Επισκέπτης
το κοντρολ εκτως απο το ζαπινκ εχει και ον οφ ;)Εμεις τις πληρωνουμε ολες αυτες τις μπλεμπες
Εμμεσα μεσω των διαφημίσεων το κοστος το οποιο παει στην τελική τιμη ενος προίοντος!
Τωρα τα χρεη των καναλιών πάλι εμεις τα πληρωνουμε!
το κοντρολ εκτως απο το ζαπινκ εχει και ον οφ ;)Εμεις τις πληρωνουμε ολες αυτες τις μπλεμπες
Εμμεσα μεσω των διαφημίσεων το κοστος το οποιο παει στην τελική τιμη ενος προίοντος!
ΝάτσεΚάτσε ρε μοϊκανέ
Κι αυτός ο ρημαδοκαπιταλισμός δεν είναι άμοιρος ευθυνών σε ότι αφορά τη σήψη της κοινωνίας.
Ο καπιταλισμός δλδ δε δημιουργεί πρότυπα και στερεότυπα? Όταν δλδ προβάλει τα χλιδομπουτάκια, δε δημιουργεί την ανάγκη στο πόπολο να τ'αποζητά??
Εμεις τις πληρωνουμε ολες αυτες τις μπλεμπες
Ἔ, ἄμα δὲν ἔχω πάει βόλτα ἀκόμα...
αρα το θεμα δεν ειναι τι παιρνει ο Α και ο Β αλλα τι δεν παιρνουμε εμειςΝάτσε
εμένα οι ταμπέλες μου τη σπάνε
δεν θεωρώ πως αυτό που έχουμε είναι by the book ο καμπιταλισμός όπως δεν είναι σοσιαλιστικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ και κουμμουνιστικό κόμμα το ΚΚΕ.
λέμε συνήθως πως έχουμε "άκρατο καπιταλισμό". Αυτό σημαίνει πως έχουμε εκφυλίσει τις αρχές του.
Δεν σου φταίει ο καπιταλισμός αλλά αυτό που έχεις φτιάξει εσύ σαν σύστημα με πρόσχημα τον καπιταλισμό.
Σοσιαλιστικό κόμμα έχουμε υποτιθεται πάνω - σόρρυ, κίνημα ήθελα να πω - ακόμα χειρότερα.
Πού βλέπεις σοσιαλιστικές κινήσεις;
Καπιταλισμός σημαίνει ανταγωνιστικότητα και ευκαιρίες για όλους. Βλέπεις εσύ με τα τραστ γύρω μας να υπάρχουνε ευκαιρίες;
ελα, μην τρελαθούμε κιόλας πως φταίει ο καπιταλισμός
η μαλακία του να τα μπασταρδεύουμε όπως μας βολεύει και να βάζουμε ταμπέλες ίσως να φταίει περισσότερο
εξήγησα πως δεν τα φέρνει.quote author=Lastmoican link=topic=83462.msg3457204#msg3457204 date=1327137757]
μπα....
τώρα θες να μου πεις πως αξίζει παραπάνω η δουλειά μισής ώρας την ημέρα της Χατζηκωλίδου για ένα άρθρο για το αν οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα ξανθό ή μελαχροινό με βούλες...
δεν νομίζω Τάκη
για τους ποδοσφαιριστες τι εχεις να πεις? για τους τραγουδιστες? για τους καλους πωλητες???
οποιος τα φερνει πρεπει να αμοιβεταικαι τι φταιει η καθε τσιμτσιλη ρε φιλε για την επιχειρηματικητου καθενος???
η δουλειά του Πυροσβέστη ειναι λιγότερο ή περισσότερο αξιόλογη από της Φλόμπας ας πούμε;
οχιαρα το θεμα δεν ειναι τι παιρνει ο Α και ο Β αλλα τι δεν παιρνουμε εμεις
φαντάζομαι πως οποιοδήποτε επαγγελμα και να σου γράψω (γιατρός σε νοσοκομείο σου κάνει;) το ίδιο θα απαντήσειςὈλιγώτερον
ρε μοικαν καταλαβαινω αυτο που λες και δεν υπερασπιζομαι καμια φλομπα απλα προσπαθω να σου πω οτι αν ο εργοδοτης μου δινει 5000 € για να ξυνω τ αρχιδια μου λογικα πρεπει να βγαζει 5001 απο αυτο το ξυσιμο αν δεν το κανει ειναι μαλακας. Τωρα οσον αφορα τα επαγγελματα που αναφερεις ειναι μεν πολυ σημαντικα αλλα δεν αποφερουν κερδη αρα....εξήγησα πως δεν τα φέρνει.
ΌΛΑ τα πρωινάδικα είναι ελλειμματικά για τα κανάλια. ΜΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕ.
καταλαβαίνεις πως δεν κρίνω τον εργοδότη αλλά αυτόν που κάθεται και της δίνει αξία;
η δουλειά του Πυροσβέστη ειναι λιγότερο ή περισσότερο αξιόλογη από της Φλόμπας ας πούμε;
κάθεσαι και υπερασπίζεσαι μία τύπισσα που παίρνει 5000 ευρώ για να γράψει ένα άρθρο πως χώρισε και είναι στενοχωρημένη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποιον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και μετά έχω άδικο να μιλάω για κοινωνία για τον πούτσο;
φαντάζομαι πως οποιοδήποτε επαγγελμα και να σου γράψω (γιατρός σε νοσοκομείο σου κάνει;) το ίδιο θα απαντήσεις
οκ, με έπεισες
το πρόβλημα της χώρας αυτής τελικά είναι αν αδιαθέτησε σήμερα η Μελέτη
you have the powerοχι
το θέμα είναι πως σε γαμάνε ασάλιωτα κι εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με την κάθε φλόμπα με το βυζί της και την κάνεις θεά
και ασχολείσαι με το αν χώρισε ή τα έφτιαξε
you have the power
Ειτε τις βλέπεις είτε οχι παλι της πληρωνεις!!!!!!!το κοντρολ εκτως απο το ζαπινκ εχει και ον οφ ;)
καλα ας πεσουνε για καμια εβδομαδα στο 5% τηλεθεαση και τα λεμε τι πληρωνειςΕιτε τις βλέπεις είτε οχι παλι της πληρωνεις!!!!!!!
;)
Γιατί εχουν παραπάνω απο 5%?καλα ας πεσουνε για καμια εβδομαδα στο 5% τηλεθεαση και τα λεμε τι πληρωνεις
καλα ας πεσουνε για καμια εβδομαδα στο 5% τηλεθεαση και τα λεμε τι πληρωνεις
+2...
Βέβαια στο γιουνανιστάν πάντα υπήρχε μια τράπεζα η οποία θα δεχθεί ως ορθή την αποτίμηση του σώου του Σαντικάι σα να τραγουδούσε η lady gaga, αρκεί ο καναλάρχης να έχει καλά κονέ αλλά (θέλω να) πιστεύω ότι αυτά έχουν τελειώσει...
Μην είσαι τοσο σιγουρος γιατι θα απογοητευθεις!!!!!!!+2...
Βέβαια στο γιουνανιστάν πάντα υπήρχε μια τράπεζα η οποία θα δεχόταν ως ορθή την αποτίμηση του σώου του Σαντικάι σα να τραγουδούσε η lady gaga, αρκεί ο καναλάρχης να έχει καλά κονέ αλλά (θέλω να) πιστεύω ότι αυτά έχουν τελειώσει...
![]()
καλα αν κινητοποιηθει ολο το τραπεζικο συστημα για να πληρωνονται τα βυζια της Μελετη τι να πω
Μην είσαι τοσο σιγουρος γιατι θα απογοητευθεις!!!!!!!