Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δηλαδη, το να σου εχουν εγκρινει και να εχουν ετοιμο ενα δανειο 3-5000 ευρω χωρις να κανεις αιτηση δεν συνιστα για σενα "δωσιμο με το στανιο"?

το να σου στελνουν σπιτι σου μια πιστωτικη ετοιμη προς χρηση χωρις να κανεις αιτηση, δεν ειναι "δωσιμο με το στανιο"?

Εκτός του ότι αυτά κόπηκαν πριν 5- 6 χρόνια, το ότι έστελαν κάτι δεν σημαίνει ότι σε υποχρέωναν να το χρησιμοποιήσεις και σίγουρα μπορούσες να ψάξεις τους όρους...
Άλλες είναι οι πουστιές των τραπεζών αλλά νταξ, εδώ μιλάμε για τα ψιλολόγια...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μπορει καλλιστα να κρατικοποιηθουν μια δυο και να μη παγωσουν οι συναλλαγες!

Γιατι πρεπει να μενουν ανοιχτες ΟΛΕΣ οι χρεοκωπημενες τραπεζες, να τις πληρωνουμε αδρα και αυτες τα χρηματα της βοηθειας να τα τζογαρουν (και να τα χανουν) ενω να συνεχιζουν να αμειβονται με παχυλες αμοιβες οι αποτυχημενοι διοικητες τους, δε μπορω να το καταλαβω...

Ποιος σου ειπε οτι σημερα δεν κανουν κουμαντο 2-3?  ;)

ας πουμε, δες ποσα στελεχη της goldman sachs ειναι αυτη τη στιγμη προεδροι σε αλλες τραπεζες, οργανισμους και οικους αξιολογησης μεχρι και το ιδιο το ΔΝΤ.... ;)

Τώρα μιλάς σωστά...
Αυτές είναι οι ΄πραγματικές ποσυτιές και αρκετές ακόη (τύπου δίνω στον κολλητό δάνειο € 10.000.000, το βγάζει έξω, χρεωκοπεί την επιχείρηση και άλλα τέτοια που θα μπορούσαν να γίνουν)...
Το ότι ο κυρ μήτσος πιάστηκε κορόιδο με την πιστωτική είναι φάση μισή ντροπη δική του, μισή της τράπεζας...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μάγκες, εάν η τράπεζα πίεζε το μανατζαραίο και αυτός τους υπαλλήλους του να δίνουν Χ δάνεια το μήνα χωρίς να ελέγχουν πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη στην προσπάθειά τους να πάρουν μερίδιο αγοράς και τώρα τον πίνουν ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ. ΑΣ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ Ό, ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Δεν πρέπει όμως να διαταραχθεί το τραπεζικό σύστημα διότι τότε θα μας πάρει ο γεροδιάολος όλους. Και λίγο να διαταραχθεί θα ξυπνήσεις μετά από χρόνια με κανένα τραστ τραπεζών στη μήτρα χωμένο βαθιά και θα πορεύεσαι έτσι...

Γνώμη μου. Εάν οι νατσοσκασκάδες και οι υπερμυοπορνόπαποι πιστευουν ότι πρέπει να γαμηθεί το σύμπαν, να κλείσουν οι τράπεζες για καμμιά εβδομάδα, να βγαίνουμε στους δρόμους και να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον, γνώμη τους. Κρινόμαστε. Εγώ ήπια προσαρμογή και σταθερότητα, οι άλλοι απότομες και ανεξέλεγκτες εξελίξεις. Τόσο απλό.

Ναι, στον ΟΑΕΔ είναι τίγκα από στελέχη της καλής εποχής που απολύθηκαν λόγω των θαλασσοδανείων που έδωσαν...
Μάλιστα αρκετοί από αυτούς επέστρεψαν και τα μπόνους τους...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.692
Πόντοι
2.606
καποιος που ειχε καταθεσεις στην προτον θα βγει να μας πει αν σηκωσε τις "εγγυημενες" καταθεσεις του?  :2funny:
ΑΠΟ πολυ εγκυρη πηγη και με πολυ μπαγιοκο στην προτον- που εδινε τα πιο βαρβατα επιτοκια στην αγορα-η πληροφορηση μου ειναι η εξης....ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΩ ΤΙΠΟΤΑ τοκιζω κανονικα...βεβαια του ειπα παρτα και τρεχα και σε απαντηση μου ειπε το εξης....ΑΠΟ την νεα προτον του ειπαν πως ακολουθει και η αλφα-γουρομπανγκ ...αρα μου ειπε που να παω!!!!!?
ΑΥΤΑ  ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΝΤΩΝ.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ΑΠΟ πολυ εγκυρη πηγη και με πολυ μπαγιοκο στην προτον- που εδινε τα πιο βαρβατα επιτοκια στην αγορα-η πληροφορηση μου ειναι η εξης....ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΩ ΤΙΠΟΤΑ τοκιζω κανονικα...βεβαια του ειπα παρτα και τρεχα και σε απαντηση μου ειπε το εξης....ΑΠΟ την νεα προτον του ειπαν πως ακολουθει και η αλφα-γουρομπανγκ ...αρα μου ειπε που να παω!!!!!?
ΑΥΤΑ  ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΝΤΩΝ.....
Α ετσι του ειπαν?
Οτι χρεωκοπει η Αλφα-Γιουρομπανκ?
Αααααααααααααααααααααααααχααχαχαχχαχααχαχαχαχαχ
Ρε τι λενε οι ανθρωποι για να αποτρεψουν τις αναληψεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ΑΥΤΑ  ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΝΤΩΝ.....

Μα γιατί;
Ήταν τόσο πετυχημένη επιχειρηματική κίνηση η συνένωση αλφα - γιούρο! Θα ένωναν το τεράστιο ενεργητικό τους (μπογιοπουλος data authority) από δάνεια!
Γιατί δεν πιστεύετε στο όραμα των διοικήσεών τους ρε;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.692
Πόντοι
2.606
Α ετσι του ειπαν?
Οτι χρεωκοπει η Αλφα-Γιουρομπανκ?
Αααααααααααααααααααααααααχααχαχαχχαχααχαχαχαχαχ
Ρε τι λενε οι ανθρωποι για να αποτρεψουν τις αναληψεις.
;)μονο αυτο...εδω ρε συ 7ενα  πουλανε τρελα στα γκισε και δινουν μονο 20αρικα 50αρικα το πολυ....σε ολες τις τραπεζες...ΑΥΤΟΙ που βαρεσανε κανονι θα μασησουν?ΠΑΝΤΩΣ μια χαρα- καταλαβα- οτι μπορει να παει να τα παρει,αλλο τι μαλακιες του τσαμπουνανε!!!!!
ΤΟ κυριοτερο ειναι οτι σε λιγο δεν θα υπαρχει καμια....θα παιχτει μεγαλη ψωλια και μακαρι...ΕΙΝΑΙ ο βασικοτερος λογος για το σημερινο χαλι...ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ λεμε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
;)μονο αυτο...εδω ρε συ 7ενα  πουλανε τρελα στα γκισε και δινουν μονο 20αρικα 50αρικα το πολυ....σε ολες τις τραπεζες...ΑΥΤΟΙ που βαρεσανε κανονι θα μασησουν?ΠΑΝΤΩΣ μια χαρα- καταλαβα- οτι μπορει να παει να τα παρει,αλλο τι μαλακιες του τσαμπουνανε!!!!!
ΤΟ κυριοτερο ειναι οτι σε λιγο δεν θα υπαρχει καμια....θα παιχτει μεγαλη ψωλια και μακαρι...ΕΙΝΑΙ ο βασικοτερος λογος για το σημερινο χαλι...ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ λεμε....
Ετσι οπως πατε, θα με κανετε να παω να σηκωσω κατι ψιλα που εχω στη Μαρφιν.
Υ.Γ. Πόσο κοστιζει το νοικιασμα μιας θυριδουλας?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

€ 70 -80 το χρόνο αλλά παίζει να το έχουν αυξήσει...
Και που' σαι, κάνε τα δολαρια, ελβετικά φράγκα και λίρες καλού κακού!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.692
Πόντοι
2.606
-Επισης καποιοι φιλοι γνωστες της ολης πΙ.ουτσας που παιζει στο "υγειες" ΕΛΛ.τραπ. συστημα,τραβαγανε τα βυζια τους οταν η ΑΛΦΑ εκανε το ντηλ με την ΓΙΟΥΡΟ...μου περιεγραψαν την κατασταση στην γιουρο πολυ -μα πολυ μελανη ,εως το χρωμα μαυρο ενα πραμα....απλα στην πασοκικη κυβερνηση καποιοι ετριβαν τα χερια τους που δεν εσκασε η γιουρο στα χερια τους...Οπως και να το κανεις αλλο γιουρο ΜΠΑΜ και αλλο προτον ΜΠΑΜ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
€ 70 -80 το χρόνο αλλά παίζει να το έχουν αυξήσει...
Και που' σαι, κάνε τα δολαρια, ελβετικά φράγκα και λίρες καλού κακού!
Καποια στιγμη θελω να το συζητησουμε. Ειδικα το "λίρες" ακουγεται καλο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.692
Πόντοι
2.606
ΕΥΧΟΜΑΙ ενα ολοψυχο και μεγαλοπρεπες ΜΠΑΜ σε ολες τις ΜΠΑΝΓΚ!ΝΑ παρουνε τα αρχιδια τους επιτελους!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καποια στιγμη θελω να το συζητησουμε. Ειδικα το "λίρες" ακουγεται καλο.

Όταν ανέβεις αθήνα, θα φροντίσω να επιθεωρήσεις τιμητικό άγημα της υπόγας!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΥΧΟΜΑΙ ενα ολοψυχο και μεγαλοπρεπες ΜΠΑΜ σε ολες τις ΜΠΑΝΓΚ!ΝΑ παρουνε τα αρχιδια τους επιτελους!

Αν υπήρχε μαγικός τρόπος να προστατευθούν οι καταθέσεις, μακάρι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αν το ΜΠΑΜ επιφερει και διαγραφες δανειων, μαζι σου.
Αλλιως τι νοημα εχει?

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Στην μαρφιν 90ε τον χρονο

Δεν εχω ακουσει ασχημες ειδησεις για μαρφιν παντως. Και απο τον απριλη και μετα η εδρα ειναι στην κυπρο, ενω εδω ειναι υποκαταστηματα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο άνθρωπος που ζει χωρίς χρήματα από το 2008!

1.jpg

Ο Μαρκ
Μπό'υ'λ είναι ένας 30χρονος ιρλανδός που από το 2008 αποφάσισε να
αφήσει τη δουλειά του, με μάστερ και πτυχία στη διοίκηση επιχειρήσεων
και τα οικονομικά, ενώ ήταν και διευθυντής...
σε εταιρεία με βιολογικά τρόφιμα και πήγε να ζήσει... στη φύση χωρίς
χρήματα, φυτεύοντας πατάτες, βολβούς και φασόλια για να τρώει.

Πάρτε ιδέες κ από κοντά τον Γκάμπα κ όσους εδώ μέσα ξέρουν από κηπευτικά μπας κ έχετε να φάτε στο μέλλον τίποτα. :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Για να τελειωσει η παραφιλολογια περι της καταστροφης του κοσμου αμα κλεισουν οι τραπεζες, χθεσινη μελετη του Αμερικανικου Δημοσιου για το τι θα γινοταν αν εκλειναν ΟΛΕΣ οι τραπεζες της Αμερικής, έβγαλε τα εξής αξιοσημείωτα αποτελέσματα:
1. απο το σύνλο των τραπεζικών εργασιών, μονο το 5% αφορά την πραγματική οικονομία
2. Αν έκλειναν ΟΛΕΣ οι Αμερικανικές τράπεζες, η ζημια για το ΑΕΠ της Αμερικής θα έφτανε το πολύ στο 10%...

προφανώς τώρα που για να τις κρατησουν ανοικτές και τις τροφοδοτούν ΚΑΘΕ χρόνο με το 30-40% του ΑΕΠ, ειναι καλυτερα....

και ολα αυτα στο ΑΜΕΡΙΚΑ που το τραπεζικο συστημα εμπλεκεται ακομη και στα σεντς που ριχνεις στη δημοσια τουαλετα για να κατουρησεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom