Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Υ.Γ.
μπόλντη πήγαινε ρε βλάκα στρατό γιατί μετά δε θα βρίσκεις καλή δουλειά.
αααααααααχχαχαχααχχααχχααχαχαχαχχαχαα
βλαμμένε.

οχι θα παω να γινω γιωτόπουλο επειδη δεν αντεχει
ο εγωισμος μου διαταγες απο και καλα "αμορφωτους"
ενω οσοι βγαλανε πανεπιστημια ειναι μορφωμενοι ολοι τους
το εχουν δειξει απο τις κλεψιες τους  ;)
και μετα θα το δειχνω και με καμαρι το γιωτοχαρτο  :jerking: :jerking: :jerking:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ο παπαδόπουλος υπήρξε μόνο χαμηλοαξιωματικός;
ααααααααααχχαχααχχαχα

Τύπε, ο παπ είναι ενδιαφέρουσα φιγούρα, ασχέτως του ότι προβάλλεται το παραλήρημα.
Ξέρεις αν είχε σχέση με πηγάδια και κόκκινα γαρύφαλα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν έχεις άδικο. Προφανώς αν έτρωγαν στον δρόμο τον μπένυ τουρκόγλου ή τον μπάγκαλο, θα ήταν κάτι εντυπωσιακό.
Αν πάλι φάνε στον δρόμο τον τσοβόλα (δώστα όλα) ή τον γραμματέα της ΤΟ μπαστόκ Κουκουβάουνες, δεν νομίζω να συγκινηθεί κανείς.
Ούτε την κηδεία του δεν θα μάθουμε.

ΥΓ. Για τους υπόλοιπους, οι Αθανασιάδης / Μομφεράτος ναι, είχαν επίδραση. Και ο γαμπρός του γκαντέμη.
Οι Αγγελόπουλοι πάλι, γενικά κάνουν μπίζνες εκτός, και συνεπώς η επίδραση θα ήταν μικρή.
Το Περρατικό, αμφιβάλλω αν τον ήξεραν εκτός Πειραιά.

Μεγάλα ψάρια της εποχής ήταν ο Ρόκκο, η βασίλισσα, ο μπομπ ο μάστορας. Εκεί ναι, θα άλλαζαν πολλά.
Αλλά σιγά μην τους έτρωγαν αυτούς.
τέτοιες οργανώσεις χρηματοδοτούντια πάντα απο συμφέροντα των οποίων ποτέ δε θα μάθουμε την πραγματική αιτία.
για παράδειγμα δεν είμαι ακόμα πεπεισμένος ότι ο Μομφεράτος εκτελέστηκε για ιδεολογικούς λόγους αλλά εάν ήταν πληρωμένο συμβόλαιο.
απλά βόλευε και τις δύο πλευρές η ιδεολογική προσέγγιση. ο εις παίρνει τα φράγκα αλλα είναι πιστός στην ιδεολογία του, ο έτερος βγάζει απ τη μέση έναν ανακατοσούρα αντίπαλο χωρίς να τον υποψιαστεί ουδείς.
κοινώς με ένα σμπάρο τρία τρυγώνια.
μια χαρά και η κοινή γνώμη
μια χαρά και ο εκτελεστής
μια χαρά και ο εντολέας.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οχι θα παω να γινω γιωτόπουλο επειδη δεν αντεχει
ο εγωισμος μου διαταγες απο και καλα "αμορφωτους"
ενω οσοι βγαλανε πανεπιστημια ειναι μορφωμενοι ολοι τους
το εχουν δειξει απο τις κλεψιες τους  ;)
και μετα θα το δειχνω και με καμαρι το γιωτοχαρτο  :jerking: :jerking: :jerking:
στ αρχίδια μου τι θα πας νια γίνεις.
ενα τλειεωμένο στράκι είσαι που έχεις γνωμη επι παντος επιστητού και ακόμα δεν έχεις αντιμετωπίσει ούτε το φανταριλίκι ούτε έχεις γράψει μια ώρα εργασία.
ακόμα και στις πουτάνες πας γιατί δεν μπορείς να βγάλεις γκόμενα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
δεν είπα ότι δεν ήταν αξιόλογος ο Δημήτρης Γιωτόπουλος.. είπα απλά ότι δεν ήταν κυνηγημένος από την επάρατον δεξιάν ώστε ο ιός του Αλέξανδρος (σωστά και ηθελημένα το γράφω έτσι) να αποκτήσει βιώματα τέτοιας μορφής ...

ο Δημήτρης Γιωτόπυλος ήταν από ότι έχω διαβάσει για αυτόν άνθρωπος με ευρεία μόρφωση και διαλλακτικός και πάνω από όλα ήξερε να αναγνωρ4ίζει το σωστό, όπως εξάλλου φαίνεται από την πολιτική του πορεία...

Τόσο πολύ που το 1949 έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην τότε Κυβέρνηση για τη νίκη επί του ΔΣΕ.

Αργότερα δε πρακτικά τον ζούσε ο Θεοφύλακτος Παπακωνσταντίνου.

Αυτός του οποίου την "Πολιτική Αγωγή" που έγραψε ακόμη αργότερα αναγκαστήκαμε να μελετήσουμε.  

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Γουστάρω με τρέλα υπογραφή ίσιου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τύπε, ο παπ είναι ενδιαφέρουσα φιγούρα, ασχέτως του ότι προβάλλεται το παραλήρημα.
συμφωνάμε.
ο παπ ήταν ιδεολόγος απο τα ιδρυτικα του ΙΔΕΑ και πλήρωσε με τη ζωή του την εμμονή του στις αξίες του.
πάντως στον γαρύφαλο είχε ψηφίσει εναντίον της θανατικής καταδίκης.
ήταν περισσότερο ιδεολόγος και δίκαιος απο όσο τον έχουν παρουσιάσει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ενα τλειεωμένο στράκι είσαι που έχεις γνωμη επι παντος επιστητού και ακόμα δεν έχεις αντιμετωπίσει ούτε το φανταριλίκι ούτε έχεις γράψει μια ώρα εργασία.

τυπε ευχομαι και εγω το 2012
τις καλυτερες ευχες για σενα  :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

O μόνος από τους στρατοδίκες με πολιτική σκέψη και ολίγη επικοινωνιακή λογική....

Γουστάρω με τρέλα υπογραφή ίσιου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μερσι μπωκου!
Την απευθύνω σε όσους υποστηρίζουν με πάθος υπέρ του δέοντος την επιστροφή στη δραχμή  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τωρα πραγματικα ρε τυπε,πιστευεις οτι ο τυπας αυτος εχει γαμησει ποτε στην ζωη του,εστω πουτανα;καταρχην δεν εχει δουλεψει ποτε του.με τι πηγαινει,με τα λεφτα που του δινει η μαμα του για γαριδακια;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τωρα πραγματικα ρε τυπε,πιστευεις οτι ο τυπας αυτος εχει γαμησει ποτε στην ζωη του,εστω πουτανα;καταρχην δεν εχει δουλεψει ποτε του.με τι πηγαινει,με τα λεφτα που του δινει η μαμα του για γαριδακια;

Χρονια πολλα
ευτυχισμενο το 2012 !!!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Τύπε, ο αστικός μύθος λέει ότι ήταν και στον Μελιγαλά, αλλά την γλίτωσε γιατί είχε αγγλικές πλάτες.
Ίσως έτσι να εξηγείται η ψήφος του...

Στην αντίστοιχη επί του όρους ομιλία του ελληνικού ΚΚ, αυτή του άρη στην Λαμία, δίπλα του στέκονται ο μπαμπάς τάπερμαν και ο μπαμπάς κασκαντέρ.
Τα παιδιά τους μετά πενήντα χρόνια, πάλι έβγαιναν σε μπαλκόνια για να τους δει η πλέμπα.

Στο μεταξύ, πόσοι χιλιάδες σκασκάδες, στρητ, πέρσιδες και τέρατα έχουν σκοτωθεί, είναι άγνωστο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μάγκα μην ασχολείσαι
μου λεει οτι εχω νεύρα με το ενιαίο μισθολόγιο και εάν μάθει ποσα πήρα δώρο και μισθό θα αρχίσει πάλι το κλαψομουνιασμα για την έπαρση του κάθε πλόυσιου γόνου....
μην ασχολείσαι.

παμε παρακάτω.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Όπωσ και τα 2/3 (ίσως παραπάνω) των βουλευτών.
Αυτό δεν τους εμπόδισε να "προκόψουν"!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom