Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σημειωτέον τα επιπλέον μέτρα που έχουμε πάρει λόγω της τρόικας φτάνουν πλέον τα 31 δις.
31 δις επιπλέον βγήκαν από τις τσέπες μας τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Τελικά είχε δίκιο ο ηλίθιος. Λεφτά υπήρχαν.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δηλαδή τι βλέπεις εσύ..;;

Εγω την μονη εξέλιξη που μπορώ να δω.. είναι αν ο ΚΟΣΜΟΣ τελικά κάνει ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
και παρει την κατασταση στα χερια του..

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ..

Αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι  ;)
Η πλακα ειναι οτι θα βγει ο Μπεννυ και θα ωρυεται πως για την πτωχευση θα φταιει ο λαος που δεν πληρωσε αμεσως ολα τα χαρατσια που εβαλε και οι συνηθεις υποπτοι οι ΔΥ....

καλου κακου ακονιστε καμια μαχαιρα εκει κατω ;) ο Καστανιδης τη γλυτωσε σημερα με μερικα γιαουρτια και μερικα μπινελικια (χοντρα)... αλλα σημερα ΔΕΝ πτωχευσαμε  ;)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Προειδοποιήσε πάντως. Τα μέτρα θα αποδώσουν εάν οι πολίτες αντιληφθούν τη κατάσταση ή καπως έτσι τα είπε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σημειωτέον τα επιπλέον μέτρα που έχουμε πάρει λόγω της τρόικας φτάνουν πλέον τα 31 δις.
31 δις επιπλέον βγήκαν από τις τσέπες μας τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Τελικά είχε δίκιο ο ηλίθιος. Λεφτά υπήρχαν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θυμηθηκες και τον μεσαιωνα!!  :grin: :grin:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η πλακα ειναι οτι θα βγει ο Μπεννυ και θα ωρυεται πως για την πτωχευση θα φταιει ο λαος που δεν πληρωσε αμεσως ολα τα χαρατσια που εβαλε και οι συνηθεις υποπτοι οι ΔΥ....

καλου κακου ακονιστε καμια μαχαιρα εκει κατω ;) ο Καστανιδης τη γλυτωσε σημερα με μερικα γιαουρτια και μερικα μπινελικια (χοντρα)... αλλα σημερα ΔΕΝ πτωχευσαμε  ;)

Ναι ρε ΓΙΑ ΟΛΑ οι Δ/Υ φταινε...  :headbang:

Ολος ο κοσμος θα καταστραφει εξαιτιας της ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ και φυσικα καποιοι κωνστηδες θα
βγουν να πουν οτι για ολα φταινε οι Δ/Υ  ;)

δες  :uglystupid:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εγω την μονη εξέλιξη που μπορώ να δω.. είναι αν ο ΚΟΣΜΟΣ τελικά κάνει ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
και παρει την κατασταση στα χερια του..
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ..

Ετσι όπως πάει το πράγμα πλέον , από το να με ξεσκίσουν στα χαράτσια , να με γονατίσουν για να τα φάνε αυτοί με τους πραιτωριανούς τους και τα αφεντικά τους και μετά να χρεωκοπήσουμε , προτιμώ να τους δώσω ενα αρχίδι και ας χρεωκοπήσουμε .
Λογικό δεν είναι ?

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6

Συνημμένα

• 20111008_WWD000_412.jpg
    20111008_WWD000_412.jpg
    88,5 KB · Εμφανίσεις: 24

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι όπως πάει το πράγμα πλέον , από το να με ξεσκίσουν στα χαράτσια , να με γονατίσουν για να τα φάνε αυτοί με τους πραιτωριανούς τους και τα αφεντικά τους και μετά να χρεωκοπήσουμε , προτιμώ να τους δώσω ενα αρχίδι και ας χρεωκοπήσουμε .
Λογικό δεν είναι ?

Ακριβως..

εγω ειμαι της αποψης να μην πληρωσει κανεις..

γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ να πληρωνουμε..

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ακριβως..

Δε ξέρω τι θα γίνει ούτε πως θα ήμαστε του χρόνου αλλά, εάν δε γίνει τίποτα και συνεχίσουμε με τα μέτρα και όλα αυτά του χρόνου όταν έρθουν τα εκκαθαριστικα από την εφορία θα κλάψουνε μανούλες μετά τις δολοφονικές αλλαγές στο φορολογικό και δε μιλάει καμία κουφάλα για αυτα. Ειδικά όποιος έχει 3 παιδιά   :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
Αλλά γνώμη μου δε θα πάρουμε εκκαθαριστικά το 2012 ευτυχώς ή δστυχώς θα δείξει

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θυμηθηκες και τον μεσαιωνα!!  :grin: :grin:

Τύπε, γελάς, αλλά τον τελευταίο 1,5 χρόνο χάθηκαν κοινωνικές κατακτήσεις πολλών γενιών.

Το τελευταίο διάστημα, θυμάμαι όλο και περισσότερο ένα σύνθημα του περσινού Μαΐου (τότε που έκαψαν την  Μαρφίν): Ανάθεμα σε ρε χοντρέ της πιο μεγάλης ήττας, που πήγες και μας φόρτωσες το γιο της μαργαρίτας. Και το ραμολί τον δανειστή θα προσέθετα εγώ, για να τελειοποιηθεί το έγκλημα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Δε ξέρω τι θα γίνει ούτε πως θα ήμαστε του χρόνου αλλά, εάν δε γίνει τίποτα και συνεχίσουμε με τα μέτρα και όλα αυτά του χρόνου όταν έρθουν τα εκκαθαριστικα από την εφορία θα κλάψουνε μανούλες μετά τις δολοφονικές αλλαγές στο φορολογικό και δε μιλάει καμία κουφάλα για αυτα. Ειδικά όποιος έχει 3 παιδιά   :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
Αλλά γνώμη μου δε θα πάρουμε εκκαθαριστικά το 2012 ευτυχώς ή δστυχώς θα δείξει
του χρόνου θα εισπράτουνε ιδιωτικές εταιρείες
και όχι θείτσες στις ΔΟΥ
το πράγμα θα αλλάξει πολύ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ακριβως..

Nα τα φάμε ως έθνος πράσινο-σοσιαλιστικό(κατά πλειοψηφία,δημοκρατική,ξέρω με αυτό δεν συμφωνείς-δεν σε εκφράζει) είχε νόημα όμως ε;;;

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
του χρόνου θα εισπράτουνε ιδιωτικές εταιρείες
και όχι θείτσες στις ΔΟΥ
το πράγμα θα αλλάξει πολύ
Α ναι? ας παει να εισπραξει το IRS απο τους εξαθλιωμενους (και οργανωμενους σιγα σιγα) Ελληνες.... θα κλαψουνε (Ευρωπαιες) μανουλες  ;)

αλλα παλι, τι αγχονωμαστε? αφου θα εχουμε ευρω... :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το "μπιζινες μοντελ" για πολλες Ελληνικες επιχειρησεις ειναι διεστραμμενο. Δεν ειχε ποτε συμπεριλαβει φορους και αναπτυξη αποδοχων. Απασχοληση ηταν και παντα προστατευμενο.

Και τωρα εχουμε τον Μπεννυ να μας γαμαει!!  :grin: :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η είσπραξη δημοσίων εσόδων ανήκει στον σκληρό πυρήνα του κράτους και είναι αντισυνταγματικό να ανατεθεί σε ιδιώτες. Βλέπε υπόθεση για τα παρκόμετρα.

Ο χοντρός σώγαμπρος είχε κάνει λόγο για έλεγχο, όχι για είσπραξη. Όχι ότι θα με εκπλήξει αν νομοθετήσει το δεύτερο, μιας και ο άνθρωπος δεν έχει αξιοπρέπεια και εμφανώς δεν σέβεται ούτε αυτά που διδάσκει...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Α ναι? ας παει να εισπραξει το IRS απο τους εξαθλιωμενους (και οργανωμενους σιγα σιγα) Ελληνες.... θα κλαψουνε (Ευρωπαιες) μανουλες  ;)
αλλα παλι, τι αγχονωμαστε? αφου θα εχουμε ευρω... :2funny:
γουειτ εντ ση

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τύπε, γελάς, αλλά τον τελευταίο 1,5 χρόνο χάθηκαν κοινωνικές κατακτήσεις πολλών γενιών.

Το τελευταίο διάστημα, θυμάμαι όλο και περισσότερο ένα σύνθημα του περσινού Μαΐου (τότε που έκαψαν την  Μαρφίν): Ανάθεμα σε ρε χοντρέ της πιο μεγάλης ήττας, που πήγες και μας φόρτωσες το γιο της μαργαρίτας. Και το ραμολί τον δανειστή θα προσέθετα εγώ, για να τελειοποιηθεί το έγκλημα.

Μεγάλη αλήθεια , σκληρή και πικρή. Αγώνες των πατεράδων μας και των παπούδων μας ξεφτυλίστηκαν μέσα σε μια νύχτα από τον Λοβέρδο και την Κατσέλη.

Η ευθύνη του χοντρού αφενός για το σημερινό χάλι αφετέρου για το σκυλολόι που μας φόρτωσε είναι παραπάνω από τεράστια , είναι η ντροπή της ιστορίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom