χιλιάδες οικογένειες και θα σκλαβώσει τη χωρα επειδή λέει είχε...άλλες υποχρεώσεις

αξιζει ενα γιαουρτακι και συντομα θα το φαει....μονο οποιος το ριξει μην τσιγκουνευτει.....να παρει αυτο με τα πολλα λιπαρα :2on1:

Επισκέπτης

Άμα βγαίνουν άλλα σούργελα και τον δικαιολογούν λέγοντας πως και τους νόμους που ψηφίζουν δεν τους διαβάζουν, οπότε δεν τρέχει κάστανο, τι περιμένεις??

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
αξιζει ενα γιαουρτακι και συντομα θα το φαει....μονο οποιος το ριξει μην τσιγκουνευτει.....να παρει αυτο με τα πολλα λιπαρα :2on1:
kourkouti-pasok-pagkalos-giaourti-giaourtwma1.jpg

%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2581%25CF%2584%25CF%2589%25CE%25BC%25CE%25B1.JPG

Επισκέπτης
τους δινουν ομολογα του ελληνικου δημοσιου.....

Δεν υπάρχουμε σα λαός ρε μόρτη.
Απαιτεί ο άλλος συγχωροχάρτι επειδή λέει δεν πρόλαβε να διαβάσει το μνημόνιο και τρέχουν τα ζώα να υπερθεματίσουν..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.664
Πόντοι
2.606
-MNΗΜΟΝΙΑ!... ΜΝΗΜΟΝΙΑ!... ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
-Μεγαλε τα διαβαζεις πριν τα ψηφισεις?
-ΑΛΛΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
βασικά μαλάκες είναι

έστω δεν το διάβασες, τι βγαίνεις και το λες ρε μλκ; :uglystupid:

αλλά στ'αρχίδια τους, ξέρουν ότι δεν τους πιάνει τίποτα
Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...... και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος!
Πρέπει να ανεχόμαστε την αμάθεια και την ανοησία σαν υπέρτερες δυνάμεις του αντίπαλου
Ο τέλειος βλάξ είναι αυτός που δεν εκπλήσσεται ποτέ με τίποτα, ούτε καν με τη βλακεία του
Ο κάθε βλάκας έχει το δικό του σχέδιο να σώσει την πατρίδα του
Η βλακεία αθροίζεται, η ευφυΐα όχι
Όποιος έχει τους ηλιθίους με το μέρος του, έχει και την πλειοψηφία. Θα κυβερνήσει
Πρέπει να ανεχόμαστε την αμάθεια και την ανοησία σαν υπέρτερες δυνάμεις του αντίπαλου
Η μωρία δικαιολογείται λόγω ηλικίας. Η ηλιθιότητα για κανένα λόγο
«Η γη έχει τα όριά της αλλά η βλακεία είναι απέραντη
Τον βλάκα μπορείς να τον γνωρίζεις από τις δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι για αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει
Ποτέ κανείς δεν έχασε λεφτά ποντάροντας στη βλακεία των Ελλήνων Άγνωστος

Εναντίον της βλακείας ακόμα κι οι θεοί αγωνίζονται μάταια
Βλάκας= ανόητος με πρωτοβουλία
Οι ευφραδείς βλάκες είναι οι πιο επικίνδυνοι εχθροί της πολιτείας

το τελευταιο παει περισσοτερο για τον χοντρο βεβαια.....μαζι τα φαγαμε

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Σε ανακοίνωσή του επαναλαμβάνει ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο και ότι το θεωρεί από τα σημαντικότερα λάθη της πολιτικής του διαδρομής - Όλη η ανακοίνωση στο Newsit
- Κατσέλη: "Εγώ προσωπικά το διάβασα για 3 ώρες ένα Σάββατο πρωί"
- Πρώτο στην λίστα του twitter στα Worldwide trends το: #den_diabasa_to_mnimonio_giati

Ο σάλος που προκλήθηκε από το πρωί από την παραδοχή Χρυσοχοϊδη, ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο δεν λέει να καταλαγιάσει. Ο κ. Χρυσοχοϊδης το είπε αυτό όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο επιμένει ότι όντως δεν διάβασε το Μνημόνιο αλλά αυτό δεν το είπε με καμάρι, ούτε για να διώξει τις ευθύνες από πάνω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να επιβεβαιώσω τη στάση μου. Ναι, επαναλαμβάνω ότι το μνημόνιο δεν το διάβασα. Δεν ασχολήθηκα, όχι με το κείμενο, αλλά ούτε καν με τις διαδικασίες της δήθεν διαπραγμάτευσης. Αυτό δεν το δήλωσα ούτε το είπα με καμάρι. Πολύ περισσότερο δεν το λέω για να αποσείσω ευθύνες από πάνω μου. Ίσα-ίσα το αντίθετο.

Το θεωρώ από τα σημαντικότερα λάθη της πολιτικής μου διαδρομής. Γιατί δεν εκτίμησα σωστά την κρισιμότητα των στιγμών και απορροφήθηκα με το μερικό, το έργο μου σαν υπουργός, αντί να ασχοληθώ με το μείζον, την ευθύνη μου σαν μέλος της ηγεσίας της χώρας. Το είπα για να τονίσω το πόσο όλοι μας χρειάζεται να αλλάξουμε. Είχαμε μάθει να εμπιστευόμαστε τον κάθε αρχηγό, πρωθυπουργό. Και στην Βουλή να ψηφίζουμε και στην διακυβέρνηση να συναινούμε.
Αυτοί οι καιροί πέρασαν και το μοντέλο εξαντλήθηκε. Χρειάζεται συλλογικότητα, ατομική ευθύνη και συνεισφορά.
Οι βουλευτές αντέδρασαν στην πρόταση Πετσάλνικου και έσωσαν τη χώρα. Μακάρι να το είχα κάνει, μακάρι να το είχαμε κάνει και για το μνημόνιο. Σε αυτές τις στιγμές ο τόπος χρειάζεται καθαρά λόγια και γενναία αυτοκριτική. Μόνο έτσι θα φτιάξουμε ηγεσίες και θα βοηθήσουμε την πατρίδα. Λένε πως στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται. Τέτοιοι κανόνες σιωπής, η υποκρισία του πολιτικά ορθού, πρέπει να σπάσουν. Αυτοί οι κανόνες μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.
Είμαι αποφασισμένος να δώσω όλες τις δυνάμεις μου σ’ αυτό."

newsit.gr

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν υπάρχουμε σα λαός ρε μόρτη.
Απαιτεί ο άλλος συγχωροχάρτι επειδή λέει δεν πρόλαβε να διαβάσει το μνημόνιο και τρέχουν τα ζώα να υπερθεματίσουν..

δε πειραζει. αμα του καρφωσεις τη μηριαια αρτηρια θαχεις και συ τα δικια σου. δε προλαβες να διαβασεις ανατομια.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
το τελευταιο παει περισσοτερο για τον χοντρο βεβαια.....μαζι τα φαγαμε

Μην είσαι άδικος. Υπάρχει και ο άλλος χοντρός, ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο καθηγητής, ο συνταγματολόγος. Ο master negotiator με τους δανειστές. Ο μέγας "παπαρολογος", ο ένας και μοναδικός  

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι ο βλάκας ο χρυσοχοΐδης σε άλλη συνέντευξη του είχε πει ότι ο λαός πρέπει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στους πολιτικούς να διορθώσουν τα κακώς κείμενα

Να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους μας κατέστρεψαν να ολοκληρώσουν το έργο τους

Δεν pa να γαμηθεί ο μαλάκας ο άχρηστος και όλοι του οι αυλικοί μαζί. Κομματόσκυλα τις κακιας ώρας γαμιέστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom