ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Άφαντος ο τράνυ??
Μπορεί να.......
Ξέρεις.....
Να έχουμε τπτ ευχάριστα νέα..![]()
![]()
![]()
![]()
πω ρε ωρες ωρες σα γρια απο το χωριο καταριεσαι
Άφαντος ο τράνυ??
Μπορεί να.......
Ξέρεις.....
![]()
![]()
![]()
περίμενα από τα πρεζόνια να ξεκινήσουνε αποτοξίνωση ή να αλλάξουνε ντήλερ
Άφαντος ο τράνυ??
Μπορεί να.......
Ξέρεις.....
![]()
![]()
![]()
ααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχχχχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχα
Που την είδες την κατάρα?πω ρε ωρες ωρες σα γρια απο το χωριο καταριεσαι
στο δεύτερο διαπραγματεύεσαι εκ νέουΤο πρώτο δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο.
Το δεύτερο, ασήμαντος παράγων. Όλοι οι ντήλερς τα ίδια κάνουν, αργά ή γρήγορα, κομψά ή άκομψα.
στο δεύτερο διαπραγματεύεσαι εκ νέου
σε κάθε περίπτωση χρήστης που δεν έχει να πληρώσει πάει στον τάφο ούτως ή άλλως
μπορεί να διαπραγματευτείς το είδος προϊόντοςΤι; Την τιμή; Την καθαρότητα; Μηδαμινές οι διαφορές για τον χρήστη, αφού όπως γράψατε και εσείς
η Ελλάδα μπορεί να είναι το μικρότερο ποσό...αλλά είναι και η χώρα που δεν κάνει τίποταH Γερμανία σέρνει των χορό και οι άλλοι ακολουθούνε,μέχρι πότε,ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ πάντως ώς προς το χρέος είναι το μικρότερο,για να δούμε,αν θα υπάρξει κάποια άλλη φωνή η οποία θα ανάψει τα ΑΙΜΑΤΑ.
ενω η αντιστοιχη στην ιταλια εχει 11 υπουργους νομιζω..η Ελλάδα μπορεί να είναι το μικρότερο ποσό...αλλά είναι και η χώρα που δεν κάνει τίποτα
ρέκλα στην ουσία
αντί να βάλει κάτω το κεφάλι και να δείξει κυβερνητικά πως καταλαβαίνει, κάνει κυβέρνηση 50 νοματαίων από την παλιά φρουρά της ασυδοσίας...
για τον πούτσο αρμ
Μια χαρα θα ηταν....
Πολυ πολιτισμενες πρακτικες αυτες για τα γουστα μου,αλλα ας γινει μια αρχη...
Εγω ειμαι λατρης της Πολιτικης του Φοβου....
ο πολιτισμένος κόσμος έχει δικαστήρια και εφέσεις και δικηγορους και εξαγορές.
έχετε ξεφύγει λέμε.
θέλετε να είστε ευρωπαίουι αλλά να εφαρμόζετε ισλαμικούς νόμους γιατί κάποιοα μουνιά που εσείς-εμείς εκλέγετε για 30 χρόνια έχουν κάνει τη χώρα κωλοχανείο.
το κωλοχανείο για να σουλουπωθεί θέλει χρόνο και κόπο και παιδεία για να γίνει κατοικήσιμο.
με ισλαμικούς νόμους το πολύ πολύ να μετονομάσεις την πλατεία συντάγματος σε πλατεία ταχρίρ.
ωραία εξέλιξη.
ωραίος πολιτισμός.
κωλοτούμπες.Μη ξεχνάς πως η πολιτική του φόβου πολλές φορές γυρνάει μπούμερανγκ. Εξάλλου σε ΠΟΙΟΝ δίνεις την εξουσιοδότηση να εφαρμόσει μια πολιτική του Φόβου? Αν αυτός κάποτε αποφασίσει πως σε εσένα αξίζει να εφαρμοστεί, τι κάνεις τότε?
συμφωνάμε,Περσόνα. Το κλειδί για να καταλάβεις τι συμβαίνει σε αυτή την έρμη τη χώρα είναι μια λεξούλα που έγραψες. ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ κόσμος. Ναι αυτά είναι για τον πολιτισμένο κόσμο. Η χώρα στην οποία αναφερόμαστε ΔΕΝ εντάσεται σε αυτή την κατηγορία. Πρέπει να περάσει από το αμόνι πρώτα για να γίνει. Πρέπει να φάει την πούτσα που ΔΕΝ έφαγε ως τώρα για να " ωριμάσει". Να περάσει αυτός ο λαός τη "διαβολοβδομάδα" του, όπως το καναν πριν κανα δυο αιώνες τα πολιτισμένα κράτη. Εκεί είναι το μυστικό.
συμφωνάμε,
ετοιμάσου λοιπόν για κανονική χούντα.
Εγώ θέλω δημοκρατία, πολιτισμό, αστικά ήθη κλπ. Αλλά αυτά όπως σου χω ξαναπεί πρέπει ναχεις το κατάλληλο χαρντγουερ για να τα " φορέσεις". Σε χαρντγουεαρ του προηγουμενου αιώνα " δε τρέχει" το σύστημα. Τρώει χοντρά κολήματα και καίει το μηχάνημα.
Υπάρχει μηχάνημα;