pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Για πες....Έχει κι άλλο =
Έτσι κ υπάρχει καμιά πληροφορία κ για στραπονιάσματα του Μέμου μην ντραπείς ρίχτην.
Για πες....Έχει κι άλλο =
Αμέ...
κανονικιά ή αυστηρης προσωπικοτητας?Ξέρεις κάτι για κάποιον που θέλει να συναντηθεί με κοπέλα 23-38?
unic ...
αληθεια εσενα γιατι σε παει αιμα απο πισω??? γδαρθηκε το κωλαντερακι σου? απο τι αραγε? για να βαλω τα λαγωνικα να το ερευνησουνΓια πες....
Έτσι κ υπάρχει καμιά πληροφορία κ για στραπονιάσματα του Μέμου μην ντραπείς ρίχτην.
ρε παπαρα αφου εισαι σκραπας στις ξενες γλωσσες, τι το συνεχιζεις?
κανονικιά ή αυστηρης προσωπικοτητας?
το εγραψε στα Ελβετικα ρε αναρχοαπλυτεΝαι γλωσσομαθή μου εσύ..
Ζω για αυτην την μερα...
εμενα ?τιποτα... να μου πεις ποτε θα ερθεις μονο να βαλω μπροστα τις ληγμενες κουκουρουκουκαλά άσε εμενα ... κοιτα την καμπούρα σου .... εγω κατι προτεινα ...
συνάντηση προσεχώς στην επαγγελματική στέγη σου .... να δουμε εκει ποιός είναι τι ....
why not ? τι σε ενοχλεί ?
Μήπως ξέρεις και για έναν Lakis33 που ήταν 365 μέρες άνεργος και είχε πάρει και επίδομα θέρμανσης?
Δε με λές, κοπέλα με......προσόντα????????Ξέρεις κάτι για κάποιον που θέλει να συναντηθεί με κοπέλα 23-38?
εμενα ?τιποτα... να μου πεις ποτε θα ερθεις μονο να βαλω μπροστα τις ληγμενες κουκουρουκου
Μήπως ξέρεις και για έναν Lakis33 που ήταν 365 μέρες άνεργος και είχε πάρει και επίδομα θέρμανσης?
διαβεβαιώ τοις πασι οτι trustworth is unic ...
του κιτ'ς η μαν'κλαιει ακρος δε ριβερ....coming shortly to your theater .....