Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Tα καλυτερα ειναι του τυπου"δεν βρισκεται ενας πιλοτος να φορτωσει το F-16"κλπ. :2funny:
μπα, για μένα το καλύτερο είναι οι αριστερόπιπες πως η αριστερά της Ελλάδος είναι εκτός συστήματος και θα μας σώσει

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
μπα, για μένα το καλύτερο είναι οι αριστερόπιπες πως η αριστερά της Ελλάδος είναι εκτός συστήματος και θα μας σώσει

Δεν μας σωζει τιποτα. Δυο εκλογες εχουμε.

1) Αγγουρι για τα επομενα 10-15 χρονια, και αυτο δεν ειναι σιγουρο οτι θα μας σωσει,

2) Χρεωκοπια και επιστροφη στην δραχμη

Διαλεγετε και παιρνετε. Εκλογες δεν θα κανουν τιποτα, και ολοι οι πολιτικοι "κρυβονται" αυτη την στιγμη μεχρι να γινει σαφος ο δρομος που θα ακολουθησουμε!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
οποιος και να εκλεγει παλι με τα ιδια λαμογια θα εχει να διαπραγματευτει..εκτος εαν ονειρευονται επιστροφη στην δραχμη, βουνα και μουσατους πανω σ αλογα..
μας εχουν δεσει χειροποδαρα με τις ευλογιες των προσκυνημενων

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
οποιος και να εκλεγει παλι με τα ιδια λαμογια θα εχει να διαπραγματευτει..εκτος εαν ονειρευονται επιστροφη στην δραχμη, βουνα και μουσατους πανω σ αλογα..
μας εχουν δεσει χειροποδαρα με τις ευλογιες των προσκυνημενων

Δεν καταλαβαινετε Καπιταλισμο!!! Που ειναι ο γατος για να σας εξηγησει "Options analysis"  :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μην βαζετε ιδεες περι ανεβασμενης αριστερας στον κυριο 5%, κι το γυρισει σε σφυροδρεπανο και 1500 ευρω κατωτατο μισθο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν μας σωζει τιποτα. Δυο εκλογες εχουμε.

1) Αγγουρι για τα επομενα 10-15 χρονια, και αυτο δεν ειναι σιγουρο οτι θα μας σωσει,

2) Χρεωκοπια και επιστροφη στην δραχμη

Διαλεγετε και παιρνετε. Εκλογες δεν θα κανουν τιποτα, και ολοι οι πολιτικοι "κρυβονται" αυτη την στιγμη μεχρι να γινει σαφος ο δρομος που θα ακολουθησουμε!
εγώ προτιμώ σαφώς το δεύτερο παρόλο που δεν με "συμφέρει"
αυτό που λέω είναι πως για να το κάνεις αυτό πρέπει πρώτα να στρώσεις τα του οικου σου
γιατί αλλιώς και μπανάνες να έχεις για νόμισμα δεν σε σώνει τίποτα

Επισκέπτης
Ρε παίδες για ξηγάτε μου κάτι.
Μιλάτε για λύσεις, ψάχνετε λύσεις, ζητάτε λύσεις, λες και υπάρχει περίπτωση σωτηρίας.
Πως σκέφτεστε? Σοβαρά τώρα..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Μιλάτε για λύσεις, ψάχνετε λύσεις, ζητάτε λύσεις, λες και υπάρχει περίπτωση σωτηρίας.
έλα ντέ..
καμία περίπτωση σωτηρίας
το 2011 θα φαντάζει ονειρικός χρόνος οσονούπω

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
οι υψηλόβαθμοι διοικητικοί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι; ποιος τους στηρίζει; ο ιδιωτικός που τον χαρατσώνουνε ή ο δημόσιος που τον έχουνε βολέψει;
Δημόσιος υπαλληλίσκος είσαι κι εσύ μασκαρά μου;

για δεύτερη φορά ξαναέρχεσαι και μου λες αυτά που λέω, απλά βάζεις και τα δικά σου δίπλα (το γαμημένο το ευρώ) για να λες πως φταίει και αυτό αλλά δεν εξηγείς πώς στον κόρακα φταίει.

Δεν χρειάζεται να κάνω λινκ, δεν είμαι ιντερνετοφάγος εγώ να διαβάζω ώρες φόρουμς και βλογκς για να μορφωθώ. Η μόρφωσή μου είναι αρκετή (πιστεύω) για να μπορώ να έχω άποψη με (τουλάχιστον ) λογικά επιχειρήματα, τα οποία και έχω παραθέσει.

και φυσικά δεν απαντάς πάλι...

γαργαρούλα γαρ γαρ

για λινκ σου κάνει να σου δώσω το ποστάρισμα του τραμουντάνα για το εμπορικό ισοζύγιο; επί δραχμής και επί ευρώ; Ή πάλι γαργάρα θα κάνεις;

Λοιπόν...για να καταλάβω, εσύ θέλεις να έχουμε ΜΗ ελεύθερη αγορά
και θέλεις με το υπάρχον κοινωνικοπολιτικό καθεστώς να γυρίσεις στη δραχμή και όλα θα αλλάξουνε...μαγικά και ονειρεμένα
χαχχαχαχααχαχαχαα
τώρα να σου πω πως στο εύχομαι; Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου δεν εύχομαι τέτοια πείνα

Έχω απαντησει πολλάκις σε όλα τα θέματα !
Ειδικα για το ευρω, αν ειχες παρακολουθησει τις πηγες και τα αρθρα που εχω δωσει κατα καιρους, δε θα ειχες καμια απορια για το πως σχετιζεται με το προβλημα μας.

Επειδη ομως δεν εισαι ιντερνετοφαγος και δεν διαβαζεις μπλογκς, αρκεισαι στη δική σου μορφωση(....), αγνοεις τη διεθνη πραγματικοτητα και σαν κριτηριο χρησιμοποιεις τον ...τραμουντανα !

Ευγε !

Με αυτο αποδεικνυεις περιτρανα αυτο που φωναζουμε χρονια τωρα για το χαλι της ελληνικης νοοτροπιας (δε διαβαζω , δεν ενημερωνομαι, δεν αναπτυσσω κριτικη σκεψη ΑΛΛΑ εχω γνωμη για ολα, γιατί έτσι ! ) για το χαλι των ελληνικων πανεπιστημίων και της παρεχόμενης εκπαιδευσης !

Γαργαρες κι έλλειψη τεκμηριωμενης υποστηριξης (άρθρα και θεσεις αναλυτων) κάνουν άλλοι που μιλανε γενικολογα, με αφορισμους και θολα - αοριστα "αλλαξτε τα ολα, γαμηστε τα ολα" κτλ.

Δημόσιος υπάλληλος δεν είμαι .

Αλλά και παλι, στη λίστα μου των υπαιτίων για το χαλι της Ελλάδας, οι τεμπέληδες ΔΥ καταλαμβανουν τις τελευταιες θεσεις.

Για μενα το ψαρι βρωμαει απο το κεφάλι, οπότε αξιολογώ και κατατασσω τους υπευθύνους με φθινουσα σειρά ως εξης :

1. Διεφθαρμένοι και ανίκανοι πολιτικοί
1α. Προδότες πολιτικοί, ηλίθιοι στρατιωτικοί δικτατορες, ανικανοι Βασιλιάδες
1β. Ανίκανοι-κατωτεροι των περιστασεων αριστεροί ηγέτες

2. Επεμβασεις προστατιδων Δυναμεων - κρατος προτεκτορατο απο τη συστασή του.

3. Επαχθης εξωτερικος δανεισμός από τη συσταση του κράτους

4. Διεφθαρμενη δημόσια διοίκηση, Στρατος, Αστυνομία, Δικαστικοί.

5. Διαπλοκη εξουσιών και ΜΜΕ διαχρονικά

6. Αμόρφωτος λαός που διατηρηθηκε με νυχια και με δοντια στο καθεστως του ραγια, παρά την εκδίωξη των Τούρκων

7. Απουσία αξιολογου πνευματικου κόσμου - αποχαυνωση και μπουκωμα των περισσοτερων, εκτελεση, διωξεις και περιθωριοποιηση των λιγοστων αξιων περιπτωσεων.

Τέλος, επειδη δε στροφαρεις καθολου, θα ξαναπω τι θελω αν και το εχω ηδη χιλιοματαποσταρει :

1. Απομακρυνση του υπαρχοντος πολιτικου κατεστημενου ΤΩΡΑ
- ειτε με εκλογες
- ειτε με κοινωνικη απείθεια (φορολογικη ανυπακοη, απεργια διαρκειας στα ΜΜΜ και στο Δημοσιο τομεα παντου, μεχρι να φυγουν τα λαμογια)

2. Απο τη διαδοχη πολιτικη κατασταση/καταστασεις απαιτω ΑΜΕΣΑ

- διαγραφη μονομερη ολου του χρεους (βαλε τον τραμη να σου πει ποσα εχουμε δανειστει απο το 1821 και ποσα εχουμε πληρωσει....)
- προστατευτικη πολιτική για την εγχωρια παραγωγη και οικονομια
- επιστροφη σε εθνικο νόμισμα
- κρατικοποιηση των χρεοκωπημενων τραπεζων και της Τραπεζας της Ελλαδας
- ποθεν έσχες απο το 1974 όλων των αξιωματουχων  και δημευση περιουσιων - φυλακιση καταχραστων

Μαγικά κι ονειρεμενα δεν αλλαζει τίποτα !

Πεινα θα παιξει ετσι κι αλλιως.

Όπου δεν πίπτει (δημοκρατικος λογος-εκλογες) πίπτει (επαναστατικη) ραβδος !

Γιατί όπου ποθει λευτερια, παίρνει σπαθί ....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Οι λυσεις ειναι πολυ πολυπλοκες και θα δεις αλλαγες στασεων μεταξυ της τροικας! :grin: Θελω να δω ποια θα εχει το μεγαλυτερο στραπ ον.................η Ανγκελα η Χριστινα γιατι τις βλεπω να αλληλοπηδιωνται!  :grin:

Ελπιδα παντα υπαρχει!! :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγώ πάλι τολμώ να πω πως πήδημα πάντα υπάρχει. :sunglasses:

μη στριμώχνεστε ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

F.T.: Η εμπλοκή ιδιωτών οδηγεί στη συντεταγμένη χρεοκοπία

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012, 23:36

«Η πρωτοβουλία για εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα αφορά τη διαχείριση μιας ελεγχόμενης χρεοκοπίας. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντική η ελεγχόμενη χρεοκοπία. Η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει χρέη 14,5 δισ. ευρώ στις 20 Μαρτίου», αναφέρουν οι Financial Times, εκτιμώντας ότι πλέον η συντεταγμένη χρεοκοπία στην Ελλάδα είναι δεδομένη, ενώ το μόνο που απομένει είναι να δούμε με ποιον τρόπο η χώρα θα υποστεί το «πιστωτικό γεγονός».

Το άρθρο που φιλοξενείται στη στήλη LEX αναφέρει ακόμη ότι «χωρίς τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, δεν θα έχει επαρκή ρευστότητα για να τα καταφέρει. Οι ομολογιούχοι θα πρέπει να δεχθούν την ελληνική χρεοκοπία ακόμη και με απαίσιους όρους που προτείνονται. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να τους επιβληθούν ακόμη χειρότεροι».

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
246
Πόντοι
86
kathimerini.gr -  Δημοσίευση : 16 Iανoυαρίου 2012
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/01/2012_423008]Ελληνική χρεοκοπία προβλέπει αξιωματούχος του οίκου S&P [/url]

kathimerini.gr -  Δημοσίευση : 17 Iανoυαρίου 2012
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/01/2012_423021]Fitch: Η ελληνική χρεοκοπία θα συμβεί σύντομα[/url]

epikaira.gr - 16/01/2012 - 12:05
www.epikaira.gr/epikairo.php?id=37110&category_id=89]Moody's: Μεγαλύτερο "κούρεμα" του 50% θα οδηγήσει σε άτακτη χρεοκοπία[/url]

Αυτα τα καλόπαιδα οταν λένε "προβλέπω" μήπως εννοούν προδιαθέτω..? η ακομη καλύτερα, επιβάλω..?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχω απαντησει πολλάκις σε όλα τα θέματα !
Ειδικα για το ευρω, αν ειχες παρακολουθησει τις πηγες και τα αρθρα που εχω δωσει κατα καιρους, δε θα ειχες καμια απορια για το πως σχετιζεται με το προβλημα μας.

Επειδη ομως δεν εισαι ιντερνετοφαγος και δεν διαβαζεις μπλογκς, αρκεισαι στη δική σου μορφωση(....), αγνοεις τη διεθνη πραγματικοτητα και σαν κριτηριο χρησιμοποιεις τον ...τραμουντανα !

Ευγε !

Με αυτο αποδεικνυεις περιτρανα αυτο που φωναζουμε χρονια τωρα για το χαλι της ελληνικης νοοτροπιας (δε διαβαζω , δεν ενημερωνομαι, δεν αναπτυσσω κριτικη σκεψη ΑΛΛΑ εχω γνωμη για ολα, γιατί έτσι ! ) για το χαλι των ελληνικων πανεπιστημίων και της παρεχόμενης εκπαιδευσης !

Γαργαρες κι έλλειψη τεκμηριωμενης υποστηριξης (άρθρα και θεσεις αναλυτων) κάνουν άλλοι που μιλανε γενικολογα, με αφορισμους και θολα - αοριστα "αλλαξτε τα ολα, γαμηστε τα ολα" κτλ.

Δημόσιος υπάλληλος δεν είμαι .

Αλλά και παλι, στη λίστα μου των υπαιτίων για το χαλι της Ελλάδας, οι τεμπέληδες ΔΥ καταλαμβανουν τις τελευταιες θεσεις.

Για μενα το ψαρι βρωμαει απο το κεφάλι, οπότε αξιολογώ και κατατασσω τους υπευθύνους με φθινουσα σειρά ως εξης :

1. Διεφθαρμένοι και ανίκανοι πολιτικοί
1α. Προδότες πολιτικοί, ηλίθιοι στρατιωτικοί δικτατορες, ανικανοι Βασιλιάδες
1β. Ανίκανοι-κατωτεροι των περιστασεων αριστεροί ηγέτες

2. Επεμβασεις προστατιδων Δυναμεων - κρατος προτεκτορατο απο τη συστασή του.

3. Επαχθης εξωτερικος δανεισμός από τη συσταση του κράτους

4. Διεφθαρμενη δημόσια διοίκηση, Στρατος, Αστυνομία, Δικαστικοί.

5. Διαπλοκη εξουσιών και ΜΜΕ διαχρονικά

6. Αμόρφωτος λαός που διατηρηθηκε με νυχια και με δοντια στο καθεστως του ραγια, παρά την εκδίωξη των Τούρκων

7. Απουσία αξιολογου πνευματικου κόσμου - αποχαυνωση και μπουκωμα των περισσοτερων, εκτελεση, διωξεις και περιθωριοποιηση των λιγοστων αξιων περιπτωσεων.

Τέλος, επειδη δε στροφαρεις καθολου, θα ξαναπω τι θελω αν και το εχω ηδη χιλιοματαποσταρει :

1. Απομακρυνση του υπαρχοντος πολιτικου κατεστημενου ΤΩΡΑ
- ειτε με εκλογες
- ειτε με κοινωνικη απείθεια (φορολογικη ανυπακοη, απεργια διαρκειας στα ΜΜΜ και στο Δημοσιο τομεα παντου, μεχρι να φυγουν τα λαμογια)

2. Απο τη διαδοχη πολιτικη κατασταση/καταστασεις απαιτω ΑΜΕΣΑ

- διαγραφη μονομερη ολου του χρεους (βαλε τον τραμη να σου πει ποσα εχουμε δανειστει απο το 1821 και ποσα εχουμε πληρωσει....)
- προστατευτικη πολιτική για την εγχωρια παραγωγη και οικονομια
- επιστροφη σε εθνικο νόμισμα
- κρατικοποιηση των χρεοκωπημενων τραπεζων και της Τραπεζας της Ελλαδας
- ποθεν έσχες απο το 1974 όλων των αξιωματουχων  και δημευση περιουσιων - φυλακιση καταχραστων

Μαγικά κι ονειρεμενα δεν αλλαζει τίποτα !

Πεινα θα παιξει ετσι κι αλλιως.

Όπου δεν πίπτει (δημοκρατικος λογος-εκλογες) πίπτει (επαναστατικη) ραβδος !

Γιατί όπου ποθει λευτερια, παίρνει σπαθί ....
μμμ...ωραία πράγματα βλέπω
τι εκλογές αναφέρεις εδώ...
τι οι ξένοι φταίνε λες εδώ...
όλα μέσα αχταρμά

όσο για το πώς σχετίζεται, απάντηση δεν δίνεις σε ένα ποστ που είναι 2 γραμμές.
Σε ενδιαφέρει ποιος το έγραψε ή αν έχει δίκιο;

Να σε πληροφορήσω πως δεν έχει σημασία το νόμισμα αν κάνεις τα υπόλοιπα που λες.
Αλλά επειδή τα υπόλοιπα που λες ΔΕΝ θα γίνουνε (δεν βλέπω τον κόσμο να θέλει να τα κάνει), το να πας σε δραχμή θα σε γαμήσει χειρότερα από όσο θα μπορούσε να σκεφτεί οποιοσδήποτε νοσηρός νους.

το να αναφέρεις και να κολλάς στο νόμισμα σημαίνει πως αυτό θεωρείς προτεραιότητα. Ε, δεν είναι, πώς να το κάνουμε. Πρώτα λύνεις τα άλλα και μετά πας σε αυτό

και επαναλαμβάνω...χρεοκοπία μπορείς να δηλώσεις και εντός ευρώ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
kathimerini.gr -  Δημοσίευση : 16 Iανoυαρίου 2012
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/01/2012_423008]Ελληνική χρεοκοπία προβλέπει αξιωματούχος του οίκου S&P [/url]

kathimerini.gr -  Δημοσίευση : 17 Iανoυαρίου 2012
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/01/2012_423021]Fitch: Η ελληνική χρεοκοπία θα συμβεί σύντομα[/url]

epikaira.gr - 16/01/2012 - 12:05
www.epikaira.gr/epikairo.php?id=37110&category_id=89]Moody's: Μεγαλύτερο "κούρεμα" του 50% θα οδηγήσει σε άτακτη χρεοκοπία[/url]

Αυτα τα καλόπαιδα οταν λένε "προβλέπω" μήπως εννοούν προδιαθέτω..? η ακομη καλύτερα, επιβάλω..?

ότι κυκλοφοράει ως φήμη στα πηγαδάκια των βρυξελλών μετά απο 3 μήνες αρχίζει και κυκλοφοράει επισήμως στα εγκυρα ΜΜΕ διεθνώς και μετά απο 6 μήνες αποτελεί πραγματικότητα.
το ίδιο εγινε με το ΔΝΤ
το ίδιο με τις οριζόντιες μειώσεις εισοδημάτων
το ίδιο με το κούρεμα
το ίδιο με την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
το αυτό θα γίνει και με τη χρεοκοπία.
έχουν περάσει ήδη 3 μήνες απο τοτε που αρχισαν τα πηγαδάκια.

κάνε τις αναγωγές σου...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μη στριμώχνεστε ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

F.T.: Η εμπλοκή ιδιωτών οδηγεί στη συντεταγμένη χρεοκοπία

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012, 23:36

«Η πρωτοβουλία για εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα αφορά τη διαχείριση μιας ελεγχόμενης χρεοκοπίας. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντική η ελεγχόμενη χρεοκοπία. Η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει χρέη 14,5 δισ. ευρώ στις 20 Μαρτίου», αναφέρουν οι Financial Times, εκτιμώντας ότι πλέον η συντεταγμένη χρεοκοπία στην Ελλάδα είναι δεδομένη, ενώ το μόνο που απομένει είναι να δούμε με ποιον τρόπο η χώρα θα υποστεί το «πιστωτικό γεγονός».

Το άρθρο που φιλοξενείται στη στήλη LEX αναφέρει ακόμη ότι «χωρίς τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, δεν θα έχει επαρκή ρευστότητα για να τα καταφέρει. Οι ομολογιούχοι θα πρέπει να δεχθούν την ελληνική χρεοκοπία ακόμη και με απαίσιους όρους που προτείνονται. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να τους επιβληθούν ακόμη χειρότεροι».
ρε αδερφέ
εμένα ένα πράγμα μου τη δίνει στην όλη υπόθεση και αποτελεί για μένα τη μέγιστη απόδειξη πως είναι στημένο όλο εξαιρετικά

είσαι μάγκας; υπερασπίζεσαι τη χώρα σου; λες πως είναι η πιο δύσκολη ώρα της χώρας;
οκ
τότε ρε πούστη μου κάνει τις διαπραγματεύσεις με ανοιχτές τις κάμερες. Θα μου πεις ... και πάλι μπορούνε να πούνε άλλα μετά με κλειστές τις κάμερες.
αλλά απο τη στιγμή που κανείς δεν τους έχει αμπιστοσύνη...κάτι πρέπει να κάνουνε

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
μμμ...ωραία πράγματα βλέπω
τι εκλογές αναφέρεις εδώ...
τι οι ξένοι φταίνε λες εδώ...
όλα μέσα αχταρμά

όσο για το πώς σχετίζεται, απάντηση δεν δίνεις σε ένα ποστ που είναι 2 γραμμές.
Σε ενδιαφέρει ποιος το έγραψε ή αν έχει δίκιο;

Να σε πληροφορήσω πως δεν έχει σημασία το νόμισμα αν κάνεις τα υπόλοιπα που λες.
Αλλά επειδή τα υπόλοιπα που λες ΔΕΝ θα γίνουνε (δεν βλέπω τον κόσμο να θέλει να τα κάνει), το να πας σε δραχμή θα σε γαμήσει χειρότερα από όσο θα μπορούσε να σκεφτεί οποιοσδήποτε νοσηρός νους.

το να αναφέρεις και να κολλάς στο νόμισμα σημαίνει πως αυτό θεωρείς προτεραιότητα. Ε, δεν είναι, πώς να το κάνουμε. Πρώτα λύνεις τα άλλα και μετά πας σε αυτό

και επαναλαμβάνω...χρεοκοπία μπορείς να δηλώσεις και εντός ευρώ

Ε μη το λες, ο Hirayama γράφει αρκετά συγκεκριμένα πράγματα (αντίθετα απ' όσα γράφουμε/τε οι υπόλοιποι εδώ μέσα).
Τωρα το αν τα όσα γράφει είναι σωστά, είναι υπό συζήτηση (προσωπικά δε νομίζω ότι θα το μάθουμε ποτέ, δυστυχώς).
Εγώ θα ήθελα να ακούσω την αντίθετη άποψη, όσους έχουν διαφωνήσει ανοιχτά μαζί του. Πώς το βλέπουν, πιστεύουν ότι θα συνεχίσουμε έτσι να αργοπεθαίνουμε μέχρι τον αιώνα τον άπαντα; Είναι καλύτερο αυτό; Ή πιστεύουν ότι η οικονομία θα πάρει τα πάνω της;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ε μη το λες, ο Hirayama γράφει αρκετά συγκεκριμένα πράγματα (αντίθετα απ' όσα γράφουμε/τε οι υπόλοιποι εδώ μέσα).
Τωρα το αν τα όσα γράφει είναι σωστά, είναι υπό συζήτηση (προσωπικά δε νομίζω ότι θα το μάθουμε ποτέ, δυστυχώς).
Εγώ θα ήθελα να ακούσω την αντίθετη άποψη, όσους έχουν διαφωνήσει ανοιχτά μαζί του. Πώς το βλέπουν, πιστεύουν ότι θα συνεχίσουμε έτσι να αργοπεθαίνουμε μέχρι τον αιώνα τον άπαντα; Είναι καλύτερο αυτό; Ή πιστεύουν ότι η οικονομία θα πάρει τα πάνω της;
ο μοικάνος κάνει μια μαλακισμένη υπόθεση.
ότι μπορούμε να χρεοκοπήσουμε στο ευρώ.
ο μοικάνος νομίζει ότι χώρα που δεν έχει Κεντρική τράπεζα εάν θέλει να δηλώσει χρεοκοπία μπορεί να το πράξει.
ο μοικάνος δε μπορεί να καταλάβει ότι 2 χρόνια τώρα η ελλαδα δεν έχει χρεοκοπήσει που ήταν το μονο δεδομένο γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
246
Πόντοι
86
ότι κυκλοφοράει ως φήμη στα πηγαδάκια των βρυξελλών μετά απο 3 μήνες αρχίζει και κυκλοφοράει επισήμως στα εγκυρα ΜΜΕ διεθνώς και μετά απο 6 μήνες αποτελεί πραγματικότητα.
το ίδιο εγινε με το ΔΝΤ
το ίδιο με τις οριζόντιες μειώσεις εισοδημάτων
το ίδιο με το κούρεμα
το ίδιο με την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
το αυτό θα γίνει και με τη χρεοκοπία.
έχουν περάσει ήδη 3 μήνες απο τοτε που αρχισαν τα πηγαδάκια.

κάνε τις αναγωγές σου...

Εχει και καλυτερα νεα, κατσε.. 

blog.gr - 16/01/2012
www.blog.gr/article.php?id=66887&category_id=39]Προεξοφλούν και ισοτιμία ευρώ δραχμής με 1 προς 1530[/url]

gew+%283%29.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom