Επισκέπτης
Συνεπώς η αρχή της είδησης,σωστά;!portal είναι η πύλη.
Συνεπώς η αρχή της είδησης,σωστά;!portal είναι η πύλη.
αχαχαχαχαχα εχετε πολυ πλακα τελικα!!1. Όχι
2. Όχι
Πετρέλαια γιόκ (τουλάχιστον που να είναι οικονομικά εκμεταλλεύσιμα, μπορεί άμα και όταν φθάσει 300 $ το βαρέλι).
Πάγκαλος γραφικός μεν, λέει αλήθειες δε. Καλός είναι για την θέση του. Που θα βρεθεί καλλίτερος;
Φύσαγε, ξέρεις ποτέ στο Αιγαίο να μην φυσάει;
Οτσαλάν = καραγκιόζ, δεν έχει σημασία τι έγινε.
τι λες τώρα?Ναι ε??
Για βρες το διότι δε θυμάμαι να έχω δηλώσει τπτ..
Αυτές τις ταμπελίτσες δεν τις έχω αποδεχθεί ποτέ πόσο μάλλον να κολλήσω μία στον εαυτό μου.
Βρες λοιπόν που έχω δηλώσει κάτι τέτοιο ή κόψε τους φασιστογκαιμπελισμούς..
Φιλικά πάντα.
ρε βλημα, μπες να δεις τι ειναι!Συνεπώς η αρχή της είδησης,σωστά;!
εσύ σαν έμπειρη εσκορτίτσα των πάκηδων τα ξέρεις καλύτεραεσκορτίτσα, πόσο πάει η συνοδεία (εσκορτ);;;
εσύ σαν έμπειρη εσκορτίτσα των πάκηδων τα ξέρεις καλύτερα
Oρίστε βρήκα και το πόρταλ:ρε βλημα, μπες να δεις τι ειναι!
ολο φιλοσοφια του αερα εισαι και συ!
μεμακο δυσκολεύεσαι να πεις "εκανα λάθος, αναμετέδωσα ανύπαρκτη είδηση" ;
θέλει @@ που δεν έχεις;
για δοκίμασε μπας και τα βρεις...
ΠαΠακι δυσκολεύεσαι να πεις "εκανα λάθος, αναμετέδωσα ανύπαρκτη είδηση", ειμαι φασιστας λασπολογος;εσυ επικαλεισαι οτι η ειδηση αυτη μοιραστηκε δηθεν απο την ακροδεξια, οτι ειναι πλαστη και οτι εγω ειμαι παπαγαλακι της ακροδεξιας.αποδειξεις για αυτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!
Μπορεις να τα αποδειξεις παρακαλω? Η για σενα δεν ισχυουν τα λεγομενα σου?
τι αλλο xρειαζεται για να πεις "ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΦΑΣΙΣΤΑΣ"
τιποτα, τραβα στην Ιουλια, καλυτερα τα καταφερνεις εκειOρίστε βρήκα και το πόρταλ:
Λοιπόν;;;
Δεν κατάλαβες τον συλλογισμό μου:
Μήπως είναι τόσο αληθινά θρήσκοι που αρνούνται να ανακατέψουν τον θεό στον σιχαμερό κόσμο της πολιτικής;;;;
Συνεπώς λοιπόν οι πιο θρήσκοι από όλους τους 300.
Δεν βρήκα την είδηση που υπάρχει στον blog του κάμπου της Θεσσαλίας,ψάχνω....τιποτα, τραβα στην Ιουλια, καλυτερα τα καταφερνεις εκει
ψίχουλα το τσογλάνι!ο μεμος τι σου δίνει για να σηκώνεις σκόνη;
ΠαΠακι δυσκολεύεσαι να πεις "εκανα λάθος, αναμετέδωσα ανύπαρκτη είδηση", ειμαι φασιστας λασπολογος;
θέλει @@ που δεν έχεις;
για δοκίμασε μπας και τα βρεις...
ψίχουλα το τσογλάνι!
και πολύ λιγότερα απ αυτά που παίρνει ο Αλ(α)βανος για να σηκώνει σκόνη στον ΓΑΠ, ή πολύ λιγότερα απ αυτά που παίρνεις εσύ για να σηκώνεις σκόνη στον Αλβ!
σε κάλυψα?
τι λες τώρα?
εσύ μου έβαλες ταμπελίτσα "ακροδεξιού νεοδημοκράτη" ότανβριζόμαστανμιλούσαμε με τον περσόνα.
μετά έλεγες για αριστερούς που δεν είναι κομμουνιστές,για αναρχία κτλ.
δεν ιυοθετείς αυτές τις θέσεις δηλ?
απλά τις αναπαράγεις?
δεν υπαρχουν γιατι το λες εσυ?μεμακο
αναμετέδωσες μια ψεύτικη είδηση περί δήθεν οργής του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου για το ΝΟΜΟ για την Ιθαγένεια.
τελικώς δηλώσεις του προέδρου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
κανείς δεν τις βρήκε και δεν τις είδε πουθενα.
ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ (εσύ ο ΔΟΚΤΩΡ) ότι ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ;;;;
δεν υπαρχουν γιατι το λες εσυ?
δεν υπαρχουν επειδη δεν μπορω να τις γουγλαρω σωστα εγω?
δεν υπαρχουν επειδη αναγραφονται σε δεκαδες ιστοτοπους (ΜΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ) στο διαδικτυο?
καθαρη φασιστικη αριστερη πρακτικη! οτι δε με συμφερει το πνιγω! 9οπως κανετε και με το κουνελι)
Πού ακριβώς υπάρχει αυτή η είδηση εδώ: πού είναι επίσημο αλλά και ουδέτερο;;;δεν υπαρχουν γιατι το λες εσυ?
δεν υπαρχουν επειδη δεν μπορω να τις γουγλαρω σωστα εγω?
δεν υπαρχουν επειδη αναγραφονται σε δεκαδες ιστοτοπους (ΜΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ) στο διαδικτυο?
καθαρη φασιστικη αριστερη πρακτικη! οτι δε με συμφερει το πνιγω! 9οπως κανετε και με το κουνελι)
Εσυ θα αποδειξεις αυτα που σε ρωτησα πριν?
μάιστα!Την ταμπέλα αυτή του ακροδεξιού νεοδημοκράτη ο ίδιος την έχεις κολλήσει πάνω σου.
Τώρα την αριστερά , την αναρχία και τον κομμουνισμό τα'χεις βάλει σ'ένα μπλέντερ και τα'χεις κάνει αχταρμά οπότε άστο.
ρε ψωνάρα!εσκορτίτσα, μωρό μου,
εγώ μιλάω με αρχηγούς.
εσύ με τσιράκια.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!