οι υψηλόβαθμοι διοικητικοί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι; ποιος τους στηρίζει; ο ιδιωτικός που τον χαρατσώνουνε ή ο δημόσιος που τον έχουνε βολέψει;
Δημόσιος υπαλληλίσκος είσαι κι εσύ μασκαρά μου;
για δεύτερη φορά ξαναέρχεσαι και μου λες αυτά που λέω, απλά βάζεις και τα δικά σου δίπλα (το γαμημένο το ευρώ) για να λες πως φταίει και αυτό αλλά δεν εξηγείς πώς στον κόρακα φταίει.
Δεν χρειάζεται να κάνω λινκ, δεν είμαι ιντερνετοφάγος εγώ να διαβάζω ώρες φόρουμς και βλογκς για να μορφωθώ. Η μόρφωσή μου είναι αρκετή (πιστεύω) για να μπορώ να έχω άποψη με (τουλάχιστον ) λογικά επιχειρήματα, τα οποία και έχω παραθέσει.
και φυσικά δεν απαντάς πάλι...
γαργαρούλα γαρ γαρ
για λινκ σου κάνει να σου δώσω το ποστάρισμα του τραμουντάνα για το εμπορικό ισοζύγιο; επί δραχμής και επί ευρώ; Ή πάλι γαργάρα θα κάνεις;
Λοιπόν...για να καταλάβω, εσύ θέλεις να έχουμε ΜΗ ελεύθερη αγορά
και θέλεις με το υπάρχον κοινωνικοπολιτικό καθεστώς να γυρίσεις στη δραχμή και όλα θα αλλάξουνε...μαγικά και ονειρεμένα
χαχχαχαχααχαχαχαα
τώρα να σου πω πως στο εύχομαι; Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου δεν εύχομαι τέτοια πείνα
Έχω απαντησει πολλάκις σε όλα τα θέματα !
Ειδικα για το ευρω, αν ειχες παρακολουθησει τις πηγες και τα αρθρα που εχω δωσει κατα καιρους, δε θα ειχες καμια απορια για το πως σχετιζεται με το προβλημα μας.
Επειδη ομως δεν εισαι ιντερνετοφαγος και δεν διαβαζεις μπλογκς, αρκεισαι στη δική σου μορφωση(....), αγνοεις τη διεθνη πραγματικοτητα και σαν κριτηριο χρησιμοποιεις τον ...τραμουντανα !
Ευγε !
Με αυτο αποδεικνυεις περιτρανα αυτο που φωναζουμε χρονια τωρα για το χαλι της ελληνικης νοοτροπιας (δε διαβαζω , δεν ενημερωνομαι, δεν αναπτυσσω κριτικη σκεψη ΑΛΛΑ εχω γνωμη για ολα, γιατί έτσι ! ) για το χαλι των ελληνικων πανεπιστημίων και της παρεχόμενης εκπαιδευσης !
Γαργαρες κι έλλειψη τεκμηριωμενης υποστηριξης (άρθρα και θεσεις αναλυτων) κάνουν άλλοι που μιλανε γενικολογα, με αφορισμους και θολα - αοριστα "αλλαξτε τα ολα, γαμηστε τα ολα" κτλ.
Δημόσιος υπάλληλος δεν είμαι .
Αλλά και παλι, στη λίστα μου των υπαιτίων για το χαλι της Ελλάδας, οι τεμπέληδες ΔΥ καταλαμβανουν τις τελευταιες θεσεις.
Για μενα το ψαρι βρωμαει απο το κεφάλι, οπότε αξιολογώ και κατατασσω τους υπευθύνους με φθινουσα σειρά ως εξης :
1. Διεφθαρμένοι και ανίκανοι πολιτικοί
1α. Προδότες πολιτικοί, ηλίθιοι στρατιωτικοί δικτατορες, ανικανοι Βασιλιάδες
1β. Ανίκανοι-κατωτεροι των περιστασεων αριστεροί ηγέτες
2. Επεμβασεις προστατιδων Δυναμεων - κρατος προτεκτορατο απο τη συστασή του.
3. Επαχθης εξωτερικος δανεισμός από τη συσταση του κράτους
4. Διεφθαρμενη δημόσια διοίκηση, Στρατος, Αστυνομία, Δικαστικοί.
5. Διαπλοκη εξουσιών και ΜΜΕ διαχρονικά
6. Αμόρφωτος λαός που διατηρηθηκε με νυχια και με δοντια στο καθεστως του ραγια, παρά την εκδίωξη των Τούρκων
7. Απουσία αξιολογου πνευματικου κόσμου - αποχαυνωση και μπουκωμα των περισσοτερων, εκτελεση, διωξεις και περιθωριοποιηση των λιγοστων αξιων περιπτωσεων.
Τέλος, επειδη δε στροφαρεις καθολου, θα ξαναπω τι θελω αν και το εχω ηδη χιλιοματαποσταρει :
1. Απομακρυνση του υπαρχοντος πολιτικου κατεστημενου ΤΩΡΑ
- ειτε με εκλογες
- ειτε με κοινωνικη απείθεια (φορολογικη ανυπακοη, απεργια διαρκειας στα ΜΜΜ και στο Δημοσιο τομεα παντου, μεχρι να φυγουν τα λαμογια)
2. Απο τη διαδοχη πολιτικη κατασταση/καταστασεις απαιτω ΑΜΕΣΑ
- διαγραφη μονομερη ολου του χρεους (βαλε τον τραμη να σου πει ποσα εχουμε δανειστει απο το 1821 και ποσα εχουμε πληρωσει....)
- προστατευτικη πολιτική για την εγχωρια παραγωγη και οικονομια
- επιστροφη σε εθνικο νόμισμα
- κρατικοποιηση των χρεοκωπημενων τραπεζων και της Τραπεζας της Ελλαδας
- ποθεν έσχες απο το 1974 όλων των αξιωματουχων και δημευση περιουσιων - φυλακιση καταχραστων
Μαγικά κι ονειρεμενα δεν αλλαζει τίποτα !
Πεινα θα παιξει ετσι κι αλλιως.
Όπου δεν πίπτει (δημοκρατικος λογος-εκλογες) πίπτει (επαναστατικη) ραβδος !
Γιατί όπου ποθει λευτερια, παίρνει σπαθί ....