pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μην του τα λες απότομα αυτά θα πέσει στα βαριά.Δε νομίζω αλέκο.
Το πασοκ έχει τον τρόπο να κάνει επικές ανατροπές.
Κάτι τέτοιο θα παίξει σίγουρα..
Μην του τα λες απότομα αυτά θα πέσει στα βαριά.Δε νομίζω αλέκο.
Το πασοκ έχει τον τρόπο να κάνει επικές ανατροπές.
Κάτι τέτοιο θα παίξει σίγουρα..
Απο εξαιρετικα απιθανο εως και αδυνατο το ΚΚΕ να δεχτει κατι τετοιο,να κανει τετοια προταση.Την κρίσιμη ώρα πάντως θα ενωθούν όλοι από τα 27 αριστερά κόμματα πιστεύω!!!!![]()
Βαλε και τα ποσοστα.
Προκειται για το γνωστο τελευταιο γκαλοπ της public issue.
ΝΔ 32%
ΠΑΣΟΚ 28%
ΚΚΕ 10,5%
ΣΥΡΙΖΑ 9%
ΛΑΟΣ 8%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 4%
ΔΗΜ.ΑΡ. 3%.
Σίγουρα,απλά τον περισσότερο κόσμο τον έχει το ΚΚΕ,αν κ όταν κάνει το ντου λογικά θα ακολουθήσουν κ οι άλλοι,έτσι κάπως...Απο εξαιρετικα απιθανο εως και αδυνατο το ΚΚΕ να δεχτει κατι τετοιο,να κανει τετοια προταση.
27 αριστερά κόμματα.Την κρίσιμη ώρα πάντως θα ενωθούν όλοι από τα 27 αριστερά κόμματα πιστεύω!!!!![]()
Σίγουρα,απλά τον περισσότερο κόσμο τον έχει το ΚΚΕ,αν κ όταν κάνει το ντου λογικά θα ακολουθήσουν κ οι άλλοι,έτσι κάπως...
Καλά εσύ μην πιστεύεις,φτιαγμένοι άγρια είναι κ οι κνίτες,απλά δεν έχει δωθεί ακόμα το πράσινο φως από τα πάνω.
27 αριστερά κόμματα.Με το που το ακούς, σου φεύγει μια κλανιά απ' το γέλιο.
![]()
Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να ψηφίζεις,δεν σε εμποδίζει κανείς....Γάματα λέμε φίλε - μόνο στην Ελλάδα τέτοιες ομορφιές στην πολιτική.![]()
![]()
![]()
Οι ίδιοι κνιτες που στις διαδηλωσεις αποκλειουν την εισοδο του πολυτεχνειου για να μην μπουν οι αναρχικοι και τους δερνουν κιολας?Καλά εσύ μην πιστεύεις,φτιαγμένοι άγρια είναι κ οι κνίτες,απλά δεν έχει δωθεί ακόμα το πράσινο φως από τα πάνω.
Και να σου πω ένα μεγάλο ίσως είναι καλύτερο από πολλά μικρά(π.χ. Δεκεμβριανά 08).
Αν εννοεις οτι ειναι στο χερι του ΚΚΕ να κανει τετοια προταση,ναι,ειναι και συμφωνω εκει.Σίγουρα,απλά τον περισσότερο κόσμο τον έχει το ΚΚΕ,αν κ όταν κάνει το ντου λογικά θα ακολουθήσουν κ οι άλλοι,έτσι κάπως...
wtf & lolκαι που να μετρήσεις τις συνιστώσες των κομμάτων.. τετραψήφιος αριθμός... ασε δε τους προέδρους και γενικούς γραμματείς...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάγος είσαι;Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να ψηφίζεις,δεν σε εμποδίζει κανείς....![]()
Τα χαϊρία των αναρχικών άσε κ τα δαμε......ντάξει κάποιοι έχουν ιδέες κ απόψεις,αλλά όταν μαζευτούν όλοι μαζί θυμίζουν ορδές βαρβάρων.Οι ίδιοι κνιτες που στις διαδηλωσεις αποκλειουν την εισοδο του πολυτεχνειου για να μην μπουν οι αναρχικοι και τους δερνουν κιολας?
Να παντρευτεί η Κανέλλη το Ζουράρι;Εκτος τρομερα και φοβερα συγκλονιστικου απροοπτου,που δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο.
Τα χαϊρία των αναρχικών άσε κ τα δαμε......ντάξει κάποιοι έχουν ιδέες κ απόψεις,αλλά όταν μαζευτούν όλοι μαζίθυμίζουνείναι ορδές βαρβάρων.
Λέω ότι πιστεύω πως αν κάποιος μπορεί να φέρει αλλαγή αυτήν την στιγμή είναι το ΚΚΕ,όταν ξεκινήσει δε την επανάσταση(δεν ξέρω πως θα είναι,δεν το χω σαν εικόνα) θα συστρατευτούν κ όλοι οι σκόρπιοι αριστεροί.Αν εννοεις οτι ειναι στο χερι του ΚΚΕ να κανει τετοια προταση,ναι,ειναι και συμφωνω εκει.
Αν εννοεις οτι θα την κανει,οχι ΔΕΝ θα την κανει.
Εκτος τρομερα και φοβερα συγκλονιστικου απροοπτου,που δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο.
Έχω μιλήσει κ με αξιόλογους αναρχικούς,είναι μάλιστα κ κατά στα σπασίματα,στο ξύλο μπάτσων(εκτός από περιπτώσεις νόμιμης άμυνας) κ στην καύση σημαίας.ενώ λίγοι είναι απλώς χοιροστάσιο...
Λέω ότι πιστεύω πως αν κάποιος μπορεί να φέρει αλλαγή αυτήν την στιγμή είναι το ΚΚΕ,όταν ξεκινήσει δε την επανάσταση(δεν ξέρω πως θα είναι,δεν το χω σαν εικόνα) θα συστρατευτούν κ όλοι οι σκόρπιοι αριστεροί.
Πιστεύω το ΚΚΕ έχει στο μυαλό του να παραλύσει η χώρα από τις απεργείες,να κατεβάσει τον γενικό,γι'αυτό επιμένει έντονα στις απεργίες κ δεν θέλει φασαρίες κ μαλακίες στις πορείες του.