bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το ενδεχόμενο πολλοί πολιτικοί να πάνε σπίτι τους (ή φυλακή) και κόμματα να κλείσουν ή ν' αλλάξουν δεν το σκέφτεσαι;
Ειναι εκτος προσκηνιου η λυση αυτη ;-)
το ενδεχόμενο πολλοί πολιτικοί να πάνε σπίτι τους (ή φυλακή) και κόμματα να κλείσουν ή ν' αλλάξουν δεν το σκέφτεσαι;
να μου πεις το ιξώδες του στόκου
Γάματα. Παχύρευστος στόκος.
Δε μετακινείται χιλιοστό από την ίδια μαλακία.
Εκλογές,εκλογές,εκλογές, νέα ισορροπία δυνάμεων στη βουλή,μπλα μπλα μπλα,μετά έρχεται και η απαίτηση για καθολική στήριξη στην κυβέρνηση και μπλα μπλα μπλα,βουλή,εκλογές,κοινοβούλιο και ξαναμανά εκλογές και πάει λέγοντας.
ΕΝΑς ΚΑΡατζαφυρερ της κεντροαριστερας(οτι να ναι)!
ενδιαφέρουσες συγκλίσεις...![]()
Με κατηγορείς για ρεφορμισμό σύντροφε??![]()
για οππορτουνισμό, μάλλον...![]()
Ετσι...αποχη, και στο δρομο ΟΛΟΙ...καμια νομιμοποιηση στο σαπιο πολιτικο ΤΟΥΣ συστημα
μπα...το ενδεχόμενο πολλοί πολιτικοί να πάνε σπίτι τους (ή φυλακή) και κόμματα να κλείσουν ή ν' αλλάξουν δεν το σκέφτεσαι;
Γάματα. Παχύρευστος στόκος.
Δε μετακινείται χιλιοστό από την ίδια μαλακία.
Εκλογές,εκλογές,εκλογές, νέα ισορροπία δυνάμεων στη βουλή,μπλα μπλα μπλα,μετά έρχεται και η απαίτηση για καθολική στήριξη στην κυβέρνηση και μπλα μπλα μπλα,βουλή,εκλογές,κοινοβούλιο και ξαναμανά εκλογές και πάει λέγοντας.
α, και κάτι ακόματο ενδεχόμενο πολλοί πολιτικοί να πάνε σπίτι τους (ή φυλακή) και κόμματα να κλείσουν ή ν' αλλάξουν δεν το σκέφτεσαι;
την οποία θα την κάνουνε βεβαίως οι αδιάβλητοι και ακομμάτιστοι στρατηγοί μας που είνια και μπαρουτοκαπνισμένοι και σκληραγωγημένοι και πάνω από όλα τίμιοιΗ πραγματική λύση είναιη έκτη λύση που δεν αναφέρει ο Ανδρουλάκης και αυτή είναι πραξικόπημα.
πες καμιά ελληνική λέξη ρε...πατριώτη: ευκαιριακή συμπεριφοράγια οππορτουνισμό, μάλλον...![]()
λάθος άνθρωπο κατάλαβες....Πιστευεις ακομα στους πολιτικους μας? Οποιος και να βγει .....................................στην ιδια πορεια θα ειμαστε!
λάθος άνθρωπο κατάλαβες....
αν πιστεύει αυτός σε κάτι είναι στο ΚΚΕ...αλλά δεν τον βλέπω φανατικό
Παιζει αυτο να ειναι πιο ΚΑΒΛΑ απο την αποχη...Ψηφίζουμε μία φορά πασοκάρα για να τελειώνυμε με τους νοοικοκυραίους και μετά..
α, και κάτι ακόμα
το να πάνε σπίτια τους δεν το θέλω
θέλω να πληρώσουνε οι πούστηδες
μπα...Εγω θα ελεγα να παρουμε πισω τα κλεμμενα.......................αλλα και αυτο ουτοπια!
μπα...
εγώ θέλω απλά να βιώσω δικαιοσύνη
τα κομματόσκυλα να μην μπορούνε να περπατήσουνε στο δρόμο και οι πολιτικοί που μας φέρανε εδώ να μην έχουνε σπίτι να μείνουνε όποτε αποφασίσουνε να ξαναγυρίσουνε στην Ελλάδα
λάθος άνθρωπο κατάλαβες....
αν πιστεύει αυτός σε κάτι είναι στο ΚΚΕ...αλλά δεν τον βλέπω φανατικό