memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
για πες μας εσυ ρε σχετικε ποσα εχεις? και μετα πες μας ποσα εχει ο συναδερφος σου ο σορος ! προσεχε γιατι θα σε ξεφτιλισω! εγω ειμαι κουμουνι δε μασαω!ασχετος .....
για πες μας εσυ ρε σχετικε ποσα εχεις? και μετα πες μας ποσα εχει ο συναδερφος σου ο σορος ! προσεχε γιατι θα σε ξεφτιλισω! εγω ειμαι κουμουνι δε μασαω!ασχετος .....
δε στα παιρνει κανεις τρυφερο αγορι,βγαλε πολλα λονγκ ντικς...να τα χαρεις...αχαχαχαχαχα
μιλαμε...αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ. Αύριο με τον ψηλόνε..
Βλαμένε, νόημα δεν.....go fuck yourself and get back by foot ....
Ανάγκη ήταν να φανερωθείς και εσυ??για πες μας εσυ ρε σχετικα ποσα εχεις? και μετα πες μας ποσα εχει ο συναδερφος σου ο σορος ! προσεχε γιατι θα σε ξεφτιλισω! εγω [size=50pt]ειμαι κουμουνι [/size]δε μασαω!
για πες μας εσυ ρε σχετικα ποσα εχεις? και μετα πες μας ποσα εχει ο συναδερφος σου ο σορος ! προσεχε γιατι θα σε ξεφτιλισω! εγω ειμαι κουμουνι δε μασαω!
λεμε τωρα...Ανάγκη ήταν να φανερωθείς και εσυ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σιγα μη σου υπογραψω και πληρεξουσιο ρε! Εσυ το ξεκινησες να κανεις φιγουρα για το ποσα βγαζεις, πες μας λοιπον και κοψε τις πιπες! Και μετα πες μας και ποσα βγαζει ο Σορος!αν υπογράψεις NDA ....
pourqoi pas ? n'esitez pas ...
σιγα μη σου υπογραψω και πληρεξουσιο ρε! Εσυ το ξεκινησες να κανεις φιγουρα για το ποσα βγαζεις, πες μας λοιπον και κοψε τις πιπες! Και μετα πες μας και ποσα βγαζει ο Σορος!
ασε τις κωλοτουμπες σε μενα !
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε κακομοιρογλου, αστο λεμε....
γιατι αποφευγεις να απαντησεις?? σε μενα κωλοτουμπες δεν εχει, με πιανεις? απαντα ή μωκο , καθαρα πραγματα...αγω απλά ρωτησα ... δεν μιλησα για τα του οίκου μου ,...
α εγγλεζικο ηταν αυτο που εγραψες?βρε μαλακόπουλε εχεις ζησε ποτε ευρωπη ? εχεις δει πως γραφουν οι άνθρωποι ?
ακομα στο φροντιστηριο για λοουερ εισαι ?
`α εγγλεζικο ηταν αυτο που εγραψες?![]()
Βλαμένε, σεβαστή η προσπάθεια αλλά δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενννννν.GET BACK ON YOUR FEET .... or better in day to day by foot ....
Βλαμένε, σεβαστή η προσπάθεια αλλά δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενννννν.
Άντε άλλη μια, διαφορετικά σε βλέπω να παραμένεις μια ζωη γκαρσόνι.
Και να τα σερβίρεις τα λονγκ ντρινκς....
γιγαντα, το "δεν υπαρχουν" πως γραφεται στα Γαλλικα?`
μπάζο Λουκατσένκο ...
By foot![]()
![]()
![]()
O γλωσσομαθής![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιγαντα, το "δεν υπαρχουν" πως γραφεται στα Γαλλικα?