ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπορει ΑΦΕΝΤΗΣ οπως λες να ειναι και η ΑΝΟΗΣΙΑ του
ΜΠΟΡΕΙ.. αλλα δεν ειμαι και διατεθειμενος να τον ΥΠΑΚΟΥΣΩ.. ;)
μπορει ΑΦΕΝΤΗΣ οπως λες να ειναι και η ΑΝΟΗΣΙΑ του
για πες μου τωρα ρε γιγαντα,Αν δεν γίνουν οι 300.000 απολύσεις,
θα έχεις τον επόμενο χρόνο άλλο 1.000.000 νέους ανέργους
από τον ιδιωτικό τομέα και αυτούς
να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες 1.000.000+ του ιδιωτικού τομέα.
Οπότε σύντομα θα γίνει παύση πληρωμών για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
Αν απολυθούν 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι
οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να παίρνουν ΚΑΤΙ
(άγνωστο πόσα).
Η επιλογή να συνεχίσουν να πληρώνονται όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν υφίσταται.
Αυτό δεν έχετε καταλάβει.
Από τον υπάλληλο του Μπόμπολα-Λαμπράκη θα μάθεις για το ΕΥΡΗΚΑ
γαμώ το φελέκι μου ;;;
Αν δεν γίνουν οι 300.000 απολύσεις,
θα έχεις τον επόμενο χρόνο άλλο 1.000.000 νέους ανέργους
από τον ιδιωτικό τομέα και αυτούς
να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες 1.000.000+ του ιδιωτικού τομέα.
Οπότε σύντομα θα γίνει παύση πληρωμών για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
Αν απολυθούν 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι
οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να παίρνουν ΚΑΤΙ
(άγνωστο πόσα).
Η επιλογή να συνεχίσουν να πληρώνονται όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν υφίσταται.
Αυτό δεν έχετε καταλάβει.
δεν με ενδιαφερει ,δεν ειναι εκει το προβλημαΕ, τοτε πες μας που επενδύουν οι ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.. ;)
και που τα ξοδευε τα 70 δις?
Δεν κατάλαβα το υπόλοιπο μισό αλλά δεν πειράζει,σε τρομάζει το ενδεχόμενο κ εσένα ε;Εχεις δικιο, εξαλλου θεμα δραχμης δεν υφισταται, ούτε συζητειται πουθενα σοβαρα.
Ειναι τοσο πιθανο να γυρισουμε στη δραχμη, οσο και να παμε στο σκοπιανό ντέναρ.
Απλα, κουβεντα να γινεται.
Εν τω μεταξυ, να φανταστεις οτι ο αριθμος των Δ.Υ. στην Ελλαδα σε σχεση με τον συνολικο πληθυσμο, ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικος.Δεν απάντησες όμως,οι 300χιλιάδες άνεργοι Δ.Υ. τί θα γίνουν,τί θα τους κάνεις,να πάνε να κρεμαστούνε;;;;
Με ποιον θα μαλώνουμε μετά στο bou,ποιος θα μας λέει για το καλό ΠΑΣΟΚ,αυτά σκέψου....
Γιατί έχετε κολλήσει έτσι με την Δραχμή και το Ευρώ ρε σείς ? το πρόβλημα μας είναι το ευρώ ? ισα ισα που αν δεν είμασταν στο ευρώ θα είχαμε ήδη πτωχεύσει χωρίς να ασχολείται κανείς μαζί μας. Το ότι τα έχουν κάνει πουτάνα εδω και 30 χρόνια δεν σημαίνει οτι αυτη την δεδομένη στιγμή δεν είμαστε καλύτερα που έχουμε το ευρώ και οχι το εθνικό νόμισμα.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτο, μήπως αν αλλάξουμε νόμισμα δεν θα τα χρωστάμε πιά ? το θέμα είναι να μην γίνει πτώχευση. Θα είναι καταστροφικό, αφήστε εμάς του νέους, οι υπερήλικες και οι ανύμποροι τι θα κάνουν ?
καταλαβα, εισαι ευρωπαιος κι εσυ σαν τον τραστγκρεκο μιζεριοζο μου!
δεν χαφτω τοσο ευκολα την ελληνικη μιρλα
Για τους Δ.Υ. τα ξέρω,στον ΓΑΠ κ στον Λάκη πες τα που βρήκανε τι φταίει για όλα....Εν τω μεταξυ, να φανταστεις οτι ο αριθμος των Δ.Υ. στην Ελλαδα σε σχεση με τον συνολικο πληθυσμο, ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικος.
Αλλά ειπαμε. Κουβεντα να γινεται.
Και η απόλυση 300.000 δημοσίων υπαλλήλων σε λίγες μέρες νομίζεις οτι θα είναι αναίμακτη για εμάς τους υπόλοιπους ?
Και η απόλυση 300.000 δημοσίων υπαλλήλων σε λίγες μέρες νομίζεις οτι θα είναι αναίμακτη για εμάς τους υπόλοιπους ?
δεν με ενδιαφερει ,δεν ειναι εκει το προβλημα
το προβλημα ειναι οτι εισαι χρονια αρρωστος (ως χωρα)
και δε λες να το καταλαβεις
προσπαθησε να κανεις την επανασταση σου λοιπονΜΠΟΡΕΙ.. αλλα δεν ειμαι και διατεθειμενος να τον ΥΠΑΚΟΥΣΩ.. ;)
300.000*1700=510.000.000*12=6.120.000.000 αυτα γλιτωνεις σε ενα χρονο και δινεις μεσω οαεδ 1.656.000.000 χοντρικα δηλαδη 4.300δις γλιτωνει το κρατος, εσυ νομιζεις οτι αν γλιτωσει αυτο το ποσο σωνομαστε;;Αν γίνουν απολύσεις
άμεσα μπορούν να γίνουν φορολογικές ελαφρύνσεις.
Για τους Δ.Υ. τα ξέρω,στον ΓΑΠ κ στον Λάκη πες τα που βρήκανε τι φταίει για όλα....
Η επιλογή απόλυσης 300χιλιάδων για εσένα υπάρχει δηλαδή ε;Από την παύση πληρωμών ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
και τη διαγραφή με μονοκοντυλιά ολόκληρου του ιδιωτικού τομέα
που θα συντελεστεί εντός του 2011
είναι προτιμότερη.
Επαναλαμβάνω.
Η επιλογή να πληρώνονται όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.
Οπότε ή θα απολύσει 300.000
ή θα κυρήξει παύση πληρωμών και συντάξεων
και θα πάψει και να εισπράτει
από τον ιδιωτικό τομέα που ξεψυχά εντός του 2011.
τυπε δυσκολο να σου φανε τη δουλεια στο ιδιωτικο παντως. ειναι αμαθητα κουναβια σε προσοντα
ρε παπαρα τα βλεπεις αυτα που σου γραφω ή τζαμπα παιδευομαι?ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 70 ΔΙΣ € δεν πήγαινε σε μισθούς ;;;;;;;;;
Οι απολύσεις και μόνο δεν μπορούν να κάνουν τα 70 δις , 65 ,60 , 55 ;;;;;;;
Λες να τα κάνουν ... 80 ;;;;;;;
Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα ...