Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Αν βγει το ΚΚΕ ή ο Τσίπρας
από το 1.500.000 που θα έχει πληθυσμό η χώρα σε 2-3 χρόνια
(τα 1.100.000 θα είναι αλλοδαποί)
θα είναι όλοι φανατικοί υποστηρικτές τους!!!

Για την τύχη του πλεονάσματος πληθυσμού
δεν συζητάμε ...

ελα ρε τυπε μου !

επρεπε να βαλω την αλεκα για να φανερωθεις ;!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ολη η διαδικασια για την κυβερνηση εθνικης συνεργασιας ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Τωρα,το πως λεγεται αυτο ας μας το πουν οι νομικοι του σαιτ,και καλυτερα οι δεκσοι για να μην υπαρχουν αμφιβολιες.
Απο την μερια μου το ονομαζω πραξικοπημα.Δεν μπορουμε σημερα να δουλεψουμε οπως στις δεκαετιες 50-60-70,οχι γιατι ειμαστε τεμπελοσκυλα(μερικοι ειναι,οπως μερικοι ηταν ΤΟΤΕ τεμπελοσκυλα,αλλο αυτο)αλλα γιατι η εργασια εχει ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ σε σχεση με τοτε.

Πολυ απλα,τα εργοστασια εχουν ΑΔΕΙΑΣΕΙ απο εργατες και την θεση τους εχουν παρει μηχανες,γι'αυτο και ο τριτογενης εχει διογκωθει:Kαι εκει εργατες ειναι,αλλα δεν γινεται αλλιως παρα να ειναι κακοπληρωμενοι και να δουλευουν περισσοτερες ωρες σε σχεση με τον πατερα τους στη φαμπρικα.

Το παραδειγμα της Γερμανιας που συζηταγαμε εχθες με τον βλαχογερμανο(που δεν καταλαβε τιποτε)ειναι χαρακτηριστικο.

Χαίρομαι που ανακαλύπτεις την αξία του συντάγματος αν και η επίκλησή του δεν μπορεί να είναι επιλεκτική και μόνο όταν μας συμφέρει...
Εν προκειμένω έχω περιέργεια να δω τί πατέντες θα κάνουν με τις παραιτήσεις και τις διερευνητικές αλλά από τα λίγα που θυμάμαι, τέτοιοι φθηνοί δικονομικοί χειρισμοί δεν θα περνούσαν ούτε σε περιφερειακό περιοδεύον πλημμελειοδικείο...
Δεν θα το ονόμαζα πραξικόπημα αλλά μια δόση εκτροπής σίγουρα την έχει...

Αν ρωτάς εμένα, το μόνο που μπορούσε να γίνει ήταν εκλογές άμεσα (που το γκαπ φρόντισε να καταστήσει αδύνατο με τα περί δημοψηφίσματος)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ο Αντωνάκης αν είναι μάγκας θα πρέπει να συνεχίσει να στυλώνει τα πόδια και να μη βάλει ρεφενέ    
υπουργούς απ' το κόμμα του..

χαιρετα τον τον αντωνη....καηκε πολυ γρηγορα...

Επισκέπτης
Χαίρομαι που ανακαλύπτεις την αξία του συντάγματος αν και η επίκλησή του δεν μπορεί να είναι επιλεκτική και μόνο όταν μας συμφέρει...
Ασε το τι επικαλεστηκα εγω και κοιτα τι ΔΕΝ επικαλεστηκαν οσοι εδω μεσα ομνυουν στο συνταγμα και την αστικη δημοκρατια.

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μουρακι μ, 8ες νομισματικη πολιτικη; σε μια χωρα οπως η Ελλαδα;
Διαβόλ.
Και το θέλω και φρι φλοατ το νόμισμα.
Μην διανοηθείς να γράψεις για κανένα πεγκ για θα σε πέψω σε κανένα διάολο  :grin: :grin: :grin:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Φυσικά και γουστάρω.
Για άλλη μια φορά αφού τα δεκσά γίνουν τα πουτανάκια των πασόκων (κλασσικά), στο τέλος θα φάνε και τα φλόκια στη μούρη..

Όταν ξυπνήσει και πάλι η γαλάζια γενιά, θα τρέχετε όλοι πουστράκια...

voulgarakis_meimarakis_tzamtzis.jpg

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Πάρτε και το ντοκουμέντο πουστράκια...

URL]]

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τυπε μου, την αλλη μιση αλήθεια την ακούω από το Μεγκα και την Τρεμοπρετεντερα καθε βραδυ, 2 χρονια τωρα.
Μετα παίρνω ενα χαρτι κι ενα μολυβι και λεω : ποσες προβλεψεις ΓΑΠ-Παπακ-Μπενι επαληθευτηκαν ; Καμμία ! Η χωρα παει κατα διαολου με ιλιγγιωδη ταχυτητα....

Πόσες εκτιμησεις Καζακη, Βαρουφακη, Λαπαβιτσα κοκ επιβεβαιώνονται ; Όλες !

Τώρα για το θεμα της Αργεντινής, για να κλεινει κι αυτο :

Η Αργεντινη οσο ειχε το πεσο συνδεδεμενο με το δολαριο κι εκανε Μνημονιακου τυπου πολιτικες τα πρωτα χρονια της κρισης εξαθλιώθηκε, τα εισοδηματα μηδενιστηκαν κι ο κοσμος λεηλατουσε τα σουπερ μαρκετ κι ετρωγε απο τα σκουπιδια . 40% των παιδιων επασχαν απο υποσιτισμό.
Δε σου κανει εντυπωση πώς μια τεραστια και πλουσια χωρα οπως η αργεντινη εφτασε να πειναει με το ΔΝΤ και το σκληρο πέσο ; Με τοσο βοδινο, πετρελαιο και δεν ξερω γω τι αλλο ;
Αυτο δεν το βλέπεις ;
Τι εξηγηση δινεις επ' αυτου;

Όταν η Αργεντινη διαολοστειλε το ΔΝΤ,  κι αποδεσμευσε το πεσο απο το δολαριο και ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΑ 70% η χωρα ανασανε και μπηκε σε τροχια ανοδου :
Προσεξε !
Απο τα σκουπίδια στα 15.000 $ εισοδημα !
Αυτο δε σου λέει τιποτα ;
Τι περιμένεις δηλαδη, να φτασουμε στη σκουπιδοφαγια για να αποδεσμευτούμε απο το ευρω και να διαγραψουμε το χρεος ;;

Ενα χαρακτηριστικο των ανθρωπων που πηγαν μπροστα ηταν οτι εμαθαν απο τα λαθη και τις επιτυχιες των αλλων και πηραν εγκαιρα τις σωστες αποφασεις !
Εμεις για την ωρα αφηνουμε μετριους πολιτικους, προδοτες και λαμογια να ξεσκιζουν τις ζωες μας !

τύπε μου, ξεκόλλα λίγο το μυαλό σου από αυτά που σου λένε οι φωστήρες σου και σκέψου κι από μόνος σου λιγάκι. μην μου λες λοιπόν για την άλλη μισή αλήθεια του μέγκα γιατί απλά πρέπει να δεις ολόκληρη την αλήθεια. αν η μισή αλήθεια είναι ο καζάκης κι η άλλη μισή το μέγκα, φτύστους και τους 2 και δες ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλήθεια. το παράδειγμα της αργεντινής το έχεις πάρει τελείως στραβά και το παρουσιάζεις με καμάρι κιόλας. η χώρα που όπως λες ήταν πλούσια έφτασε να ζητήσει τη βοήθεια του ΔΝΤ. άρα έκαναν λάθη από μόνοι τους. δεν τους έφταιγε το ΔΝΤ. φτάσανε λοιπόν να τρώνε σκουπίδια, ακριβώς γιατί η μετάβαση από το σκληρό στο μαλακό νόμισμα ήταν απότομη κι επικράτησε πανικός. αυτό ακριβώς που θα γίνει κι εδώ αν πάμε απότομα στη δραχμή. και ξαναρωτάω για 100στή φορά: αν αυτοί με τα τεράστια πλεονεκτήματα σε φυσικούς πόρους κι εξαγωγικές δυνατότητες χρειάστηκαν 10 χρόνια για να ορθοποδήσουν, εμείς πόσα θα χρειαστούμε;
τον παραλληλισμό που κάνεις σε άλλο ποστ με τον καρκίνο και το γιατρό, εγώ θα στο δώσω αλλιώς: βρίσκεσαι σε ένα αεροπλάνο (ευρώ) που έχει μηχανικά προβλήματα. 2 χιλιόμετρα από κάτω σου είναι η γη (δραχμή) όπου θα είσαι ασφαλής. δυστυχώς, όμως δεν έχεις αλεξίπτωτο. ε, λοιπόν εσύ μου λες ότι προτιμάς να πηδήξεις, παρά να προσπαθήσεις να προσγειώσεις, έστω ανώμαλα, το αεροπλάνο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ακου τωρα την ιδεα μου και πες τη γνωμη σου :

επειδη εμενα αποκλειεται να με ψηφησεις, σαν αγνωστο (ειπαμε, εχεις το κολλημα με τις φιρμες, τα τζακια και τα ...μεγαλα ονοματα), σου προτεινω να αρχισεις να ψηφιζεις πολιτικους με αντιμνημονιακες θεσεις, αλλά παραλληλα να εισαι και στο δρομο για να τους ελεγχεις - υποστηριξεις δυναμικα !

Ο Σαμαρας ας πουμε, ξεβρακώθηκε ! Πατησε τη μπανανα του ΓΑΠ και φανηκε οτι θα ακολουθησει την ιδια πολιτικη !

Ο Καρατζαφερης, ομοιως. Ψηφησε και το μνημονιο και παιζει σωστα το δεκανικι του Πασοκ .

Παμε λοιπον στον επομενο !

Δε σου λεω την κυρα Αλεκα, να μη σου ερθει και κολπος με το ΚΚΕ, αλλα τον κουλ Αλεξη !

Ψηφησε λοιπον Τσιπρα και σε 2-3 μηνες αν συνεχισει τις ιδιες παπαριες ριξε τον !
Μετα σειρα εχει η Αλεκα
ο Κουβελης
οι οικολογοι
οι κυνηγοι κτλ
κτλ
κτλ

Μηδενικη πιστωση χρονου σε ολους !

Και καπου εκει στο τελος θα βρεις και τον καταλληλο πολιτικο που δε θα γουσταρει την πισσα και τα πουπουλα που εφαγαν οι προηγουμενοι και θα κανει αυτο που πρεπει !

Ονειρα, θα μου πεις και δε σε αδικώ !
Ελπιζω ομως παντα στο καλυτερο !

Ανακολούθως, με εξαίρεση τον Τσίπρα κλπ (κατά την γνώμη μου), είναι το πρώτο ρεαλιστικό post που έγραψες.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για να τον θεραπεύσεις θα πρεπει να βρεις το σωστο γιατρο (πολιτικος)

Ξεκινάμε από αυτό και συνεπακολούθως ακυρώνουμε όλα τα υπόλοιπα.

Τυπε, μα ειμαι ο πρωτος που λεει για αλλαγη πολίτικης και ο πρώτος που ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ την ΧΟΥΝΤΑ απο το σημερινό σκηνικό  ;)

χωρις ιχνος Καθωσπρεπισμού..

και δεν τα ελεγα για πλακα εδω και χρονια... κατι εβλεπα..

ΚΑΙ..

Οταν θα βρεις το το σωστο γιατρο (πολιτικο) ενα απο τα πρωτα πραγματα που θα
πρεπει να κανει αυτος ειναι εκτος (απο το να επαναφερει την θανατικη ποινη) για τους δοσιλογους και ντοπιους Γενιτσαρους
και ταυτοχρονα να πει στους δανειστες ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ..

είναι να ανακτήσει την εθνική ανεξαρτησία μέσω του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ που αυτή την στιγμή το ορίζουν άλλοι και σε εκβιάζουν με τις ΔΟΣΕΙΣ.

Δυστυχως τυπε.. ;)

και ξέρεις  :uglystupid: το Ανήκομεν εις την ΔΥΣΙΝ εγώ πότε δεν το ασπάστηκα.. διοτι θεωρώ οτι Η ΔΥΣΗ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΕΜΑΣ και τώρα που συμβαίνει να Ανήκομεν εις την ΔΥΣΙΝ  με ΧΑΛΑΕΙ... τα μαλλα
και συμβαινει τυπε διοτι αυτος ουσιαστικά ήταν και ο ΣΤΟΧΟΣ.. (αν θες στο αναλύω κιόλα αυτο) και ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ δεν βλέπω εγώ στην Ε.Ε.

διότι εγώ ρε τύπε είμαι της θεωρίας του ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ;)

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ...... ΣΠΑΘΙ"  :uglystupid:

και μια που με πιάνει και το φιλοσοφικό μου  :uglystupid: να σου πω  επίσης..

οτι ο Σύγχρονος ΝΑΖΙΣΜΟΣ και ΦΑΣΙΣΜΟΣ και η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ δυστυχώς δεν είναι η παραδοσιακή
αυτή που γνωρίσαμε και ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ του ΧΙΤΛΕΡ...

ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΚΡΑΤΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ και θα ειναι 7 φορές χειρότερος από αυτόν του ΧΙΤΛΕΡ επειδή είναι ΔΙΕΘΝΙΚΟΣ και όχι ΕΘΝΙΚΟΣ  ;)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ πάντως
                      Θα το δεις στο μέλλον ΑΥΤΟ  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom