Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε συ λατρεια εγω ενα δε καταλαβα. τελικα δεν εχεις παει στρατο?
το χω ξαναγράψει.
ο στρατός με έκανε άντρα.
αλλα όχι με τον τρόπο που σας έκανε εσάς.
η πούτσα που έφαγα απ τον στρατό κανείς σας δε θα είχε τα παπάρια να την φάει.
γιατί έκανα ένα τεράστιο λάθος.
νόμιζα ότι μπορώ να αλλάξω το σύστημα μόνος μου. Και το σύστημα αυτούς που είναι δικοί του και του πάνε κόντρα τους γαμάει τα γενέθλια.
πάμε παρακάτω.

Υ.Γ. 1
αλλά και πάλι εάν χρειαζόταν να ξαναέρθει εκεί η στιγμή πριν 15-20 χρόνια πάλι το ίδιο θα έκανα.
βάσει συστήματος στρατού και με τη μαλακία που με δερνει ΔΕΝ ΠΗΡΑ Ι5 ψυχολογικό που το είχα ΧΑΛΑΡΑ χωρίς καν διάγνωση.
Αυτό πλήρωσα ακριβά. ότι δεν εντάχθηκα με κανένα τρόπο σ αυτό το σύστημα. Ενώ είχα ένα κάρο συστημικές επιλογές.
Η μάλλον έκανα το λάθος να ενταχθώ και ξάφνου άλλαξα πορεία.
Αυτό πλήρωσα μάλλον.
Υ.Γ. 2
μέσα απο όλη αυτή την πορεία έμαθα καλυτερα απο τον καθένα το στρατό απο μέσα. γιατί δεν αφιέρωσα μόνο 2 χρόνια απ τη ζωή μου σε αυτό το σύστημα αλλά τουλάχιστον 5-6.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μεχρι να εφαρμοστει το δικαιο μετρο της εναλλακτικης κοινωνικης εργασιας, για μενα οσοι δε πανε στρατο ειναι κρυφοκουραδες μαμακηδες. τα αλλα ειναι θεωριες δικαιολογιες του κωλου. μαμοθρεφτα.  :birdman:
συμφωνάμε.
και κάτι αδερφές με γαλόνια που μιλάνε για ιερά υποχρέωση να υπηρετήσουν θητεία με 8.80 το μηνα για 12 μήνες όπως όλοι οι αλλοι έλληνες και μετά να μιλάνε για την ιεροτέρα των υποχρεώσεων.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βάσει συστήματος στρατού και με τη μαλακία που με δερνει ΔΕΝ ΠΗΡΑ Ι5 ψυχολογικό που το είχα ΧΑΛΑΡΑ χωρίς καν διάγνωση.
.....
μέσα απο όλη αυτή την πορεία έμαθα καλυτερα απο τον καθένα το στρατό απο μέσα. γιατί δεν αφιέρωσα μόνο 2 χρόνια απ τη ζωή μου σε αυτό το σύστημα αλλά τουλάχιστον 5-6.

ε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το χω ξαναγράψει.
ο στρατός με έκανε άντρα.
αλλα όχι με τον τρόπο που σας έκανε εσάς.
η πούτσα που έφαγα απ τον στρατό κανείς σας δε θα είχε τα παπάρια να την φάει.
γιατί έκανα ένα τεράστιο λάθος.
νόμιζα ότι μπορώ να αλλάξω το σύστημα μόνος μου. Και το σύστημα αυτούς που είναι δικοί του και του πάνε κόντρα τους γαμάει τα γενέθλια.
πάμε παρακάτω.

Υ.Γ. 1
αλλά και πάλι εάν χρειαζόταν να ξαναέρθει εκεί η στιγμή πριν 15-20 χρόνια πάλι το ίδιο θα έκανα.
Αυτό πλήρωσα ακριβά. ότι δεν εντάχθηκα με κανένα τρόπο σ αυτό το σύστημα. Ενώ είχα ένα κάρο συστημικές επιλογές.
Η μάλλον έκανα το λάθος να ενταχθώ και ξάφνου άλλαξα πορεία.
Αυτό πλήρωσα μάλλον.
Υ.Γ. 2

δεν χρειάζεται πτυχίο για να το δεί κανείς...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σύ είπας και μην φωνάζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλή χρονιά μούργο...

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
71
Like
2.910
Πόντοι
10.225
Καλαμάτα,Σπαρτη,Γυθειο,Κω,Αστυπάλαια,Κω,Ροδο,Πετριτσι,Αυλώνα,Ευελπίδων,ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Εχει οριστει κοινωνικα αξιωτικο η απαλλαγη από τη θητεια στο στρατο και η καλυτερη διαβιωση εντος .Σα να λεμε πρωτο τραπεζι πιστα με τις αναλογες γνωριμιες και τις περεταίρω απολαυσεις .
Καμμια συνεπεια στα Ι2.3,5 ουτε στα μεθυσια με τα λουλουδια στα ποδια της τραγουδιαρας ισα ισα να τροφοδοτειται  το συστημα.
Νέοελληνισμος σε όλα τα επιπεδα.Το αποτελεσμα αδεια νυχτερινα μαγαζια και αθλια πολεμικη εκπαιδευση.  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
συμφωνάμε.
και κάτι αδερφές με γαλόνια που μιλάνε για ιερά υποχρέωση να υπηρετήσουν θητεία με 8.80 το μηνα για 12 μήνες όπως όλοι οι αλλοι έλληνες και μετά να μιλάνε για την ιεροτέρα των υποχρεώσεων.

λατρεια, στρατο εχεις ιερα υποχρεωση να υπηρετησεις
1. για να ξεφυγεις απο τη κυλοτα της μανας σου για πρωτη φορα να παψεις να εισαι μπουλης
2. να μαθεις να πιανεις ενα γαμημενο ντουφεκι αν ερθει η ωρα και χρειαστει
3. να μαθεις να συνυπαρχεις και να επιβιωσεις σε ενα μπουρδελο με παραλογισμους ακροτητες και ηλιθιοτητα (θα σου χρειαστει για το εξω)

τα αλλα για μενα ειναι παπαριες απο οποιον και αν προερχονται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στην αγορά εργασίας ο Μπόλντης μιλάει για καμάκι, στο χρεωκοπεί η Ελλάδα μιλάνε για το στρατό κι όλα τα άλλα θέματα καταλήγουν στις ελλεεϊνίδες. Επήλθε κορεσμός θαρρώ. :P

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στην αγορά εργασίας ο Μπόλντης μιλάει για καμάκι, στο χρεωκοπεί η Ελλάδα μιλάνε για το στρατό κι όλα τα άλλα θέματα καταλήγουν στις ελλεεϊνίδες. Επήλθε κορεσμός θαρρώ. :P

ποτέ δεν θα κορεσθώ από ελλεινίδες αγαπητή.. Καλή Χρονιά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Kαι στο chat/spam μιλανε για τα μεζεδοπωλεια στο Βολο.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
απλα για ολα φταινε οι ελλεηνιδες  :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
1. για να ξεφυγεις απο τη κυλοτα της μανας σου για πρωτη φορα να παψεις να εισαι μπουλης
3. να μαθεις να συνυπαρχεις και να επιβιωσεις σε ενα μπουρδελο με παραλογισμους ακροτητες και ηλιθιοτητα (θα σου χρειαστει για το εξω)

όταν θα γράψω τα δικα μου εν οίκω εν δήμω όπως ο ζάχος και το θέμα του στρατού ειναι ολόκληρο κεφαλαιο τότε θα μάθεις.
μέχρι τότε στ αρχίδια μου σε γράφω και σένα και τις υποχρεώσεις σου και την συνύπαρξή σου και την επιβίωσή σου.
όταν θα καταφέρεις να επιβιώσεις εκτός απο το σύστημα τότε τα ξαναλέμε.
μέχρι τότε είσαι για μένα κουναβάκι. Αγαπητό μεν αλλά κουναβάκι.

Υ.Γ.
που έμαθαν να πιάνουν τόσο καλά τουφέκι οι αντάρτες;  :zfuck:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ακριβώς...  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και ρε πούστη μου όποιον ρωτάω που έχει υπηρετήσει μου λέει Εβρο.. και εγώ που είμαι από τον Εβρο με στείλανε 24 μήνες να φυλάω τα σύνορα Ελλάδος - Πελοπονήσου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom