Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
αν δεν απατώμαι του αλβανικού είσαι εσύ λάτρης... το περιφέρεις κιόλας στις αωνιστικές κινητοποιήσεις...

τσίπουρο νοείται μόνον εκ Θεσσαλίας ...

εντιτ.. συγνώμη παράλειψις  :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την καλημέρα μου ρε κόπρο...
    Kαι το ηπειρώτικο είναι καλό. Το αγνοείτε  ή το υποτιμάτε? :woldman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
     Kαι το ηπειρώτικο είναι καλό. Το αγνοείτε  ή το υποτιμάτε? :woldman:

ούε το αγνοώ ούτε το υποτιμώ.. απλά το θεσσαλικό κατέχει την πρώτη θέσιν είς τις προτιμήσεις του ουρανίσκου μου και των γευστικών καλύκων της γλώσσας μου...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αν δεν απατώμαι του αλβανικού είσαι εσύ λάτρης... το περιφέρεις κιόλας στις αωνιστικές κινητοποιήσεις...

τσίπουρο νοείται μόνον εκ Θεσσαλίας ...

εντιτ.. συγνώμη παράλειψις  :birdman:

Ρε ψευτη!!!!!!!
  Του χειριστου ειδους κιολας!!!!!!!
  Εγω αλβανικο?????
  Με μια Ελλαδα γεματη με φιλους μου,απο ακρη σε ακρη,να μου στελνουν οτι και οπου το θελω???
  Γερασες γερο-καβουρα και η γκλαβα σου γιομισε σαλια!!!!!!!

Το δικο μου τοτε,ηταν απο τα μερη μου,Γορτυνιακο,και στο ειχα πει
  Το ειχες χαρακτηρισει πολυ "μαλακο" για τα γουστα σου και κομπαζες οτι ειχες στο σπιτι
  ενα "σκληρο" και "δυνατο" απο Αλβανια,Αργυροκαστρο και ετσι....

Εχω τσιπουρο απο ολη την Ελλαδα ρε μαλεα,Κορινθιο απο Νατσο,Γιαννιωτικο απο Bullακο
  Γρεβενιωτικο απο την Ζουζουλη και τον Ζιακα,Ελλασονιτικο απο τα Χασια Ορη,
  και Κρητικη ρακη για ρακομελα απο την Σκαλετα Ρεθυμνου...Το κυνηγι και οι κουμπαριες
  (αλα Μητσοτακη) σε ολη την Ελλαδα να ειναι καλα....

Συν αυτο που φτιαχνει ο Γερος στο εξοχικο στην Βοιωτια με τον αποστακτηρα που του εχω φτιαξει

Αλλα δεν σου ξαναδινω ουτε ενα καπακι...

Ετσι και αλλιως δνε ξερετε απο τσιπρα εκει στον Εβρο...

χχαχαχαχαχαχαχαχαχ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  Ρε ψευτη!!!!!!!
  Εγω αλβανικο?????
  Με μια Ελλαδα γεματη με φιλους μου,απο ακρη σε ακρη,να μου στελνουν οτι και οπου το θελω???

Το ειχες χαρακτηρισει πολυ "μαλακο" για τα γουστα σου και κομπαζες οτι ειχες στο σπιτι

Εχω τσιπουρο απο ολη την Ελλαδα ρε μαλεα,Κορινθιο απο Νατσο,Γιαννιωτικο απο Bullακο
  και Κρητικη ρακη για ρακομελα απο την Σκαλετα Ρεθυμνου...Το κυνηγι και οι κουμπαριες

Συν αυτο που φτιαχνει ο Γερος στο εξοχικο στην Βοιωτια με τον αποστακτηρα που του εχω φτιαξει

χχαχαχαχαχαχαχαχαχ

δεν θέλω ρε... γιατί μετά θα λές ότι σου ήπιε το αίμα το κακό κεφάλαιο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μακάκα.. κόψε μια φάτσα ρεεεε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
   Ρε ψευτη!!!!!!!
   Εγω αλβανικο?????

χχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Γιατί το λέτε αυτό; Καλά είναι τα τσίπουρα του Έβρου... Για εντριβές φυσικά.  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απο τη χρεοκοπία της ΕΕ στον Β ΠΠ και από τον ΒΠΠ στα τσίπουρα με λίγη από πυρκαγιές
και στο ενδιάμεσο ο πιξούλης και ο τζειχώνης να βαράνε μαλακίες σε ρυθμό μηχανής ρολλς ρόυς....

τζετ το νήμα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
απο τη χρεοκοπία της ΕΕ στον Β ΠΠ και από τον ΒΠΠ στα τσίπουρα με λίγη από πυρκαγιές
και στο ενδιάμεσο ο πιξούλης και ο τζειχώνης να βαράνε μαλακίες σε ρυθμό μηχανής ρολλς ρόυς....

τζετ το νήμα

3.400 σελιδες ετσι παει αυτο το νημα
  οπως και ολα αλλωστε,εδω μεσα

και εχει την γοητεια του,για μενα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  3.400 σελιδες ετσι παει αυτο το νημα
  οπως και ολα αλλωστε,εδω μεσα

και εχει την γοητεια του,για μενα...
λάθος
όπως και όλα στην Ελλάδα
εδώ ο κόσμος καίγεται και τα κόμματα κάνουνε ενδοσκόπηση
καμία σύνδεση με την πραγματικότητα
το θέμα είναι τι χρώμα θα έχει το δέρμα στην καρέκλα και τι παντελόνι θα φοράμε
το οτι η καρέκλα είναι μέσα στη φωτιά δεν μας νοιάζει

μας ενδιαφέρει επίσης το τι έγινε 50 χρόνια πίσω
τις μαλακίες που γίνονται τώρα δεν τις συζητάμε
αφού κάνανε κι άλλοι μαλακίες στο παρελθόν, μπορούμε να μαλακιστούμε με ηρεμία και ασυλία κι εμείς τώρα...

χαλαρά

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο κάθε πουστάκος ήθελε να βολέψει τον εαυτό του και το βληματικό τέκνο του.Δε σκαμπάζεις τίποτα?Πας Βουλγαρία λαδώνεις ένα πτυχίο και γίνεσαι ό,τι θες.Αυτό ήταν το ελληνικό dream.Φυσικά οι σκατάδες αυτοί μπορούσαν να στηρίξουν κάτι τέτοιο μόνο με δανεικά.Για αυτό ο τρόπος να τους κουρέψουμε να τους γαμήσουμε να μην τους αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο ήταν να τους στερήσουμε τις εισροές από την ΕΕ.Τώρα οι λεβέντες καήκανε και σκέφτηκαν να αυτοκαταργηθούν για να επανέλθουν δριμύτεροι.Ομως δε θα τους κάνουμε αυτή τη χάρη.Το χάσμα βαθαίνει συνέχεια και σκοπός είναι να κάψουμε και τις τελευταίες εφεδρείες του συστήματος ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μείνει χωρίς καθόλου δυνάμεις και να καταρρεύσει εν μια νυκτί.
Δεν μπορούν να διορθώσουν τα πράγματα ό,τι και να κάνουν γιατί οι εξελίξεις είναι μη αντιστρεπτές.Τώρα είναι πάρτυ.Τα άτομα τα έχουν δει όλα.Εχουν φάει φυστίκι απίστευτο και πραγματικά δεν πιστεύουν αυτό που γίνεται το θεωρούν αδιαννόητο.Εκπληξη μόνο για αυτούς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν εισάγουν το eurobond θα ελαττωθεί η πιστοληπτική ικανότητα της Γερμανίας άρα τον πούλο.Αν τυπώσουν ευρώ αυτό θα πληθωριστεί και θα χάσει την αξία του οπότε τον πούλο.από τη στιγμή που αυτά δε συμφέρουν τους Γερμανούς δεν πρόκειται ποτέ να συμβούν.Οπότε οι σκατάδες έχουν περιέλθει σε φοβερό αδιέξοδο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν εισάγουν το eurobond θα ελαττωθεί η πιστοληπτική ικανότητα της Γερμανίας άρα τον πούλο.Αν τυπώσουν ευρώ αυτό θα πληθωριστεί και θα χάσει την αξία του οπότε τον πούλο.από τη στιγμή που αυτά δε συμφέρουν τους Γερμανούς δεν πρόκειται ποτέ να συμβούν.Οπότε οι σκατάδες έχουν περιέλθει σε φοβερό αδιέξοδο.
η Γερμανία έχει μία λύση
να βγει μόνη της από το ευρώ
αλλά τότε αμέσως θα γαμήσουνε τους πάντες οι βιομηχανίες της που δεν θα μπορούν να πουλήσουνε ούτε μπουλόνι
το ευρωομόλογο δεν μπορεί να δουλέψει γιατί θα πάρει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας στην πλάτη και θα βγει με κακούς όρους.
για τον πούτσο

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
η Γερμανία έχει μία λύση
να βγει μόνη της από το ευρώ
αλλά τότε αμέσως θα γαμήσουνε τους πάντες οι βιομηχανίες της που δεν θα μπορούν να πουλήσουνε ούτε μπουλόνι
το ευρωομόλογο δεν μπορεί να δουλέψει γιατί θα πάρει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας στην πλάτη και θα βγει με κακούς όρους.
για τον πούτσο

Λες οι επενδυτες να μην ζητουν καποιες εγγυησεις? :think: Και αν δοθουν (εδω σκαλωνει η κ. Αγκελα) γιατι να μην μπορει να δουλεψει?  :think:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ωραίοι οι ΑΜΠΑ και ας τους έχουν καπελώσει τα στράκια...
Ο μόνος που έπιασε κάπως το πρόβλημα ήταν ο μπουκόφσκι (το μέλος, όχι ο συγγραφέας)
Μεταξύ άλλων ζούμε και την παρακμή του εθνικού κράτους ως μοντέλου πολιτειακής οργάνωσης- οικονομικής μονάδας και αν αυτό είναι αναμενόμενο για μπανανίες τύπου γιουνανιστάν, εντυπωσιάζει κάπως σε περιπτώσεις ιταλίας, γαλλίας και γερμανίας, ακόμη και ΗΠΑ που βρίσκονται να παλευουν στις λάσπες με τα γουρούνια των οίκων αξιολόγησης και να τρέμουν τα ελληνικά ομόλογα...
Θα γίνω βαρετός από τις επαναλήψεις αλλά ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Να χέσω τους ενδιαφέροντες καιρούς.

Μια χαρά ψωλαρμενίζαμε στους "μη ενδιαφέροντες" καιρούς.

Τώρα το "ενδιαφέρον" θα εστιάζεται στους κωλους μας.
Δυστυχώς...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο μόνος που έπιασε κάπως το πρόβλημα ήταν ο μπουκόφσκι (το μέλος, όχι ο συγγραφέας)
Μεταξύ άλλων ζούμε και την παρακμή του εθνικού κράτους ως μοντέλου πολιτειακής οργάνωσης- οικονομικής μονάδας και αν αυτό είναι αναμενόμενο για μπανανίες τύπου γιουνανιστάν, εντυπωσιάζει κάπως σε περιπτώσεις ιταλίας, γαλλίας και γερμανίας, ακόμη και ΗΠΑ που βρίσκονται να παλευουν στις λάσπες με τα γουρούνια των οίκων αξιολόγησης και να τρέμουν τα ελληνικά ομόλογα...
Ίσιε, ο καθενας προσδιοριζει για τον εαυτο του τους ενδιαφεροντες καιρους. Ανοιγοντας μια επιχειρηση, κάνοντας γκομενιλικια, ταξιδευοντας κλπ.
Και η ζωη μας δεν ειναι μεγαλη.
Αν ειναι απο τα 60, 70 χρονια που θα ζησουμε, να φαμε τα 15-20 σε κριση με "ενδιαφεροντες καιρους", ζωντας προσωπικα μια ανουσια ζωη, τι νοημα εχει?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να χέσω τους ενδιαφέροντες καιρούς.

Μια χαρά ψωλαρμενίζαμε στους "μη ενδιαφέροντες" καιρούς.

Τώρα το "ενδιαφέρον" θα εστιάζεται στους κωλους μας.
Δυστυχώς...

Να θυμίσω απλά ότι το may you live in interesting times  είναι κινέζικη κατάρα...

Ίσιε, ο καθενας προσδιοριζει για τον εαυτο του τους ενδιαφεροντες καιρους. Ανοιγοντας μια επιχειρηση, κάνοντας γκομενιλικια, ταξιδευοντας κλπ.
Και η ζωη μας δεν ειναι μεγαλη.
Αν ειναι απο τα 60, 70 χρονια που θα ζησουμε, να φαμε τα 15-20 σε κριση με "ενδιαφεροντες καιρους", ζωντας προσωπικα μια ανουσια ζωη, τι νοημα εχει?

Άλεξ, αυτό που λέω είναι ότι ζούμε σε περιόδους ανακατατάξεων και ενδέχεται να δούμε πράγματα που καμια άλλη γενιά δεν είδε...Και όχι δεν πιστεύω στην επανάληψη της ιστορίας, παρά τις όποιες επιφανειακές ομοιότητες με καταστάσεις του παρελθόντος...
Δεν είπα ότι αυτό είναι θετική εξέλιξη και οι ενδιαφέροντες καιροί είναι κινέζικη κατάρα όπως προείπα.
Τα αίτια αυτής της κρίσης είναι πολλαπλά... Για άλλους είναι ο καπιταλισμός, για άλλους ο νιμπίρου και το ημερολολόγιο των μάγιας, για άλλους η έλευση του αντίχριστου...
Για μένα είναι η παρακμή του εθνικού κράτους ως μορφή πολιτειακής και οικονομικής οργάνωσης και η δημιουργία (ή καλύτερα η ενίσχυση) θεσμών και εξουσιών εκτός του παραδοσιακού αστικοδημοκρατικού μοντέλου εντός εθνικών συνόρων.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε ξανα με τους ενδιαφεροντες καιρους  :2funny:

δεν τελειωσαν τα ψωμια του εθνους-κρατους τουλαχιστον απο συστημικη αποψη.οσο ο παγκοσμιοποιημενος καπιταλισμος δεν εφευρισκει-δημιουργει για τις μαζες, μια συνειδηση υποταγης ή αφοσιωσης αναλογη με αυτη που αισθανονται για το εθνος-κρατος,το δευτερο θα εξακολουθησει να λειτουργει ως ο συνεκτικος δεσμος των μαζων...
και δεν ειμαι τοσο σιγουρος αν ο παγκοσμιοποιημενος καπιταλισμος πραγματικα το θελει...του ειναι χρησιμη ακομα η ιδεα του εθνους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom