Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε μεγάλο βαθμό σωστός...
Εδώ μιλάνε για παραβίαση του συντάγματος επειδή ο γκαπ δεν τήρησε προεκλογικές υποσχέσεις ενώ όταν όλοι οι πολιτικοί υπόσχονταν αξιοκρατία, διαφάνεια, φιλικό κράτος και μετά διόριζαν αδελφοξαδελφα ως και του τελευταίου κομματάρχη, προφανώς το σύνταγμα τηρούνταν...
Βέβαια, πολλοί που τον πίνουν σήμερα, δεν συμμετείχαν στο καρακατσουλιό αυτό αν και έχω την εντύπωση ότι αυτοί γκρινιάζουν λιγότερο.

ξερω ενα σκασμο πασοκους που ανα τα χρονια μου κοκορευονταν για το φαγοποτι λογω θεσης και τωρα εχουν αφρισει στο βρισιδι και την αγανακτηση  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ξερω ενα σκασμο πασοκους που ανα τα χρονια μου κοκορευονταν για το φαγοποτι λογω θεσης και τωρα εχουν αφρισει στο βρισιδι και την αγανακτηση  :2funny:
Το πιο τρελό είναι ότι υπάρχουν πασόκοι ιδεολόγοι οι οποίοι πραγματικά είναι εντελώς άκυροι,στα χαμένα,σκέτη απελπισία,να τους λυπάσαι....... :rolleyes:

Τα λαμώγια καλά περνούσαν κ ψηφίζαν λόγω αυτού,τους ιδεολόγους ποτέ μου δεν τους κατάλαβα...από την δεύτερη θητεία Αντρέα Παπανδρέου κ μετά.

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
68
Like
2.638
Πόντοι
10.225
Πλέων μετά και από τις εξαγγελίες για αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών,για τις οποίες αρνήθηκαν και Μέρκελ και Σαρκοζί να μιλήσουν και να πούνε περί τίνος πρόκειτε νομίζω ότι τα γεγόνοτα θα είναι ακόμα πιο σκληρά εις βάρος των ελλήνων,κρατάω απο το στόμα τους αυτό, αναθεώρηση της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου προς το καλύτερο (όπως ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ) δεν συζητείται καν.Το μοναδικό σίγουρακι Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
μια νυχτα μαγικη.....

σαν την αργεντινη......

να δουμε στο ελικοπτερο.....

ποιος θα πρωτομπει... :woldman:

καλημερα παιδες !!! απιστευτοι μαλακες.... εχει να πεσει πολυ "ξυλο" στις αγορες... :grin:

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
68
Like
2.638
Πόντοι
10.225
μια νυχτα μαγικη.....

σαν την αργεντινη......

να δουμε στο ελικοπτερο.....

ποιος θα πρωτομπει... :woldman:

καλημερα παιδες !!! απιστευτοι μαλακες.... εχει να πεσει πολυ "ξυλο" στις αγορες... :grin:
Η Αργεντίνοι  το ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ πριν τα γεγονότα ΕΜΕΙΣ?

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ήμουν εκτός ρε συνμπούρδελοι :2funny:- για πείτε τι έγινε... χρεοκοπήσαμε; :think: :grin:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Η Αργεντίνοι  το ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ πριν τα γεγονότα ΕΜΕΙΣ?
εμεις φαινεται να πηγαινουμε ολοταχως προς εντελως χαοτικες καταστασεις...ο θεος να βαλει το χερι του.

απιστευτους μαλακες εννοουσα τους ευρωπαιους....απορει κανεις ποιανων τα συμφεροντα εξυπηρετουν περα απο την προσωπικη τους τσεπη...ειτε εχει χαθει η μπαλλα τελειως :jerking:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
μονη ελπιδα φωτος για τον πλανητη το κινημα στην αμερικα.μην ξεχναμε εκει ξεκινησε το προβλημα...απο εκει ισως λυθει. αλλη μια επιβεβαιωση του ρητου....η ευρωπη ειναι ενας οικονομικος γιγαντας,ενας πολιτικος νανος και ενα στρατιωτικο σκουληκι...

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
68
Like
2.638
Πόντοι
10.225
εμεις φαινεται να πηγαινουμε ολοταχως προς εντελως χαοτικες καταστασεις...ο θεος να βαλει το χερι του.

απιστευτους μαλακες εννοουσα τους ευρωπαιους....απορει κανεις ποιανων τα συμφεροντα εξυπηρετουν περα απο την προσωπικη τους τσεπη...ειτε εχει χαθει η μπαλλα τελειως :jerking:
Και εμείς ΝΙΚΟ από πλευράς ΜΑΛΑΚΙΑΣ δεν πάμε πίσω,πάντως το ΠΡΑΓΜΑ πηγαίνει όντως σε χαοτικές καταστάσεις

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
lol Το κίνημα στην Αμερική. Yeah right... :rolleyes:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Νταξ, έχει κάποιο δίκιο αλλά η παρομοίωση γκαπ και μωυσή είναι ολίγον άκυρη...

Τι να κάνουμε, αυτά τα προβλήματα έχει ο έμπορος που πουλάει σκάρτο πράγμα.
Η διαφήμιση καμιά φορά φαίνεται γελοία σ' αυτούς που ξέρουν.

Επισκέπτης
Το πιο τρελό είναι ότι υπάρχουν πασόκοι ιδεολόγοι οι οποίοι πραγματικά είναι εντελώς άκυροι,στα χαμένα,σκέτη απελπισία,να τους λυπάσαι....... :rolleyes:

Τα λαμώγια καλά περνούσαν κ ψηφίζαν λόγω αυτού,τους ιδεολόγους ποτέ μου δεν τους κατάλαβα...από την δεύτερη θητεία Αντρέα Παπανδρέου κ μετά.
πασοκοι και νεοδημοκρατες ιδεολογοι ΔΕΝ υπαρχουν.
ο ελληνας ειτε ψηφιζει απο συνηθεια,ειτε απο παιδικα-οικογενειακα συνδρομα ειτε απο προσωπικο συμφερον.υπαρχουν ακομα ψηφοφοροι των 2 αυτων κομματων που νομιζουν οτι αν τρεξουν για το κομμα θα βρεθει μια θεσουλα για τον κανακαρι τους.
επισης ο εγωισμος των ελληνων δεν τους αφηνει να παραδεχτουν το λαθος τους.θα ψηφισουν παλι πασοκ για να μην ακουσουν τον φιλο τους να τους πει "εγω στα ελεγα"
οπως εγω δεν θα σταματησω να ειμαι γαβρος και ας πεσει η ομαδα μου δ εθνικη αυτοι δεν θα σταματησουν να ψηφισουν πασοκ και ας ερθει δικαστικος κλητηρας να τους κατασχεσει το σπιτι

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

Γιατί... μπορείς να καταλάβεις τους ιδεολόγους της ΝΔ; :2funny: Φιλελεύθεροι πάνω από το 40%? Οεο; :cheesy:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλη βδομαδα σ ολους. Γιατι πλεον μου φαινεται πως τα "καλα" παιδια της τροικας δεν θελουν να συνετισουν αλλο το "κακο" παιδι που δεν τα καταφερνει σ αυτα που του αναθετουν; Και συνηθως μετα τον συνετισμο (που δεν πιανει) και την αδιαφορια, ερχεται κατι χειροτερο...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το Κρανιδι και γενικα ολη η Ερμιονιδα εχει γινει το Λιχτενσταιν της Ελλαδος...

Πανω απο 200 off shore εταιρειες με ιδιοκτητες απο παμπλουτους γιατρους
 μεχρι οικοδομους και αγροτες...

Α ρε κουφαλα καραφλαααααααααααααααα

αχχαχαχαχαχχαχαχαχ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μιλησε κανεις για στεγανα?

Εκτος απο σενα δηλαδη.

ΕΣΥ!

Όταν μιλάς για εργατική τάξη και απορρίπτεις τον πιο ευρύ και αντιπροσωπευτικό όρο "Φτωχά Λαϊκά και Σύμμαχα Στρώματα".

Και δεν μας λες και το γιατι δεν σου κάνει...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πασοκοι και νεοδημοκρατες ιδεολογοι ΔΕΝ υπαρχουν.
ο ελληνας ειτε ψηφιζει απο συνηθεια,ειτε απο παιδικα-οικογενειακα συνδρομα ειτε απο προσωπικο συμφερον.υπαρχουν ακομα ψηφοφοροι των 2 αυτων κομματων που νομιζουν οτι αν τρεξουν για το κομμα θα βρεθει μια θεσουλα για τον κανακαρι τους.
επισης ο εγωισμος των ελληνων δεν τους αφηνει να παραδεχτουν το λαθος τους.θα ψηφισουν παλι πασοκ για να μην ακουσουν τον φιλο τους να τους πει "εγω στα ελεγα"
οπως εγω δεν θα σταματησω να ειμαι γαβρος και ας πεσει η ομαδα μου δ εθνικη αυτοι δεν θα σταματησουν να ψηφισουν πασοκ και ας ερθει δικαστικος κλητηρας να τους κατασχεσει το σπιτι
:thumbsup: :cool2:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
109.000 συνταξιούχοι-φαντάσματα;

Η προθεσμία απογραφής για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ τελείωσε. Κάποιοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ και μάλλον δε θα το κάνουν καθόλου... Σήμερα, Παρασκευή, είναι η τελευταία μέρα και η απογραφή γίνεται μόνο από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ στους τόπους κατοικίας τους. Η διοίκηση του ΙΚΑ έχει ξεκαθαρίσει πως όποιος δεν απογραφεί, δε θα πάρει σύνταξη.
109.000 συνταξιούχοι δεν εμφανίστηκαν πουθενά για να απογράφουν και... αναζητούνται. Εκτιμάται πως πρόκειται για συνταξιούχους «φαντάσματα», που κοστίζουν σε ετήσια βάση 1,3 δισ. ευρώ στο Ταμείο.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Αν και μου κάνει εντύπωση το ότι υπάρχουν "διαρροές" πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας της απογραφής, θα...
...χαρακτήριζα την απογραφή αυτή ως "απογραφή της Μεταπολίτευσης". Αν όντως υπάρχουν 109.000 πολίτες που λαμβάνουν ακόμα και σήμερα παράνομα σύνταξη, τότε δικαιώνονται πανηγυρικά δυο συνθήματα που κατακρίθηκαν. Και λεφτά υπάρχουν και μαζί τα φάγαμε...
Υποθέτω πάντως ότι χιλιάδες εκ των 109.000 συμπολιτών μας θα παρέλασαν από το Σύνταγμα των "Αγανακτισμένων" κι από τα παράθυρα του Γιώργου Αυτιά διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

ας ειναι καλα η επανιδρυση του κρατους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom