Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ούτε λεφτά, ούτε καραμπίνα.
Άμα μπει κανείς, το πολύ πολύ να μου πάρει το λαπιτόπι.
Θα γλιτώσω κι από σας..
Είσαι αχάρηστος ρε,αυτό έχεις να πεις μετά από τα τόσα που κάναμε για σενα;;; :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για μενα ειναι τοσο προφανες οτι η επιστροφη στη δραχμη ειναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ωστε εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι οποιος προτεινει κατι τετοιο, είναι είτε ΥΠΟΠΤΟΣ (προδήλως θα έχει πονταρει λεφτα στην χρεωκοπία της χώρας) είτε ΒΛΑΞ.
Το να επιχειρηματολογησω για εκατοστή φορα γιατι ειναι καταστροφή, το θεωρω ανευ λογου.
Είναι σαν να επιχειρηματολογησεις για το οτι είναι καλυτερο ενω γινεται σεισμος, να μεινεις μεσα στο σπιτι με την ελπιδα να μην πεσει, από το να πεσεις απο τον δέκατο όροφο τάχα για να σωθεις.

Κυριε Αλεξ  :grin:

Αν εγώ και εσείς κάποτε βρεθούμε Αντίδικοι και μου προβάλλετε αυτήν την επιχειρηματολογία
ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ Αγαπητε  :uglystupid:

Διοτι αγαπητε, το να βρίσκεστε σε μια πολυκατοικια της οποιας Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ (ΓΑΠ και Οικ. Παπανδρεου) εχει εναποθέσει
ΑΜΜΩΝΙΟΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑ σε καθε γωνια της, και στα ΘΕΜΕΛΙΑ, επειδη θελει να ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ την ΑΣΦΑΛΕΙΑ απο την ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ

δεν ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ αν θα καταρευσει.. ή οχι..

αυτο αποτελεί ΑΥΤΑΠΑΤΗ (και σύνδρομο του ΑΟΥΣΒΙΤΣ) που οδηγεί στο θάνατο..  :cheesy:

Είναι προτιμότερο να ΠΗΔΗΞΕΙΣ λοιπον οπο τον 10[sup]ο[/sup] όροφο αφου πρώτα κάνεις μια συνεννόηση να στρώσουν ενα
φουκωτο απο κατω.. και να πας στο ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΟΥ...

Αφενός γιατι αν μεινεις θα χάσεις την ΖΩΗ ΣΟΥ και αφετέρου διότι ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ σου αντι να εξουδετερώσουν τα ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, το μονο που κανουν ειναι να ΤΣΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ για το ποιος θα παρει τα ΑΣΗΜΗΚΑ ΣΟΥ απο τα ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ.. Προσπαθωντας ταυτοχρονα, να θωρακισουν τα δικα τους ΚΤΙΡΙΑ.

Οποτε.............. ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ  :cheesy:

Υ.Γ. Δυσυχως η φαντασιωση μου δεν θα γινει πραγματικοτητα διοτι δεν τυγχανει να ειμαι δικηγορος...
    Αλλα μαλλον πρεπει να ΓΙΝΩ και ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ... διότι το επάγγελμά φθίνει..   :uglystupid:

Υ.Γ. Παλιοσειρα....εγώ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ και δεν φοβάμαι τα ΑΛΜΑΤΑ --> ΣΑΛΤΑΡΩ κιόλα άμα λάχει  :uglystupid:

Επισκέπτης
ετσι. στα ελληνικα οπως ειπαμε

Τις εύκολες απαντήσεις ξέρω να τις δώσω κι εγώ που δε μπορώ ούτε τα δικά μου οικονομικά να καγιαντάρω.
Για τα δύσκολα έχουμε τα γκόλντεν μπόις,αλλά κατά πως φαίνεται κι αυτοί την τύφλα τους τη μαύρη ξέρουν..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Κυριε Αλεξ  :grin:

Αν εγώ και εσείς κάποτε βρεθούμε Αντίδικοι και μου προβάλλετε αυτήν την επιχειρηματολογία
ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ Αγαπητε  :uglystupid:

Διοτι αγαπητε, το να βρίσκεστε σε μια πολυκατοικια της οποιας Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ (ΓΑΠ και Οικ. Παπανδρεου) εχει εναποθέσει
ΑΜΜΩΝΙΟΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑ σε καθε γωνια της, και στα ΘΕΜΕΛΙΑ, επειδη θελει να ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ την ΑΣΦΑΛΕΙΑ απο την ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ

δεν ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ αν θα καταρευσει.. ή οχι..

αυτο αποτελεί ΑΥΤΑΠΑΤΗ (και σύνδρομο του ΑΟΥΣΒΙΤΣ) που οδηγεί στο θάνατο..  :cheesy:

Είναι προτιμότερο να ΠΗΔΗΞΕΙΣ λοιπον οπο τον 10[sup]ο[/sup] όροφο αφου πρώτα κάνεις μια συνεννόηση να στρώσουν ενα
φουκωτο απο κατω.. και να πας στο ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΟΥ...

Αφενός γιατι αν μεινεις θα χάσεις την ΖΩΗ ΣΟΥ και αφετέρου διότι ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ σου αντι να εξουδετερώσουν τα ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, το μονο που κανουν ειναι να ΤΣΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ για το ποιος θα παρει τα ΑΣΗΜΗΚΑ ΣΟΥ απο τα ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ.. Προσπαθωντας ταυτοχρονα, να θωρακισουν τα δικα τους ΚΤΙΡΙΑ.

Οποτε.............. ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ  :cheesy:

Υ.Γ. Δυσυχως η φαντασιωση μου δεν θα γινει πραγματικοτητα διοτι δεν τυγχανει να ειμαι δικηγορος...
    Αλλα μαλλον πρεπει να ΓΙΝΩ και ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ... διότι το επάγγελμά φθίνει..   :uglystupid:

Υ.Γ. Παλιοσειρα....εγώ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ και δεν φοβάμαι τα ΑΛΜΑΤΑ --> ΣΑΛΤΑΡΩ κιόλα άμα λάχει  :uglystupid:

εεεεε αυτό το έχεις κάνει προ πολλού...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε μαλάκα, μήπως να μπούκαραν και στο δικό σου σπίτι, να έπαιρναν και το δικό σου μπας κι ανοίξεις κανα βιβλίο?? :2funny: :2funny:
Αν έρθουν από εσένα στείλε τους μετά κ από μένα. :tooth:

Γαμησέ τα μαλάκα,έναν υπολογιστή τον έκαψα,τώρα θα κάψω κ τον παλιό μου λάπτοπ όπου να'ναι κ μετά διάβασμα :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Γαμησέ τα μαλάκα,έναν υπολογιστή τον έκαψα,τώρα θα κάψω κ τον παλιό μου λάπτοπ όπου να'ναι κ μετά διάβασμα :2funny:

έχεις πάρει το κολάι μετά το κάψιμο του εγεκφάλου σου...  :birdman:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εεεεε αυτό το έχεις κάνει προ πολλού...

Γιατί αυτό που ΛΕΩ οτι ο ΓΑΠ εχει βάλει ΑΜΜΩΝΙΟΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑ στα ΘΕΜΕΛΙΑ  δεν ΣΤΕΚΕΙ;;;  :grin:

Η πρέπει να μείνω για να κάνω το ΧΑΤΗΡΑΚΙ του "ΚΑΤΑΡΡEΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ"

ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ   :birdman:

Θα ΣΑΛΤΑΡΩ   :uglystupid:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σπουδαζεις ρε μαλεα? καλα παπαρια...ουτε σε δεκα χρονια φτυχιο  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δεκα χρόνια?????

μα καλά χαζός είσαι .. ??? ο παπαζόλης δεν μετράει σε χρόνια.. σε ολυμπιάδες μετράει (όπως παλιά οι έλληνες φοιτητες στην Ιταλία)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

μπα οι αριστεροι δεν εχουν αναγκη, στη σχολη μου δυο τυπακια που ειχαμε δηθεν αναρχοαυτονομοι τελειωσαν στα καμποσα χρονια τη σχολη και κατευθειαν ξεκινησαν σε δημοσιους οργανισμους με μισθους μαμουθ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.671
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 22

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Κουράγιο νοικοκυραίοι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• pic30974.jpg
    pic30974.jpg
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom