1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
σκιαχτηκα λιγο τωρα...Ξέρεις τι θα πρέπει να γίνει όμως έτσι?
Αφού ξεμπερδέψουμε με τους από πάνω, αμέσως μετά να καθαρίσουμε με τους δίπλα.
Τους οσφυοκάμπτες που ζουν δίπλα μας.
Έτσι κι αλλιώς έχουν διαλέξει στρατόπεδο..
σκιαχτηκα λιγο τωρα...
Αφού ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑΣυμφωνω απολυτα
Οχι σαν τον μαλακα τον Πλαστηρα που καθαρισε μονο 6
Εδω οι παρατρεχαμενοι ειναι και οι πιο επικινδυνοι,αυτοι που ειχαν τα "κασετοφωνα"
και τραγουδαγαν τον σκοπο των μουνοπανων....
Το μαχαιρι οταν πλησιαζει στον γκαρουτζο,προκαλει βραχναδα λεμε.....
Λιγες οι ωρες-μερες τους
Και δεν θα υπαρξει ελεος για ΚΑΝΕΝΑ βρωμοσκυλο,ολοι υπογραψανε την κλοπη της Ελπιδας απο το
παιδι μου....
Και θα τους κανουμε να πληρωσουν....
Και εγώ αυτό ΒΛΕΠΩ ας τους ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΜΕ λοιπόν ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ο καθένας ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙόσο κι αν θέλω τα λόγια σου να πιάσουν τόπο...δεν βλέπω να γίνεται κάτι και τα μουνιά θα συνεχίζουν τη "δουλειά" τους...
Το μαχαιρι οταν πλησιαζει στον γκαρουτζο,προκαλει βραχναδα λεμε.....
Λιγες οι ωρες-μερες τους
Και δεν θα υπαρξει ελεος για ΚΑΝΕΝΑ βρωμοσκυλο,ολοι υπογραψανε την κλοπη της Ελπιδας απο το
παιδι μου....
Και θα τους κανουμε να πληρωσουν....
σιγα τα αίματα εσύ μοβόρε... θα λερώσεις το καλτσόν...
κάποιοι θα είναι στις πορείες και τις διαδηλώσεις και κάποιοι με την Τρόικα, τον ΓΑΠ, τον Παπουτσή και τους μπάτσους...
απλό είναι!
Αυτο δεν ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ε?Αλλαξε ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥκάποιοι θα είναι στις πορείες και τις διαδηλώσεις και κάποιοι με την Τρόικα, τον ΓΑΠ, τον Παπουτσή και τους μπάτσους...
απλό είναι!
Ξέρεις τι θα πρέπει να γίνει όμως έτσι?
Αφού ξεμπερδέψουμε με τους από πάνω, αμέσως μετά να καθαρίσουμε με τους δίπλα.
Τους οσφυοκάμπτες που ζουν δίπλα μας.
Έτσι κι αλλιώς έχουν διαλέξει στρατόπεδο..
κάποιοι θα είναι στις πορείες και τις διαδηλώσεις και κάποιοι με την Τρόικα, τον ΓΑΠ, τον Παπουτσή και τους μπάτσους...
απλό είναι!
αρκετοι κυριως μη συγκρουσιακοι εχουν φοβηθει απο τις προκλησεις των ντοπαρισμενων κολωπαιδων του μπατσοκ και δεν θα δωσουν παρον στις αυριανες πορειες.κάποιοι θα είναι στις πορείες και τις διαδηλώσεις και κάποιοι με την Τρόικα, τον ΓΑΠ, τον Παπουτσή και τους μπάτσους...
απλό είναι!
Χωρίς εκκαθαρίσεις μέσα στην κοινωνία πάλι στα ίδια θα μείνουμε.
Πρέπει η χολέρα να ξεριζωθεί. Και η ρίζα της είναι στη "διπλανή πόρτα".
Over & out..
αρκετοι κυριως μη συγκρουσιακοι εχουν φοβηθει απο τις προκλησεις των ντοπαρισμενων κολωπαιδων του μπατσοκ και δεν θα δωσουν παρον στις αυριανες πορειες.
αν εχει 1 εκ. κοσμο αυριο ποιος θα φοβηθει ομως?
Αστείο είναι (αυτό που λες) σαν προοπτική, αλλά σαν σκέψη είναι τραγικό...
ποιοι ειμαστε "εμεις" που θα λεμε?αν όμως έχει 10.000 κόσμο πάλι για μεγαλειώδη πορεία θα λέτε...
ποιοι ειμαστε "εμεις" που θα λεμε?