Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Άλλο γράφω εγώ, άλλο καταλαβαίνεις εσύ αλλά πρέπει να μου την πεις...
Λέω ότι δεν μπορούμε να πορευόμαστε στο 2011 με υποθετικής αναλογίες του 1936 κτλ.
Εσύ μου λές για το πόσο γατόνι είναι ο γκαπ...
οκ.
και τα δύο σωστά οποτε πάμε παρακάτω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Άλλη μια εκπληκτικη ανάλυση από το ... ριζοσπάστη που την ακούω και από αρκετούς καζάκηδες: Ότι τα δάνεια πάνε προς αναχρηματοδότηση παλαιότερων οφειλών και όχι για μισθούς, συντάξεις κτλ....
Βέβαια τα θλιβερά αυτά τυπάκια δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι όταν έχεις έσοδα από φόρους 5, δανειακές εισροές 5, δαπάνες για μισθούς και συντάξεις επίσης 5 και δαπάνες εξυπηρέτησης δανείων 5, δεν έχει καμία απολύτως σημασία που δίνεις τα 5 που πήρες δανεικά... Σημασία έχει ότι έχεις 10 να δώσεις και 10 να ξοδέψεις (υποθετικά νούμερα - στην πράξη ακόμη και με δανεικά πάλι μείον είσαι)...
Διότι αν δεν έπαιρνες τα δανεικά θα έπρεπε είτε να δώσεις τα λεφτά των μισθών στους δανειστές όποτε δεν θα είχες να πληρώσεις μισθούς είτε να πτωχεύσεις αφού δεν θα εξυπηρετούσες τα δάνεια (και φυσικά επειδή ακόμη είσαι ελλειματικός και μετά δεν θα είχες να πληρώσεις μισθούς αφού πάλι θα χρειαζόσουν δανεικά που κανείς δεν θα σου έδινε)...
Αλλά τί περιμενεις από δήθεν οικονομολόγους που ούτε περιοδική φπα δεν μπορούν να συμπληρώουν και ακόμη και ο τυπάκος που δίνει οικονομικές συμβουλές στα νοικοκυριά στο για λογαριασμό σας ξέρει ότι σημασία έχουν τα συνολικά έσοδα και τα συνολικά έξοδα...

μιας και εσύ έχεις τελειώσει θετικές επιστήμες με μαστερ επαίνους κλπ και γω είμαι τριτοδεσμίτης να σου πω πώς το αντιλαμβάνομαι εγώ που δεν έχω τελειώσει θετική κατεύθυνση....

σε χώρα που έχουν πρήξει τα αρχίδια στο λαό ότι το μείζον πρόβλημα είναι οι μισθοί και συντάξεις στο δημόσιο, τα πραγματικά νούμερα δείχνουν ότι κάποιος πούστης λέει ψέμματα.
κοινώς σε χώρα με 360 δις χρεος που διπλασσιάστηκε σε μια τετραετία είναι αδύνατο να έχει διπλασσιαστει το χρέος από το κόστος των μισθών του δημοσίου και των συντάξεων.
απλά γιατί ακόμα και χωρίς κάνενα έσοδο 19 δις επί 4 κάνουν περίπου 80 δις όταν το χρέος αυξήθηκε σε 4 χρόνια κατά 200.

τι δεν καταλαβαίνεις κύριε των θετικών επιστημών;

Επισκέπτης
σε χώρα που έχουν πρήξει τα αρχίδια στο λαό ότι το μείζον πρόβλημα είναι οι μισθοί και συντάξεις στο δημόσιο, τα πραγματικά νούμερα δείχνουν ότι κάποιος πούστης λέει ψέμματα.
κοινώς σε χώρα με 360 δις χρεος που διπλασσιάστηκε σε μια τετραετία είναι αδύνατο να έχει διπλασσιαστει το χρέος από το κόστος των μισθών του δημοσίου και των συντάξεων.
απλά γιατί ακόμα και χωρίς κάνενα έσοδο 19 δις επί 4 κάνουν περίπου 80 δις όταν το χρέος αυξήθηκε σε 4 χρόνια κατά 200.

Δεν ασχολείται ο ίσιος με απλούς πολλαπλασιασμούς.
Από σχετική συχνότητα μεταβλητών,επικρατούσες τιμές διασπορές κι απάνου..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μιας και εσύ έχεις τελειώσει θετικές επιστήμες με μαστερ επαίνους κλπ και γω είμαι τριτοδεσμίτης να σου πω πώς το αντιλαμβάνομαι εγώ που δεν έχω τελειώσει θετική κατεύθυνση....

τι δεν καταλαβαίνεις κύριε των θετικών επιστημών;

Μιλάω για κάτι συγκεκριμένο (έσοδα - έξοδα) και εσύ μου λες κάτι πιο γενικό, με το οποίο συμφωνώ- το πρόβλημα δεν είναι μόνον οι μισθοί και οι συντάξεις (όχι φυσικά πως δικαιολογούνται μισθοί € 5000 σε αποφοίτους γυμνασίου, καμία αιολόγηση και τρελές ανισότητες ανάλογα με την υπηρεσία ή συντάξεις στα 50), είναι τα δανεικά που έπαιρνες όλα αυτά τα χρόνια...
Αυτό που λέω είναι ότι το να λες ότι τα δανεικά της τρόΪκας πάνε για τοκοχρεολύσια άλλων δανείων είναι ανοησία αφού με τα λεφτά που βγάζεις ως κράτος από φόρους κτλ μπορείς να πληρώσεις είτε μισθούς και συντάξεις είτε να εξυπηρετήσεις τα δάνεια...Επομένως χρειάζεσαι δανεικά, τα οποία μαζί με αυτά που βγάζεις, είναι το διαθέσιμο εισόδημά σου...
Ενεργητικό- παθητικό...

Όσον αφορά στα περί τρίτης δέσμης, σου θυμίζω ότι κάποιοι επέλεξαν δέσμη με βάση το που ήταν καλοί, άλλοι με βάση το επάγγελμα που ήθελαν να κάνουν... Αυτό σημαίνει ότι ένας προ ... 15ετίας τριτοδεσμίτης μπορεί και να ήταν καλός στα μαθηματικά... Και αν μάλιστα το 70-80% της επαγγελματικής του ενασχόλησης είναι με τράπεζες και εταρείες, μπορεί και κάτι παραπάνω να σκαμπάζει από οικονομικά από έναν πρώην πρωτοδεσμίτη που διδάσκει μαθηματικά σε πολυκλαδικό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μιλάω για κάτι συγκεκριμένο (έσοδα - έξοδα) και εσύ μου λες κάτι πιο γενικό, με το οποίο συμφωνώ- το πρόβλημα δεν είναι μόνον οι μισθοί και οι συντάξεις (όχι φυσικά πως δικαιολογούνται μισθοί € 5000 σε αποφοίτους γυμνασίου, καμία αιολόγηση και τρελές ανισότητες ανάλογα με την υπηρεσία ή συντάξεις στα 50), είναι τα δανεικά που έπαιρνες όλα αυτά τα χρόνια...
Αυτό που λέω είναι ότι το να λες ότι τα δανεικά της τρόΪκας πάνε για τοκοχρεολύσια άλλων δανείων είναι ανοησία αφού με τα λεφτά που βγάζεις ως κράτος από φόρους κτλ μπορείς να πληρώσεις είτε μισθούς και συντάξεις είτε να εξυπηρετήσεις τα δάνεια...Επομένως χρειάζεσαι δανεικά, τα οποία μαζί με αυτά που βγάζεις, είναι το διαθέσιμο εισόδημά σου...
Ενεργητικό- παθητικό...

Όσον αφορά στα περί τρίτης δέσμης, σου θυμίζω ότι κάποιοι επέλεξαν δέσμη με βάση το που ήταν καλοί, άλλοι με βάση το επάγγελμα που ήθελαν να κάνουν... Αυτό σημαίνει ότι ένας προ ... 15ετίας τριτοδεσμίτης μπορεί και να ήταν καλός στα μαθηματικά... Και αν μάλιστα το 70-80% της επαγγελματικής του ενασχόλησης είναι με τράπεζες και εταρείες, μπορεί και κάτι παραπάνω να σκαμπάζει από οικονομικά από έναν πρώην πρωτοδεσμίτη που διδάσκει μαθηματικά σε πολυκλαδικό.

κοιτα.......
τα μαθηματικά είναι πολύ απλά στην απλή μορφή τους.
σαφώς και εάν εσύ προσπαθήσεις να αναγάγεις μια απλή πρόσθεση σε απειροστικό λογισμό, Lim και παράγουσες 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν
ή είσαι μορφωμένος απατεώνας
ή ασχετος απατεώνας.
και στις δύο περιπτώσεις.
20 δις χ 4 κάνουν 80 και ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ έσοδα θα αύξανα το χρέος απο 160 στα 230.
Ακόμα λοιπόν και χωρίς έσοδα κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον απλό μαλάκα πώς τα 230 γίναν 360 δλδ περίπου όσα και τα δις που πήρε απ την τρόικα.....
επίσης πρέπει κάποιος να εξηγήσει στο μαλάκα πώς η αύξηση του χρέους απο μισθούε και συντάξεις είναι υοπδιπλάσια αυτής του κόστους δανεισμού αλλά το μείζον προβλημα είναι οι μισθοί και οι συντάξεις.

όλα τ αλλα είναι παπαριές καμαρωτές.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
κοιτα.......
σαφώς και εάν εσύ προσπαθήσεις να αναγάγεις μια απλή πρόσθεση σε απειροστικό λογισμό, Lim και παράγουσες 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν
ή ασχετος απατεώνας.
20 δις χ 4 κάνουν 80 και ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ έσοδα θα αύξανα το χρέος απο 160 στα 230.
Ακόμα λοιπόν και χωρίς έσοδα κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον απλό μαλάκα πώς τα 230 γίναν 360 δλδ περίπου όσα και τα δις που πήρε απ την τρόικα.....
επίσης πρέπει κάποιος να εξηγήσει στο μαλάκα πώς η αύξηση του χρέους απο μισθούε και συντάξεις είναι υοπδιπλάσια αυτής του κόστους δανεισμού αλλά το μείζον προβλημα είναι οι μισθοί και οι συντάξεις.

Πάμε πάλι...
Εγώ λέω ότι είναι ανοησία και παραπλανητικό να λέμε ότι τα δανεικά της τροικας δεν πάνε σε μισθούς και συντάξεις...
Εσύ προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι ξέρεις καλύτερα μαθηματικά από εμένα, λες και το αμφισβητησα ποτέ.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Feed the troll poustrakia...

mpouaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahaha  :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πάμε πάλι...
Εγώ λέω ότι είναι ανοησία και παραπλανητικό να λέμε ότι τα δανεικά της τροικας δεν πάνε σε μισθούς και συντάξεις...
Εσύ προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι ξέρεις καλύτερα μαθηματικά από εμένα, λες και το αμφισβητησα ποτέ.

όχι....
εγώ κάνω απλές πράξεις.
μου λένε ότι οι μισθοί συντάξεις απο το 2009 θα μου στοιχίσουν μεχρι το 2013 5χ20 =100 δις.
μετά μου λένε το χρέος το 2009 ηταν 160 δις.
160 + 100 = 260.
μείον 120 δις απο δανειακή ίσον 140.
άρα.
ΧΩΡΙΣ παραγωγή με μηδέν έσοδα θα λάβω 120 και θα έπρεπε να χρωστάω 140.

αυτοί μου λενε ότι θα χρωστάω 400 δλδ άλλα 260 δις.

επιμένουν δε ότι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα είναι οι μισθοί και οι συντάξεις και όχι ο ανατοκισμός του παλιότερου χρέους.

αρα συμβαίνει ένα απο τα παρακάτω.
α.
ή μου λενε ψέμματα.
β.
ή δεν ξέρουν ούτε απλή προσθαφαίρεση
γ.
ή κάποιος/κάποιοι πούστηδες τρώνε διψήφιο αριθμό δις ετησίως και δεν είναι μισθωτοί και συνταξιούχοι.
ή
δ.
κάποιοι πούστηδες που τους κάνω πίπες μου δανείζουν με επιτόκια που δεν είναι απλά τοκογλυφικά αλλά αποτελούν κάζους μπέλι.

κατά τα λοιπά αυτοί που ψηφίζεις και υποτυίθεται ότι κοιτάνε το συμφέρον σου ενστερνίζονται το πρόβλημα των μισθών και συντάξεων του δημοσίου και όχι ένα απο τα προφανή α-δ.

μαθηματικα σίγουρα ξέρω καλύτερα.
στις πουστιές και τις μπινιές των δικολάβων και οικονομολόγων είμαι σκράπας. εκεί που διαπρέπεις δλδ με τα ποστ που μόλις παρέθεσα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η νέα «γεωγραφία» της Βουλής και η στάση της Αριστεράς

Σε δύο κομμάτια φαίνεται να «σπάει» η Ολομέλεια της Βουλής όπου στη μια συνυπάρχουν εκείνα τα κόμματα τα οποία υποστηρίζουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και στην άλλη τοποθετούνται τα κόμματα της Αριστεράς που μοιάζουν να απομονώνονται όλο και περισσότερο από παρωχημένες αντιευρωπαϊκές περιχαρακώσεις.

Πλέον, το νέο κυβερνητικό σχήμα - υπο τον κ. Λουκά Παπαδήμο – το συνθέτουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ ενώ και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ως εκφραστής της Δημοκρατικής Συμμαχίας και των τριών ανεξάρτητων βουλευτών, ξεκαθαρίζει ότι θα στηρίξει το έργο της κυβέρνησης και θα της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Από την άλλη, η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλά για συγκρότηση κυβέρνησης «μαύρου μετώπου των κομμάτων του κεφαλαίου, με αρχιμαέστρο την ΕΕ», σημειώνει ότι στόχος της «να υπηρετήσει και να επιβάλει τα συμφέροντα του κεφαλαίου» και να «υποτάξει τον λαό».

Για αυτό η κ. Παπαρήγα καλεί «την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα με την πάλη τους να ρίξουν αυτή την κυβέρνηση όσο γίνεται πιο γρήγορα, να της κάνουν τη ζωή δύσκολη, να αξιοποιήσουν τις όποιες δυσκολίες έχει μια νέα συμμαχική κυβέρνηση (με παλιό υλικό, αλλά νέα ως προς την κοινή σύνθεση) και να συντομεύσει τον χρόνο της παραμονής της όσο γίνεται, πριν παρθούν τετελεσμένες αποφάσεις, και να επιβάλει τις εκλογές».

Στο ίδιο μήκος κινείται και η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, από τα γραφεία της Κουμουνδούρου λένε « Χέρι-χέρι πορεύονται πλέον και επισήμως ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ, καταστρατηγώντας με τον πιο προκλητικό τρόπο κάθε έννοια λαϊκής εντολής» και καλούν τους πολίτες με αφορμή την 17η Νοεμβρίου «που δεν έχουν κανένα λόγο να στηρίξουν ή να ανεχτούν την πολιτική που οδηγεί στην εξόντωσή τους, να συνεχίσουν τους αγώνες για την ανατροπή της. Καμιά ανοχή σε μια κυβέρνηση, που δεν εκφράζει το λαό. Καμία ανοχή σε μια κυβέρνηση, που ορκίζεται με τις ευλογίες του ΣΕΒ, των τραπεζιτών, του μεγάλου κεφαλαίου, της Μέρκελ και του Σαρκοζί. Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ δεν έχει καμία νομιμοποίηση και καμία απόφασή της δεν αναγνωρίζεται από την κοινωνία, η οποία ουδέποτε ρωτήθηκε αν θέλει να την κυβερνούν τραπεζίτες και άνθρωποι που τίμησαν την 28η Οκτωβρίου στο σπίτι του δικτάτορα Μεταξά».

Η μόνη δύναμη από τον αριστερό χώρο που φαίνεται να διαφοροποιείται και να προτάσσει μια εναλλακτική ευρωπαϊκή προοπτική για την χώρα είναι η Δημοκρατική Αριστερά. Σύμφωνα με την απόφαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, οι βουλευτές που πρόσκεινται στην ΔΗ.ΑΡ δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση ενώ ο επικεφαλής κ. Φώτης Κουβέλης ξεκαθαρίζει ότι «οι εκλογές ήταν η μόνη έντιμη και καθαρή δημοκρατική λύση» και συμπληρώνει ότι «τη στάση μας για το νέο κυβερνητικό σχήμα, που δεν θα έχει τη δική μας συμμετοχή, θα προσδιορίσουμε με βάση το χρόνο της θητείας του και τις πολιτικές δεσμεύσεις που θα αναλάβει».

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
κοιτα.......
ή ασχετος απατεώνας.

www.youtube.com/watch?v=h2atZjcBqs4]http://www.youtube.com/watch?v=h2atZjcBqs4[/url[/video]]

Τότε καμαρώνατε όμως. Φάτε δόξα τώρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έτσι είναι όπως τα γράφεις. Φοβήθηκε τις αντιδράσεις του κόσμου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να περάσει αυτά τα μέτρα μόνος του.

Τα γεγονότα που έγιναν την 28η ήταν πρωτόγνωρα για τη χώρα μας. Να υπογράψει αυτή την επαχθέσταση σύμβαση με όλη την αντιπολίτευση εναντίον του, τον κόσμο να ωρύεται και να μην έχει υποστήριξη ούτε από το ίδιο του το κόμμμα ..... ε πολύ απλά δεν γινόταν.

Δεν επικροτώ τις κινήσεις του , έχει κάνει τρελλά λάθη. Αλλά να υπόγραφε τη σύμβαση και εισέπραττε μετά και την οργή και το μίσος όλων  ..... απλά ήταν αδύνατο. Όχι ότι τώρα είναι δημοφιλής, αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν αν υπέγραφε .....
έγραψα πριν από κανά δυό εβδομάδες
πως ο ΓΑΠ έχει απίστευτους συμβούλους για την διαχείριση των εσωτερικών του. Και εντός κόμματος και εντός Ελλάδας.
Απλά για το εξωτερικό φαίνεται να μην το έχουνε (διαφωνώ και σε αυτό γιατί θεωρώ πως προ δημοψηφίσματος ο ΓΑΠ έβγαινε πάλι αδιάβροχος)

οι Πασόκοι ακόμα θεωρούνε πως δεν υπάρχει πιο ικανός από αυτόν εντός του κόμματος;
Λοιπόν ο ΓΑΠ τους έχει πεθάνει όλους στις ντρίπλες...καλύτερος και από τον Εστογιάνοφ

απλά εκπληκτικός
πέρασε μία σύμβαση που όλος ο σκεπ΄τόμενος κόσμος δεν την ήθελε.
έβαλε όλους στο ίδιο κόλπο, ενώ υποτίθεται πως οι άλλοι διαφωνούθσαν
ξεμπρόστιασε τον Φύρερ κάνοντάς τον συμμέτοχο
πήρε συμμάχους από την εσωτερική αντιπολίτευση και τους φθείρει με μία μόνο κίνηση

και σε 6 μήνες δεν θα θυμάται κανείς (ελληνική μαλακία) τις παπαριές του ΓΑΠ γιατί θα έχουν έρθει χειρότερα τσιμπούκια στο μεταξύ και τις αποφάσεις θα τις έχουνε πάρει άλλοι

....

καθείστε στις τηλεοράσεις σας και απολεύστε το θέατρο...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Άλλη μια εκπληκτικη ανάλυση από το ... ριζοσπάστη που την ακούω και από αρκετούς καζάκηδες: Ότι τα δάνεια πάνε προς αναχρηματοδότηση παλαιότερων οφειλών και όχι για μισθούς, συντάξεις κτλ....
Βέβαια τα θλιβερά αυτά τυπάκια δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι όταν έχεις έσοδα από φόρους 5, δανειακές εισροές 5, δαπάνες για μισθούς και συντάξεις επίσης 5 και δαπάνες εξυπηρέτησης δανείων 5, δεν έχει καμία απολύτως σημασία που δίνεις τα 5 που πήρες δανεικά... Σημασία έχει ότι έχεις 10 να δώσεις και 10 να ξοδέψεις (υποθετικά νούμερα - στην πράξη ακόμη και με δανεικά πάλι μείον είσαι)...
Διότι αν δεν έπαιρνες τα δανεικά θα έπρεπε είτε να δώσεις τα λεφτά των μισθών στους δανειστές όποτε δεν θα είχες να πληρώσεις μισθούς είτε να πτωχεύσεις αφού δεν θα εξυπηρετούσες τα δάνεια (και φυσικά επειδή ακόμη είσαι ελλειματικός και μετά δεν θα είχες να πληρώσεις μισθούς αφού πάλι θα χρειαζόσουν δανεικά που κανείς δεν θα σου έδινε)...
Αλλά τί περιμενεις από δήθεν οικονομολόγους που ούτε περιοδική φπα δεν μπορούν να συμπληρώουν και ακόμη και ο τυπάκος που δίνει οικονομικές συμβουλές στα νοικοκυριά στο για λογαριασμό σας ξέρει ότι σημασία έχουν τα συνολικά έσοδα και τα συνολικά έξοδα...

Αυτο που δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε είναι ότι αν το κράτος σου βγάζει 5 ευρώ και πρέπει να πληρώσει 5 ευρώ σε μισθούς-συνταξεις-παροχες προς τους πολίτες και 5 ευρώ στους δανειστές, τότε το κράτος σου έχει χρεωκοπήσει και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !

Εσεις εδώ επιμένετε, μαζι με το ΓΑΠ και το σινάφι του, ότι ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ  και οι σπαταλες του καθε κομματόσκυλου !

Ε, αυτό δεν πρέπει να γίνει !

Εμείς που καταδικαστήκαμε να ζησουμε αυτη τη χρεωκοπία, θα προσπαθήσουμε να τους χαλασουμε τη σούπα ! Ηδη ο ΓΑΠ έφυγε. Σειρά εχουν οι άλλοι !
Ενας -ενας μεχρι να ξεβρωμίσει το σκηνικό.

Και γι αυτους που λένε ότι έχουμε εμφύλιο - ναι έτσι είναι : οι έχοντες για την ώρα ξεσκιζουν τους μη έχοντες, αλλά το καζάνι βράζει.....

ΥΓ: όποιος δεν ξέρει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζησει ! Αυτο ειναι αφιερωμενο στους φωστηρες που δεν βλέπουν τη χρησιμότητα της ιστορίας (όποτε τους συμφέρει...)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

ρε μαλάκα... ο ελληνικός λαός (ο τωρινός)
δεν υπάρχει
βλέπει ελληνικές ταινίες του 50 και του 60 και θεωρεί πως τα έχει ζήσει αυτά και πως έχει ζήσει φτώχια
και μετά από ένα τέταρτο κανονίζει να πάει μπουζούκια με λεφτά δανεικά ή αέρα
και κατά τα άλλα τον ενδιαφέρει ποιος θα ΝΙΚΗΣΕΙ στις εκλογές και όχι ποιος θα κάνει το καλό της πατρίδας.

γιατί ως γνωστόν οι εκλογές στην Ελλάδα και η διακυβέρνηση είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου

οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν μια επιπλέον ευκαιρία για μάσα ολκής - φυσικά πανηγύριζαν
το οτι έγιναν όλα τελευταία στιγμή και με φέσια και λεφτά εξτρά για αποπερατώσεις ήταν μεγαλούργημα της Ελλάδας και φυσικά όσοι έλεγαν πως αργούσαμε ΄ταν μαλάκες και εγκάθετοι (όπως πάντα οι άλλοι θέλουν το κακό μας)

χαχααχαχαχα
τώρα έχουνε λυθεί τα προβλήματά μας...
βρήκαμε 48 μάγκες (τους διαλέξαμε με προσοχή φυσικά) να μας οδηγήσουνε στη δόξα...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πλησιάζει η 17η Νοέμβρη
έχω πραγματικά μεγάλη απορία να δω αν και τι θα γίνει
ΑΝ γίνει τίποτα ... εκτός από τις συνηθισμένες παπαριές των αναρχικών

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτο που δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε είναι ότι αν το κράτος σου βγάζει 5 ευρώ και πρέπει να πληρώσει 5 ευρώ σε μισθούς-συνταξεις-παροχες προς τους πολίτες και 5 ευρώ στους δανειστές, τότε το κράτος σου έχει χρεωκοπήσει και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !

Εσεις εδώ επιμένετε, μαζι με το ΓΑΠ και το σινάφι του, ότι ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ  και οι σπαταλες του καθε κομματόσκυλου !

Ε, αυτό δεν πρέπει να γίνει !

Εμείς που καταδικαστήκαμε να ζησουμε αυτη τη χρεωκοπία, θα προσπαθήσουμε να τους χαλασουμε τη σούπα ! Ηδη ο ΓΑΠ έφυγε. Σειρά εχουν οι άλλοι !
Ενας -ενας μεχρι να ξεβρωμίσει το σκηνικό.

Και γι αυτους που λένε ότι έχουμε εμφύλιο - ναι έτσι είναι : οι έχοντες για την ώρα ξεσκιζουν τους μη έχοντες, αλλά το καζάνι βράζει.....

ΥΓ: όποιος δεν ξέρει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζησει ! Αυτο ειναι αφιερωμενο στους φωστηρες που δεν βλέπουν τη χρησιμότητα της ιστορίας (όποτε τους συμφέρει...)
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχααχαχαχααααααααααααααααχαχαχααααααααααααααααααχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ναι, ναι,,...ο ΓΑΠ έφυγε!

χαχαχαχαχα
όπως λέγανε πριν από 2-3 χρόνια οι Παναθηναϊκοί πως είχε φύγει ο Βαρδινογιάννης

ε, ρε χόρτο ποιότητας (διαβάζεται πιο - Σημιτική διάλεκτος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom