foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
ειμαι ρομαντικος..Αυτά τα παλιά κ δοκιμασμένα που πόσταρ μόλις δεν σου αρέσουν δηλαδή;;;![]()
δεν μ αρεσει το μια κι εξω
θελω ο πονος να διαρκει
ειμαι ρομαντικος..Αυτά τα παλιά κ δοκιμασμένα που πόσταρ μόλις δεν σου αρέσουν δηλαδή;;;![]()
Ψιτ μάστορη, δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία την άλλη εβδομάδαειμαι ρομαντικος..
δεν μ αρεσει το μια κι εξω
θελω ο πονος να διαρκει
Πλάκα κάνεις έτσι;;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΕΙ....
Ψιτ μάστορη, δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία την άλλη εβδομάδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα 10 βασανίστηρια που ακολουθούν είναι ένα σύντομο θλιβερό και επώδυνο ταξίδι στην φρίκη…
πιστευεις δηλ οτι θα καταδικαστουν??θα είναι μια ανακούφιση,μια δικαίωση του λαικού περί δικαίου αισθήματος
το ένα το καθήκι-αυτός που ήθελε πιο σκληρά μέτρα ακόμα και από τους δανειστές μας!!!!!- δεν έχει καν βουλευτική ασυλία....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΕΙ....
πιστευεις δηλ οτι θα καταδικαστουν??
μην με μπριζωνεις και ειμαι χαρμανης που αυτοκτονησε η μπιχτερ
εγω δακρυσααχαχα....
κι εσύ το έβλεπες?
στενοχωρήθηκα ρε γαμώτο πολύ με αυτό το τέλος,αν και το είχα δει πριν μέρες στο ίντερνετ....
κρίμα άσχημο τέλος....
εγω δακρυσα
ο μπεχλουλ μεγαλη κοτα..την νιχαλ δεν την αγαπουσε αλλα φοβοταν να διεκδικησει την μπιχτερ απο τον θειο
εάν δεν της ελεγε ο μουστακιας να χωρισουν δεν θα το τραβαγε στα ακρα η μπιχτερμαλακισμένο το κοντοπούτανο η νιχάλ....μπήκε ανάμεσα και τα έκανε μπουρδέλο
Περιμένω και την κλασσική ατάκα τώρα.
"Δε θα βρεθεί κι ένας μουρλός κιετσ'"..
εάν δεν της ελεγε ο μουστακιας να χωρισουν δεν θα το τραβαγε στα ακρα η μπιχτερ
Περιμένω και την κλασσική ατάκα τώρα.
"Δε θα βρεθεί κι ένας μουρλός κιετσ'"..
Διαβάστε όμως και τι είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής επιτροπής στην Ελλάδα, Π. Καρβούνης, σήμερα στο “Ράδιο 9″.
Η τρόικα δεν έχει θέσει θέμα 13ου και 14ου μισθού. Η τρόικα λέει ότι πρέπει η Ελλάδα να επανέλθει στις αγορές και να πουλάει τα προϊόντα της και για αυτό το λόγο πρέπει μεταξύ άλλων να δει και το θέμα του μισθολογικού κόστους. Δεν ζήτησε να κοπεί ο 13ος η ο 14ος μισθός ούτε ζήτησε να μειωθεί ο κατώτερος μισθός.
Η τρόικα βάζει στόχους. Το πως οι στόχοι επιτυγχάνονται είναι θέμα της Ελληνικής κυβέρνησης. Η Ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή η οποία αν θελήσει θα μειώσει μισθούς, όχι η τρόικα. Η τρόικα λέει μαζέψτε το δημόσιο το πώς θα κοπούν και αν κοπούν και αν γίνει εφεδρεία το λέει η κυβέρνηση. Βάζουν στόχους αλλά τα συγκεκριμένα μέτρα τα αποφασίζει η κυβέρνηση και αυτό πρέπει να είναι πολύ σαφές.Η Τρόικα ποτέ δεν είπε να γίνουν οριζόντιες μειώσεις, δεν είπε ποτέ να γίνει μια εφεδρεία, δεν είπε πότε να μπει ο φόρος για την ακίνητη περιουσία. Η τρόικα είχε πει στόχους, το συγκεκριμένο μέτρο το αποφασίζει η Ελληνική πολιτεία.
Είναι μύθος ότι δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Βέβαια και υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης και επαναδιαπραγμάτευσης. Όποια στιγμή η Ελληνική κυβέρνηση πει κατά τη διάρκεια της 3 μηνιαίας έκθεσης που γίνεται από την τρόικα για να πάρουμε τη δόση, πει ότι το τάδε μέτρο είναι αναποτελεσματικό, είναι άδικο, είναι άστοχο, το αποσύρω και θα το αντικαταστήσω με ένα άλλο ισοδύναμου αποτελέσματος, η τρόικα φυσικά το δέχεται. … Είναι μύθος ότι δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση. ..”
ποιό PSI ρε μαλακες;
εδώ μιλάμε για ΤΟ πρόβλημα...
Χτύπησαν την Άντζελα
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012, 23:43
Η Άντζελα Δημητρίου με την παρέα της επέλεξε το νυχτερινό κέντρο Frangelico για να διασκεδάσει το βράδυ της Τετάρτης, όμως η βραδιά πήρε τροπή που η ίδια η τραγουδίστρια δεν την περίμενε.
Ένας καβγάς που ξεκίνησε από παρέα που καθόταν κοντά στην τραγουδίστρια, επεκτάθηκε και δικό της τραπέζι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει η Άντζελα Δημητρίου.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο ξυλοδαρμός δεν αποκλείεται να της έχει αφήσει σημάδια.