Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για να φαει?

Φυσικα,να κλεψει για να φαει κανεις,νο προμπλεμ.

τυπε και γω μεσα ειμαι για παρανομιες  :grin: αλλα εσυ εισαι νοικοκυρης. χρησιμοποιεις τωρα επιχειρηματα απο πουτανες, εγινα πουτανα για να φαω δεν υπαρχουνε εναλλακτικες κλπ  :grin:
υπαρχουν και κατι μαλακες που δουλευουν δυο και τρεις δουλειες του κωλου, ή νοικιαζουνε γκαρσονιερα με μια καρεκλα στα πατησια, προκειμενου να τους φτανουν 600 ευρω. αν αποφασισεις τι θα στερηθεις ή αν αποφασισεις ποσο θα ιδρωσεις τοτε υπαρχουν διαφοροι δρομοι να ακολουθησεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Kαποιοι ξεχνανε εδω μεσα,καποιοι δεν ξεχνανε ομως.
1.jpg

Καθεις εφ'ω εταχθη,και ειχα γινει και σουπερ κακουλης καποτε.

Η πουτανα η ζωη ομως πως τα φερνει...
Δεν βλεπω να κλεβει ομως αυτος ο κυριουλης στην φωτο.

Επισκέπτης
τυπε και γω μεσα ειμαι για παρανομιες  :grin: αλλα εσυ εισαι νοικοκυρης. χρησιμοποιεις τωρα επιχειρηματα απο πουτανες, εγινα πουτανα για να φαω δεν υπαρχουνε εναλλακτικες κλπ  :grin:
υπαρχουν και κατι μαλακες που δουλευουν δυο και τρεις δουλειες του κωλου, ή νοικιαζουνε γκαρσονιερα με μια καρεκλα στα πατησια, προκειμενου να τους φτανουν 600 ευρω. αν αποφασισεις τι θα στερηθεις ή αν αποφασισεις ποσο θα ιδρωσεις τοτε υπαρχουν διαφοροι δρομοι να ακολουθησεις.
Να σου το πω πιο απλα τοτε.

Αμα καθεσαι(οχι εσυ προσωπικα,δεν το λεω ετσι),τη βγαζεις οπως τη βγαζεις με 600 Ευρω(χωρις να κλεβεις,κοβωντας απο δω και κει κλπ)και κοιτας να μη σε πει κακο ο καθε αλεξ,ο καθε στραπονιαρης και ο καθε ισιος τη γαμησες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Αμα καθεσαι(οχι εσυ προσωπικα,δεν το λεω ετσι),τη βγαζεις οπως τη βγαζεις με 600 Ευρω(χωρις να κλεβεις,κοβωντας απο δω και κει κλπ)και κοιτας να μη σε πει κακο ο καθε αλεξ,ο καθε στραπονιαρης και ο καθε ισιος τη γαμησες.
Αν ερθεις να με κλεψεις, φυσικα θα σε πω κακο.
Ειτε παιρνεις 600, ειτε 1.600 ευρω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε επειδη ζουμε και στη πιατσα, κανενας αυτους που τη βγαζουν με 600 ευρω δεν ασχολουνται με το πως θα τους δουν οι αλλοι. αντιθετα οσοι τσιμπανε στη κλεψια, ειναι ολη τους η ζωη να τους πουν γλετζεδες και λουσατους οι αλλοι.
εγω δε ξερω κανεναν που εκλεψε για να φαει. ξερω ομως εκατονταδες που κλεψανε για το λουσο και επισης εκατονταδες που κλεψανε γιατι χρωστουσανε και στα χαλικια (παλι απο λουσα).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε επειδη ζουμε και στη πιατσα, κανενας αυτους που τη βγαζουν με 600 ευρω δεν ασχολουνται με το πως θα τους δουν οι αλλοι. αντιθετα οσοι τσιμπανε στη κλεψια, ειναι ολη τους η ζωη να τους πουν γλετζεδες και λουσατους οι αλλοι.
εγω δε ξερω κανεναν που εκλεψε για να φαει. ξερω ομως εκατονταδες που κλεψανε για το λουσο και επισης εκατονταδες που κλεψανε γιατι χρωστουσανε και στα χαλικια (παλι απο λουσα).
+10000000000000000.

Επισκέπτης
Αλλο το"εγω δεν ξερω κανεναν"αλλο το"δεν υπαρχει κανενας".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εκανα κανα λαθος?

Φυσικα και οχι,αλλιως θα το ειχε επισημανει ο αλεξ,η καποιος αλλος προθυμος του ιδιου φυραματος.
Ασφαλως, κανενα λαθος δεν κανεις.
Ειναι βεβαιως απολυτως συμβατό συμπερασμα, οτι η φραση μου "αν παιρνεις 600 ευρω πρεπει να ζεις με 599 το πολυ", σημαινει κατά καποια παραξενη ερμηνεια οτι "τρεξτε να φατε απο τα σκουπιδια μην σας πω κακους".
Γιατι ως γνωστον ειμαι ενα αιμοδιψες τερας, που ηδονιζεται να βλεπει ανθρωπους να πεινανε.
Θα βελτιωθω ομως.
Σημερα εμαθα οτι η σωστη αντιμετωπιση ειναι "Βγαζεις 600? ζησε με 700. Πού θα τα βρεις? Κλεψε. No Problem".

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αλλο το""εγω δεν ξερω κανεναν"αλλο το"δεν υπαρχει κανενας".

ε σωστα το ειπα. δε ξερω κανεναν. πες και συ τωρα ποσους ξερεις (μπεσα ομως) και ασε στην ακρη το γενικο 'υπαρχουν'.

Επισκέπτης
Θελω να πω στην τελικη οτι ολοι αυτοι που ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ διαρκως τους εκπληκτους για οτι γινεται,η πιπιλανε τη μαλακια του"δεν ζουμε στο 1800τοσο",θα τα βρουν μπροστα τους και ΠΑΛΙ θα κανουν τους εκπληκτους και τους πεσμενους απο τα συννεφα.

Δικαιουνται βεβαια να ψαχνουν για κοροιδα παριστανωντας διαρκως τα κοροιδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα σας καταπληξω.
Ξερω εγω εναν που εκλεψε για να φαει!
Ρουμανος πελατης μου, που εκλεψε ενα καφασι μηλα.
Μεχρι να τον πιασουν, ειχε φαει τα δεκα απο τα εικοσι.
Κερδιζω τιποτα?
Α, παρεμπιπτοντως, δεν πηρα φυσικα καμια αμοιβη και τον αθωωσα κιολας.
Το γλυτωνω το κονσερβοκουτι?

Επισκέπτης
Γιατι ως γνωστον ειμαι ενα αιμοδιψες τερας, που ηδονιζεται να βλεπει ανθρωπους να πεινανε.
Θα βελτιωθω ομως.
Δεν με ενδιαφερει τι εισαι και δεν σε ξερω.

Διαβαζω τι λεγεται και γραφεται,και τι ΔΕΝ λεγεται και ΔΕΝ γραφεται,και βγαζω συμπερασματα.

Και γινομαι και κακουλης,για οσους παριστανουν τον μαλακα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Διαβαζω τι λεγεται και γραφεται,και τι ΔΕΝ λεγεται και ΔΕΝ γραφεται,και βγαζω συμπερασματα.

Κατα μια νεα παραξενη ερμηνεια λοιπον, η ασκουμενη σε βαρος μου κριτικη αφορά το νικ "alex71" και οχι εμενα δηλαδη?
Πολυ προχώ. Πρεπει να το δουλεψω λιγο στο μυαλο μου αυτο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τελικά θα μας πείς πόσους γνωρίζεις που κλέβουν για να φάνε (προσοχή όχι αυτούς που κλέβουν επειδή δεν έχουν να φάνε αλλά μεταφράζουν τα κλοπιμαία σε άλλα είδη  ;))

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom