jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ελα, πήδα καρότσα και φίλα τη σημαία τωρα μαλάκα
α ρε τυρογαλο πηδα την κατσικα να κατεβασει γαλα
Ελα, πήδα καρότσα και φίλα τη σημαία τωρα μαλάκα
Βορειοελλαδιτης και εθνικα Μακεδονας δεν κολλαει ρε συ.Ναι ρε,τί δε σ'αρέσει;;;
Θεσσαλονικιός-βορειοελλαδίτης-εθνικά μακεδόνας.
(ο περιπτεράς μάλλον είναι στο περίπτερο κ δεν σχολιάζει τίποτα)
Γιατι τοσα νευρα?Αφού είσαι τόσο στόκος που θεωρείς πως η ζημιά του Δημοσίου δε σημαίνει πως ζημιώθηκαν οι φορολογούμενοι, εξήγησε μας εσύ λοιπόν.
Η ΑΕΚ.τελικά ποιός θα χρεοκοπήσει ωρέ αδέρφια?
άσε να πέσει κ τίποτα κάτωΒορειοελλαδιτης και εθνικα Μακεδονας δεν κολλαει ρε συ.
Ειναι σαν να εισαι απο την Κορυτσά και να λες νοτιοαλβανος και εθνικα Ελληνας.
Έμεις σίγουρα,για την Ε.Ε. θα δείξει...μάλλον απλά θα σκορπίσει.τελικά ποιός θα χρεοκοπήσει ωρέ αδέρφια?
Μάλλον από άγχος μην βρεθεί στην εφεδρεία.Γιατι τοσα νευρα?
Δεν σε καταλαβαινω.
Μάλλον θα φοβάται την εφεδρεία.
Κοπριά...κοπριά.... αξιωματούχος της κυβέρνησης λες ότι είναι;;;Σιγά ρε μην την βάλουν την κοπριά σε εφεδρεία...
Αυτους τους αφήνουν τελευταίους.
Κοπριά...κοπριά.... αξιωματούχος της κυβέρνησης λες ότι είναι;;;
Να ζητήσουμε κανένα ρουσφέτι αν είναι.
Συνδικαλιστής λοιπόν,μάλιστα.Ε όχι κι αξιωματούχος ρε συ... είπαμε....
Φανατικο κοματόσκυλο είναι που σιτίζεται απο το πασοκ...
Κάνα καλό ξενοδοχείο θέλετε παιδιά ή βολεύεστε και στα όρθια;
έγραψα : pourqoi pas ? n'esitez pas .... (γιατι όχι ? μην διστάζετε ....) απάντηση σε κατι που συζητούσαμε ....
ειμαι γαλλόφωνος απο 3 ετων ... πηγαινα σε ελβετικο νηπιαγωγείο και κατοπιν δημοτικο στο Ψυχικό ....
εργάστηκα πολλά χρ'ονια με γαλλικούς ομίλους ... αν δει πως γραφουν θα φριξεις .... ανορθόγραφοι μέχρι που δεν περνει .....
δωσε συντεταγμένες να τα πουμε απο κοντα προσεχως ....(pm)
η γραμματεας μου ειναι υπο την επιτηρηση της συζύγου .... οπότε ....
Τα εκατομμύρια που ζημιώθηκε το Δημόσιο σύμφωνα με την έκθεση Ρακιντζή προφανώς δεν μετράνε για σένα. Κάτσε και πλήρωνε φόρους λοιπόν τώρα τη στιγμή που ο Βουλγαράκης και ο Τεό πίνουν εις υγείαν κορόιδων σαν εσένα.
Switzerland franc αντι για Confederation Helvetique franc δηλαδη?Σαν τους ελβετούς που μεταξύ τους λένε sfr αντία για chf το ελβετικό φράγκο ένα πράμα;
Εσύ μη μιλάς χασοδίκη. Δυο φορές σου ποστάρισα το αναλυτικό άρθρο που εξηγούσε ο ίδιος ο Ρακιντζής τη ζημιά, και τις δυο φορές κότεψες και εξαφανίστηκες αντί ν'απαντήσεις.
Την τρέλλα σου πούλα την σε κάνα Μεμά και κάνα Νώντα.
Μαλάκα ειμαι γιδοσπρώχτης, εσύ έχεις την καρότσα για να κουβαλάς τη γυναίκα μου.
Συνδικαλιστής λοιπόν,μάλιστα.
Κρίμα δεν μπορούμε να ζητήσουμε ρουσφέτι. >
Εσύ μη μιλάς χασοδίκη. Δυο φορές σου ποστάρισα το αναλυτικό άρθρο που εξηγούσε ο ίδιος ο Ρακιντζής τη ζημιά, και τις δυο φορές κότεψες και εξαφανίστηκες αντί ν'απαντήσεις.
Την τρέλλα σου πούλα την σε κάνα Μεμά και κάνα Νώντα.