1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο και σου βγάζω το καπέλο. Δεν ξέρω ποιο είναι το πιο τραγικό των ημερών: το ότι, ακόμα και αν τα μέτρα είναι μονόδρομος, καλούμε τους ξένους να τα πάρουν για εμάς, οπότε για άλλη μια φορά δείχνουμε ότι ήμαστε έθνος ρεζίλιδων, ή η κοινωνικοποίηση της ευθύνης και του χρέους, για να μην βγάλουμε άχνα.
μια φορά κι ένα καιρό δούλευα σε μια μεγάλη ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία ελληνικών συμφερόντων.
σε ένα από τα γνωστά μίτινγκ για να δείχνουμε ότι δουλεύουνε και αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις για μας που δουλεύουμε αποφασίστηκε να σχεδιάσουμε ένα καινούργιο επαναστατικό πρόγραμμα με επαναστατική πλατφόρμα....
ολα καλά μέχρι που έφτασε η κουβέντα στο χώρο αποθήκευσης.....
μπλα μπλου
ρε σεις δε μπορούμε να κρατάμε τα παντα στη μνήμη κλπ κλπ θέλομεν βάση δεδομένων
είσαι μαλάκας μπλα μπλου
ρε σεις οι άλλοι που το κάνουν έτσι χρόνια είναι μαλάκες;
μπλα μπλου γι αυτό γαμάει το δικό μας μπλα μπλου....
εν πάση περιπτώσει περνάει η γραμμή και αναγκαστήκαμε οι υλοποιητές να μη χρησιμοποιήσομεν βάση...
το πρότζεκτ ντέμο ήταν έτοιμο, περίπου 2 ανθρωποχρόνια δουλειάς έπρεπε να περάσει από την παραγωγική έγκριση σε μπέτα βέρζιον από πελάτη.....
πάνε τα μάρκετινγκ έξπερτς εμείς περιμέναμε με αγωνία...
μίτινγκ την επομένη χαμός άπατοι πήγαμε μάγκες ...
γιατί ωρέ οι γκιαούρηδες μας έριξαν χιλό;
μπλα μπλου στο ζουμί πρέπει να βάλουμε βάση δεδομένων.....
καλά ρε μαλάκες τι σας έλεγα πριν τόσο καιρό και με διαολοστείλατε;
γαμώ τα σπίτια σας κλπ κλπ....
περσόνα τον παίρνεις και γέρνεις εδώ είμαστε μια ομάδα και χαλάς το κλίμα.
Αμα δε σ αρέσει να φύγεις από την ομάδα. στους αλλους που δούλευαν μαζί μου λέω τι λενε ρε μαλάκες πείτε καμμιά κουβέντα. ο ένας έσκυψε (μου λέει μετά έχω δυό παιδιά να ταίσω) ο άλλος μου λέει ρε μαλάκα μη τα βάζεις με τον ανηψιό του διευθυντού.......
μ αυτά και μ αυτά έφυγα από την ομάς.
για την ιστορία η αξιολόγηση της χρονιάς με είχε 10 στην παραγωγικότητα και 5 στην συνεργατικότητα. τελικά έφυγα μόνος απο το μαγαζί ως περσόνανονγκράτα αλλά με μπόνους παραγωγικότητας και μου κουνούσαν και τα μαντήλια με δάκρυα στα μάτια γιατι φεύγεις μπλα μπλα........
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχααααααα
Υ.Γ.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.