1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πλακα κανεις, ετσι?
εγώ 50 ευρώ μπεζίνα έβαζα 50 βάζω.
πλακα κανεις, ετσι?
Παιδιά έχετε δει μείωση στα εισοδήματα σας τον τελευταίο διάστημα; Εννοώ στις εισπράξεις , ονομαστικό μισθό από μισθωτή εργασία ή ελευθέριο επάγγελμα. Αν ναι , πόσο σε ποσοστό;
εγώ 50 ευρώ μπεζίνα έβαζα 50 βάζω.
Μωρή βρωμιάρα, πάλι το στραπόν θα βγάλεις φωτογραφία; Αφού το δικό σου πουλάκι το έφαγαν κάτι αδέσποτα στην Καζαμπλάνκα.
πλακα κανεις, ετσι?
πλακα κανεις, ετσι?
Τυπε
για να μην δεις "κουρεμα" στις αποδοχες / εισπραξεις πρεπει να παιζουν δυο πραγματα
ή να εισαι ΑΝΕΡΓΟΣ ή ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ
τα ποσοστα της χασουρας παιζουνε... απο 20% εως και 100% στα εισοδήματα
Με τη μείωση του αφορολόγητου δεν έχει αλλάξει ο μισθός σου (ο καθαρός) προς τα κάτω και θα κατέβει κι άλλο τώρα με το νέο αφορολόγητο... και δε σου μιλάω για τις μειώσεις των μισθών που έχουν κάνει ή θα κάνουν οι εταιρείες για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα σε αυτό το μπάχαλο.
Εγώ πάντως σε σχέση με 2 χρόνια πριν έχω δει περίπου μείωση 50% .....
Εεεπππ κολλητέ σε τσάκωσα. Εσύ είσαι δημόσιος υπάλληλος.... τσουυ?
Παιδιά έχετε δει μείωση στα εισοδήματα σας τον τελευταίο διάστημα; Εννοώ στις εισπράξεις , ονομαστικό μισθό από μισθωτή εργασία ή ελευθέριο επάγγελμα. Αν ναι , πόσο σε ποσοστό;
γλου διαγραφη τωρα..θα παραφαγε τυπε...δεν ειναι τιποτα....
Αθήνα
Στην Κεντρική Κλινική Αθηνών εισήχθη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τα ξημερώματα της Τρίτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος αισθάνθηκε κοιλιακό άλγος και μεταφέρθηκε στην κλινική.
Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και -σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση- αναμένεται να πάρει εξιτήριο το απόγευμα.
δεν προσεχει ρε τυπε σαν τον θοδωρο που τρωει μονο ντοματοσαλατα και ψωμακι....γλου διαγραφη τωρα..
δεν προσεχει ρε τυπε σαν τον θοδωρο που τρωει μονο ντοματοσαλατα και ψωμακι....