Επισκέπτης
δεν υπαρχει ευκολη απαντηση
Ε, δωσ'του μια δύσκολη τότε..
δεν υπαρχει ευκολη απαντηση
Ούτε λεφτά, ούτε καραμπίνα.
Άμα μπει κανείς, το πολύ πολύ να μου πάρει το λαπιτόπι.
Θα γλιτώσω κι από σας..
Ακόμα μέσα τα έχεις????
Είσαι αχάρηστος ρε,αυτό έχεις να πεις μετά από τα τόσα που κάναμε για σενα;;;Ούτε λεφτά, ούτε καραμπίνα.
Θα γλιτώσω κι από σας..
Ε, δωσ'του μια δύσκολη τότε..
Για μενα ειναι τοσο προφανες οτι η επιστροφη στη δραχμη ειναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ωστε εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι οποιος προτεινει κατι τετοιο, είναι είτε ΥΠΟΠΤΟΣ (προδήλως θα έχει πονταρει λεφτα στην χρεωκοπία της χώρας) είτε ΒΛΑΞ.
Το να επιχειρηματολογησω για εκατοστή φορα γιατι ειναι καταστροφή, το θεωρω ανευ λογου.
Είναι σαν να επιχειρηματολογησεις για το οτι είναι καλυτερο ενω γινεται σεισμος, να μεινεις μεσα στο σπιτι με την ελπιδα να μην πεσει, από το να πεσεις απο τον δέκατο όροφο τάχα για να σωθεις.
ετσι. στα ελληνικα οπως ειπαμε
Είσαι αχάρηστος ρε,αυτό έχεις να πεις μετά από τα τόσα που κάναμε για σενα;;;![]()
Κυριε Αλεξ
Αν εγώ και εσείς κάποτε βρεθούμε Αντίδικοι και μου προβάλλετε αυτήν την επιχειρηματολογία
ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ Αγαπητε
Διοτι αγαπητε, το να βρίσκεστε σε μια πολυκατοικια της οποιας Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ (ΓΑΠ και Οικ. Παπανδρεου) εχει εναποθέσει
ΑΜΜΩΝΙΟΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑ σε καθε γωνια της, και στα ΘΕΜΕΛΙΑ, επειδη θελει να ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ την ΑΣΦΑΛΕΙΑ απο την ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ
δεν ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ αν θα καταρευσει.. ή οχι..
αυτο αποτελεί ΑΥΤΑΠΑΤΗ (και σύνδρομο του ΑΟΥΣΒΙΤΣ) που οδηγεί στο θάνατο..
Είναι προτιμότερο να ΠΗΔΗΞΕΙΣ λοιπον οπο τον 10[sup]ο[/sup] όροφο αφου πρώτα κάνεις μια συνεννόηση να στρώσουν ενα
φουκωτο απο κατω.. και να πας στο ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΟΥ...
Αφενός γιατι αν μεινεις θα χάσεις την ΖΩΗ ΣΟΥ και αφετέρου διότι ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ σου αντι να εξουδετερώσουν τα ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, το μονο που κανουν ειναι να ΤΣΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ για το ποιος θα παρει τα ΑΣΗΜΗΚΑ ΣΟΥ απο τα ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ.. Προσπαθωντας ταυτοχρονα, να θωρακισουν τα δικα τους ΚΤΙΡΙΑ.
Οποτε.............. ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ
Υ.Γ. Δυσυχως η φαντασιωση μου δεν θα γινει πραγματικοτητα διοτι δεν τυγχανει να ειμαι δικηγορος...
Αλλα μαλλον πρεπει να ΓΙΝΩ και ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ... διότι το επάγγελμά φθίνει..
Υ.Γ. Παλιοσειρα....εγώ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ και δεν φοβάμαι τα ΑΛΜΑΤΑ --> ΣΑΛΤΑΡΩ κιόλα άμα λάχει![]()
Αν έρθουν από εσένα στείλε τους μετά κ από μένα.Ρε μαλάκα, μήπως να μπούκαραν και στο δικό σου σπίτι, να έπαιρναν και το δικό σου μπας κι ανοίξεις κανα βιβλίο??![]()
![]()
Αν έρθουν από εσένα στείλε τους μετά κ από μένα.
Γαμησέ τα μαλάκα,έναν υπολογιστή τον έκαψα,τώρα θα κάψω κ τον παλιό μου λάπτοπ όπου να'ναι κ μετά διάβασμα![]()
Ούτε λεφτά, ούτε καραμπίνα.
Θα γλιτώσω κι από σας..
Go back to hell ρε!!!!έχεις πάρει το κολάι μετά το κάψιμο του εγεκφάλου σου...![]()
εεεεε αυτό το έχεις κάνει προ πολλού...
Αν έρθουν από εσένα στείλε τους μετά κ από μένα.
Γαμησέ τα μαλάκα,έναν υπολογιστή τον έκαψα,τώρα θα κάψω κ τον παλιό μου λάπτοπ όπου να'ναι κ μετά διάβασμα![]()
σπουδαζεις ρε μαλεα? καλα παπαρια...ουτε σε δεκα χρονια φτυχιο![]()
σπουδαζεις ρε μαλεα? καλα παπαρια...ουτε σε δεκα χρονια φτυχιο![]()
οχι παντα...καποιοι σκαβουν και κανα τουνελ που και που....για να εχεις δικαιωμα προσβασης στη θυριδα, προϋποτιθεται πως η τραπεζα θα ειναι ανοικτη ;)