Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δεν απέτυχε ο κομμουνισμός ρε χαμένα κορμιά.
το μαλακισμένο ανθρώπινο είδος δεν του αξιζει να ζει με κομμουνισμό γιατί είναι βδέλυγμα στον εγκέφαλο σαν τον γκαβατζωμνένο τράνυ

Τραμουντάνα τ' ακούς ρε; Εσύ φταις που κατέρρευσε ο κομμουνισμός!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρωτήστε Ρώσους και Ρωσίδες άνω των 37 ετών ,που ζουν στην Ελλάδα ,για το πως ζούσαν.

Και οχι μόνο αυτό ,αλλά το γεγονός ότι οι Ρωσίδες γαμιούνται χωρίς κόμπλεξ ,οφείλεται ακριβώς στο ότι ζούσαν χωρις το άγχος της καθημερινής επιβίωσης .Η επιβίωση ήταν δεδομένη ,ενώ τώρα δεν είναι.

Τι άλλο θα ακούσω...
Δηλαδή οι αμερικανίδες, οι γερμανίδες, οι σουηδέζες και οι αγγλίδες που γαμιόντουσαν και γαμιούνται χωρίς κόμπλεξ δεν έχουν άγχος επιβίωσης;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Βασικά απ' όσες προσωπικές πηγές έχω (ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου ταξίδευε τακτικά στις βαλτικές, γνωρίζω άτομα που έζησαν στην Αλβανία του Χόντζα), οι ΣΣΔ σου παρείχαν ένα (πολύ) βασικό επίπεδο διαβίωσης. Εκεί που σίγουρα πονούσαν, ήταν στα καταναλωτικά αγαθά. Σε υπηρεσίες ήταν μια χαρά (πχ. όλα τα ρωσικά πλοία, ακόμα και οι μαούνες στον Βόλγα - παράδειγμα είναι, μην πεταχτεί κανένας Σάβρας να μου πει ότι ο Βόλγας δεν είναι πλωτός - είχαν γιατρό στο πλήρωμα, όταν οι στόλοι των προηγμένων κρατών δεν είχαν).

Φυσικά δεν είμαι υπερασπιστής του υπαρκτού, με όσους έχω μιλήσει, ειδικά αλβανούς που κατέβηκαν με το άνοιγμα, σαφώς και η Ελλάδα της εποχής ήταν παράδεισος. Βέβαια μιλάμε για την Ελλάδα της εποχής, με την σημερινή παρατηρώ ήδη αποκλίνουσες απόψεις...
έτσι.
τίποτα αλλο.
πάλι συμφωνάμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τι άλλο θα ακούσω...
Δηλαδή οι αμερικανίδες, οι γερμανίδες, οι σουηδέζες και οι αγγλίδες που γαμιόντουσαν και γαμιούνται χωρίς κόμπλεξ δεν έχουν άγχος επιβίωσης;
ειδικά οι δύο τελευταίες λόγω της αλκοολιάςε κατά το γαμήσι δεν έχουν ούτε το αγχος του ΕΙΤΖΣ.
αυτό ερχεται μετά με το κλάμα της εξέτασης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ξαναλέω.
εγκλήματα κλοπών και άλλα τέτοια όμορφα δεν υπήρχαν.
η διάβρωση που αναφέρετε ήταν τεράστια στο τέλος όταν ο κομμουνισμός απο όραμα είχε καταντήσει ένα πλήρως καπιταλιστικό δικτατορικό σύστημα.

είναι προφανές ότι οι περισσότεροι βουτηρολελέδες που είναι φιλοαμερικανοι δεν έχουν περάσει ούτε με το αεροπλάνο τρανζιτ πάνω απο αμέρικα.....

ας πούμε χαλαρά θα ήθελα να πάρω τον τράνω μια βδομαδούλα στην Νέα Ορλεάνη να του πω να κάνει και να λεει τις ομορφιές που κάνει και εδώ........

και για να μην παρεξηγούμαστε.
δεν υπερασπίζομαι τη σοβιετία.
ούτε και την προτιμώ.

ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ
ΚΟΦΤΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΝΤΡΙΜ και τον σασιστικο κομμουνισμό.
ξέρετε πόσοι αμερικανοί σε εκατομμύρια απέτυχαν και πέθαναν σα σκουπίδια για να αποθεώνετε εσείς ρε μαλακισμένα τώρα τον γκέιτς και τον μιστερ απλ;

ότι πείς παλικάρι μου... τι να κάνουμε .. όταν εσύ γυρνούσες εγώ πήγαινα (εγώ όμως πήγαινα για τρίτη φορά)

και κάτι ακόμη... πολλοί αμερικάνοι και ευρωπαίοι (εκατομύρια ίσως) απέτυχαν και πέθαναν σαν σκουπίδια... αλλά υπάρχουν όμως και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες που πέτυχαν και ξεχώρισαν...

στον κόσμο που προτείνεις κανένας δεν πεθαίνει (καλό) αλλά και κανένας δεν πετυχαίνει και δεν ξεχωρίζει (πολύ κακό)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ειδικά οι δύο τελευταίες λόγω της αλκοολιάςε κατά το γαμήσι δεν έχουν ούτε το αγχος του ΕΙΤΖΣ.
αυτό ερχεται μετά με το κλάμα της εξέτασης.

Μιας και το έθιξες...

Δες το τρέηλερ της ταινίας, στο 1.00' εκεί που ο τύπος παρελαύνει στη νέα υόρκη!

Εγγυημένο γέλιο!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.431
Πόντοι
25.467
έστω ότι ακολουθάω το συλλογισμό σου.

Εσύ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ.....

να σου πω τι έχεις δωρεάν.........
έχεις δωρεάν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ όταν στη σοβιετία ο φόνος ήταν ρόλος σε ταινία.
ΗΛΙΘΙΕ.

Nikolai Dzhurmongaliev

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ότι πείς παλικάρι μου... τι να κάνουμε .. όταν εσύ γυρνούσες εγώ πήγαινα (εγώ όμως πήγαινα για τρίτη φορά)

και κάτι ακόμη... πολλοί αμερικάνοι και ευρωπαίοι (εκατομύρια ίσως) απέτυχαν και πέθαναν σαν σκουπίδια... αλλά υπάρχουν όμως και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες που πέτυχαν και ξεχώρισαν...

στον κόσμο που προτείνεις κανένας δεν πεθαίνει (καλό) αλλά και κανένας δεν πετυχαίνει και δεν ξεχωρίζει (πολύ κακό)
τι να του απαντήσω τώρα του βλάκα ρε μαλάκα ίσιε;

το παίζει και αυθεντία η τρ΄νω τώρα και στην αμερική .......
έχει πάει λέει θρι τάιμς.
αααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχχααχχαχαα
γαμώ τη ράτσα μου γαμώ ρε τυρόβλαχοι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αμα είναι έτσι να κάνω και εγω΄την αυτοκριτική μου στην κεντρική επιτροπή της υπόγας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τον φον στρητ θα βάλω να κάνει αυτοκριτική- χθες συμφώνησε με υ/π και σήμερα με πέρσυ!
Φον Στρητ, τί σου συμβαίνει καμαραντ μου;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ένα τελευταίο σχόλιο γιατί πρέπει να την κάνω.

Προφανώς σημασία έχει και το τι συγκρίνεις. Και εγώ αν συγκρίνω την ΒΚ με την Ελλάδα, σαφώς και θα προτιμήσω Ελλάδα ακόμα και τώρα. Αν όμως την συγκρίνω με το καπιταλιστικό... Μπουρούντι, σαφέστατα και είναι καλύτερη η ΒΚ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όσο περνάει ο καιρός πείθομαι όλο και περισσότερο ότι η ΕΣΣΔ ήταν μια χαρά που υπήρχε, αν όχι για τους ρώσους, για τον υπόλοιπο κόσμο. Για το τείχος έχω πειστεί πλέον.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.612
Πόντοι
2.886
Στις χώρες του υπαρκτού κομμουνισμού ΣΗΜΕΡΑ ,δλδ Λευκορωσια ,Κούβα ,Βόρειο Κορέα η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ .Οι τουριστες κυκλοφορουν χωρίς φόβο στις χώρες αυτές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μιας και το έθιξες...

Δες το τρέηλερ της ταινίας, στο 1.00' εκεί που ο τύπος παρελαύνει στη νέα υόρκη!

Εγγυημένο γέλιο!
ξέρω ότι κατα βάθος συμφωνείς μαζί μου σε όλα επί του θέματος.
απλά όπως εσύ γουστάρεις να παίζεις με τον πιπίκο έτσι και γω γουστάρω να παίζω με την τράνω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τι να του απαντήσω τώρα του βλάκα ρε μαλάκα ίσιε;

το παίζει και αυθεντία η τρ΄νω τώρα και στην αμερική .......
έχει πάει λέει θρι τάιμς.
αααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχχααχχαχαα
γαμώ τη ράτσα μου γαμώ ρε τυρόβλαχοι.

είσαι και μαλάκας και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω ..

το ρητό που λέει "όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχομουνα" που το λένε σε αυτούς που το παίζουν ξεραούλες δεν το ξέρεις ???

αυτό σου έγραψα.. "όταν εσύ γυρνούσες εγώ πήγαινα.. απλά εγώ πήγαινα για τρίτη φορά"

βλάκα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τον φον στρητ θα βάλω να κάνει αυτοκριτική- χθες συμφώνησε με υ/π και σήμερα με πέρσυ!

πιθανολογέται πρώιμον αλτζχάιμερ...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Τύπε θα τα πούμε το βράδυ. Κουκούδι στα γεράματα, γάματα Ίσιε, γάματα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
στράκια ο φον είναι ο δικός μου τρότσκυ.
μην τον πειράζετε θα σας γαμήσω σοβιετικά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι λέω;
στη ρουμανία του τσαουσέσκου είχε να γίνει έγκλημα 19 χρόνια .....
το ρόδι έσπασε ο ...πάσσαρης.

:2funny:

Romania introduced its new Penal Code in 1978. It was somewhat less draconian than the two previous penal codes promulgated during the early period of communist rule, in 1948 and 1968. The new code had a major impact on crime and punishment. It reduced the overall number of indictable offenses, introduced lighter sentences, and established a more flexible approach toward the treatment of offenders, juvenile offenders in particular. It mandated rehabilitation instead of prison sentences in many cases.

Although Romania released few statistics on crime, press reports indicated that juvenile crime was a particular problem. In 1981 the UTC revealed that 25,000 youths under the age of twenty-one had been convicted of various offenses.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.612
Πόντοι
2.886
Τι άλλο θα ακούσω...

Τι πράγμα ? Οι αμερικανίδες ,γερμανίδες ,σουηδέζες καιοι αγγλίδες γαμιούνται ΤΩΡΑ χωρις κόμπλεξ ?
Μάλλον δεν έχεις σχέση με καμάκι ΤΩΡΑ .
Μήπως εννοείς την δεκατία του '80 ?

ΤΩΡΑ αυτές που λες ,είναι είναι πλέον δύσκολες .

Μόνο Ρωσίδες και γενικά από πρώην κομμουνιστικά κράτη είναι απελευθερωμένες ,γιατί έτσι τις μεγάλωσαν οι μητέρες τους ,και τώρα και αυτές ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ λόγω Δυτικοποίησης.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ξέρω ότι κατα βάθος συμφωνείς μαζί μου σε όλα επί του θέματος.
απλά όπως εσύ γουστάρεις να παίζεις με τον πιπίκο έτσι και γω γουστάρω να παίζω με την τράνω.

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Είσαι μια μαλαγάνα εσύ!

Τύπε θα τα πούμε το βράδυ. Κουκούδι στα γεράματα, γάματα Ίσιε, γάματα...

Η πλάκα είναι ότι εκτός σάιτ έχω αρχίσει να σοσιαλίζω επικίνδυνα- μπινελικώνω νεοφιλελευθεριστήρια, κράζω τράπεζες και έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει ατάκες "ε, ρε πηγάδα που θέλετε" !
Την ερμηνεία για τα εδώ γραφόμενα την έδωσε ο Πέρσυ!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Χάνει ο Λάκης που δε μπαίνει τα πρωϊνά - υπάρχει πολύ υλικό για κοπάνημα του laptop στο καλοριφέρ. :boobies: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom