Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μη το γαματε παλι ρε σεις, ελεος. Παλι οι Γερμανοι μας φταινε για τις ρεμουλες μας; Εγω εχω φτασει σε σημειο να πιστευω οτι θελουμε πουτσα και ας ειναι γερμανικη για να στρωσουμε! Με εναν ΓΑΠ  να εκτινασσει τα σπρεντς στην αρχη της θητειας του, με εναν Παπ/νου να πιεζει για ενα "Βουτια στα απατα νερα" μνημονιο, με κωλοτουμπες, με παχυδερμα σκουληκια του Δημοσιου που απολαμβαναν καιρο τωρα τα ΧΡΗΜΑΤΑ μας, με ψευτικες δικες μας συνταξεις και ρουσφετια σωρηδον, ε ας ερθουν οι ξενοι που θα ναι ατεγκτοι! Αι σιχτιρ πια με τη κωλορατσα μας

Επισκέπτης
Λογιστικό λάθος ελαφραίνει το χρέος της Γερμανίας

Λογιστικό λάθος, ύψους 55,5 δισ. ευρώ, «ελαφραίνει» το δημόσιο χρέος της Γερμανίας, πυροδοτώντας ταυτόχρονα σφοδρές επικρίσεις από την σοσιαλδημοκρατική αντιπολίτευση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, ο εντοπισμός και η συνεπακόλουθη απάλειψη λανθασμένης λογιστικής εγγραφής ύψους 55,5 δισ. ευρώ σε προβληματική τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο, θα υποβοηθήσει στη μείωση του δημόσιου χρέους. Η αποκάλυψη του λάθους, που άφησε άναυδα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφορά σε διπλή εγγραφή χρέους της "FMS Wertmanagement", αποκαλούμενης και "κακής τράπεζας" που δημιουργήθηκε μετά την κατάρρευση και κρατικοποίηση της "HRE Bank", το 2009.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, η απελευθέρωση των σχετικών κονδυλίων συνεπάγεται τη μείωση του δημοσίου χρέους της Γερμανίας, ως ποσοστού επί του ΑΕΠ της χώρας, στο επίπεδο του 8,1% από 8,3%,.

[size=20pt]Όπως διευκρινίζεται στην ίδια ανακοίνωση, το λάθος έγινε όταν λογιστές της τράπεζας αντί να προσθέσουν τα σχετικά κονδύλια, τα αφαίρεσαν.
[/size]
Εντονη ήταν η κριτική του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το υπουργείο: «Δεν πρόκειται για κανένα ποσό αφήνει η νοικοκυρά μέσα στη γυάλα με τα μπισκότα και στη συνέχεια το ξεχνά», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Σοσιαλδημοκρατών Τόμας Όπερμαν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλάνθαστη γερμανική μηχανή..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
την κυριουλα που βγηκε και ειπε οτι μαγειρευαν τα στατιστικα του κρατους οι ξενοι μονοι τους και βαζανε στο ελλειμα και τα ποσα των δημοσιων επενδυσεων..? τη πουλεψανε.. ητανε ασχετη λεει.. γαμω το σπιτι τους.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μη το γαματε παλι ρε σεις, ελεος. Παλι οι Γερμανοι μας φταινε για τις ρεμουλες μας; Εγω εχω φτασει σε σημειο να πιστευω οτι θελουμε πουτσα και ας ειναι γερμανικη για να στρωσουμε! Με εναν ΓΑΠ  να εκτινασσει τα σπρεντς στην αρχη της θητειας του, με εναν Παπ/νου να πιεζει για ενα "Βουτια στα απατα νερα" μνημονιο, με κωλοτουμπες, με παχυδερμα σκουληκια του Δημοσιου που απολαμβαναν καιρο τωρα τα ΧΡΗΜΑΤΑ μας, με ψευτικες δικες μας συνταξεις και ρουσφετια σωρηδον, ε ας ερθουν οι ξενοι που θα ναι ατεγκτοι! Αι σιχτιρ πια με τη κωλορατσα μας

λάθος  ;)

1> Δεν συμφωνώ καθόλου ότι μαζί τα φάγαμε γιατί ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ..
2> Δεν έχω καμιά όρεξη να πληρώσω κανένα φόρο γιατί ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
3> καλά εξηγηθήκανε χθες τον πρόεδρο της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" επειδή ακριβώς δεν επιτηρεί την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ούτε τις ΡΕΜΟΥΛΕΣ ουτε τις   ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.
4> και το 1932 προ του ΜΕΤΑΞΑ γινονταν ακριβως το ιδια παρολα αυτα ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΣ.
5> Δεν εχω καμια ΑΝΑΣΤΟΛΗ για μισθους και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (αν δεν πληρωθουν) διοτι
  δεν ειμαι ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ και δεν με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το ΞΕΒΟΛΕΜΑ.
6> Δεν μας φταιει η ΡΑΤΣΑ.. οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ φταινε και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ οι οποιες μετετρεψαν το ΧΡΗΜΑ σε ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
  και δεν θα έπρεπε.. το ειχε πει και ο αριστοτελης..χιλιαδες χρονια πριν.

7> και πολλα αλλα

και

8> Οι γερμανοι και οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ δεν θα σου βρουν καμιά λύση που να συμφέρει εσένα, μην ξεχνας  οτι δεν σε ΕΣΩΣΑΝ ΠΟΤΕ.
  ακομη και απο την τουρκοκρατια την κατοχη e.t.c

9> Ο δρομος που σου δείχνουν δεν θα σε βγάλει ποτέ από την ΚΡΙΣΗ

10> Το ευρώ και η Ε.Ε δεν εχει κανένα νόημα, διοτι χρησιμοποίησε δικά σου επιχειρήματα (χρεοκοπίας) σου για να σε ΚΟΥΡΕΨΕΙ
   Εκβιάζοντας τους τραπεζίτες, με την κατάρρευση σου.
   Finally:  δεν ειχες καμια θεση εκει αφου δεν μπηκες με την ΑΞΙΑ ΣΟΥ.  ;)

Οπότε σκέψου το ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ   ;)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
λάθος  ;)

1> Δεν συμφωνώ καθόλου ότι μαζί τα φάγαμε γιατί ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ..
2> Δεν έχω καμιά όρεξη να πληρώσω κανένα φόρο γιατί ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
3> καλά εξηγηθήκανε χθες τον πρόεδρο της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" επειδή ακριβώς δεν επιτηρεί την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ούτε τις ΡΕΜΟΥΛΕΣ ουτε τις   ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.
4> και το 1932 προ του ΜΕΤΑΞΑ γινονταν ακριβως το ιδια παρολα αυτα ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΣ.
5> Δεν εχω καμια ΑΝΑΣΤΟΛΗ για μισθους και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (αν δεν πληρωθουν) διοτι
   δεν ειμαι ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ και δεν με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το ΞΕΒΟΛΕΜΑ.
6> Δεν μας φταιει η ΡΑΤΣΑ.. οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ φταινε και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ οι οποιες μετετρεψαν το ΧΡΗΜΑ σε ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

7> και πολλα αλλα

και

8> Οι γερμανοι και οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ δεν θα σου βρουν καμιά λύση που να συμφέρει εσένα, μην ξεχνας  οτι δεν σε ΕΣΩΣΑΝ ΠΟΤΕ.
   ακομη και απο την τουρκοκρατια την κατοχη e.t.c

9> Ο δρομος που σου δείχνουν δεν θα σε βγάλει ποτέ από την ΚΡΙΣΗ

10> Το ευρώ και η Ε.Ε δεν εχει κανένα νόημα, διοτι χρησιμοποίησε δικά σου επιχειρήματα (χρεοκοπίας) σου για να σε ΚΟΥΡΕΨΕΙ
    Εκβιάζοντας τους τραπεζίτες, με την κατάρρευση σου.
    Finally:  δεν ειχες καμια θεση εκει αφου δεν μπηκες με την ΑΞΙΑ ΣΟΥ.  ;)

Οπότε σκέψου το ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ   ;)

1. Μαζι ΟΛΟΙ δεν τα φαγαμε αλλα με καμποσους απο εδω τα εφαγαν οι πολιτικοι κ οι τραπεζιτες μαζι, και δεν εννοω απαραιτητα ως προς το μεγεθος της μασας. Αρκετοι ομως ειναι ενοχοι, σωστα;
2. Συνακολουθο του 1, ιδια απαντηση εδω
3. Δε διαφωνω αλλα και ο θεσμος του ΠτΔ ειναι απαξιωμενος με ουσιαστικα ανυπαρκτη παρεμβατικη δυναμη
4. Δεν ξερω τι ακριβως εγινε προ Μεταξα, προς χρεοκωπια παμε κ παλι παντως αλλα απ τη στιγμη που παμε στην σοφτ λυση πρεπει με καποιο τροπο να υποστηριχθει. Σιγουρα το χερι στο τραπεζι δεν το χουμε χτυπησει ακομα και με το αδιεξοδο Μνημονιο, αυτο ειναι που με εξοργιζει.
5. Δεν εχεις εσυ προβλημα αλλα θα εχουν αρκετοι και μαλλον οι περισσοτεροι προβλημα. Και ακομα κ αν παμε σε πτωχευση κ σταση πληρωμων, εισαι σιγουρος οτι θα α) Φυγουν οι μαλακοκαυληδες πολιτικοι στο συνολο τους β) ερθουν υγιεις δυναμεις στη θεση τους;
6. Μεγαλο μεριδιο ευθυνης κ αυτοι. Χιλια δυο χρηματοπιστωτικα κολπα για να μπλεκουν τον καθενα που παει να βγαλει ακρη με κατι που ειναι πολυ πιο απλο απ οτι μας παρουσιαζουν (ως προς τη δομικη του κατανοηση κ οχι ως προς τις λυσεις/επιλογες του) Παραθετω Τεκι τσαν:

ΥΓ πραγματικα δεν υπαρχει οικονομική πράξη που να μην εξηγείται με απλά λόγια. 30 χρονια τωρα μας πουλανε φουμαρα προκειμενου α) να δικαιολογουν τα μπόνους τους β) να μπερδευουν τους παντες με ταχυδακτυλουργικά έτσι ώστε να κανουν ακομα μεγαλυτερες απαταιωνιες (πχ δομημενα στα ταμεια) και φυσικα να αυξάνουν ακόμα περισσότερο τα μπόνους τους. Ο Πώλ Βολκερ προσφατα ειπε πως ο χρηματοπιστωτικος κλαδος δεν εχει προσφερει καμια καινοτομια τα τελευταια 30 χρονια περα απο το ΑΤΜ
7. Δε ξερω αν δε με εσωσαν ποτε, στις προχειρες γνωσεις μου παντως Ιστοριας θυμαμαι πως την Επανασταση του 1821 δεν θα την καταφερναμε αν δεν ειχαμε βοηθεια απο Ρωσους κ Αγγλους. Τωρα το γιατι προσφεραν τη βοηθεια τους ειναι άλλο ( ? ) θεμα! Και σιγουρα , ακομα κ αν εκαναν τα στραβα ματια στα δημοσιονομικα μας τοσα χρονια, πηραμε κ τα πακετα μας (ντελορ τοτε) κ τα καναμε λουλουδια στα μπουζουκια...
8+ Μα το θεμα ειναι οτι καταρρεει ολο το Ευρω, δεν αργει η σειρα της Ιταλιας για μετρα ενω κ η Γαλλια εχει θεμα. Γιατι; Γιατι οι πολιτικοι νανοι της ΕΕ νομιζουν πως με Παναντολ (απο εκει που εδιναν ντεπον) θα θεραπευσουν ογκους...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
περα απο το ΕΓΩ δεν εφαγα,ΕΓΩ δεν πληρωνω,ΕΓΩ δεν ειμαι βολεμενος μπλαμπλα
και ολα τα υπολοιπα που καταδεικνυουν την ελλειψη συλλογικης συνειδησης και ευθυνης
γιατι μπορει εσυ να μην εκανες ολα αυτα αλλα η πλειοψηφια των ομοεθνων σου τα εκανε

στο 6 τι αντιπροτινεις;να καταργησουμε χρηματιστηρια,τραπεζες και τοκους;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eμμεσα παντως λεει πως καποιοι που εχουν μια αποστασιοποιημενη αποψη και λογικη κριση δεν ακουγονται πουθενα. Και ισως ειναι καιρος να τους ακουσουμε και εμεις περα απ τα ξυλινα και γεματα φρουδες ελπιδες λογια των κυβερνωντων, την υποκρισια των αντιπολιτευομενων και τους επαναστατικους λογους των μεχρι σημερα βολεμενων συντεχνιων
δες το ακριβώς απο πάνω σου σκουπίδι με παραθέτει και λέει όχι άλλο κάρβουνο.
αυτό το ιδεολογικό απόβρασμα με αικιου κόκορα που κάθε μέρα σκυλοβρίζεται με δεξιούς ή ακροδεξιούς και ποστάρει καμμιά δεκαριά κότες.
αυτό λοιπόν το σκουπίδι ακόμα και σε σάιτ για πουτάνες μιλαει μετά απο όλα αυτά που έγιναν για κάρβουνο.
ποιός να ακουστεί;
τα σκουπίδια έχουν μείνει πολύ καιρό εκτός χωματερής και έχουν αρχίσει και βρωμάνε ανυπόφορα.
οπότε μην περιμένεις να "μυρίσεις" αποστασιοποιημένες φωνές.
η μπόχα πλέον είναι αφόρητη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1. Μαζι ΟΛΟΙ δεν τα φαγαμε αλλα με καμποσους απο εδω τα εφαγαν οι πολιτικοι κ οι τραπεζιτες μαζι, και δεν εννοω απαραιτητα ως προς το μεγεθος της μασας. Αρκετοι ομως ειναι ενοχοι, σωστα;
2. Συνακολουθο του 1, ιδια απαντηση εδω
3. Δε διαφωνω αλλα και ο θεσμος του ΠτΔ ειναι απαξιωμενος με ουσιαστικα ανυπαρκτη παρεμβατικη δυναμη
4. Δεν ξερω τι ακριβως εγινε προ Μεταξα, προς χρεοκωπια παμε κ παλι παντως αλλα απ τη στιγμη που παμε στην σοφτ λυση πρεπει με καποιο τροπο να υποστηριχθει. Σιγουρα το χερι στο τραπεζι δεν το χουμε χτυπησει ακομα και με το αδιεξοδο Μνημονιο, αυτο ειναι που με εξοργιζει.
5. Δεν εχεις εσυ προβλημα αλλα θα εχουν αρκετοι και μαλλον οι περισσοτεροι προβλημα. Και ακομα κ αν παμε σε πτωχευση κ σταση πληρωμων, εισαι σιγουρος οτι θα α) Φυγουν οι μαλακοκαυληδες πολιτικοι στο συνολο τους β) ερθουν υγιεις δυναμεις στη θεση τους;
6. Μεγαλο μεριδιο ευθυνης κ αυτοι. Χιλια δυο χρηματοπιστωτικα κολπα για να μπλεκουν τον καθενα που παει να βγαλει ακρη με κατι που ειναι πολυ πιο απλο απ οτι μας παρουσιαζουν (ως προς τη δομικη του κατανοηση κ οχι ως προς τις λυσεις/επιλογες του) Παραθετω Τεκι τσαν:

ΥΓ πραγματικα δεν υπαρχει οικονομική πράξη που να μην εξηγείται με απλά λόγια. 30 χρονια τωρα μας πουλανε φουμαρα προκειμενου α) να δικαιολογουν τα μπόνους τους β) να μπερδευουν τους παντες με ταχυδακτυλουργικά έτσι ώστε να κανουν ακομα μεγαλυτερες απαταιωνιες (πχ δομημενα στα ταμεια) και φυσικα να αυξάνουν ακόμα περισσότερο τα μπόνους τους. Ο Πώλ Βολκερ προσφατα ειπε πως ο χρηματοπιστωτικος κλαδος δεν εχει προσφερει καμια καινοτομια τα τελευταια 30 χρονια περα απο το ΑΤΜ
7. Δε ξερω αν δε με εσωσαν ποτε, στις προχειρες γνωσεις μου παντως Ιστοριας θυμαμαι πως την Επανασταση του 1821 δεν θα την καταφερναμε αν δεν ειχαμε βοηθεια απο Ρωσους κ Αγγλους. Τωρα το γιατι προσφεραν τη βοηθεια τους ειναι άλλο ( ? ) θεμα! Και σιγουρα , ακομα κ αν εκαναν τα στραβα ματια στα δημοσιονομικα μας τοσα χρονια, πηραμε κ τα πακετα μας (ντελορ τοτε) κ τα καναμε λουλουδια στα μπουζουκια...
8+ Μα το θεμα ειναι οτι καταρρεει ολο το Ευρω, δεν αργει η σειρα της Ιταλιας για μετρα ενω κ η Γαλλια εχει θεμα. Γιατι; Γιατι οι πολιτικοι νανοι της ΕΕ νομιζουν πως με Παναντολ (απο εκει που εδιναν ντεπον) θα θεραπευσουν ογκους...
τελειώσαν τα ψέμματα αδερφέ.
μαζί τα φάγαμε διότι τόσα χρόνια ανεχόμαστε ακόμα αυτά τα σλκουπίδια τύπου πιχι75 να υπάρχουν και να κυκλοφορούν ανάμεσά μας κάνοντας ακόμα δηλώσεις έπαρσης και τσαμπουκά.
όσο λοιπόν δεν στέλνουμε αυτά τα σκουπίδια στην χωματερή ναι μαζί τα φάγαμε.
είμαστε συνυπεύθυνοι ακόμα και εάν δεν εχουμε πάρει ούτε μισή δραχμή απ τα ταμεία.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
MHN αφηνεις απεξω ουτε κατι παλερμους και αντιπες....ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ απλα εχουν αλλο αφεντικο!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δες το ακριβώς απο πάνω σου σκουπίδι με παραθέτει και λέει όχι άλλο κάρβουνο.
αυτό το ιδεολογικό απόβρασμα με αικιου κόκορα που κάθε μέρα σκυλοβρίζεται με δεξιούς ή ακροδεξιούς και ποστάρει καμμιά δεκαριά κότες.
αυτό λοιπόν το σκουπίδι ακόμα και σε σάιτ για πουτάνες μιλαει μετά απο όλα αυτά που έγιναν για κάρβουνο.
ποιός να ακουστεί;
τα σκουπίδια έχουν μείνει πολύ καιρό εκτός χωματερής και έχουν αρχίσει και βρωμάνε ανυπόφορα.
οπότε μην περιμένεις να "μυρίσεις" αποστασιοποιημένες φωνές.
η μπόχα πλέον είναι αφόρητη.

τολμάει το άεργο σκουπίδι να λοιδωρεί πχ τον Παπαθεμελή!!!!

που είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί του,είναι από τους πιο αξιοπρεπείς πολιτικούς που ανέδειξε η χώρα(συν την τεράστια μόρφωσή του)

και τον ειρωνεύεται η....κοτοπιεξούλα....ο 24/7/365 στο κοτοπληκτρολόγιό του!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επίσης αδερφέ μαζί και οι λοιποί ευρωπαίοι που επιτρέπουν ακόμα σε κατι αλητήριους που διαμενουν στις Βρυξέλλες να καθορίζουν τις τύχες των λαών τους κάνοντας διαπραγματεύσεις με νόμιμους τοκογλύφους αντί να τους στείλουν στο διάολο και να κοιτάξουν το συμφέρων των λαών που τους εκλέγουν.
το πρόβλημα είναι δομικό της ευρώπης και κάθε εξάμηνο που περνάει αυτό θα γίνεται περισσότερο προφανές όοσ δεν εμφανίζεται ένας σμίτ ή ένας κολ ή ένας μιτεράν.
απλά και συνοπτικά.
η ευρώπη οδηγείται στην πλήρη διάλυση και οι τοκογλύφοι απλά περιμένουν να φάνε τεράστιο κομμάτι απ την πίτα. η ελλαδα είναι απλως το ορντέβρ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
MHN αφηνεις απεξω ουτε κατι παλερμους και αντιπες....ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ απλα εχουν αλλο αφεντικο!
κάθε φορά έχω απέναντί μου αυτούς που έχουν την εξουσία και κατά συνέπεια παίρνουν τις αποφάσεις.
τον καταλληλότερο τον είχα αναλάβει για 3-4 χρόνια.....
κυρίως γι αυτά που δεν έκανε.
αυτούς για αυτά που κάνουν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
τολμάει το άεργο σκουπίδι να λοιδωρεί πχ τον Παπαθεμελή!!!!

που είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί του,είναι από τους πιο αξιοπρεπείς πολιτικούς που ανέδειξε η χώρα(συν την τεράστια μόρφωσή του)

και τον ειρωνεύεται η....κοτοπιεξούλα....ο 24/7/365 στο κοτοπληκτρολόγιό του!!!
ρε "κωματικε" ραδιουργακο παλερμο αυτος ο παπαθεμελης δεν ειναι ο τυπος που ειχε ονειρο ζωης να κλεισει ολα τα ξενυχταδικα και να βαλει την νεολαια στον ισιο δρομο... :2funny: :2funny: :2funny: και το μονο που καταφερε ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ να χορευουν τσιφτετελι με τζοννυ κοκα στο συνταγμα 4 με 5 το πρωι!!!!μεγαλη μορφη οντως...ΕΞΕΧΟΥΣΑ!
- :jerking: :jerking:αβερτα λεμε ,το χουν το αθλημα!με ζηλο!

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καθε λογης αυλικοι δεν εχουν θεση στην επομενη μερα, μετρημενα τα ψωμια τους πια. Ο κοσμος ζοριζεται και κουραστηκε απο το μονοπωλιο τους. Το θεμα ειναι να βρεθει ενας υγιης ( ? ) τροπος αντιδρασης γιατι τοσα χρονια μες στη χαβουζα, το ιδρυμα μας, πολλες τρελες συμπεριφορες περνιονταν για λογικες.  Εμενα προσωπικα ελπιζω το μισος μου για τα σκουληκια ολων των ειδων να μην υπερβει τη λογικη μου οταν θα πρεπει να τους καταδικασουμε στη ληθη και την εξορια.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
επειδή ψιλοβαριέμαι να γράφω  :grin:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ... ;)

και μετα πείτε μου.. ξανα...

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ;;;;;; 

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ;;;;;;  
ναι
οχι εσυ προσωπικα σαν  ventuzator αλλα σαν πολιτης αυτης της  χωρας που την κλεψια και το αραλικι το ειχε για μαγκια και προτυπο
και τωρα που ηρθε ο λογαριασμος δεν μπορεις  να κανεις τον τρελο οτι δεν ηξερες δεν ακουσες δεν ειδες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καθε λογης αυλικοι δεν εχουν θεση στην επομενη μερα, μετρημενα τα ψωμια τους πια. Ο κοσμος ζοριζεται και κουραστηκε απο το μονοπωλιο τους. Το θεμα ειναι να βρεθει ενας υγιης ( ? ) τροπος αντιδρασης γιατι τοσα χρονια μες στη χαβουζα, το ιδρυμα μας, πολλες τρελες συμπεριφορες περνιονταν για λογικες.  Εμενα προσωπικα ελπιζω το μισος μου για τα σκουληκια ολων των ειδων να μην υπερβει τη λογικη μου οταν θα πρεπει να τους καταδικασουμε στη ληθη και την εξορια.
δεν υπάρχει σωτηρία.
το κοντέρι πρέπει να μηδενίσει όπως το 22.
πρέπει να πέσει πολλή πείνα και μιζέρια και να γίνουν όλοι ίσοι στον πάτο για να ξεχωρίσει η φύρα απ το στάρι.
οι μικρασιατες χτίσαν ολάκερη τη θεσσαλονίκη ζώντας σε συνθήκες πλήρους εξαθλίωσης μετά απο μεγάλες δόξες και μεγαλεία στη Σμύρνη.
κανόνας κοινωνικός είναι η αξία να ξεσκαρτάρεται σε συνθήκες αντίξοες.

πρέπει να κοπεί αυτό το σκουπιδαριό απ τη ρίζα.
κάθε κομματικό σκουπίδι του πασόκ χωρίς να έχει κάνει τίποτα στη ζωή του απαιτεί εφάπαξ συνταξη 2 χιλιάρικα και δωρεάν φάρμακα και για τα εγγόνια του.

ο καθείς πρέπει να παίρνει όσα αξίζει.
είναι αδιανόητο να βλέπεις τριανταπεντάρηδες με δυο πτυχία να τους τρέφει η σύνταξη του μπαμπά επειδή δε γουστάρουν να τυλάνε σουβλάκια.
στην ευρώπη ο πιτσιρικάς μετά τα 18 εάν μείνει σπίτι πληρώ ενοίκιο.
το δοκιμάσαμε το μοντέλο του κανακάρη και της μαμαζέλας ψηλομύτας.
πάει πτώχευσε.
πάμε παρακάτω.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
περα απο το ΕΓΩ δεν εφαγα,ΕΓΩ δεν πληρωνω,ΕΓΩ δεν ειμαι βολεμενος μπλαμπλα
και ολα τα υπολοιπα που καταδεικνυουν την ελλειψη συλλογικης συνειδησης και ευθυνης
γιατι μπορει εσυ να μην εκανες ολα αυτα αλλα η πλειοψηφια των ομοεθνων σου τα εκανε

στο 6 τι αντιπροτινεις;να καταργησουμε χρηματιστηρια,τραπεζες και τοκους;

:jerking: :jerking:

καλα το καταλαβες λοιπον οτι η ευθυνη δεν ειναι συλογικη...  ;)

Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ..
γιατι ακομη και οι "ΕΞΟΥΣΙΕΣ" που αποτελουν το θεμέλιο λίθο του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ
που αυτοαποκαλειται "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ηταν ΣΑΠΙΕΣ..

αυτα..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι
οχι εσυ προσωπικα σαν  ventuzator αλλα σαν πολιτης αυτης της  χωρας που την κλεψια και το αραλικι το ειχε για μαγκια και προτυπο
και τωρα που ηρθε ο λογαριασμος δεν μπορεις  να κανεις τον τρελο οτι δεν ηξερες δεν ακουσες δεν ειδες
Bέβαια αν το πάρουμε τοις μετρητοίς αυτό ερμηνεύεται κ ως σιωπή μέχρι το 2013,να μην βγάζατε,συμφωνείς;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι
οχι εσυ προσωπικα σαν  ventuzator αλλα σαν πολιτης αυτης της  χωρας που την κλεψια και το αραλικι το ειχε για μαγκια και προτυπο
ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom