ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εχοντας ζησει σχεδον 20 χρονια στην Ευρωπη, σε διαβεβαιω οτι μεγαλυτερο σκουπιδι (η8ικα, κοινωνικα, πολιτισμικα) απο τον νεο Ελληνα δεν υπαρχει
μείνε εκεί ;)
Εχοντας ζησει σχεδον 20 χρονια στην Ευρωπη, σε διαβεβαιω οτι μεγαλυτερο σκουπιδι (η8ικα, κοινωνικα, πολιτισμικα) απο τον νεο Ελληνα δεν υπαρχει
Οχι ΔΙΑΦΩΝΩ, και στην αρχαια Αθηνα υπήρξε χρημα, αλλα τοτε καποιοι ελεγαν οτι
Θα ηταν καταστροφικό αν καποια στιγμη το χρημα μετατρέπονταν σε εμπορευμα...
αλλα ποιος να το φανταζοταν τοτε..
και ομως το φαντάστηκε και το εγραψε ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.. ηταν αυτος που ειχε καταταξει σε καλασεις τα
ζωα και τα φυτα και ειχε δωσει και τις βασικες αρχες του αντικειμενοσταφους προγραμματισμου απο τοτε..
αυτο ηταν ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.. για αυτο δεν ΑΝΗΚΟΜΕΝ εις την ΔΥΣΙΝ
Η ΔΥΣΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ (ο κακος μαθητης) ;)
Λάκη εσύ την 7ετία περιμένεις ή είσαι σε όλα από τώρα κύριος;;;Σε σοβαρή χώρα πήγες.
Στη συγκεκριμένη δεν σκοπεύω να πατήσω ποτέ.
Όπως και στην Κροατία.
Ένας γερμανός γνωστός που είχε έρθει εδώ
πάρκαρε συνέχεια παράνομα.
Όταν του καναμε πλάκα και του τη λέγαμε,
έλεγε ότι εδώ δεν πειράζει , όλοι το κάνουν,
ενώ στη γερμανία όχι , γιατί γαμάνε κώλους με κλήσεις+γερανούς+φύλακτρα+κέρατα ....
Το κράτος μας είναι γαμημένο
και έγινε έτσι λόγω του ρουσφετιού.
Υπό καλύτερο κράτος και οι έλληνες θα έστρωναν.
Όπως ήταν παπαρούνες την 7ετία ...
Και μην μου πεις ότι δεν έχεις συναντήσει σπίτι κώλο μες στην βρώμα!!!
Λάκη και ο φόβος ποινής πολιτισμός είναι.
Εργένικα ναι.
Αλλά δεν μιλάω εδώ για εργένικα.
Μιλάω για σπίτια "οικογενειακά" με παιδιά !!!!!!
Τα βρωμερότερα που έχω μπει,
είναι ξένων.
"πολιτισμένων" ευρωπαίων ...
Τι είπες ρε τύπε?Το χρήμα είναι η μόνη και απαραίτητη προϋπόθεση του πολιτισμού (πνευματικού και υλικού). Καλώς όρισες στον κόσμο των ανθρώπων.
Λάκη και ο φόβος ποινής πολιτισμός είναι.
Δεν υπεκφεύγω τσιμπάωΕ, Βεντούζα! Εδώ μην υπεκφεύγεις! Σε ρώτησα κάτι! Ποιους θεωρείς εσύ πολιτισμένους σήμερα! Μη μου πεις καμιά αρχαία αθήνα και παπαριές!
Τι είπες ρε τύπε?
Δηλαδή στην Ελλάδα των τελευταίων 30 χρόνων δεν είχαμε χρήμα και γίναν οι Νεοέλληνες έτσι όπως είναι?
Για σκέψου λίγο μηπως έγινε το αντίθετο?![]()
Eδώ ακριβώς είναι και ο πολιτισμός. Ο πολιτισμός έχει να κάνει με τη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ! Στα αρχίδια μου τι κάνει σπίτι του.
Δεν υπεκφεύγω τσιμπάω
Όταν εννοείς πολιτισμό θέλω να μου το εξειδικεύσεις πρώτα.. όχι αόριστα
σε τι πράγμα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ οι Ευρωπαίοι ή οι Αμερικανοι;;;
και τι θεωρείς εσύ πολιτισμό ;)
και ακόμα δεν έχω ακούσει ΟΥΤΕ έναν να πει πώς στο διάολο θα κάνουμε αυτή την περιβόητη "επανεκκίνηση της οικονομίας". Όταν κανείς δεν μιλάει για ανάπτυξη - ή μάλλον το διορθώνω, όταν όλοι μιλάνε αλλά δεν κάνουνε τίποτα για αυτό.Πτώμα παλικάρι μου σε κάναν κάποιοι κουραδόμαγκες ΕΔΩ ΜΕΣΑ! Αυτοί που τώρα για να κρυφτούν οι ίδιοι σου δείχνουν ως υπεύθυνος της κατάντιας σου τους μαλάκες που εξακολουθούν και σε χρηματοδοτούν και σε κρατάν στη ζωή. Αντί να πουν ένα αι σιχτίρ και να σε διαολοστείλουν.
Eδώ ακριβώς είναι και ο πολιτισμός. Ο πολιτισμός έχει να κάνει με τη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ! Στα αρχίδια μου τι κάνει σπίτι του. Έξω όμως κάνει αυτό που πρέπει πράγμα που δείχνει ότι ΣΕΒΕΤΑΙ .
Αντίθετα ο ελληνάρας ( και άλλοι βέβαια) παρτάκιας του κερατά. Ο κόλος του ναναι καλά και όλοι οι άλλοι να πα να γαμηθούν.
σε τι πράγμα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ οι Ευρωπαίοι ή οι Αμερικανοι;;;
και τι θεωρείς εσύ πολιτισμό ;)
Ε, ναι.'Ότι είναι ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ σου είπε, όχι ότι το χρήμα από μόνο του έχει ως αναγκαία συνέπεια τον πολιτισμό. Άντε μάθετε λίγο να διαβαζετε ελληνικά...![]()
Με άλλα λόγια
αν ο Κύριος Ντιτρού
δεν πάρκαρε παράνομα,
δεν είχε δυνατά τη μουσική
και αν ο σκύλος του δεν έχεζε τσουλήθρες στα πάρκα
δεν θα σε ενοχλούσε ...
αν ξεκώλιαζε 40-50 8χρονα σπίτι του
ποιός τα έβλεπε ...
Ντάξ ...
Οι Αμερικάνοι στο Νότο και τα states που ισχύει το castle-doctrine
είναι πολιτισμένοι, αφού όταν μπει κάποιο μαυριδερό αρχίδι στο σπίτι τους
ακάλεστο, το σκοτώνουν