Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Την ξέρετε την ιστορία που πήγαν μερικοί παππούδες και έβγαλαν ό,τι είχαν χωμένα στις τράπεζες στην αρχή της "κρίσης"???

Πήγαν μερικοί πήραν 10-30 χιλιάρικα που είχαν μετά από μια ζωή δουλειάς, τα έβαλαν σε ένα κουτί και τα έθαψαν :grin: :grin: :grin:
Ε, τα μυρίστηκαν οι αρουραίοι και έκαναν πάρτυ. Δεν έμεινε τίποτα. Ούτε κουτί, ούτε χαρτί.

Βέβαια όσοι τρέξετε να πάρετε από εκεί που προτείνει ο συναγωνιστής, πάλι στο Μπατσόκ θα πάνε...
Δικό τους παιδάκι κι αυτός...ΕΕΕΕΕΕΕ???????????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Την ξέρετε την ιστορία που πήγαν μερικοί παππούδες και έβγαλαν ό,τι είχαν χωμένα στις τράπεζες στην αρχή της "κρίσης"???

Πήγαν μερικοί πήραν 10-30 χιλιάρικα που είχαν μετά από μια ζωή δουλειάς, τα έβαλαν σε ένα κουτί και τα έθαψαν :grin: :grin: :grin:
Ε, τα μυρίστηκαν οι αρουραίοι και έκαναν πάρτυ. Δεν έμεινε τίποτα. Ούτε κουτί, ούτε χαρτί.

Βέβαια όσοι τρέξετε να πάρετε από εκεί που προτείνει ο συναγωνιστής, πάλι στο Μπατσόκ θα πάνε...
Δικό τους παιδάκι κι αυτός...ΕΕΕΕΕΕΕ???????????
Καμία λυπηση για τους παππουδες που σηκωνουν τα φραγκα και τα χωνουν στα στρωματα και σε λακκους.
Να τα δωσουν στα παιδια και τα εγγονια τους, να τα κανουν γαμησια με σιτιτουρουδες.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αν θελεις να μαθεις το 89-90 το χρεος  πηγε στου διαολου την μανα
Ααααααααααααααααααααααααααχχαχαααχχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!
Το οτι τοτε εβαλε το μεγαλο λαμογιο να ληξουν τα δανεια που πηρε για να κανει τον μεγαλο μεταρρυθμιστη, ειναι λεπτομερεια.
Παμμεγιστος. Δανειζομαι τα κερατα μου επι μια οκταετια, προσλαμβανω οποιον κολλησε ποτέ αφίσα μου, βαζω τα δανεια να ληξουν την χρονια που θα πεσω απο την κυβερνηση, κανω εκλογικο νομο της πουτσας για να παρει ο αντιπαλος μου 151 εδρες με 47%, κανω μετα τη χειροτερη αντιπολιτευση ever με συνδικαλιστες να κατεβαζουν τους διακοπτες της ΔΕΗ και να ξεβρακωνουν κοσμο στους δρομους και μετα απο τρια χρονια επανερχομαι ως σωτηρας.
Αηδια. Εμετος. Λαμογιοσυνη.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Καμία λυπηση για τους παππουδες που σηκωνουν τα φραγκα και τα χωνουν στα στρωματα και σε λακκους.
Να τα δωσουν στα παιδια και τα εγγονια τους, να τα κανουν γαμησια με σιτιτουρουδες.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κανονικά μόνο έτσι πρέπει.
Και μερικοί που αντέχουν να ακολουθήσουν. Τουλάχιστον να "φύγουν" χορτάτοι. Αν "φύγουν".

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Το οτι τοτε εβαλε το μεγαλο λαμογιο να ληξουν τα δανεια που πηρε για να κανει τον μεγαλο μεταρρυθμιστη, ειναι λεπτομερεια.
Παμμεγιστος. Δανειζομαι τα κερατα μου επι μια οκταετια, προσλαμβανω οποιον κολλησε ποτέ αφίσα μου, βαζω τα δανεια να ληξουν την χρονια που θα πεσω απο την κυβερνηση, κανω εκλογικο νομο της πουτσας για να παρει ο αντιπαλος μου 151 εδρες με 47%, κανω μετα τη χειροτερη αντιπολιτευση ever με συνδικαλιστες να κατεβαζουν τους διακοπτες της ΔΕΗ και να ξεβρακωνουν κοσμο στους δρομους και μετα απο τρια χρονια επανερχομαι ως σωτηρας.

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2:
Δεν ντρέπεσαι? ΡΕ??? Ποιός είσαι συ ΡΕ, που θα κρίνεις την οικογένεια??? ΕΕΕ ΟΥΣΤ ΡΕ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

(απαντώ εγώ μήπως και κοιμάται κάποιο κομματόσκυλο και δεν σου απαντήσει όπως σου αρμόζει... :dancing: :dancing: :dancing:)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Λοιπόν έχουμε και λέμε , μιλούσα τώρα μόλις με υψηλό κομματόσκυλο της ΝΔ .
Πάμε για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ΑΜΕΣΑ , θέλουν να εξαφανιστεί ο ΓΑΠ αλλά ο κύκλος του δεν δέχεται .
Οι μυστικές συναντήσεις πάνε σύννεφο αυτή την στιγμή .
Οπως μου τα είπε σας τα λέω .

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ενταξει μην χτυπιεσαι θα το παρεις το μεροκαματο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Πάμε για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ΑΜΕΣΑ , θέλουν να εξαφανιστεί ο ΓΑΠ αλλά ο κύκλος του δεν δέχεται .

φαντασου και να μην ηταν μυστικες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Μετά ετοιμαστείτε να παίξετε στη Μπαρτσελόνα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν πιστευω τιποτα.
Το ΠΑΣΟΚ δεν πεφτει ποτέ απο την κυβερνηση.
Μονο η Δεξια πεφτει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606

Τραχανα γελα οσο θες,αλλα αυτη τη στιγμη ολα τα κοπροσκυλα ειναι μαζεμενα και τα λενε!ΛΕΣ να συζητανε για τιποτα μουνακια?Για κανα καλο σιτυ τουρακι τιμιο και εργατικο!ΜΑΛΛΟΝ πως θα συνεχιστει το  :zfuck: με καποιον αλλο θα συζητανε...ευκαιρια μαγκες τωρα που ναι μαζεμενοι να τους  :fuck1: :fuck1:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
-οπου πετυχαινετε κομματοσκυλο πρεπει να του γαματε το μουνι της μανας του...ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ!ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ!ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ!

Επισκέπτης
Ειτε ισχυει το παραπανω,ειτε οχι:Κυβερνηση εθνικης σωτηριας=Χουντα.

H αλλιως πως να συνεχιστουν τα μνημονια παση θυσια.

Επισκέπτης
-οπου πετυχαινετε κομματοσκυλο πρεπει να του γαματε το μουνι της μανας του...ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ!ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ!ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ!
Δεν αρκει αυτο.

Χρειαζεται αντιπροταση,γιατι αλλιως το ξεπαστρεμα(η βια εναντιον αυτων των εμετικων τυπων δηλαδη)αφηνει αλωβητη την πολιτικη που ακολουθειται.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Φιλαράκο έχεις να προσθέσεις κάτι στη κουβέντα ή απλά είσαι είρωνας ?
Πες την άποψή σου , πρόσθεσε στη συζήτηση . Γελάκια , εμότικονς και βίντεο με κότες δεν συμβάλλουν .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν αρκει αυτο.

Χρειαζεται αντιπροταση,γιατι αλλιως το ξεπαστρεμα(η βια εναντιον αυτων των εμετικων τυπων δηλαδη)αφηνει αλωβητη την πολιτικη που ακολουθειται.
Ωπα??????????
Τι αναλαμπη ηταν αυτη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom